Beoordelingen Kinderboerderij De Naturij

Voor ieder wat te beleven! Geweldig voor kinderen
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 29-08-2018

Datum beoordeling: 4 september 2018

Reisgezelschap: gezin

We wonen al 2 jaar in Drachten. Maar zijn kort geleden bij de Naturij geweest met onze kleine. Het was een geweldige ervaring en de kleine keek zijn ogen uit. Ze hebben een kinderboerderij met een mooie verblijven voor de dieren. Een grote indoor speelruimte met springkussen en klimkasteel. Grote speeltuin en zelfs een verkeerspark met trapwagens. Indien je gewoon zin hebt om te wandelen kan je een kabouter route volgen en onderweg kom je nog een speelplek tegen en een kabelbaan. We hebben direct een jaarabonnement afgesloten!

Beoordeling gegeven door Erwin.

Klantonvriendelijk
1 11111

Bezoekdatum: 21 augustus 2018

Datum beoordeling: 24 augustus 2018

Reisgezelschap: gezin

Niet vriendelijk personeel, was erg chagrijnig. Maar dan ook iedereen. Er kreeg zelfs een vrouw met 2 kinderen een zak brood voor de voeten gegooid met de opmerking dat ze mooi de eenden kon gaan voeren en daarna reed hij door met zijn scootmobiel. En ja hij was van de naturij want hij droeg een t-shirt/poloshirt met het logo erop. Misleidende informatie op de website over de midgetgolfbaan. Deze zit er naast en die hoort niet bij de Naturij. Hier moet weer extra voor betalen ( wat logisch want het is een ander bedrijf. De ponykar was gesloten en de ponybaan ook. Ook moet je oppassen met kinderen bij de paarden, want ze hebben schrikdraad op het hek zitten. Wat ik erg raar vind in een kinderboerderij. Aangezien we al hadden betaald heeft mijn zoontje zich nog 4 uur kunnen vermaken in het zwembadje, klein complimentje voor ze dat er een hek om heen zit. Maar het poortje zit op slot. Dus de kinderen die in en uit het zwembadje willen moeten over hekje klimmen wat ontzettend gevaarlijk en ik regelmatig gevaarlijke situaties gezien heb. En op Facebook willen ze alleen goede berichten horen tegenwoordig, want ik kan daar mijn review niet posten. Ze zetten het er gewoon niet op. Ik heb het 3 keer geprobeerd, maar ze sluiten ogen voor de realiteit.

Beoordeling gegeven door Hiverkoop.

Must-do!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 28-07-2018

Datum beoordeling: 29 juli 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het is de ideale verzameling kindervermaak:binnenbeesten, buitenbeesten, binnendpeelplaats, buitenspeelplaats, zwembad. En opgezet in een mooi bos/park. Tarief is ook zeer gunstig. Parjeren is gratis. Personeel zeer vriendelijk. Al met al een dikke aanrader!

Beoordeling gegeven door Ralph en dochter Suus (8).

Tegenvallend
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 26 september 2017

Datum beoordeling: 27 september 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Had hogere verwachtingen gezien de aanprijzingen op internet. Amper een dier in de buitenverblijven te zien en het leek er uitgestorven met al die lege weiden! Geen varkens en geen pony's oa. en veel lawaai door machines voor onderhoud. Toiletten vies. Toch de volle entree betalen.

Beoordeling gegeven door GJ van der Meer.

geweldig mooi
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: mei 2011

Datum beoordeling: 28 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

er is zoveel te beleven op t speelterein.veel leuke dieren op de kinderboerderij en vooral een prachtig autoparcours..

Beoordeling gegeven door j akkerman.

De bedrijfsleider is een hele nare man!
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 2011

Datum beoordeling: 14 juni 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wij zijn ons abonnement kwijt geraakt, er was ons toegezegd dat we een nieuwe zouden krijgen, kosteloos. Kregen we nadat we zelf terug moesten bellen (bedrijfsleider belde maar niet, was wel afgesproken) een aanbod om deze te kopen voor 25 euro. Omdat het voor onze kinderen zo belangrijk en leuk is nou doen we dachten we, maar we vonden het wel belachelijk en dit melden we ook. Met daarbij dus dat we het wel deden omdat het zo belangrijk is voor de kinderen en ja dan doe je het wel. Toen zag de bedrijfsleider geld, hij dacht het is zo belangrijk hier kan ik meer uit krijgen. Toen trok hij het aanbod voor de 25 euro terug en nu horen we niks meer. moeten we dus het hele bedrag opnieuw betalen. Dit gaat ons te ver, hoe verdrietig de kinderen er ook om zij, we zoeken wel iets anders. Jammer! En erg triest hoe deze bedrijfsleider te werk gaat.

Beoordeling gegeven door Huiting.

De bedrijfsleider is een hele nare man!
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 2011

Datum beoordeling: 14 juni 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wij zijn ons abonnement kwijt geraakt, er was ons toegezegd dat we een nieuwe zouden krijgen, kosteloos. Kregen we nadat we zelf terug moesten bellen (bedrijfsleider belde maar niet, was wel afgesproken) een aanbod om deze te kopen voor 25 euro. Omdat het voor onze kinderen zo belangrijk en leuk is nou doen we dachten we, maar we vonden het wel belachelijk en dit melden we ook. Met daarbij dus dat we het wel deden omdat het zo belangrijk is voor de kinderen en ja dan doe je het wel. Toen zag de bedrijfsleider geld, hij dacht het is zo belangrijk hier kan ik meer uit krijgen. Toen trok hij het aanbod voor de 25 euro terug en nu horen we niks meer. moeten we dus het hele bedrag opnieuw betalen. Dit gaat ons te ver, hoe verdrietig de kinderen er ook om zij, we zoeken wel iets anders. Jammer! En erg triest hoe deze bedrijfsleider te werk gaat.

Beoordeling gegeven door Huiting.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 13032009

Datum beoordeling: 20 maart 2009

Zeer gezellig en verzorgd. Zelfs in de winter

Beoordeling gegeven door Stevens.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: meerdere malen 2007 en 2008

Datum beoordeling: 9 maart 2008

leuk goed verzorgde dieren en leuke speeltuin buiten en sinds kort ook een slechtweer acomodatie speelplezier voor de kids.

Beoordeling gegeven door J. van der Wal.