Beoordelingen GlowGolf Capelle aan den IJssel

Goed geregeld
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 12-07-2014

Datum beoordeling: 22 juli 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het feestje wordt tot in de puntjes verzorgd. Leuk ingerichte funroom waar kinderen zich goed bezig kunnen houden en de cadeautjes en taart geregeld kunnen worden. De verzorging qua eten ook uitstekend geregeld en zeker voldoende. Prijs/kwaliteit verhouding goed.

Beoordeling gegeven door V. van Ameijden.

Leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 13 juli 2014

Datum beoordeling: 20 juli 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Super leuk kinderfeestje gehad bij glowgolf capelle. Zeker een aanrader!

Beoordeling gegeven door Fleuren.

Gezellig
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 07-07-14

Datum beoordeling: 11 juni 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

We hadden een kinderfeestje voor onze zoon die tien jaar werd. Het was gezellig veel mogelijkheden, ze wilde met alles rekening houden en veel kon er. Alleen vonden wij het op de baan te druk. Er moest vaak gewacht worden.

Beoordeling gegeven door rotteveel.

Verlichtend!!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15-02-2014

Datum beoordeling: 7 maart 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het was goed georganiseerd!!alles was op tijd en het eten was goed,de golf was mooi met alle kunst in lichtgevende glow in de dark .

Beoordeling gegeven door Malengreau Katia.

een kleurrijke belevenis
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 14 februari 2014

Datum beoordeling: 18 februari 2014

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Mijn zoon heeft met 6 vriendjes een hele leuke middag gehad. Het glowgolf is anders en het wedstrijd element maakt het vooral voor jongens spannend! Een aanrader voor kinderfeestjes!

Beoordeling gegeven door Nikki.

geweldig, gastvrij, super!!!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 17-02-2014

Datum beoordeling: 17 februari 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Voor onze trouwdag hebben wij contact gemaakt met de mensen van Glowgolf. Vanaf het 1e moment een super contact gehad. Alles was mogelijk of werd zoveel mogelijk aan onze wensen aangepast. Ze zijn bezig om arrangementen te maken inclusief eten maar dat was nog niet op het moment dat wij belden. Geen probleem, via La Pizza konden we alles bestellen wat we wilden. Het eten was keurig op tijd en heerlijk! We kregen een speciale kamer tot onze beschikking maar bij aankomst bleek dat er nog een 2e kamer in orde was gemaakt speciaal voor de kinderen. Ze konden dus naast glow gofen, wat op zich ook al een super beleving was, kleuren, spelletjes spelen, X-box Kinect spelletjes, karaoke en zoveel meer. Onze kamer was met hartballonnen helemaal in de juiste sfeer gebracht en voor de kinderen waren er spekkies. Ze liepen de benen uit hun lijf om onze dag geweldig te maken. Wat een lieve mensen en wat hebben wij genoten. We hadden geen betere plek uit kunnen kiezen om deze dag af te sluiten. De kinderen hadden het naar hun zin en wilden eigenlijk niet naar huis. Dat zegt volgens mij voldoende. Vooraf denk je misschien niet direct aan zoiets, als je iets te vieren hebt maar een 5 sterren restaurant had dit absoluut niet kunnen evenaren. Als de kinderen het naar hun zin hebben, hebben de ouders dat ook. Heel erg bedankt voor deze dag.

Beoordeling gegeven door Karin Buitenhuis.

alles-in-één-kinderfeest
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 18-01-2014

Datum beoordeling: 26 januari 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Kinderdeestje voor onze zoon die negen jaar werd. Ondze groep bestond uit 8 jongens. Ontvangst en uitleg was prima. We hebben gebruik gemaakt van de Fun-room (een eigen kamer in Amerikaanse 50's stijl. Goede ruimte voor kadootjes en taart. Ook t-shirts daar versierd en je kon er volop spelletjes doen. de baan was erg leuk. Als het erg druk is, kan er oponthoud ontstaan. Alles erg goed geregeld door vriendelijk personeel. Happy-meal kwam goed op tijd! Als enige min-puntje waren de toiletten: 1 dames en 1 herentoilet is echt te weinig. Maar verder: aanrader!

Beoordeling gegeven door Audrey .

kinder feestje was erg geslaagd.
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 19-01-2014

Datum beoordeling: 21 januari 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

De kinderen hebben het naar hun zin gehad. Het feestje was een groot succes. Ze hebben kado's uitgepakt en gegeten in een fifty's room met spel computer. Erg gezellig..........

Beoordeling gegeven door ilona.

Superleuk voor kids
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 08-01-2014

Datum beoordeling: 14 januari 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het is echt super leuk voor kinderfeestjes. De kinderen vinden de lichtgevende objecten het leukst! Personeel is super vriendelijk.Alleen de ontvangst ruimte is vrij klein ook voor eventueel jassen op te hangen. En weinig zitplaatsen als je moet wachten.

Beoordeling gegeven door Mirjam van Es.

Leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 7 januari 2014

Datum beoordeling: 12 januari 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Kinderfeestje gevierd. Met T-shirt versieren en Glowgolf. Alles was prima verzorgd en de kinderen hebben zich prima vermaakt!

Beoordeling gegeven door Therese te Hennepe.

leuk
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 8-1-2014

Datum beoordeling: 12 januari 2014

Reisgezelschap: met een groep

Leuke middag gehad ivm mijn zoon zijn verjaardagsfeest. Groepen moeten niet te snel achter elkaar starten anders krijg je oponthoud. Verder top!

Beoordeling gegeven door Marielle Guds.

leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 09 januari

Datum beoordeling: 9 januari 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

vandaag kinderfeestje gevierd bij glowgolf. Was erg leuk, kinderen hebben zich prima vermaakt, en lekker gegeten. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam.

Beoordeling gegeven door L. van der waart.