Beoordelingen Groninger Museum

Prachtig gebouw
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 01-11-2014

Datum beoordeling: 3 november 2014

Reisgezelschap: met vrienden

Het Groninger museum is een prachtig gebouw. De omgeving is net zo mooi. Van binnen was het zeer variërend en zeer divers. Verschillende soorten zalen en prachtig verdeeld. Ik vond het een zeer leuke museum alhoewel er mensen zijn die niet van verschillende soorten kunst in één museum houden. Ik had ook niet verwacht dat ik het zo mooi zou vinden, maar afwisseling is ook leuk.

Beoordeling gegeven door Raya Yaqoub.

bijzonder mooi
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 31-7-2012

Datum beoordeling: 1 augustus 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Heerlijk om de creativiteit Yin Xiuzhen en Iris van Herpen te zien. Door de bijbehorende teksten geraakt te worden of met een glimlach naar de uitwerkingen kijken. De schilderijen van de Group of seven laten me zo in de Canadese natuur duiken. De schilderijen van De Ploeg en het Chinese porcelein geven een mooi beeld van de diversiteit van het aanbod van het Groninger museum.

Beoordeling gegeven door n.van.lohuizen.

origineel
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 29 augustus

Datum beoordeling: 2 september 2011

Reisgezelschap: met vrienden

Leuke, toegankelijke collectie, goede presentatie. Bewegende kartonnen elementen origineel.Fraai gebouw ook, recht tegenover station Groningen. Museumcafé erg lawaaierig en steriele bediening.

Beoordeling gegeven door Frank Groenendaal.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: februari 2009

Datum beoordeling: 14 februari 2009

Prachtige tentoonstelling van de werken van de schilder Waterhouse. Zelden zo'n mooie tentoonstelling gezien.

Beoordeling gegeven door Annemiek van Zon.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: dec.

Datum beoordeling: 4 juli 2008

the russian exhibit, was spectaklarthe museum near the station , beautiful. the city itself lovely to walk around. we enjoyed the day uit, very much. we had an arrangement , at a mosdest price hotel, including breakfast, for 2 nites three days. most enjoyable.

Beoordeling gegeven door leiblum.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 6 juni 2008

Datum beoordeling: 21 juni 2008

geweldig, vooral de china bronzen. Mooi gepresenteerd met die witte gordijnen erom heen. We waren er op vrijdagmiddag laat, bijna geen bezoekers, heerlijk. En 's avonds een lezing over China door mevr. Visser.

Beoordeling gegeven door Trees van Gaalen.