Beoordelingen Zaans Museum en Zaanse Schans

OPLICHTING !!!
1 11111

Bezoekdatum: 20-08-2023

Datum beoordeling: 21 augustus 2023

Reisgezelschap: met partner

Wat een aanfluiting ! Ook in Nederland weten ze hoe, toeristen op te lichten. 15€ parkeren , een paar molens ( waarvan één ! open ) wel ook hier nog eens 5€ betalen als je binnen wil kijken. Niks verder te zien behalve veel te duure stroopwafels en een hoop buitenlandse toeristen met een hele hoge verwachting. Ik schaam me om Nederlander te zijn als ik hier loop.

Beoordeling gegeven door Marko van Kessel.

Geldklopperij
1 11111

Bezoekdatum: 10 mei 2023

Datum beoordeling: 12 mei 2023

Reisgezelschap: met partner

Geldklopperij. Bij de ingang van de parkeerplaats zie je pas hoe duur het is. Verplicht een dagkaart van €13,00 te kopen. Al ben u maar even binnen. Voordat u de museum ingaat bent u verplicht uw jas uit te trekken en in een locker te doen. Leven we in een democratie waar we dit zelf niet kunnen besluiten? Goed. Ik had het koud. Dan mag je een sjaal van hun lenen die door vele andere mensen zijn gedragen. Op mijn vraag waarom we onze jassen moeten uitrekken kreeg ik geen antwoord. Snap het niet.

Beoordeling gegeven door Rewti.

Wat een aanfluiting !!!
1 11111

Bezoekdatum: 28-4-23

Datum beoordeling: 28 april 2023

Reisgezelschap: met partner

Wat een aanfluiting, meer souvenirwinkels dan windmolens.... Chaotische organisatie, zeer hoog toeristisch verdienmodel ,weinig educatief!. €15,- betalen voor parkeren, voor elke molen €5,- betalen om binnen te kunnen kijken( gelukkig met onze museum jaarkaart vrij entree) en exorbitante prijzen in de winkels. ( €12,50 voor 2 pakjes stroopwafels ?) Maar één pluspunt, Versace tassen te koop als souvenirs(?), waar vind je dat nog. Mijn advies: rij door naar de andere buiten musea. Daar word de bezoeker niet opgelicht krijg je waar voor je geld ,en een echt idee hoe dagelijks leven er vroeger uit zou hebben gezien.

Beoordeling gegeven door R.den Hartog.

Totaal anders als de beschrijving op de website
1 11111

Bezoekdatum: 7 april 2023

Datum beoordeling: 7 april 2023

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Anderhalf uur geweest, complete rip off. Voor jonge kinderen valt de Verkade experience heel erg tegen, het enige wat er te doen is is een stukje papier (de wikkel) in kleuren en that’s it (je betaalt hier nog eens apart voor.) Verder maken de machines vooral een hoop herrie. Parkeerkosten voor 1,5 uur, 15,- euro en een crime om af te rekenen. Dmv QR code werkt niet en apparaat is ingewikkeld. Kortom:) er zijn leukere dingen te doen voor zoveel geld.

Beoordeling gegeven door Spa.

Veels te duur voor wat je te zien krijgt.
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 22 September

Datum beoordeling: 23 september 2022

Reisgezelschap: met partner

Bij de kassa lijkt het net of je zonder Zaanse Schans Card nergens binnen komt.En veel museums stellen weinig voor.Veels te veel winkeltjes pure commercie.Als ik het van te voren had geweten,hadden we gewoon een rondje gelopen, had je niks gemist

Beoordeling gegeven door Suzan .

Een toeristische geld kloperij
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: maandag 11 juli 2022

Datum beoordeling: 18 juli 2022

Reisgezelschap: met vrienden

Wat een toeristisch ongeorganiseerd zooitje!!! Maandag 11 juli er heen geweest omdat we visite hadden uit Mexico. Kaarten online gekocht, Zaanse schans card, leek mij makkelijk want dan kan je alles bezoeken en parkeerkaart online allemaal geregeld. Wij waren daar rond 11.00 uur, naar de balie gegaan om ons te melden en onze online tickets te laten zien. Ja hoor was allemaal goed we kregen nog een kassa uitdraai, waar we ook van het toilet gebruik konden maken. En veder was het goed zo en konden we gaan rond kijken. Heeft u misschien ook nog een platttegrond? oh ja ga ik voor u pakken. Maar uiteindelijk gekregen en konden we het museum in. Daar kreeg je wel zo'n apparaat waar je naar kon luisteren maar er waren niet heel veel luister momenten. Daarbij vonden we het redelijk donker en saai daar binnen. Bij veel knoppen die je kon aanklikken stond geen verhaal wat het was en als het er stond alleen in het nederlands!!! Maar helemaal gedaan, toen naar Verkade museum waar veel apparaten staan maar ook weinig uitleg. Jammer want jullie kunnen het veel interactiver maken en gezelliger en leuker. Wij vonden het donker en deprimerent. Toen kopje koffie met wat erbij, helemaal goed, geen hoogstandje maar oke. En toen naar buiten naar de molens, maar eerst natuurlijk de toeristische winkels. 1 persoon wilde de 0 euro biljet, maar wat op het plaatje stond hoe het er uit moet zien klopte maar half. Maar oke na daar gekeken te hebben de dijk op naar de molens. Prachtig uitzicht, dus foto's maken, helemaal goed. Maar toen wilde we de molens die je kon bezoeken met de Zaanse schans card in. Tja nee mevrouw u moet een molenkaart bij u hebben anders mag u hier nergens in. Oh maar ik heb een E=ticket code en een kassabon waar ook een code opstaat. Nee die acepteren we niet en u had die kaart bij de balie van het museum moeten krijgen. En ja het is al 15 uur dus we gaan om 16.30/17.00 uur dicht. Dus mijn zoon weer terug gerend, en het was niet heel dichtbij en hij kwam terug met de kaarten en de mededeling dat ik ook een parkeerkaart nog nodig had maar dan mijn inrij kaart moest inleveren. en wel voor 17 uur anders waren ze dicht. Ik had hem al goed zitten, mede omdat de molen mensen al aangaven dat het wel vaker zo ging!! dus eerst de molens maar afgewerkt en ik ben toen maar vooruit gerend om de parkeerkaart te krijgen. En het was 16.59 maar de deur was al dicht. Zag wel iemand staan dus die deed de deur op een kier. We zijn dicht. Ik gemeld dat ik de parkeerkaart nodig had en mijn ongenoegen uit gesproken. Tja mevrouw kunnen we niets aan doen. Haar gemeld dat ik een mail zou sturen. Dat ook gedaan, nu een week geleden en nog geen reactie!!! Wat jammer dat jullie zo omgaan met mensen en toeristen, die het vaak voor lief nemen. Nou Zaanse schans ik zou jullie niet adviseren!! En als mensen willen gaan dat ze alleen de molens moeten bezoeken. Jullie organisatie is prut!!!

Beoordeling gegeven door Lot.

Duur Duur duur
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 04-07-2021

Datum beoordeling: 30 juli 2021

Reisgezelschap: met vrienden

Bij alle attracties moet je flink betalen. Molen €5.00 p/p per molen toilet €0 70 tot overmaat het klokkenmuseum €11.00 p/p belachelijk voor 5 minuten met 4 personen €44.00 betaald. Aldus een teleurstelling deze dag.

Beoordeling gegeven door Hj kater.

Grote tegenvaller
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 27/07/2021

Datum beoordeling: 27 juli 2021

Reisgezelschap: met jonge kinderen

10 euro parkeergeld, 3 pannenkoeken, kop soep en wat drinken 50 euro!! Het stinkt erg buiten en het uitzicht is afschuwelijk, op de foto’s laten ze niet de vele lelijke industrie zien die eromheen ligt! De eerste en de laatste keer dat we hier geweest zijn…

Beoordeling gegeven door Anna.

Schandalig
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 22-12-2019

Datum beoordeling: 22 december 2019

Reisgezelschap: met partner

Voor parkeren betaal je, ongeacht verblijfsduur, 10€. Ik was daar 1 uur. Geldklopperij.

Beoordeling gegeven door T.v.d.L..

3
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 11 april 2019

Datum beoordeling: 11 april 2019

Reisgezelschap: met partner

leuk maar schandalig duur parkeren na 2,5 uur 10 euro, entree + boekje 37 euro, toilet 0,50 cent, in de entree zit niet alles in 1 gratis molen daarna andere molens 5 euro p.persoon bij betalen andere attractie`s betalen maar , dit gaf ons een rotgevoel, dus dit drukt het fijne vakantie gevoel, na entree betalen loop je nog de hele tijd je portemonnee te openen.

Beoordeling gegeven door john.

Afzetterij
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 9 april 2019

Datum beoordeling: 9 april 2019

Reisgezelschap: gezin

Gisteren met de kinderen 2 uurtjes rondgelopen. Entree is gratis maar dat is het dan ook wel. Alles is schandalig duur en volledig gericht op de verkoop (het is meer afzetterij dan een leuk dagje uit). Voor elke 'attractie' moet je (flink) gaan betalen, alleen de lucht die je inademd is gratis. Parkeergeld voor 2 uurtjes parkeren is €10 (dat tarief geldt overigens ook al voor 1 uurtje). Probeer daar niet te lunchen want de prijzen slaan nergens op, zeker voor hetgeen je krijgt. Ben je op zoek naar een leuk dagje uit en wil je niet met een rot gevoel naar huis, sla dan de Zaanse Schans maar over, het is absoluut de moeite niet waard. Wil je het toch proberen, neem dan je eigen eten en drinken mee en parkeer aan de andere kant van de rotonde, scheelt je zo tientallen euro's.

Beoordeling gegeven door Hans Vergouwen.

Veel te duur voor te weinig
1 11111

Bezoekdatum: 22 oktober 2018

Datum beoordeling: 22 oktober 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Alles is schandalig duur, alles gericht op verkoop en niets op een fijne ervaring. We moesten ook nog 3 euro per persoon betalen voor 4 suffe proefjes met cacao, waar 4 stukjes chocolade voor werden gebruikt. Ook was nergens een workshop of iets te zien dat ging over maken, alleen maar verkoop.

Beoordeling gegeven door Monique.

Een bezoek waard
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 6 oktober 2018

Datum beoordeling: 6 oktober 2018

Reisgezelschap: met partner

Een hele leuk en mooi museum. De Verkade experience is een aanrader. Het is een feest van herkenning

Beoordeling gegeven door Familie van Ling.

We waren er met 3 rolstoelers, erg jammer dat er z
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 146-2018

Datum beoordeling: 15 juni 2018

Reisgezelschap: met een groep

Met minder validen dus niet goed te doen, zeer slecht rekening gehouden mbt de veiligheid van de paden die zij kunnen volgen en niet te verstaan door alle bijgeluiden vd experience

Beoordeling gegeven door Simone Nieuw Unicum Zandvoort.

Sfeervol
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: april

Datum beoordeling: 10 mei 2018

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Het is er ruim opgezet en er is zoveel moois ( ouds ) te zien.Echt Nederlands ! Een mooie dag voor jong en oud !

Beoordeling gegeven door Maria.

Een leuk museum.
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 23 oktober 2017

Datum beoordeling: 23 oktober 2017

Reisgezelschap: met vrienden

Ik vind het een goed toegankelijk museum voor mensen met een visuele beperking omdat zij gebruik kunnen maken van een audiotour. Ik vind het ook een interessant en leuk museum omdat je kan zien hoe verkadeproducten worden gemaakt. Het Zaansmuseum is helemaal rolstoel togankelijk en er zijn rolstoelen te leen.

Beoordeling gegeven door delaram .

redelijk
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 11-8-20152

Datum beoordeling: 12 augustus 2015

Reisgezelschap: gezin

De rondvaart daar was goed. Was leuk om een keer te zien te hebben. Maar de molens waar je voor moest betalen waren schandalig duur voor wat je daar te zien kreeg. Dus dat was zware tegenvaller. Souvenirs belachelijk duur. Verder leuke omgeving. Ik zal er niet nog een keer naartoe gaan.

Beoordeling gegeven door Lucienne van Roozendaal.

Great place!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2014

Datum beoordeling: 18 mei 2014

Reisgezelschap: met vrienden

We loved the Zaanse Schans. We're in Europe now with to married couples and no kids an we looked for a place for a nice walk. At www.dutchmills.eu we read that you better avoid Zaanse Schans on Mondaybecause most 'attractions' are closed and the mills close at five every day.....but you are free to walk around 24/7. ;) So we did. Only cost we had were the train tickets Amsterdam-Zaandam. (and 4 coffee). It was a beautifull evening, better don't go there on a rainy day.

Beoordeling gegeven door Jonathan Dries.

Good fun at Zaanse Schans
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 01-05-2014

Datum beoordeling: 14 mei 2014

Reisgezelschap: gezin

Last week we went with our two kids to see Windmills at Zaanse Schans in the city of Zaandam (15 min. by train from Amsterdam) in Holland/The Netherlands. It was a very relaxed day out and interesting for the kids as well.....and allmost everything is free. All kind of windmills and old dutch houses you can just walk in, only for some 'extra's you have to pay. But when it's raining or windy better you look for an other activity. I think the Zaanse Schans is not much fun when you're walking around in the rain. And there are some days the mills are not open for public, better check www.dutchmills.eu before you go

Beoordeling gegeven door Milan Zeti.

Het Bokrijk van belgie
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 22mei 2014

Datum beoordeling: 7 mei 2014

Reisgezelschap: met partner

Gewoon voor een hele dag vrij uit Leuke ambachten Je kan er ook met de fiets doorheen, Toeristisch trekpleister voor alle landen, Leuke terrasjes En kosteloos

Beoordeling gegeven door Nicole geenen.

Mooi en leuk!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 17-11-13

Datum beoordeling: 18 november 2013

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Een heel leuk museum, vooral het Verkade Paviljoen is erg geschikt voor kinderen!

Beoordeling gegeven door Y. van Waardenburg.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 1 aug 2012

Datum beoordeling: 3 augustus 2012

Reisgezelschap: met opa en oma

veel over gehoord toch zelf eens een dagje zaanse schans ervaren .ik vond het tegen vallen .ik had het veel groter verwacht .ik vond er ook te veel souveriers winkels die allemaal de zelfde dure troep verkochten wat meestal niks met de zaanse schans te maken had.en de horeca in de zwarte walvis was ronduit slecht .het duurde veel te lang voor het eten kwam en toen het er was was het ook nog niet eens lekker ,mijn man kreeg een homp brood met ham ,kaas sla en tomaat ,het brood was zo droog en erzat niet eens boter bij .nee voor ons geen tweede bezoek aan zaandam ,dan is giethoorn veel leuker.

Beoordeling gegeven door everts -sikking .

moet je een keer geweest zijn
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 13-07-2012

Datum beoordeling: 30 juli 2012

Reisgezelschap: met partner

interesante locatie bijiets minder weer molen bezoek.klompenmakerij,kaasmakerijen lekkere pannekoeken

Beoordeling gegeven door oostvogels.

zeep maken
1 11111

Bezoekdatum: 15-01-2012

Datum beoordeling: 24 januari 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

wat een aanfluiting. kinderfeestje gegeven met kinderen 7/8 jaar . letterlijk moesten zij op de handen zitten. Nergens aankomen niets . zelfs de zeep mochten ze zelf niet maken. ja kleur en geur bepalen middels meeste stemmen gelden. kom op zeg ... zelfse limonade bij afsluiting was op de bon hij was als wateriger dan de Saen zelf. De diploma's was hij vergeten en ook bij telefonisch beklag is er niemand op het idee gekomen om deze per post naar ons te sturen. De persoon die de tour gaf kent kinderen alleen uit een boekje of zo maar heeft er alles behalve feeling mee. wat een prut-toestand, de gemiddelde supermarkt medewerker die je naar het schap verwijst, geeft nog meer info en voelt een kind beter aan dan deze "meester". Koekjes of chocolade maken is leuk maar dit is absoluut nul.niks nada noppes

Beoordeling gegeven door Beau.

teleurstellend bezoekje na een dagje uit
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: zondag 1 Mei

Datum beoordeling: 2 mei 2011

Reisgezelschap: met vrienden

zondag 1 mei een klein halfuurtje voor een bakje koffie op de schans geweest.schandalig veel betaald voor 4 kopjes...10 EURO Hoe haal je het in je hoofd ,hoe jaag je de toeristen weg PARKEERBON INGEVOERD 7 EURO VOOR NET EVEN OVER HET HALF UUR SCHANDALIG AL MET AL ,,,,,17 EURO VOOR EEN BEZOEKJE AAN DE ZAANSE SCHANS,,,WIJ BEDENKEN ONS NOG WEL EEN KEERTE VOOR EEN VOLGEND BEZOEK DIE ER WAARSCHIJNLIJK NIET MEER IN ZIT. Belangrijke tip,,,pas de parkeergelden aan,bijv; minutentarief. eerste uur 1euro ,daarna het tarief per minuut. Ik denk dat dat voor veel toeristen [daarmoet U het toch van hebben]veel prettiger is voor de bezoekers van de Zaanse Schans Met Vr Gr K de Vries Zaandijk.

Beoordeling gegeven door Kde VRIES.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2 september 2010

Datum beoordeling: 8 september 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door lien.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 12-4 2010

Datum beoordeling: 16 augustus 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 10-8-2010

Datum beoordeling: 10 augustus 2010

Eerst even over het parkeren: je hoeft niet op het dure parkeerterrein te staan! Ik heb bij het station geparkeerd van Koog Zaandijk aan de NO kant in de Stationsstraat. Dat is gratis en er waren nog genoeg plaatsen langs de weg. Vanaf daar volg je de borden naar de Zaanse Schans, je komt binnen bij het tinnegietershuisje. Het is 10 minuten lopen. Als je alleen wilt genieten van de mooie huisjes en lekker wilt wandelen, dan hoef je geen Zaanse Schans pas van 9,50 te kopen. Wil je het museum/Verkadepaviljoen bezoeken, dan kan dat wel en je hebt je geld eruit. Het is wel leuk om een molen te bezoeken (3,00euro). Het bakkerijmuseum is heel klein maar het kost ook maar 1,00 euro. Het Zaanse museum laat de geschiedenis van Zaandam en omstreken zien in schilderijen, voorwerpen en filmpjes. Voor kinderen niet heel boeiend. Het verkadepaviljoen is ook voor kinderen wel leuk om te zien. Je ziet de machines in werking en kunt zelf een wikkel ontwerpen voor een reep.

Beoordeling gegeven door soepkippetje.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 22 april

Datum beoordeling: 18 juni 2010

rondvaart e.d. zaanse schans zeer goede uitleg en mooie omgeving, kortom een zeer leuk uitstapje

Beoordeling gegeven door zaanse schans.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 17.04.2010

Datum beoordeling: 3 juni 2010

Educatief, recreatief, aangenaam om er op je gemak te wandelen en een leuke boottocht te maken over de Zaan.

Beoordeling gegeven door B. Wisniewski.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 17.04.2010

Datum beoordeling: 3 juni 2010

Educatief, recreatief, aangenaam om er op je gemak te wandelen en een leuke boottocht te maken over de Zaan.

Beoordeling gegeven door B. Wisniewski.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 17.04.2010

Datum beoordeling: 3 juni 2010

Educatief, recreatief, aangenaam om er op je gemak te wandelen en een leuke boottocht te maken over de Zaan.

Beoordeling gegeven door B. Wisniewski.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 20.07.2009

Datum beoordeling: 21 juli 2009

Beste lezers, Gistermiddag ben ik met mijn vrouw en twee kinderen en oma, naar de Zaanse Schans geweest. Wij hebben het alle 5 ontzettend naar ons zin gehad!! Mijn moeder had mij al aardig bijgebracht over deze bijzonder stukje Nederland. We zijn van de klompenmakerij/kaasmakerij/Molen de Kat/AH-winkeltje geweest. Het is echt leuk om op deze manier kennis te maken met de Nederlandse historie. Vervolgens zijn we ter afsluiting van onze gezellige middag, naar het pannenkoekenrestaurant gegaan. Hier werden wij uiterst vriendelijk geholpen. Bij binnenkomst kwam er een medewerker ons te hulp schieten (i.v.m. mijn moeder die in een rolstoel zit). We hadden alle vijf een andere pannenkoek en wat betreft de pannenkoeken, deze waren door ons alle zeer goed bevallen!! Zelf komen wij uit Eindhoven, vandaar dat een regelmatig bezoek er eerst niet snel in zat. Maar... nu we de gezelligheid en bezienswaardigheden zelf hebben meegemaakt, komen wij snel terug voor een volgend bezoek!! Met tot slot een lekkere pannenkoek salami kaas! Groetjes en veel plezier toegewenst namens de fam, van der Valk.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10-05-2009

Datum beoordeling: 10 mei 2009

Voor de derde keer de Zaanse Schans bezocht en het blijft leuk. Dit keer per trein en pontje gegaan. Er is weer een nieuw gebouw ter restauratie bijgekomen en de sfeer is gewoon erg super. Even terug in de tijd, er zijn diverse winkeltjes open, waar je wat lekkers kunt kopen. O.a. een warm saucijzenbroodje, maar ook oudhollands snoep, kaas, souvenirs, de Italiaanse ijsboer was er en je kunt er lekker even uitwaaien. Een rondvaart doen of gewoon wandelen en ergens gaan zitten. Het leuke vind ik dat in sommige huizen ook gewoon mensen wonen. Met mijn museumjaarkaart heb ik gratis toegang tot het koopmanshuis, anders is het een klein prijsje. Er is o.a. een uurwerk museum en een oud AH winkeltje, een kaasmakerij te bekijken en je kunt langs diverse routes lopen. Het was mijn moederdagcadeau aan mezelf.

Beoordeling gegeven door Marga Lups.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: zomer 2008

Datum beoordeling: 6 december 2008

Geweldige ervaring, een stapje terug in de tijd toen men nog moest overwegen of je nu wel of geen cent uit zou geven voor een snoepje. Maar mogelijk komt die tijd langzaamaan weer dichterbij gezien de huidige crisis. Keurig verzorgd en vriendelijke mensen!

Beoordeling gegeven door H. van Heemst-Voortman.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juli 2009

Datum beoordeling: 31 oktober 2008

Dagje weggewest naar de Zaanse Schans. Lekker kunnen wandelen, huisjes kijken rondvaart over de Zaan, kortom heerlijk. Dankzij dagje uit een geslaagde dag

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 1 augustus 2008

Datum beoordeling: 15 oktober 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Willemijn.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juli 2008

Datum beoordeling: 10 oktober 2008

geweldig!! heel mooie natuuromgeving en woningen,winkeltjes,molens.. en dat vlakbij drukke steden in omgeving is ook heel leuk voor kinderen kunnen zich goed vermaken en genieten ook van molens kan ze allemaal bezichtigen en er zijn ook demonstraties te zien de souvenirwinkel met enorm veel uitzoek in verschillende klompen en ander schoeiselis echt een aanrader om naar toe te gaan!!!!

Beoordeling gegeven door paula.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: september 2008

Datum beoordeling: 21 september 2008

Opzich zag het er allemaal erg leuk uit, maar het was die dag erg warm en ik kwam niet veel zitplaatsen tegen om in de schaduw te zitten. Wij hadden een baby van 3 maanden mee. Ook ben ik geen plek tegen gekomen waar ik haar kon verschonen! Het kan zijn dat die er wel zijn, dan heb ik gewoon niet goed gekeken...

Beoordeling gegeven door Elles Meijer-Fischer.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 22-07-08

Datum beoordeling: 23 juli 2008

Dagje zaanse schans is heerlijk hollands en een geweldige leuke ervaring met de kids... ze kunnen kaas proeven in een molen lekker rondlopen en zich echt hollander voelen.... alleen moet je wel je oren sluiten want je hoort alle talen uit de wereld om je heen want het is mega toeristisch... maar geweldig leuk. Wij hebben een erg leuke dag gehad en doordat we een museumjaarkaart hebben konden we alle kleine musea ook bekijken... de souvenirs waren overweldigend maar wel erg leuk om te zien en lekker rond te snuffelen.. Goed idee voor een gezellig dagje uit voor weinig (als je geen souvenirs koopt dan)

Beoordeling gegeven door ne vd pijl.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10-06-2008

Datum beoordeling: 19 juli 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15-07-2008

Datum beoordeling: 18 juli 2008

We hadden een geweldige dag in Zaandam. Veel te zien, leuke huisjes en prachtige molens. Leuke boottocht.Overal vriendelijke mensen.Alleen de horica veel wat tegen, nogal beperkt.

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 15-7-2008

Datum beoordeling: 16 juli 2008

Leuke dag weg, veel te zien en te doen. Verschillende demonstraties en museums. Leuk om alle oud hollandse dingen te zien. Gratis entree. Zag er netjes en schoon uit. Leuk voor alle leeftijden.

Beoordeling gegeven door openlucht museum zaanse schans.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: zomer 2006

Datum beoordeling: 13 juli 2008

We waren er zelf voor de eerste keer. We hadden vrienden uit Amerika bij ons. We vonden de Zaansche Schans allemaal geweldig! Leuk om te zien hoe klompen gemaakt worden, en andere oud-hollandse ambachten. En de molens waren favoriet bij de buitenlanders! Een typisch Hollands dsgje uit. Helemaal leuk om zo veel souveniers te kunnen kopen!

Beoordeling gegeven door A. Kleinmeulman, Houten.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 13-4-2008

Datum beoordeling: 15 juni 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 20-3-08

Datum beoordeling: 15 juni 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 18 mei 2008

Datum beoordeling: 2 juni 2008

Een leuk "dorpje" op zich. Makkelijk beloopbaar, ook voor kleinere kinderen. Goed begaanbare wegen, ook voor de buggy en rolstoel. Bij de rondvaart goede informatie. Bij de kaartverkoop vriendelijk personeel.

Beoordeling gegeven door Zaanse Schans.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: maart 2008

Datum beoordeling: 19 maart 2008

De Zaanse Schans is altijd een bezoek waard. Of de zon nu schijnt of dat het regenen gaat. De musea zijn een lust voor het oog En in de rondvaartboot zit je altijd droog Vele doorkijkjes om op de gevoelige plaat vast te leggen. Een dagtripje om U tegen te zeggen.

Beoordeling gegeven door Ria van Oosten.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: augustus 2007

Datum beoordeling: 29 februari 2008

Leuk voor een daguitstap is de Zaanse Schans zeker, maar de boottocht was een tegenvaller: zowel wat zichten betreft als wat toeristische uitleg betreft!

Beoordeling gegeven door Ann Driessen.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Datum beoordeling: 2 januari 2008

Helaas en jullie zullen deze ervaring op voorhand als negatief diskwalificeren, maar eerlijkheid wordt neem ik aan ook gevraagd. Met name is de onvldoende voor het volgende: Te comercieel. Tarief parkeren schandalig veel 6,50 euro voor 1 uur. Het restaurant is van een allerbedenkelijkst allooi, vuile spullen blijven op tafel staan, toiletten vies,achterstallig onderhoud aan materiaal. alles zag er zeer smoezelig uit, je ziet geen personeel rondlopen. Voor een dergelijke atractie mag je iets beters presenteren, het is een aanfluiting en geeft een plaatsvervangende schaamte voor je presentatie van de horeca in je land. Het komt over als ach die toeristen gebruiken toch wel.

Beoordeling gegeven door Mw. S.A. de Jager.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 28 september 2007

Zeer gastvrije ontvangst, duidelijke informatie, leuk om te doen.

Beoordeling gegeven door Anneke Vink.