Beoordelingen Ervaar een ongekende adrenalinekick bij Zips & Ropes

ZWARE TEGENVALLER!!
1 11111

Bezoekdatum: 17 september

Datum beoordeling: 27 september 2016

Reisgezelschap: met vrienden

Heel klein klimpark. In verhouding tot andere klimbossen en klimparken erg grote tegenvaller. Dan is het ook nog erg duur!

Beoordeling gegeven door versteeg.

Jammer
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 24-02-2016

Datum beoordeling: 24 februari 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

De klimattracties waren leuk (ik was samen met mijn kleinzoon van 12). Echter de misleidende manier waarop de drankjes vooraf aan geboden werden alsof het bij de prijs inbegrepen was vond ik erg storend. Het ging mij niet om die paar euro, maar om de misleiding. Ik heb daar ook niet voor betaald en ze het advies gegeven om dit voortaan anders te presenteren. Men zei echter dat ze het zo bleven doen. Ik laat me niet voor de gek houden ............ (netjes gezegd). Ik lees bij een andere review dat ik niet de enige was die dit zo opvatte. Helaas zullen veel mensen denken "nou ja, laat ik er maar niets van zeggen" en daar komen ze dan mee weg. Jammer..........

Beoordeling gegeven door Yolande.

niet wat ik had verwacht...
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 10 april 2015

Datum beoordeling: 15 april 2015

Reisgezelschap: met vrienden

We hadden kaarten via vakantie veilingen gewonnen en eenmaal aangekomen bleek dat de leukste onderdelen waren gesloten vanwege het weer en dat we ter compensatie 1 attractie mochten kiezen van de rest van het park. Voor 35,- pp mocht je elke attractie kiezen, maar omdat wij de basiskaart hadden mochten we maar 1 kiezen. 3 uur in 1 attractie? Na 2 x in de adrenaline swing waren we er wel klaar mee en zijn we weer gegaan. Het was best leuk maar dus niet wat we ervan verwacht hadden..

Beoordeling gegeven door Laila de boer.

super!!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15 maart 2015

Datum beoordeling: 20 maart 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Leuk uitje om met z,n 2en of met juist een grote groep te gaan doen. Ik ben een aantal uur geweest in het park en de attracties heb ik ook meerdere keren gedaan en het bleef leuk. Zeker voor herhaling vatbaar. De begeleiding was ook goed. Na afloop hebben we nog wat gegeten we moesten er wel even op wachten, maar de burger wat het wachten waard.

Beoordeling gegeven door Hilda.

enorme adrenalinekick
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 6 maart

Datum beoordeling: 19 maart 2015

Reisgezelschap: met een groep

Wauw! Wat een geweldige klimpark waarin je echt een enorme adrenalinekick voelt. Wat fantastisch is dat! We hebben enorm genoten en plezier gehad. We komen zeker nog een keer terug

Beoordeling gegeven door mireille.

tegenvaller
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 21-2-15

Datum beoordeling: 23 februari 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Nogal klein parcour als je andere parken gewend bent. Ze boden bij ons koffie/ thee aan alsof het erbij inzit. Echter moet je hier achteraf voor betalen.

Beoordeling gegeven door Eva.

Genieten!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 07-02-2015

Datum beoordeling: 9 februari 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Doodeng maar de instructeurs helpen je er doorheen en uiteindelijk ben je kei trots op jezelf en ben je de instructeurs dankbaar! Super uitje!

Beoordeling gegeven door Klimmende panda's 2.0.