Beoordelingen Reptielen Zoo Iguana

Leuk en interessant
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 18 september 2016

Datum beoordeling: 18 september 2016

Reisgezelschap: met vrienden

Het is gevestigd in een mooi oud gebouw, en de route langs de dieren is ook erg interessant. Wel viel het me op dat er veel nep planten bij de dieren stonden en er ook gebruik werd gemaakt van plastic bakjes die dienst doen als slaapplaatsen en plastic emmertjes die dienst doen als badje, dat zal best een rede hebben maar vond ik afbreuk doen aan de verder zo mooi verzorgde zoo.

Beoordeling gegeven door Jolanda vd heuvel .

fascinerend
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 27-05-2015

Datum beoordeling: 27 mei 2015

Reisgezelschap: met partner

leerzame tentoonstelling.Groter dan verwacht en ook nog eens goed betaalbaar. Fascinerede dieren. Complimenten.

Beoordeling gegeven door Jan en Ingrid.

Geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 18-07-14

Datum beoordeling: 19 juli 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Prachtig. De kinderen hebben genoten van al die slangen, reptielen en reuzeschildpadden van dichtbij. Mooie oude panden in het centrum.

Beoordeling gegeven door Rob.

voor de liefhebbers
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 22-07-2012

Datum beoordeling: 24 juli 2012

Reisgezelschap: met partner

Ik ben een echte liefhebber van reptielen. Ik was onder de indruk dat Iguana een zo grote hoeveelheid dieren opvangt. De verblijven zijn oud, maar netjes schoon en verzorgt. Mooie oude panden met veel geschiedenis. Heb erg van het bezoek bij Iguana genoten en zal zeker terug komen met het hele gezin. Presentatie met dieren informatief en leuk!

Beoordeling gegeven door Peter van der Veen.

Super!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 20-07-2012

Datum beoordeling: 24 juli 2012

Reisgezelschap: gezin

Wat leuk - al die enge dieren van zo dicht bij. Presentatie was geweldig. De kinderen vonden het super. Grote collectie dieren en goed verzorgt ook. We hadden nog een praatje met de gezellige eigenaar. De Zoo is een echte aanrader voor jong en oud!!

Beoordeling gegeven door Janneke Huiszoon.

erg leuk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 13-07-2012

Datum beoordeling: 16 juli 2012

Reisgezelschap: gezin

We hadden het erg naar de zin. Het was leuk om te zien met hoe veel liefde hun de dieren verzorgen. Er zitten een hoop aparte en leuke beesten. Slang van 7 m - wouw!, grote schildpadden en krokodillen... Presentatie met levende dieren was heel erg leuk. We mochten ze ook aanraken, wel en beetje spannend :)

Beoordeling gegeven door Marja.