Beoordelingen Berkenhof Tropical Zoo

Verrassend!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 25-4-2016

Datum beoordeling: 25 april 2016

Reisgezelschap: gezin

Een leuk en gezellig dagje weg. Van buiten lijkt het een verzameling saaie, strakke boxen, van binnen is alles met zorg en smaakvol ingericht. Veel variatie in activiteiten. De kinderen waren erg enthousiast over alles wat er te zien en te doen was. De natuurles was bondig en boeiend. Als afsluiting van de les mochten de kinderen een vogelspin vasthouden. Spannend, maar prachtig! Nog een leuk gesprek gehad met een van de eigenaren over de nieuwe vissen vanuit het amazonegebied die hij graag zou willen aanschaffen. Daar sprak zo duidelijk uit dat hij iets moois wilde neerzetten voor zijn gasten en dat hij niet op zoek was naar commercieel gewin. Kortom: een aanrader!

Beoordeling gegeven door Zonneveld- Wissink.

ongelooflijk tof!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 9 mei 2013

Datum beoordeling: 10 mei 2013

Reisgezelschap: gezin

De passie waarmee deze familie hun bedrijf uitbaat en niet te vergeten uitbreid is fantastisch! Al drie jaar het leukste uitje van Zeeland, wat mij betreft volledig terecht! Supergave fossielenmijn, Afrika expo. Voor de kindjes is er vanaf pasen 2013 een geweldige speeljungle met zand, water en mooie houten speeltoestellen. Allemaal lekker binnen (voor al die slecht weer dagen :-) Een hele dikke pluim!

Beoordeling gegeven door Wouter.

super
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 11-04-2013

Datum beoordeling: 9 mei 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

mooie tropical zoo met divers aanbod van dieren en planten, leuke afrika expo en fossielenmijn en sinds kort een fantastische kids jungle waar de kinderen zich uitstekend kunnen vermaken.

Beoordeling gegeven door N.N..

prachtig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 20 mrt 2011

Datum beoordeling: 17 oktober 2012

Reisgezelschap: met partner

ook al is het alweer een tijdje geleden...inmiddels ben ik zeker 4x samen met mijn partner geweest en vond het elke keer echt de moeite waard. prachtige vlinders, (ook de poppen), en bijzonder fraaie reptielen, dit alles in een tropische oase van planten en bloemen. Daarbij is er een fijn restaurant en er is zelfs een buitentuin...maar hier zijn wij de laatste 3 x niet in geweest, dus kan ik hier ook niets over melden... het parkeren was gratis, maar er was (toen?) helaas niet zo veel parkeergelegenheid vonden wij. N.B Ook mijn zoon is er dit jaar op mijn aanraden, met het gezin naar toe geweest (2 kinderen van 1 1/2 en 4 jr.) zij troffen het helaas wat minder omdat er toen erg weinig vlinders te zien waren. (misschien de tijd van het jaar?!...)

Beoordeling gegeven door annemarie.

fantastisch
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 23-8-2012

Datum beoordeling: 24 augustus 2012

Reisgezelschap: gezin

wat een tof uitje, vooral Afrika gedeelte en de fossielenmijn zijn erg tof! Vriendelijke mensen ook. onze kinderen raakten niet uitgekeken, dus zeker nog eens terug.

Beoordeling gegeven door Sven.

mooi
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 21-07-2012

Datum beoordeling: 1 augustus 2012

Reisgezelschap: gezin

Mooie omgeving voor vlinders. Mooie vlinders. Afrika gedeelte oninteressant- saai ook voor onze leeftijdsgroep. Fossielen erg gaaf. Prijs was wat hoog voor wat je krijgt. Let op: geldt voor ons, 4 tot 10 jarigen vermaakten zich prima.

Beoordeling gegeven door mariska.

top!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 29 juni

Datum beoordeling: 29 juni 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Vandaag Berkenhof's Tropical Zoo bezocht.....wauw...in 1 woord fantastisch. Er zijn allerlei tropische dieren te bewonderen (zelfs aapjes!) Er is ook een heel nieuw stuk bij .....een mijngang met fossielen en een expositie in het thema Afrika...onze kids mochten op de foto met olifanten en een leeuw. De eigenaren zijn echt ongelooflijk vriendelijk en benaderen iedereen persoonlijk.....restaurant is super smaakvol ingericht, lekkere broodjes en je kan er zelfs feesten....een dikke vette tien voor dit bedrijf!! P.s. De ANWB titel leukste uitje van Zeeland 2012 is ook nog eens dubbel en dwars verdiend!!

Beoordeling gegeven door Joris.

Super!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 18 oktober

Datum beoordeling: 21 oktober 2011

Reisgezelschap: gezin

Afgelopen week een bezoekje gebracht aan deze attractie. In één woord geweldig! Leuke en leerzame uitleg van de baas zelf. Toekans, kameleons, slangen, er was vanalles te zien! De vlinders waren wat rustig vanwege het donkere weer. Toch waren wij (en vooral de kids) heel wat uurtjes zoet.....ze wilden niet meer mee naar huis :-) Absoluut verdiend 'het leukste ANWB uitje van Zeeland 2011'. De eerdere negatieve reactie vindt ik dan ook echt onbegrijpelijk.....

Beoordeling gegeven door Alexander Janssen.

Teleurstellend
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 27augustus 2011

Datum beoordeling: 27 augustus 2011

Reisgezelschap: gezin

Ik vond het heel erg tegenvallen, en Zeker wat je krijgt voor je geld! Een soort van ruimte met een pad om een vijver, wel mooie orchideeën, maar vogels heb ik bijna niet gezien. Vlinders waren ook op 2 handen te tellen. Ik snap niet waar ze de term tropical zoo vandaan halen, want dat is het absoluut niet! En we hebben niet snel gelopen, maar binnen 5 min sta je weer buiten.Nee, voor 8,50pp geen aanrader! En de oudere dame bij de Balie was ook niet de vriendelijkste, een kindje vroeg haar een paar keer iets, maar ze deed met of ze het niet hoorde. En toen ze uiteindelijk antwoord gaf; zei ze; dat moet je binnen in de tuin maar vragen!!

Beoordeling gegeven door Mevr walIng.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: november 2009

Datum beoordeling: 19 februari 2010

Vriendelijk familiebedrijf, met heel goede uitleg. Alle gelegenheid om mooie foto's te maken in de prachtig aangelegde tropische tuin vol met mooie, vrolijk fladderende vlinders. Rustig, geen hordes publiek. Vriendelijk geprijsd. Goed en gezellig restaurant, met mooie tuin erbij. Wordt binnenkort heropend met nog meer mooie tropische planten en vogels om van te genieten. Wellicht krijgt het van mij dan een 10!!

Beoordeling gegeven door A. Pronk.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 1 juni 2008

Datum beoordeling: 22 augustus 2009

We waren hier met een groep bewoners uit verpleeghuis 't Gasthuis te Middelburg. Ook voor rolstoelen heel goed toegankelijk. Je kunt er ook lekker eten en drinken. Voor zowel de bewoners als de begeleiders was het interessant. De uitleg is bijzonder leuk.

Beoordeling gegeven door Ineke Hoogenraad.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: september2008

Datum beoordeling: 30 mei 2009

compacte vlindertuin met veel vlinders en rupsen ook stadia van pop tot vlinder te zien fijn restaurant erbij en een groot terras met tuin

Beoordeling gegeven door Marleen.