Bunker Museum IJmuiden

ijmuiden, Noord-Holland (0.95km)  -  In de Duitse bunkers uit de Tweede Wereldoorlog van Bunker Museum IJmuiden kom je van alles tegen uit de oorlog: een onderzeeboot of zelfs een compleet ingericht woonvertrek.

Flyboarden en powerkiten in IJmuiden

ijmuiden, Noord-Holland (1.26km)  -  Geen lui dagje zonnen, maar stevige actie op het strand! Vlieg mee op de wind tijdens een lesje flyboarden of houd de touwtjes stevig in handen met powerkiten.

Forteiland IJmuiden

ijmuiden, Noord-Holland (1.63km)  -  Doe heel veel toffe (groeps)activiteiten op Forteiland IJmuiden in de monding van het Noordzeekanaal en volg een rondleiding. Een uniek stukje Nederland!

IJmuidense Rondvaart

ijmuiden, Noord-Holland (1.85km)  -  Ontdek de haven van IJmuiden tijdens een rondvaart met de IJmuidense Rondvaart Maatschappij.

Ozlines Surfschool

velsen-noord, Noord-Holland (2.37km)  -  Wijk aan Zee is één van de beste surfspots van Nederland. En bij Ozlines Surfschool vind je alles voor een dagje surfen. Neem surfles of huur alleen een surfboard en wetsuit.

IJmuider Zee- en Havenmuseum

ijmuiden, Noord-Holland (2.72km)  -  In het IJmuider Zee- en Havenmuseum komt de historie van de visserij tot leven. Kijk binnen in een echte stuurhut met kompas en bewonder de andere attributen zoals een seinlamp en een visveilingklok.

Zwembad De Heerenduinen

ijmuiden, Noord-Holland (4.3km)  -  In zwembad De Heerenduinen in IJmuiden geniet jong en oud van spetterend water. Glij van de glijbaan en bubbel op de bruisbanken!

Hotel Mare Sanat

wijk aan zee, Noord-Holland (4.56km)  -  Op zoek naar een romantisch gelegen hotel? Komt tot rust in hotel Mare Sanat, met sauna en vlakbij het strand.

Seaside Events

wijk aan zee, Noord-Holland (4.59km)  -  Evenementenbureau Seaside Events organiseert indoor- en outdooractiviteiten voor bedrijven en particulieren.

Sauna Ridderrode

santpoort-zuid, Noord-Holland (5.38km)  -  Geniet van de kruidengeuren in de kruidentempel. Neem plaats op het marmer van het Caldarium en kom verfrist uit de citroensauna. Bij Sauna Ridderrode hebben ze een sauna voor iedereen.

Pieter Vermeulen Museum

driehuis, Noord-Holland (5.38km)  -  In het Pieter Vermeulen Museum maken bezoekers kennis met de natuur en het milieu in IJmuiden. Doe mee met de leuke kinderactiviteiten!

Ruïne van Brederode

santpoort-zuid, Noord-Holland (5.52km)  -  De Ruïne van Brederode is tegenwoordig een bijzondere plek voor feestjes en tentoonstellingen, maar vroeger was het dertiende-eeuwse Kasteel Brederode een levendige plek!

Speeltuin Santpoort

santpoort-noord, Noord-Holland (5.87km)  -  Speeltuin Santpoort bestaat al vele jaren en trekt nog steeds veel kinderen met hun ouders en grootouders. Een feest voor jong en oud!

Wandelpark Caprera

bloemendaal, Noord-Holland (6.02km)  -  Wandel aan de voet van de Bloemendaalse duinen door het gevarieerde landschap van Wandelpark Caprera. Geniet in de stilte van de bossen, vergezichten en maar liefst 181 verschillende bomen- en plantensoorten.

Museumhuis Buitenplaats Beeckestijn

velsen-zuid, Noord-Holland (6.35km)  -  Amsterdamse regentenfamilies zochten regelmatig een toevlucht buiten de stad. Buitenplaats Beeckestijn is een van de weinige buitenplaatsen die in z'n geheel bewaard is gebleven - en die je kunt bezoeken!

Feestlocatie Vanouds het Dorpshuys

bloemendaal, Noord-Holland (6.81km)  -  In het centrum van het Noord-Hollandse Bloemendaal ligt Vanouds het Dorpshuys. Het pand is in 1929 gebouwd en doet nu dienst als vergader- en feestlocatie. Maak gebruik van de sfeervolle zalen met opvallende lampen en glas-in-loodramen.

Cineworld

beverwijk, Noord-Holland (6.88km)  -  Bioscoop Cineworld in Beverwijk heeft zes zalen waar je lekker achterover kunt zakken in het pluche om de nieuwste films te zien. In het gezellige Grand Café Cineac kun je voor de film heerlijk dineren of gezellig na borrelen.

Nationaal Park Zuid-Kennemerland

overveen, Noord-Holland (7.06km)  -  Nationaal Park Zuid-Kennemerland is vol ongerepte natuur, van Zandvoort tot IJmuiden. In de verschillende deelgebieden kunnen bezoekers naar hartenlust wandelen.

Natuurspeeltuin Moby Dick

beverwijk, Noord-Holland (7.13km)  -  Een oase voor kinderen en ouders, midden in het centrum van Beverwijk. Ga lekker spelen in Natuurspeeltuin Moby Dick!

Honkbal en Softbal Museum

haarlem, Noord-Holland (7.24km)  -  Maak kennis met de roemruchte geschiedenis van de honkbalsport in Nederland in het Nederlands Honkbal en Softbal Museum, gevestigd in het Pim Mulier Stadion in Haarlem.

Woonboulevard Beverwijk

beverwijk, Noord-Holland (7.3km)  -  Uitgekeken op de meubels in de woonkamer? Of toe aan iets heel anders in de keuken? Breng dan een bezoek aan Woonboulevard Beverwijk. Gratis parkeren!

Kennemer Theater

beverwijk, Noord-Holland (7.57km)  -  Het Kennemer Theater biedt een zeer gevarieerd theaterprogramma met grote namen en beginnende artiesten. Kiest u voor zang, cabaret, musical of dans? Alles is hier mogelijk!

City Games

City Games

Nu met 10% korting Ben jij net zo goed in het oplossen van een moord als Sherlock Holmes? Ontdek het met de spannende Sherlock Holmes City Game! Een game vol puzzels, hersenkrakers en Britse humor die je door heel Nederland kunt spelen. Kies een stad en ga op avontuur.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Strandtent Zilt aan Zee