overijssel

Overijssel Tuinen (33)

Doepark Nooterhof

ZWOLLE, OVERIJSSEL - Kinderen genieten van de natuur in Doepark Nooterhof. Er zijn hier allerlei soorten tuinen, zoals een bijentuin. En daarna is het genieten bij Theehuis Eartship van een kopje koffie.

elke dag geopend

entree gratis

Dille & Kamille Enschede

ENSCHEDE, OVERIJSSEL - Laat je inspireren door natuurlijke eenvoud bij Dille & Kamille Enschede. Hier vind je een keur aan artikelen voor in huis, tuin of keuken, gemaakt van natuurlijke materialen als hout, aardewerk en katoen.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag

entree gratis

Kasteel Het Nijenhuis - mét beeldentuin

HEINO, OVERIJSSEL - Kasteel Het Nijenhuis is één van de best bewaard gebleven havezaten in Overijssel. Dit mooie pand is omgeven door een compleet vernieuwde beeldentuin. Kom hier lekker rondslenteren!

's maandags gesloten

volwassenen vanaf € 12,50

kinderen gratis

Tuinen De Kruidenhoeve

BALKBRUG, OVERIJSSEL - Tuinen vol bloeiende bloemen, fluitende vogels en prachtige natuur. Ervaar het bij De Kruidenhoeve in het Overijsselse Balkbrug.

geopend, open op dinsdag, woensdag

volwassenen vanaf € 5,00

kinderen vanaf € 2,00

peuters gratis

De Twentsche Bloemenpluktuin

FLERINGEN, OVERIJSSEL - Zelf een boeket plukken is veel leuker dan eentje kopen bij de bloemist! In de Twentsche Bloemenpluktuin in Fleringen mag iedereen een bosje bloemen plukken en kiezen uit de mooiste bloemensoorten.

geopend, open op zondag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

entree vanaf € 3,50

Huiskapel Haaksbergen

HAAKSBERGEN, OVERIJSSEL - In opdracht van de aartsengel Raphaël bouwde Wim Holtschlag een huiskapel in zijn achtertuin. Bezoek dit bedevaartsoord in Haaksbergen.

elke dag geopend

gratis toegang

Intratuin Zwolle

ZWOLLE, OVERIJSSEL - Maak van de tuin een heerlijke plek om bij te komen. Intratuin Zwolle helpt iedereen graag een handje op weg.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag

gratis toegang

Smit's Paviljoen Giethoorn

GIETHOORN, OVERIJSSEL - Smit’s Paviljoen heeft een terras en bootverhuur aan het meer. Hier kunt u voor 2 tot 200 personen een leuke dag naar wens laten organiseren. Ga samen genieten van de gezelligheid en het uitzicht!

elke dag geopend

entree vanaf € 6,00

Natuurspeeltuin De Kleine Tuinman

DEDEMSVAART, OVERIJSSEL - Verstop je tussen het hoge gras.. Wie je daar vindt moet wel van hele goede huize komen! Hutten bouwen, schat graven, zandkastelen bouwen. In Natuurspeeltuin De Kleine Tuinman beleef je de natuur met alle zintuigen!

geopend, soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

volwassenen vanaf € 2,50

kinderen vanaf € 5,00

Van de redactie