Beoordelingen 't Veluws Zandsculpturenfestijn

Spoorwegmuseum
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: In Juli

Datum beoordeling: 5 oktober 2018

Reisgezelschap: met partner

We waren bij allebei blij verrast met de vele leuke en mooie ontdekkingen die we konden ervaren , we hebben echt genoten een aanrader voor allebei wat ons betreft en zeker de moeite waard om nog eens te bezoeken

Beoordeling gegeven door Yvonne Y. Coenen.

Prachtig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 18-08-2018

Datum beoordeling: 21 september 2018

Reisgezelschap: met partner

Heel erg mooi en kunstig. Van alles te zien en eten en drinken. Echt een dagje uit. Een aanrader. Zpi noh heel graag een keer willen. Je raakt niet uitgekeken.

Beoordeling gegeven door Annie van den Beld.

Mooi opgezet!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 9-8-2017

Datum beoordeling: 27 oktober 2017

Reisgezelschap: met partner

Leuk opgezet, erg mooi gemaakt allemaal! Hele gezellig middag gehad, leuk dat jullie werken met thema's!

Beoordeling gegeven door Marian.

Geweldig!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 7 september 2017

Datum beoordeling: 8 september 2017

Reisgezelschap: met partner

Dit was het tweede jaar,volgend jaar zeker weer! Lekjer gegeten bij de rozentuin,prachtige Zandsculpturen gezien! En alles zeer goed betaalbaar,en ze hebben er een lekjer en betaalbaar bakske koffie! Wij zijn er volgend jaar weer!

Beoordeling gegeven door Marion Huijben.

Gewldig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni 2016

Datum beoordeling: 9 juli 2016

Reisgezelschap: met partner

Het wordt elk jaar mooier en proffesioneler. Rien Poortvliet was heel herkenbaar "aanwezig".

Beoordeling gegeven door Janny.

super de puper
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 23 april 2016

Datum beoordeling: 24 april 2016

Reisgezelschap: met een groep

alsof je in de tijde teruggaat, veel herinneringen komen boven , wat een vakmanschap is daar getoond

Beoordeling gegeven door henny kuit.

Wat een tegenvaller
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 11-09-15

Datum beoordeling: 13 september 2015

Reisgezelschap: met partner

Alleen de website is mooi dus je verwacht er veel van ,maar wat een tegenvaller je bent er zo door heen de beeldentuin is net als Intratuin, en veel kleine frutseltje koop je ook bij de action. Het is het entreegeld niet waard ,in het restuarant veel wespen en de bediening laat lang op zich wachten.

Beoordeling gegeven door Fam Gruijters.

Super voor scootmobiel of rolstoelgangers
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 5aug

Datum beoordeling: 7 augustus 2015

Reisgezelschap: met partner

Alles goed te doen met rolstoel, ik was met scootmobiel kon overal langs. Prijzen horeca ook betaalbaar. Personeel vriendelijk.

Beoordeling gegeven door Jedenooij@home.nl.

mooi maar klein
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 11 oktober

Datum beoordeling: 16 oktober 2014

Reisgezelschap: met vrienden

ik vind het erg knap dat ze zulke beelden kunnen maken met zand, alleen ik vond het erg klein. En ik was er met een half uurtje al doorheen. maar verder wel leuk om is gezien te hebben.

Beoordeling gegeven door inez.

Prachtig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 30 mei

Datum beoordeling: 30 mei 2014

Reisgezelschap: gezin

Erg knap gedaan en erg natuurgetrouw gemaakt, de moeite waard om heen te gaan.

Beoordeling gegeven door Fam peters.

mooi
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 17 april 2014

Datum beoordeling: 26 mei 2014

Reisgezelschap: met een groep

De beeldentuin bij het complex is niet veel aan, daar loop je met een sneltreinvaart doorheen. Zandsculpturen zijn mooi en kunstig, zeker de moeite waard om te bekijken. Beetje jammer dat er alleen koffie of thee uit een automaat verkrijgbaar is en niet erg lekker is.

Beoordeling gegeven door J.

geweldige beelden voorstelling
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 6-10-2013

Datum beoordeling: 7 april 2014

Reisgezelschap: met partner

Erg mooi om te zien , de afbeeldingen uit zand opgebouwd. Afbeeldingen, spreuken, beelden. KUNSTWERK in en vanuit zand gemaakt

Beoordeling gegeven door S.c.j. Sloot.