Beoordelingen Madame Tussauds

Geweldige ervaring.
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 6 oktober 2018

Datum beoordeling: 26 oktober 2018

Reisgezelschap: met oudere kinderen

De beelden zijn tot in detail nagemaakt en er zijn verschillende activiteiten,zoals zingen met Adele, te doen. Mooi opgezet.;)

Beoordeling gegeven door Rosalie Kombrink-Ruth.

Geweldige selfies
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 07-01-2017

Datum beoordeling: 5 februari 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Leuke interactieve dag voor het hele gezin, met geweldige selfies voor iedereen, tip kom bij openingstijd voor een rustig bezoek.

Beoordeling gegeven door Christianne Schuurbiers.

superleuke ervaring
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: augustus 2010

Datum beoordeling: 23 oktober 2010

madame tussauds, was heel erg leuk je kreeg een heel goede uitleg over de manier waarop ze de poppen maakte. bovendien mocht je met alle beroemdheden op de foto, en je mocht ze gewoon aanraken!!! dat was eerst wel anders, nu wel veel leuker

Beoordeling gegeven door fleur van der heijden.

Een Ster tussen de sterren
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: augustus 2010

Datum beoordeling: 24 september 2010

Het was erg leuk in Madame Tussauds in Amsterdam, ik voelde me als een Ster tussen de Sterren, (tussen al die beroemde mensen).

Beoordeling gegeven door Henny van Geutselaar.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 10-07-2010

Datum beoordeling: 12 juli 2010

Dit weekend ben ik samen met mijn zus bij Madame Tussauds geweest. Wij vonden het waanzinnig. Wist je dat je met Beckham buikspier oefeningen kan doen en bij Robbie Williams op bed kan liggen?! Ook het nieuwe beeld van Edwin Evers is erg mooi. Je kan bij hem in de studio stappen en radio maken! We hebben mooie plaatjes geschoten naar onze helden! En de airco was trouwens ook mooi met deze hitte!

Beoordeling gegeven door Jolien.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Juni 2010

Datum beoordeling: 20 juni 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 02-06-2010

Datum beoordeling: 8 juni 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 02-06-2010

Datum beoordeling: 8 juni 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 2 juni 2010

Datum beoordeling: 7 juni 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: ± juni 2009

Datum beoordeling: 2 maart 2010

Als ik ergens heen ga met vrienden, dan vind ik het belangrijk dat we er allemaal plezier kunnen beleven. Bij Madame Tussauds, waar ik toen met 3 vriendinnen heen ben geweest, hebben we de grootste lol gehad. Er was voor iedereen wel wat leuks, ikzelf hou bijvoorbeeld erg van knappe acteurs en goeie zangers, bijv. Micheal Jackson, Prince, Bob Marley enz... Maar mijn vriendinnen vinden daar niet zo veel aan die zijn weer meer fan van mensen zoals Jan Smit, Robbie Wiliams en Marco Borsato. En natuurlijk wilden we allemaal wel op de foto met President Obama! We hebben er die dag echt een leuke dag uit van gemaakt en de kosten liepen gelukkig ook niet al te hoog op. Ook zijn we in Amsterdam nog naar het Sexmuseum geweest, en nouja met vier meiden allemaal van ± 18 kan iedereen zich denk ik wel voorstellen wat voor lol we daar hebben gehad. Al met al een zeer geslaagde dag.

Beoordeling gegeven door Yvonne Veltman.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 02-12-2009

Datum beoordeling: 3 december 2009

Ik ben me in dat donkere deel met die acteurs echt de pl###es geschrokken. Daarna was de lol er wel een beetje van af. Verder erg duur en toiletten pas na het doorlopen van de tentoonstelling te bereiken. Op de foto met de beroemdheden wel leuk, maar op die foto's kun je wel echt goed zien dat het poppen zijn.

Beoordeling gegeven door Rob.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2009

Datum beoordeling: 19 augustus 2009

Zelfs Barack Obama was aanwezig! heel leuk ook is de route door de kerkers waar echte acteurs je de stuipen op het lijf jagen!

Beoordeling gegeven door Maritha van Hareb.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 27 juni 2009

Ik vond het super leuk om veel bekende mensen eens op ware groote te zien e te voelen.. Het zeit er super uit!!! Mn jongste dochter wil ook graag een keer mee dus vandaar dat ik hieraan mee doe..XX Ceciel

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15.1.09

Datum beoordeling: 14 februari 2009

Ik was met mijn kleinzoon van 8 jaar bij madam Tussauds de treinreis van wolvega naar amsterdam was al een belevenis voor hem en daarom ook voor mij, hij was overweldigd door het museum eerst stonden we 15 minuten in de rij, binnen was het geweldig en terug was er nog een een demonstratie van palastijnen op de dam daar praat hij nog over en over obama in museum madam tussauds het was geweldig

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni 2007

Datum beoordeling: 30 september 2008

in vakantie 2007 geweest, zo veel te doen, zeker te doen en zelfs leerzame leesbare informatie. Heel leuk een echt belevenis

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 18 -09-2008

Datum beoordeling: 19 september 2008

Leuke ervaring, alleen jammer dat het zo klein is. Wel erg goed om te combineren met een dagje Amsterdam.

Beoordeling gegeven door Robert van Zoest.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 20-06'08

Datum beoordeling: 29 juli 2008

madame tussaud is erg leuk om een dagje heen te gaan. je kunt je goed vermaken en de verhalen die verteld worden zijn heel mooi!het oude gedeelte van nederland is wel heel eng, maar wel leuke ervaring.

Beoordeling gegeven door denise.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15- 07 -2008

Datum beoordeling: 18 juli 2008

heel mooi. ook het stuk met de echte levende mensen!

Beoordeling gegeven door Monique Daniels.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 1998

Datum beoordeling: 21 juni 2008

Ha! Net echt! Ik stond toen op de foto met tina turner! Ben er al lang niet geweest, maar het was toen al erg mooi!

Beoordeling gegeven door Lara.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 5-1-2005

Datum beoordeling: 15 juni 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 09-06-2008

Datum beoordeling: 12 juni 2008

Leuk om te zien, maar niet spectacualire. Wel heel knap gemaakt en heel leuk om foto's te maken. Ook een tip is je in hand in het was zetten

Beoordeling gegeven door Bianca van Merwijk.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 17-05-2008

Datum beoordeling: 20 mei 2008

mooi, maar wel erg nagemaakt naar mijn mening, de meeste wassenbeelden lijken niet op de werkelijkeid. maar een leuk iniiatief. ook leuk dat je gwoon overal mag fotograferen. wel erg klein ten opzichte van de hoeveeleid mensen die binnen zijn.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 26 april 2008

Datum beoordeling: 20 mei 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 10-04-2008

Datum beoordeling: 10 mei 2008

We beginnen met iets goeds, we mochten snel naar binnen omdat we een combinatie-ticket gekocht hadden via het internet. Het begon veelbelovend, we werden rondgeleid in de goude eeuw. De piraten hadden wat ons betreft niet gehoeven. Zeker niet, omdat het erg tegenviel. Groot op de gevel staat dat het de engste ervaring in Amsterdam is, met 'live actors'. De 'actors' konden niets anders dan een beetje grommen en met kooideuren smijten. Niet echt indrukwekkend. En als je echt iets engs wilt zien over de VOC ga dan naar de Amsterdam Dungeon. Daarna kwamen de beroemdheden. Erg mooi allemaal die bekende mensen om ons heen. Maar na nog geen kwartier rustig lopen, stonden we in de gift shop! (We hebben echt wel de tijd genomen om de beelden goed te bekijken en de bordjes te lezen. We hebben zelfs nog wat foto's genomen voor touristen!) Als je dan na gaat dat de entree voor dit alles 19,95 moet kosten, dan voel je je behoorlijk bekocht. Het was een grote tegenvaller, we hebben hier niet echt van genoten. Wij kunnen Madame Tussauds dan ook niet aan andere mensen aanraden.

Beoordeling gegeven door Merel Oerlemans en Ronald Kantelberg.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 17 april 2008

Datum beoordeling: 17 april 2008

Het is altijd heel gezellig om heelijk een paar dagjes weg tegaan lekker relaxen en zwemmen heerlijk. dus het is super altijd yea yea

Beoordeling gegeven door nynke de Jong.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 26 januari 2008

Datum beoordeling: 11 april 2008

Hoog bedrag entree voor slechts een korte tijd dat je binnen bent.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 04-02-2008

Datum beoordeling: 26 februari 2008

Erg leuk , vooral ook nu het thema Pirates of the caribbean . Je loopt langs de poppen en dan tot je grote schrik is hetgeen pop maar een acteur die je de stuipen op het lijf jaagt. Je gaat er vanuit in madame Tussauds dat het allemaal popppen zijn daardoor wordt het schrik effect groot. Portier is trouwens erg vriendelijke en daarmee begint het bezoek aan dit museum al erg goed.

Beoordeling gegeven door A Rosenboom.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 20 sept 2007

Datum beoordeling: 7 februari 2008

leuk maar duus

Beoordeling gegeven door de rouw.