Beoordelingen Chimpie Champ Aalsmeer

Allemaal net niet
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 03-01-2019

Datum beoordeling: 3 januari 2019

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ben nu in chimpy champ aalsmeer, waar ik normaal met mijn jongens (5&8) liever naar monkey town uithoorn ga. Je wordt hier beetje maf van het enorme schelle lawaai doordat er niets gedaan is om het geluid in deze soort van sporthal te dempen of absorberen. Het is hier echt niet schoon, je plakt letterlijk overal aan vast (tafeltje, stoelen, vloer etc). Qua innerlijke verzorging ook allemaal ok maar ook allemaal net niet: Cappuccino besteld en stond al ingetapt klaar (?) en niet bepaald de lekkerste, fristi, chocomel geen flesjes of pakjes maar uit bulkpakken voorgeschonken in plastic bekertjes met een dekseltje erop uit de koelkast. Colaatje... kartonnen bekertje uit postmix of goedkope literfles iig prik- en smaakloos. Eerlijk is eerlijk, qua speelmogelijkheden willen de jongens graag hier naar toe, vinden ze uitgebreider en nog net even leuker maar als begeleider is het vele malen prettiger, lekkerder en beter bij concurrent monkey town.

Beoordeling gegeven door Rolf.

geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 2018

Datum beoordeling: 15 november 2018

Reisgezelschap: met vrienden

het is echt super gezellig het is geweldig te combineren met glowgolf

Beoordeling gegeven door danique.

Smerig, weinig klimtoestellen voor peuters, slecht
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 11-05-2017

Datum beoordeling: 11 mei 2017

Reisgezelschap: met vrienden

Wow. Wat een ruimte, maar wat een oude zooi. Vloer is onveilig voor kinderen met sokken aan en is smerig. De ballen in alle ballenbakken stinken en zijn smerig. De vloer van 1 van de ballenbakken is gewoon de plavuizen vloer zoals in het restaurant. Niet veilig dus. Peuters kunnen hier maar weinig doen, een glijbaantje, een luchtkussen en wat vieze ballen en oude grote legoblokken. De kinderen (beide 3 jaar) zien dit niet zo zeer, maar zijn wel snel klaar met het spelen. Het menu bestaat uit de 3 P's en er zijn weing tot geen gezonde alternatieven. Personeel overigens wel vriendelijk. €8,50 is te duur voor wat wij hebben gezien. Jammer, volgende keer weer naar onze andere vertrouwde plek.

Beoordeling gegeven door Susanne.

Slecht puur slecht
1 11111

Bezoekdatum: 27 febr 2014

Datum beoordeling: 27 februari 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Veel te veel mensen worden toegelaten, onvoldoende Zit plaatsen voor ouders, of ze werden bezet gehouden door ouders voor hun kinderen. Totaal geen overzicht op je kind door de drukte . Ook geen toezicht door medewerkers of nood uitgangen vrij moeten blijven( nu zatten ouders voor nooduitgangen en brandblussers ). De manager achter de kassa aangesproken maar geen actie , die zal denken geld geld geld , zijn foto's gemaakt van geblokkeerde nooduitgangen en Zullen door gestuurd worden naar brandweer en gemeente Aalsmeer. Dus ouders geen veilige speelplek voor je kinderen

Beoordeling gegeven door JD.

Heerlijk speelparadijs voor de kids
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 12-02-2011

Datum beoordeling: 18 februari 2011

Leuk voor de kleintjes, maar ook voor de grotere kids !

Beoordeling gegeven door AV.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 18-7-2010

Datum beoordeling: 30 juli 2010

Voor mijn kinderen van 4 en 6 is Chimpie Champ iedere weer een geweldige belevenis. Hebben ze veel energie, dan klauteren ze overal in, springen op de trampolines en rijden rond op de wagentjes. Hebben ze minder energie, dan gaan ze wat bouwen van de grote "lego" blokken. Wel oppassen als het mooi weer is, want dan kan Chimpie Champ wel eens al om 17:0 dicht gaan. Op een regenachtige dag kan het bovendien erg druk zijn. Als volwassene is het handige je eigen ipodje mee te nemen. Je kunt bijlezen in de verschillende bladen of de laptop meenemen en een paar dingetjes doen. Als de kinderen dorst hebben, kun je voor een schappelijke prijs een kan met aanmaaklimonade kopen. In oktober bestaat Chimpie Champ 10 jaar.

Beoordeling gegeven door Fam Dirkx.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: januari 2009

Datum beoordeling: 15 februari 2009

Regelmatig gaan we naar Chimpie Champ: een overzichtelijke indoor speeltuin. Cris (3,5) vindt het daar geweldig; lekker klimmen, rondcrossen op een loopmotor of andere voertuigen, spelen in de ballenbak, een reuze muur bouwen met reuze lego of lekker springen op de trampoline of het springkussen. Overal waar je zit heb je als ouder goed toezicht, maar je kunt natuurlijk ook lekker meespelen. Versnaperingen zijn te verkrijgen voor een redelijk prijsje. En anders dan in veel indoorspeeltuinen, er wordt ook toezicht gehouden; als het echt verkeerd dreigt te gaan en ouders letten niet op, worden de kinderen en de ouders daarop aangesproken.

Beoordeling gegeven door Judith Behage.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 08-2006

Datum beoordeling: 12 juli 2008

Linnaeushof[Bennenroek]. Geweldig speelpark voor zowel de kinderen als de ouders. Genoeg actieviteiten waar ook de ouders zich weer een beetje kind kunnen voelen. Ruime parkeergelegenheid en de prijs voor de entree niet te duur. We hebben ons de hele dag prima vermaakt. Chimpie Champ Aalsmeer. Hier ben ik met mijn dochter vanaf dat ze twee was tot haar 11e zeker 5 keer per jaar naar toe geweest,altijd weer een feest goede accomedatie er wordt goed opgelet en goed speelmateriaal.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 5 juni 2008

Datum beoordeling: 7 juni 2008

Voor kinderen erg leuk, ook voor de hele kleintjes! Vriendelijk personeel en het ziet er schoon uit. De grotere kinderen mogen niet in het gedeelte van de hele kleintjes komen en hier wordt ook op gelet. Wat natuurlijk jammer is, is dat er geen buitgengedeelte is maar voor het regenachtige dag is het idiaal.

Beoordeling gegeven door N.N..