Beoordelingen Pretpark de Valkenier

Het is een super park voor jong en oud!!!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augustus 2015

Datum beoordeling: 21 januari 2016

Reisgezelschap: gezin

We gaan er elk jaar heen. Nu met de seizoenspas kunnen we vaker gaan dat is super!!! Het is gezellig en er is veel te doen. Het is een aanrader voor jong en oud!!!

Beoordeling gegeven door N.N..

super voor de kleintjes
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: regelmatig

Datum beoordeling: 20 oktober 2014

Reisgezelschap: gezin

klein maar gezellig park waar we regelmatig komen ivm de (goedkope) seizoenskaart. snap niet dat mensen klagen over het personeel want tegen ons zijn ze altijd vriendelijk. als het regent kunnen de kids binnen spelen en wij koffie drinken. prijzen van het eten zijn wat duur maar dat is tegenwoordig overal. 20cent betalen dat was eerst een hmmzz maar als je met de kids op een schoon wc kan zitten en vooral als het heel druk is dan is ons dat wel waard!

Beoordeling gegeven door Suzanne & Marc.

Niet de moeite waard
1 11111

Bezoekdatum: maandag in juli

Datum beoordeling: 13 augustus 2013

Reisgezelschap: gezin

Zoals eerder beschreven, een compleet achterhaald zooitje. En na het betalen van de redelijke forse entree voor 4 personen/1kind + parkeren, en voor een ruim bedrag gegeten in het restaurant, word je bij de toiletten aangesnauwd dat je 20 cent moet betalen. Nou niet dus! Ook moest een hoog-zwangere vriendin de volle entree betalen, terwijl ze niet eens in de zwaantjes op het water mocht. IJsjes gekocht in een winkeltje, die waren zodanig ontdooid dat ze direct van het stokje vielen. Daarnaast betaal je €4,50 voor een parkeerplaats die een behoorlijk eind lopen is, je moet even een mini stoepje wat niet te doen is met kinderwagen terwijl de auto's langs je scheuren. Kortom, 1 keer maar nooit meer.

Beoordeling gegeven door Danielle.

nooit meer
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 20 juli 2013

Datum beoordeling: 21 juli 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het begon al verkeerd met het parkeren. De bewegwijzering gaf keurig de parkeerplaats van het park aan deze was vol en moesten we uitwijken naar de gemeentelijke parkeerplaatsen die naast het park liggen, let op want de parkeermunt vd Valkenier(4,50) is hier niet geldig. Je kan hier alleen betalen met muntgeld 0f chip en je bent al snel voor een hele middag 7 euro kwijt. bij binnenkomst van het park dacht ik 30 jaar terug in de tijd te gaan maar je zou zeggen dat dat de pret niet mag bederven. Het personeel is onvriendelijk en vind ik onervaren want bij de botsauto´s lieten ze zelfs toe dat mensen hun peuter meenamen met het gevolg was dat mijn zoontje zich rotschrok toen hij tegen een auto botste waarin blijkbaar een peuter van 2 op schoot van een moeder zat die met zijn hoofd tegen het stuur knalde. Verder is alles gedateerd. Het kabelbaantje en de waterglijbaan zijn wel leuk omdat deze geschikt zijn voor de kleine durfals maar dan heb je het ook wel gehad. Ze adverteren zich als familiepark met pret-effect. Wij ervaarde het park met shock-effect na 2 uurtjes zijn we teleurgesteld weggegaan

Beoordeling gegeven door OR.

Superdag gehad!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 10 mei 2013

Datum beoordeling: 10 mei 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ondanks dat we vanochtend erg lang in de rij hebbem gestaan, hebben we een perfecte dag gehad! De kinderen hebben zich kostelijk geamuseerd, het personeel was heel vriendelijk (met name het meisje dat de kaartjes controleerde bij de ingang) en de toegangsprijs was bijzonder laag (erg fijn natuurlijk)! Wij komen hier zeker nog terug! Veder willen we nog even mededelen dat we het NIET eens zijn met de recensies onder ons.. Als het personeel onvriendelijk oid is, zal dat vast ook aan de klanten zelf liggen... Wat je geeft krijg je terug, dat is met alles zo! :)

Beoordeling gegeven door Laura.

Ongelooflijk !
1 11111

Bezoekdatum: 6 augustus 2012

Datum beoordeling: 7 augustus 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Over het park zelf heb ik weinig aan te merken, alleen dat het gedateerd is. Maar na ons bezoek troffen wij op de parkeerplaats 2 medewerkers aan al scheurend in een karretje van de Valkenier. Ongelooflijk op een plek waar kleine kinderen lopen en waar auto's staan die beschadigd kunnen raken door rondvliegend kiezel. Wij en nog enkele andere gasten keken elkaar verbaasd aan. Na deze 2 malloten te hebben aangesproken kregen wij het veelzeggende antwoord dat zij dit alle jaren zo deden. Een van deze 2 heb ik al eens met een rondgang door het park zien scheuren met zo'n kar. Wij weten nu genoeg en ons zul je hier niet meer zien.

Beoordeling gegeven door PK.

matig
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 22 juli 2012

Datum beoordeling: 29 juli 2012

Reisgezelschap: gezin

Een zeer matig park. Het is inderdaad alsof je de jaren '70 binnenstapt en ieder moment Peppi en Kokkie tegen het lijf kunt lopen. Met veel tam tam wordt een nieuwe attractie aangekondigd in heel Valkenburg en omstreken, Rudi de Vampier. Dat blijkt het een simpele kermisattractie te zijn, waar 5 kinderen in konden. Toen mijn kinderen eindelijk zagen dat dit de beroemde Rudi de Vampier attractie was, en er net inzaten, bleek de attractie kapot te zijn. De jongen rondbellen, en rondbellen, ondertussen zaten de kinderen ruim 20 minuten in de brandende zon te wachten op wat er zou komen. De jongen die het geheel bediende maakte uiteindelijk zwijgend de kinderen los, gelukkig maar, want ik vertrouwde het ding absoluut niet meer. Ik vond het schandalig dat wij per persoon 20 eurocent voor een toiletbezoek moesten afrekenen. Dat is toch geen service voor een park dat zich richt op jonge kinderen? Het personeel is buitengewoon onvriendelijk. Mijn jongste stapte enthousiast in een waterfiets en werd in plat Limburgs afgesnauwd dat hij 2 meter verderop pas mocht instappen. De jongen was voor die tijd bezig om water (!!) op te zuigen uit de waterfietsen met een stofzuiger (!!). Die stofzuiger was aangesloten op een open verlengsnoer dat gevaarlijk op het randje van de vijverkade lag te bungelen! Ik wist niet wat ik zag! Levensgevaarlijk. Wat verder heel merkwaardig was, was het woonhuis waarvan de achtertuin grensde aan het pad rondom de vijver. Een grote aggressieve herdershond bewaakte de tuin en liep al grommend en blaffend 'gezellig' een stukje op met alle gezinnen. Kortom, we hebben ons zeer verbaasd.

Beoordeling gegeven door familie Van Engeland.

Gezellig familiepark
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: Tot 9 jaar is het zeker leuk!

Datum beoordeling: 5 juli 2012

Reisgezelschap: gezin

Tot 9 jaar kan je je er goed vermaken. Er is een leuke achtbaan die niet over de kop gaat, de kinderen kunnen er goed alleen in. De botsauto's zijn helemaal geweldig. Ze gaan niet zo hard als op de kermis, maar zeker hard genoeg. Er komt ook geregeld een goochelaar.

Beoordeling gegeven door L.B..

Arrogant
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 25-2-2012

Datum beoordeling: 27 februari 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Zaterdag 25 februari naar de Valkenier geweest. Op hun site stond in de kalender dat het pretpark open zou zijn. Dat bleek bij aankomst niet het geval te zijn. De parkeerplaats was wel toegankelijk en van daaruit konden we ook het park in (was niet de officiële ingang). We hebben daar even rond gelopen om een indruk van het park te krijgen. De speeltoestellen voor kleine kinderen waren oud en matig onderhouden. Op een gegeven moment komt daar een medewerkster ons dringend verzoeken het terrein te verlaten, omdat het park dicht is. Bij haar aangegeven dat op de website staat dat het park open is. Waarop zij aangaf dat op de voorpagina van de site staat dat het park dat weekend gesloten is. Helaas hadden wij dat niet gezien. Op de vraag waarom in de kalender dan wel staat dat het park open is, kreeg ik een uiterst brutaal antwoord, dat ze de kalender zelf niet konden aanpassen en dat ze niet voor elke wijziging de site konden laten updaten door de sitebeheerder. Ik gaf aan dat veel klanten niet de gehele site doorlezen, maar direct naar de voor hen relevante pagina gaan. Ik kreeg daarop de arrogante reactie, dat dat mijn probleem was. De Valkenier denkt klaarblijkelijk alleen aan zichzelf en staat al helemaal niet open voor kritiek. Fouten worden overal gemaakt, maar als deze dan arrogant en zonder enige coulance afhandelt, dan laat je als park toch een behoorlijke steek vallen....... Kortom, wij hebben de buik vol van de Valkenier.

Beoordeling gegeven door Patrick.

Super
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 11-08-2011

Datum beoordeling: 11 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

De reviews zijn niet helemaal fair. Ze hebben het helemaal opgeknapt afgelopen winter en alles ziet er netjes uit. Voor 8,95 is het zeker de moeite waard. Alle kinderen vinden het superleuk . Zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

Beoordeling gegeven door Linnie.

Slecht
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 16-7-2011

Datum beoordeling: 23 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

We stapten drievliet jaren 70-tig binnen. Het was gelukkig slecht weer, zodat we nergens voor hoefden te wachten, want anders was het pas echt een drama geweest. Kleine kinderen kunnen overal door heen kijken en vinden al snel veel goed, dus in dit geval gaat het dan nog wel. Maar het was wel een eenmalige aktie.

Beoordeling gegeven door Eric.

Bizar slecht
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 22 juni 2011

Datum beoordeling: 10 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Zelden een park meegemaakt waar het personeel zo onvriendelijk was als hier. Het kan ze zichtbaar allemaal niks schelen. Ook wij hadden een probleem op het parkeerterrein, en we werden gewoon uitgelachen door het personeel. Dan heb ik het nog niet over de ronduit smerige faciliteiten. Geen leuke plek om heen te gaan dus.

Beoordeling gegeven door Wout.

1 11111

Bezoekdatum: 26-08-2010

Datum beoordeling: 2 september 2010

Jaja "goedkoopste park van Nederland" het is een afgebrande kermis dus de entreeprijs is veel te duur en dan nog die absurde hoge consumptieprijzen, het personeel trekt een gezicht alsof ze een verplichte taakstraf hebben. Maar jongens, ik vroeg naar de baas, het zijn er twee die meer lijken op het duo Penottie. Dat zoiets nog mag in Nederland!!!!

Beoordeling gegeven door Jan janssen.

1 11111

Bezoekdatum: 23 augustus

Datum beoordeling: 23 augustus 2009

Slecht onderhouden, het stonk overal, viezig personeel, onvriendelijk, onkundig, geen parasols voor schaduw, klachten worden afgewimpeld. (Je wordt door die parkeerpiepeltjes ingeparkeerd, moet om eruit te komen door de coniferenhaag rijden en krijgt vervolgens te horen dat het aan je slechte stuurmanscapaciteit ligt, ja, doei)

Beoordeling gegeven door Koning.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 26-07-2009

Datum beoordeling: 27 juli 2009

Het begon al met binnen komen, eerst sta je half uur aan kassa en plots gaat kassa voor je neus dicht, moet je aan schuiven bij andere kassa plots ook deze gesloten, na enkele problemen gaat dan weer de eerste kassa open, na eindelijk een klein uurtje kaartje bemachtigt, dan kom je binnen en ga je naar restaurant sta je weer meer dan een half uur te wachten er is meer personeel dan klanten dus wat moet het zijn als het echt druk is, krijg je plots te horen dat ze eerst gaan voorbereiden(s'middags om 1 uur !!!) om dat ze het niet aan kunnen en krijg je niets meer, dan op naar de koffie kopjes VUIL!! nou dan is je zin echt over vraag je naar een klachten bus en krijg je een broekie na je toe gestuurd die nergens van afweet en die probeerd om een park te leiden........ het is gewoon een lachertje allemaal dus mensen 8.50€ is het park echt niet waard , ja als je vertrekt krijg je als troost een vrijkaartje nou mij niet meer gezien waardeloos

Beoordeling gegeven door jolly.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 01-11-08

Datum beoordeling: 2 november 2008

meer achtbanen en glijbanen en waterglijbanen en nog wat uitbreiden dan wordt het de volgende keer een 10

Beoordeling gegeven door larissa.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: september 2006

Datum beoordeling: 20 september 2008

Een heel leuk park voor niet al te veel geld en waar de wat kleinere kinderen zich goed kunnen vermaken.

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: juni 2008

Datum beoordeling: 19 september 2008

Leuk pretpark ,niet te grootschalig, goedkoop

Beoordeling gegeven door Tamara Driessen.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 11-07-2008

Datum beoordeling: 21 juli 2008

Wij, Opa en Oma zijn met zoon, schoondochter en kleinkind naar de Valkenier in Valkenburg geweest, wat een geweldig park, betaalbaar, en je kunt met je kleinkind overal in, geen gevaarlijke dingen, maar echt een geweldig, gezellig park voor het hele gezin.

Beoordeling gegeven door De Valkenier.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 13 juli 2008

Een leuk en verzorgd park, vooral voor de leeftijd van mijn zoon (8). We hadden wel heel mooi weer.......dat werkt mee! Geen lange rijen! Geen hoge entreeprijs. Wat ik wel mis, zoals in veel parken, een 'normaal' broodje kaas of gezond ofzo...en dan voor een normale prijs.

Beoordeling gegeven door Erica Winius.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: sept 2007

Datum beoordeling: 14 maart 2008

niet echt een attractiepark meer een grote speeltuin, ook heel weinig te beleven voor kleine kinderen (2 jaar) daarnaast ook nog een aantal attracties betalen al met al voor ons niet meer

Beoordeling gegeven door angela koolen van hoof.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Datum beoordeling: 13 augustus 2007

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door y.