Beoordelingen Ballorig Emmen

Matig
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 30 april

Datum beoordeling: 1 mei 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Voor kinderen een leuke speelplek waar ze zich prima vermaken kunnen 1 heel erg groot minpunt is dat je niet zelf eten mee mag nemen en er in het hele concept van ballorig niets gezonds te verkrijgen is. Geen fruit of gezonde snackjes zoals snoep tomaatjes snoep komkommertjes gemengd fruit of gewoon fruit geen kraanwater melk of karnemelk Of een broodje gezond of kaas.Alleen dingen die vol suiker zitten en friet e.d Wil je dat niet de hele tijd aan je kinderen geven kun je hier dus op een droogje zitten en op een houtje bijten. Zou een sterk verbeter punt zijn om gezondere dingen aan te bieden of zelf meenemen toestaan. Ook werd er wel steeds omgeroepen dat grote kinderen uit de peuterhoek moesten maar er was geen personeel die het controleerde dus velen bleven gewoon Ook dat zou beter kunnen. Kleintjes l werden nu vaak omvergelopen of met ballen bekogeld uit de ballen bak (bezoek opa en oma met 2 kleinkinderen)

Beoordeling gegeven door J Scheeringa.

Binnen prima, buiten smerig!
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 15-06-2014

Datum beoordeling: 15 juni 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Omdat het prachtig weer was besloten we lekker buiten te gaan zitten. Overal liggen sigarettenpeuken, de speeltoestellen zijn helemaal grauw en vies en slecht onderhouden. Jammer! Want binnen is alles wel goed voor elkaar. Zal dus niemand aanraden om heen te gaan als het zonnetje schijnt.

Beoordeling gegeven door Schonewille.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2007

Datum beoordeling: 13 juli 2008

Ballorig is een leuk uitstapje voor gezinnen met kinderen t/m 10 jaar. Ballenbak,glijbanen,rijden in autootjes,ballen t.g.v een skippybal,trampolines etc etc In 1 woord een groot klimklauterfestijn. Alles is goed beveiligd d.m.v netten. Ook de catering is goed.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: paar jaar terug

Datum beoordeling: 13 juli 2008

Centerparks ``De Huttenheugte``, Was een geweldige ervaring. Ik zelf dacht,zal mooi massaal zijn,maar nee. Huisjes liggen er,en zijn prachtig,privacy genoeg,en er is genoeg te doen voor het hele gezin.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: November 2007

Datum beoordeling: 27 februari 2008

We gingen met een groep kids van een kinderdagverblijf naar Ballorig in Emmen, met een busje. Op de heen weg begonnen de kids al te zingen en de sfeer zat er meteen in! Bij Ballorig aangekomen mocht iedereen de schoenen uitdoen en daar gingen ze, we hebben ze de hele middag niet weer gezien. Van klimtoren, in de ballenbak en voor de kleintjes was er een aparte speelhoek. Erg geslaagd middagje! Zeker voor herhaling vatbaar!

Beoordeling gegeven door Willeke Alserda.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Datum beoordeling: 28 juli 2007

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door kiel.