Beoordelingen Alkmaar Stedentrip

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juli

Datum beoordeling: 29 juli 2010

Fantastische stad, heen geweest tijdens de Karavaan, wat een spectakel

Beoordeling gegeven door Ria Doorn.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 01-07-2010

Datum beoordeling: 15 juli 2010

Alkmaar is een ontzettend leuke stad. Je kunt er heerlijk winkelen, leuke rondvaarten door de grachten maken of naar een museum (bv biermuseum) of natuurlijk de beroemde kaasmarkt.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: aug 2009

Datum beoordeling: 27 februari 2010

Heel gezellige stad, met z'n smalle straatjes, grachten en prachtige oude panden.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 03-05-2009

Datum beoordeling: 7 mei 2009

Een fantastische ervaring. Alkmaar is een bijzonder gezellige stad in Noord-Holland. Zowel het Wageplein met de gezellige restaurants en café's, de twee (hoofd)winkelstraten met aangrensende steegjes, de huizen en vriendelijke mensen maken het centrum tot een bruisend geheel. Ook de grachtentocht is een echte aanrader met spannende stukken waarbij je rakelings onder bruggetjes doorgaat!

Beoordeling gegeven door Boudewijn van Eerden.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 7 februari 2009

Datum beoordeling: 7 februari 2009

Het was vandaag weer zussendag. We zijn naar Alkmaar geweest. We begonnen met koffie en natuurlijk wat lekkers er bij. Daarna zijn we naar het VVV gegaan en hebben de route voor de stadswandeling gekocht. Dit was heel erg leuk. Leuke straatjes, bruggetjes, steegjes, mooie oude gebouwen enz.enz. In een van de hofjes die we bezochten was een leuk restaurant daar hebben we tussen de middag gegeten. Er was nog tijd om lekker te winkelen. Om ongeveer 4 uur namen we de trein terug naar huis. Een heerlijke dag.

Beoordeling gegeven door J. Kruse.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 25-2-2007

Datum beoordeling: 16 december 2008

Amrat hotel te Alkmaar. Kamers stijlvol, royaal en erg schoon.Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt erg goed en relaxt. Alkmaar is een heerlijke winkelstad.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 01-10-2008

Datum beoordeling: 15 november 2008

Een uitstekend luxe hotel, op loopafstand van het centrum

Beoordeling gegeven door de Palantijn.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 01-10-2008

Datum beoordeling: 15 november 2008

Een uitstekend luxe hotel, op loopafstand van het centrum

Beoordeling gegeven door de Palantijn.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 12-10-2008

Datum beoordeling: 13 november 2008

alkmaar een leuke winkelstad,ik ben er wezen winkelen met mijn dochter, alle soorten winkels,gezellig eten en drinken kun je daar ook,kun je rustig een dag voor uittrekken.

Beoordeling gegeven door joukje bruggink.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juni 2008

Datum beoordeling: 29 juli 2008

Gezellige stad

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 19 juli 2008

Datum beoordeling: 22 juli 2008

Dagje shoppen in Alkmaar. Was echt héél erg leuk. Het enige minpunt was het weer.

Beoordeling gegeven door Floortje Busch.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 17-7-2008

Datum beoordeling: 20 juli 2008

ik was laatst in de stad er werd daar niet zo blij, de prijzen van de nieuwe collectie cund ik erg hoog als student zijnde. heb geen zin om lang bij H&M te wachten bij de kassa of in kleding te lopen waarvan je om de havenklap iemand tegen komt met dezelfe kleding. in alkmaar is de grootste H&M ik vinf het er erg romelig. merel

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 20 juni 2008

Datum beoordeling: 29 juni 2008

Kaasmarkt Alkmaar: erg leuk, duidelijke uitleg van hetgeen gebeurde. Wel al erg druk, ook al is het nog geen hoogseizoen. Tip: als het bij aanvang Kaasmarkt (10.00 uur) erg druk is, ga dan eerst naar het Kaasmuseum (aan hetzelfde plein). Van daaruit heb je een prachtig overzicht over de Kaasmarkt. Later kun je dan, als het rustiger is, dichterbij op het plein kijken. Rondvaarttocht in Alkmaar, open boot: leuke ervaring, vooral omdat we toch een flink aantal keer moesten bukken, soms zelfs bijna op de grond liggen, om een botsing van het hoofd met de brug te vermijden. Rondlopen in Alkmaar: leuke winkels, leuke straatjes, leuke gebouwen.

Beoordeling gegeven door Marion Langelaan.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2007

Datum beoordeling: 29 juni 2008

goed

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 21 juni 2008

Datum beoordeling: 28 juni 2008

bezoek en ontdekkingstocht aan "Beemster Kaeskoppenstad"

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: zondag 23 juni 2008

Datum beoordeling: 23 juni 2008

zondag 23 juni 2008 was ik samen met mijn vriend naar alkmaar, daar waren de middeleeuwen nagemaakt en de hele stad lag vol met stro en oude klederdrachten. daarna hebben we een rondvaart gedaan.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 22 juni 2008

Datum beoordeling: 22 juni 2008

Dag Alcmaria in Alkmaar. Veel variatie, voor elk wat wils. Leuk en gezellig.

Beoordeling gegeven door A.W.J. Leijen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: vrijdag 13 juni 2008

Datum beoordeling: 19 juni 2008

een kaas arrengement in alkmaar, de kaasmarkt, het kaasmuseum en een rondleiding, route beschrijving van een stadswandeling en koffie met gebak op de koop toe. Al vroeg (08.00u)op de kaasmarkt want men begint al vroeg in de morgen met opbouwen en de markt wil je een goed plekje hebben zou druk bezocht worden (niet dus gezien het weer) koffie is pas na half 9 te koop dus wees voorbereid door en stevig ontbijt te nemen. helaas was het weer matig maar daar door ook niet zo enorm druk. interresant gegeven die kaasmarkt en typisch hollands om 12 uur is de markt gesloten en de terrasjes verschijnen vlug rondleiding door de waag van een enthousiaste dame na afloop nog een bezoek aan het kaasmuseum maar dat stelde niet zo veel voor, de te bezoeken film was interessanter. na de incl arrangement wan 8 euro inbegrepen koffie een wandeling gemaakt door oud-alkmaar deze was duidelijk en goed aangegeven en duurde ongeveer 1- 2 uur afhankelijk het tempoen het shop-gedag al met al een leuke dag alkaar

Beoordeling gegeven door heleen de roode.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: zaterdag 7 juni 2008

Datum beoordeling: 11 juni 2008

wat een mooie gezellige en vooral veelzijdige stad. Voor elk wat wils. Lijkt op klein Amsterdam........ Gezellige stad, vriendelijke bewoners, en veel tezien. Wij hebben genoten van een dagje Alkmaar, en gaan zeker nog terug.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: maart 2008

Datum beoordeling: 7 juni 2008

Geweldige stad om lekker te shoppen en te eten.De mensen zijn er aardig. We hebben daar ook geslapen in een hoteleltje dat voorhen een pakhuis was.(ben de nam even kwijt)

Beoordeling gegeven door Karin vd Heyden.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: juli 2007

Datum beoordeling: 28 mei 2008

leuke stad, vooral op vrijdag, wanneer er een traditionele kaasmarkt is!

Beoordeling gegeven door Petra .

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: april

Datum beoordeling: 27 mei 2008

Een heerlijke stad om een dag heen te gaan met bv een vriendin,heerlijke gelegen heid om te shoppen en genoeg tentjes om je honger en dorst te lessen.Goed te komen met openbaar vervoer

Beoordeling gegeven door Diana Winands.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: wekelijks

Datum beoordeling: 22 mei 2008

hele leuke winkelstad. vele kleine schattige winkeltjes in de binnenstad en vele leuke restaurantjes. Op vrijdag de kaasmarkt en op zaterdag de gewone markt in de binnenstad. moie grote terrassen op het waagplein waar het heerlijk uitrusten is na een dagje shoppen.

Beoordeling gegeven door astrid bubbert.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 03/05/2008

Datum beoordeling: 4 mei 2008

Alkmaar is een prachtige (oude) stad waar je heerlijk kunt winkelen en daarna op het Waagplein lekker een borreltje kan drinken. Het is zeker een aanrader om hier een keer een dagje langs te gaan. Wij gaan zeker snel nog een keer

Beoordeling gegeven door M.S.A.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: februari 2008

Datum beoordeling: 30 april 2008

Lekker rondgewandeld, gewinkeld en oude panden bekeken. De sfeer is gezellig. Leuke cafeetjes en restaurantjes met aardige bediening. Alkmaar is prachtig. Dit was al de 2e keer dat we hier vanuit de achterhoek zijn heen gereden.

Beoordeling gegeven door Samantha Koenders.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: najaar 2007

Datum beoordeling: 13 maart 2008

mijn dochters en ik vinden Alkmaar een heel gezellige ,leuke stad, om te shoppen, maar ook om gezellig op een terasje te zitten!!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni 2006

Datum beoordeling: 7 maart 2008

mooie oude winkelstad

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 27 juli 2007

Geweldig in Alkmaar, de bijzondere winkeltjes i.p.v. alleen maar grote zaken. De rondvaart, prima geregeld. het laat een geweldige plaats zien. Overal worden historische gebouwen afgebroken, mijn complimenten over het intact houden van deze bijzondere stad. Ook de markt in het centrum vind ik knus.

Beoordeling gegeven door G.Zijlstra-de Vries.