Veluws Museum weer open

archief oud artikel barneveld, Gelderland  -  Het Veluws Museum Nairac is weer open voor publiek! Het museum werd gesloten na de vondst van asbestdeeltjes.

Van wereldstad tot boerendorp

archief oud artikel barneveld, Gelderland  -  'Konings Kunst van Parijs tot de Veluwe': een nooit eerder vertoonde dubbelexpositie met het werk van Arnold en Edzard Koning.

Beleef de jaren vijftig opnieuw

archief oud artikel barneveld, Gelderland  -  Tentoonstellingen over vergane tijden doen het goed. Het Veluws museum Nairac houdt een tentoonstelling over de jaren '50.

Van vader op zoon

archief oud artikel barneveld, Gelderland  -  Vader en zoon Van de Hulst staan momenteel in de belangstelling bij twee musea. Stedelijk Museum Vianen eert tot 14 oktober 2007 de zoon met de expositie 'Tussen hemel en aarde, werk van Willem G. van de Hulst (1917-2006)'. Tot 27 oktober 2007...

Oude Ambachten & Speelgoed Museum

Oude Ambachten & Speelgoed Museum

Tot €2,- korting op je tickets! In het Oude Ambachten & Speelgoed Museum komen vervlogen tijden tot leven. Bewonder kinderspeelgoed, ontdek oude ambachten en bezoek nostalgische winkeltjes vol echte spullen van vroeger. Leuk: soms is er ook een Poppen- en Berendokter in het museum.