Beoordelingen Ballorig Emmen

Rond uit te smerig.
1 11111

Bezoekdatum: 23 mei 2022

Datum beoordeling: 24 mei 2022

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ik weet helaas werkelijk niet waar ik moet beginnen met mijn verhaal maar het is rond uit te smerig voor woorden! Voor een 3 maand terug was ik eigenlijk al van plan niet weer heen te gaan. De kinderen van de opvang boven ballorig zijn er eigenlijk elke x dat we er zijn geweest (4x tot nu toe) en letten totaal niet op de kleine kindjes. Zitten op de spring kussen en hebben geen oog er voor. Met regelmaat heb ik een kindje van de glijbaan geplukt of uit de ballen bak omdat het kindje dat wou Punt nr 1 op moment van binnen komst zijn we de enige aanwezigen. Er is 2 man personeel als we en plekje zoeken valt het op dat her en der nog papiertjes en patat ligt. Personeel is niet te zien en blijven zoals het lijkt "in de keuken" kwamen enkel te voor schijn toen er nieuwe mensen binnen kwamen Punt nr 2 Er ligt netjes een aftekenlijst op de wc voor de schoonmaak. Maar je ziet er geen personeels lid schoon maken en toch is er netjes afgekruist. De wc's zijn ook inderdaad niet schoon te noemen de vloeren zijn vuil de brillen zijn niet schoon etc. Punt nr 3 Ik durfde mijn dochter van 8 maand niet op het speelgedeelte te laten voor de kleintjes. Ze kan kruipen maar heeft een koemelkallergie. MBT de allergie lagen er onwijs veel rommeltjes/koekkruinels maar ook ander smeer zoals een lolly/pakje drinken / pleister in de ballenbak. Ook in de vensterbank en hoeken ligt en enorme laag stof. Her en der is de vloer af en zit er tape op de vloer. Punt 4 Mijn partner en zoon (2) waren even na het grote gedeelte. We waren op dat moment de enigste en hij wou op het grote kussen. Deze spring kussen is eigenlijk gewoon af. De blokken om te gebruiken voor het klimmen zijn stuk een enkele die weg is afgetapt. Maar ook er voor is flink wat getapt. In de rand van het springkussen lag en enorme berg vuil verzameld !! Ook op het springkussen lag flink wat Punt 5 bij het kijk naar me partner en zoon valt me de helikopter op waar kinderen in kunnen zitten. Op het schuin "glas" waar kinderen dus bij kunnen zit schimmel. Maar ook aan de zijkant van het ronde glas. Punt 6 de brug waar kinderen het grote gedeelte in gaan zitten houten planken?? 1 plank zit en scheur in bij de schroef en verliest hiermee eigenlijk zijn functie. Ik vraag me dan ook echt af of dit veilig is en het speel toestel wel aan de wettelijk eisen voelt doet. Punt 7 ik wil onze dochter in de box legen zodat ze hopelijk daar even veilig kon liggen/spelen. Ik bekijk de boxkleden die er in liggen en deze zijn behoorlijk smerige. Grauw van het vuil en 1 lijkt zelfs wat weer al in zitten (bruine vlekken) Punt 8 het brandweer autootje waar kindjes oa in kunnen zitten voor betaling lijkt wel compleet onder gesniest door de kids. Het raampje is flink vuil Telkens als we er geweest zijn is 1 van mijn kinderen sowieso dood ziek. Ze hebben telkens een "griep" te pakken. Beginnen met spugen en hoesten alles bij elkaar. Dit valt erg op. Aangezien ik het te smerig voor woorden vond zijn we ook binnen een uur vertrokken. En heb ik beide kids meteen onder de douche gezet. Al met al maak ik me echt zorgen over de veiligheid en hygiëne bij ballorig Emmen. Er zijn meer punten wat niet oké is maar ik heb niet overal fotos van gemaakt. Dit lijkt me oa al reden genoeg. Ik vind het het geld van de entree niet waard ! Het gebouw is vies , de speeltoestellen zijn af en sommige onveilig en onhygiënisch. Geen kind zou hier horen te spelen.

Beoordeling gegeven door Annemarie.

Veel volwassenen op de springkussens.
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 12 maart 2022

Datum beoordeling: 12 maart 2022

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Hoewel regel 1 is dat alleen kinderen tot 12 jaar mogen spelen op de springkussens, is het aantal volwassenen op de springkussens niet te tellen. Bij navraag wordt gesteld dat dit is toegestaan. Echt belachelijk als je ziet hoe kinderen in het gedrang komen. Hoezo kinderfeest.

Beoordeling gegeven door Teo.

Leuk voor de kinderen, voor de ouders verschrikkel
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 30-07-2021

Datum beoordeling: 20 augustus 2021

Reisgezelschap: gezin

De kinderen kunnen hier goed spelen en het deel voor de oudere kinderen ziet er heel leuk uit. Als ouder is het verschrikkelijk. Het is er vies (en we waren er als een van de eerste), het stinkt, personeel toen wij er waren zat keek continue chagerijnig. De koffie met appeltaart waar wij ons als troost hadden bedacht, was alleen koffie. Appeltaart dat hadden ze niet (terwijl ze daar juist reclame mee maken overal) en de ranja verkopen ze alleen per kan losse glazen verkopen ze niet, terwijl die wel op de kaart staan. (ik ga toch niet een hele kan ranja kopen voor 1 meisje van 3!) Er zijn genoeg andere speelhallen in de buurt die stukken beter zijn. Ik zou die aanbevelen.

Beoordeling gegeven door Wessels.

Matig
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 30 april

Datum beoordeling: 1 mei 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Voor kinderen een leuke speelplek waar ze zich prima vermaken kunnen 1 heel erg groot minpunt is dat je niet zelf eten mee mag nemen en er in het hele concept van ballorig niets gezonds te verkrijgen is. Geen fruit of gezonde snackjes zoals snoep tomaatjes snoep komkommertjes gemengd fruit of gewoon fruit geen kraanwater melk of karnemelk Of een broodje gezond of kaas.Alleen dingen die vol suiker zitten en friet e.d Wil je dat niet de hele tijd aan je kinderen geven kun je hier dus op een droogje zitten en op een houtje bijten. Zou een sterk verbeter punt zijn om gezondere dingen aan te bieden of zelf meenemen toestaan. Ook werd er wel steeds omgeroepen dat grote kinderen uit de peuterhoek moesten maar er was geen personeel die het controleerde dus velen bleven gewoon Ook dat zou beter kunnen. Kleintjes l werden nu vaak omvergelopen of met ballen bekogeld uit de ballen bak (bezoek opa en oma met 2 kleinkinderen)

Beoordeling gegeven door J Scheeringa.

Binnen prima, buiten smerig!
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 15-06-2014

Datum beoordeling: 15 juni 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Omdat het prachtig weer was besloten we lekker buiten te gaan zitten. Overal liggen sigarettenpeuken, de speeltoestellen zijn helemaal grauw en vies en slecht onderhouden. Jammer! Want binnen is alles wel goed voor elkaar. Zal dus niemand aanraden om heen te gaan als het zonnetje schijnt.

Beoordeling gegeven door Schonewille.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2007

Datum beoordeling: 13 juli 2008

Ballorig is een leuk uitstapje voor gezinnen met kinderen t/m 10 jaar. Ballenbak,glijbanen,rijden in autootjes,ballen t.g.v een skippybal,trampolines etc etc In 1 woord een groot klimklauterfestijn. Alles is goed beveiligd d.m.v netten. Ook de catering is goed.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: paar jaar terug

Datum beoordeling: 13 juli 2008

Centerparks ``De Huttenheugte``, Was een geweldige ervaring. Ik zelf dacht,zal mooi massaal zijn,maar nee. Huisjes liggen er,en zijn prachtig,privacy genoeg,en er is genoeg te doen voor het hele gezin.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: November 2007

Datum beoordeling: 27 februari 2008

We gingen met een groep kids van een kinderdagverblijf naar Ballorig in Emmen, met een busje. Op de heen weg begonnen de kids al te zingen en de sfeer zat er meteen in! Bij Ballorig aangekomen mocht iedereen de schoenen uitdoen en daar gingen ze, we hebben ze de hele middag niet weer gezien. Van klimtoren, in de ballenbak en voor de kleintjes was er een aparte speelhoek. Erg geslaagd middagje! Zeker voor herhaling vatbaar!

Beoordeling gegeven door Willeke Alserda.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Datum beoordeling: 28 juli 2007

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door kiel.