Speel 'Wie is de Rat?' in Utrecht

utrecht, Utrecht (0.01km)  -  Leer je collega's, vrienden of familie op een heel andere manier kennen en speel het spel 'Wie is de Rat?'! Dit zenuwslopende spel is gebaseerd op het populaire tv-programma 'Wie is de Mol?'.

Utrechtse Smartlappentour

utrecht, Utrecht (0.01km)  -  Zing de sterren van de hemel tijdens de Smartlappentour. Lekker eten en genieten van de mooie stad Utrecht maakt dit uitje één groot feest.

Daklozen Rondleiding Utrecht

utrecht, Utrecht (0.01km)  -  Ontdek het leven van de Utrechtse straat tijdens een Daklozenrondleiding. Bezoek een daklozenopvang en praat met mensen zonder huis.

BoulesBitesBar Utrecht

utrecht, Utrecht (0.15km)  -  Speel gezellig een potje Jeu de Boules op de professionele baan van BoulesBitesBar in Utrecht. Geniet van hapjes, drankjes en gezelligheid in de Utrechtse Oudegracht.

Nederlands Volksbuurtmuseum

utrecht, Utrecht (0.17km)  -  Het Nederlands Volksbuurtmuseum maakt een afstand van honderd jaar geschiedenis overbrugbaar dankzij een rijke verzameling voorwerpen. Kom thuis in Wijk C, de bekendste Utrechtse volksbuurt.

De Bijenkorf Utrecht

utrecht, Utrecht (0.19km)  -  De Bijenkorf in Utrecht ligt heel centraal en is hét toonaangevende warenhuis met vernieuwende product- en merkcollecties.

Post Utrecht

utrecht, Utrecht (0.19km)  -  Het voormalig hoofdpostkantoor uit 1924 aan de Neude in Utrecht is prachtig, van binnen en van buiten.

Kruideniersmuseum Utrecht

utrecht, Utrecht (0.27km)  -  Ga terug in de tijd en maak kennis met oude kruiden en verpakkingen in het Kruideniersmuseum in Utrecht. In 2022 is het museum verhuisd en grondig gerenoveerd.

Theater Kikker

utrecht, Utrecht (0.3km)  -  Kom cultuur snuiven bij Theater Kikker in Utrecht. Dans, theater of jeugdtheater, hier staan altijd leuke voorstellingen op de planken.

Oudegracht

utrecht, Utrecht (0.32km)  -  Slenter langs de gezellige Oudegracht, als sinds de tiende eeuw dé levensader van Utrecht.

Stedentrips Utrecht

utrecht, Utrecht (0.32km)  -  Geniet van de oude stad Utrecht. Utrecht met zijn oude historie kent veel plekken die je echt een keer moet zien. En er zijn altijd wel culturele activiteiten te doen.

Live Today

utrecht, Utrecht (0.32km)  -  Om de hoek bij de Neude in Utrecht vind je Live Today, een winkel met prachtige spullen voor je interieur.

Ontsnap uit je eigen escaperoom op locatie!

utrecht, Utrecht (0.33km)  -  Spannend, een escaperoom op een ver-van-je-bed locatie. Maar hoe bizar is het als je ineens opgesloten zit in je eigen schuur, huis of kantoor? Uitjesbazen organiseert nog veel meer originele en avontuurlijke groepsuitjes als deze!

Kanoverhuur Utrecht

utrecht, Utrecht (0.34km)  -  Geniet van het water met een bootje van Kanoverhuur Utrecht. Ontdek de mooie grachten of maak een tocht door natuurgebied de Amelisweerd.

Café De Zaak

utrecht, Utrecht (0.36km)  -  's Zomers een koud drankje op het terras, 's winters een warme chocolademelk in het sfeervolle interieur: De Zaak is een gezellig café in hartje Utrecht.

Bloemenmarkt Janskerkhof Utrecht

utrecht, Utrecht (0.37km)  -  Gek op bloemen! Op zoek naar een mooie bos? Bezoek het sfeervolle Janskerkhof op zaterdag, dwaal rond en kies een prachtige bos uit de enorme bloemenzee.

JEU de boules bar

utrecht, Utrecht (0.38km)  -  Bites, boules en beers, zo vat JEU de boules bar Utrecht zichzelf samen. Kom langs voor een lekker biertje en een gezellig potje jeu de boules.

Escape Room The Recruits

Escape Room The Recruits

Boek met korting Waan je James Bond in escaperoom The Recruits en dring binnen in een high-tech locatie van de Russische geheime dienst. Of probeer gestolen informatie te onderscheppen voor die de vijand bereikt. Er is ook een escaperoom voor kinderen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van U-bar Utrecht