overijssel

Overijssel Kasteel (9)

Rijssens Museum

RIJSSEN, OVERIJSSEL - In het Rijssens Museum kan het rijke verleden van Rijssen worden ontdekt. Er is zelfs een verkleedkist met klederdracht.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

volwassenen vanaf € 5,50

kinderen vanaf € 3,50

peuters gratis

Landgoed Singraven

DENEKAMP, OVERIJSSEL - Landgoed Singraven biedt tal van mogelijkheden voor het vieren van een feest of bedrijfspresentaties. Daarnaast is het landgoed geliefd bij kunst- en cultuurliefhebbers, recreanten en natuurgenieters.

's maandags gesloten

entree vanaf € 3,00

Havezate De Haere

OLST, OVERIJSSEL - Havezate De Haere is gelegen tussen mooi onderhouden bossen en tuinen. De omgeving leent zich uitstekend voor wandelingen en mooie feesten.

open op vrijdag en zaterdag

entree onbekend

Landgoed Eerde

OMMEN, OVERIJSSEL - Geniet op landgoed Eerde van het parkbos, de mooie kasteeltuinen en de rest van de prachtige natuur.

elke dag geopend

gratis toegang

Kasteel Warmelo

DIEPENHEIM, OVERIJSSEL - Ontdek het prachtige Kasteel Warmelo, omgeven door een groot park. Vier eeuwen tuinarchitectuur, verschillende tentoonstellingen en de prachtige natuur verwelkomen je!

geopend, 's maandags gesloten

volwassenen vanaf € 7,50

kinderen vanaf € 2,50

peuters gratis

Kasteel Het Nijenhuis - mét beeldentuin

HEINO, OVERIJSSEL - Kasteel Het Nijenhuis is één van de best bewaard gebleven havezaten in Overijssel. Dit mooie pand is omgeven door een compleet vernieuwde beeldentuin. Kom hier lekker rondslenteren!

's maandags gesloten

volwassenen vanaf € 12,50

kinderen gratis

Landgoed Twickel

AMBT DELDEN, OVERIJSSEL - Het landgoed rondom kasteel Twickel biedt genoeg plezier voor jong en oud. Maak een mooie wandeltocht of bezoek de kasteeltuinen, een molen en een houtzagerijmuseum.

open op zondag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op woensdag, donderdag

volwassenen vanaf € 5,00

kinderen gratis