Meer lezen over Nationaal Park De Biesbosch

Nieuw: Biesbosch van beton!

archief werkendam, Noord-Brabant  -  Biesbosch Museumeiland is twee bezienswaardigheden rijker! Regel het water in de Biesbosch van beton of wandel langs de kreek.

Geniet alvast van het voorjaar

archief dordrecht, Zuid-Holland  -  Geniet van de leukste buitenactiviteiten, terwijl de ijskoude winter nog even op zich laat wachten.

Een dagje storm in Nederland

archief groningen, Groningen  -  Veel uitstapjes vallen in het water door de aanhoudende noordwesterstorm. Bekijk hier welke toeristische trekpleisters sluiten.

Zie ze vliegen in de Biesbosch

archief dordrecht, Zuid-Holland  -  In het Biesboschcentrum in Dordrecht leer je alles over vogels door middel van geluid en sporen. De toegang is gratis!

Off-road met een rolstoel

archief dordrecht, Zuid-Holland  -  Ook met een rolstoel verken je straks zonder moeite de ruige natuur van de Biesbosch. Met een off-the-road-rolstoel!

Bevers voorlopig uit beeld

archief dordrecht, Zuid-Holland  -  Heb nog even geduld. Bijna zijn er weer bevers te bewonderen bij Biesboschcentrum Dordrecht.

Op beverjacht in de Biesbosch

archief dordrecht, Zuid-Holland  -  Biesboschcentrum Dordrecht organiseert vanaf april weer kano-excursies in het prachtige natuurgebied.

Jagende rovers

archief dordrecht, Zuid-Holland  -  Fervente vogelaars zien ze regelmatig, maar een doorsnee Nederlander merkt een visarend meestal niet op. Een goede plek om deze kosmopolitische roofvogel wel te bekijken is De Biesbosch. Visarenden en andere roofvogels van dit Zuid-Hollandse...

Met een bootje door de Biesbosch

archief dordrecht, Zuid-Holland  -  De komende winter organiseert Biesboschcentrum Dordrecht, Snertvaartochten door het Nationaal Park De Biesbosch.