Beoordelingen NEMO Science Museum

Supertof!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 13-01-2019

Datum beoordeling: 15 februari 2019

Reisgezelschap: gezin

Het was erg druk dus wat langer moeten wachten. Wat niet heel erg was voor ons hoor ;) dat is de enige reden

Beoordeling gegeven door Joelle.

Fantastisch
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: Augustus 2018

Datum beoordeling: 7 oktober 2018

Reisgezelschap: gezin

Leuk en leerzaam voor jong en oud. Afwisselende dingen om te doen. Vooral de proefjes in het lab waren leuk!

Beoordeling gegeven door Liesan .

Heel leuk!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 25-12-17

Datum beoordeling: 14 april 2018

Reisgezelschap: gezin

Alles is leuk! Vooral de ballenrobot en het lab. 1 minpuntje dat je bij het lab soms lang moet wachten voor een proefje.

Beoordeling gegeven door Jesse.

het is een beetje leuk maar ook weer niet saai
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 31-7-2013

Datum beoordeling: 3 augustus 2013

Reisgezelschap: met een groep

leuke dingen maar het is er zo druk dat is vind ik 2 punten minder.

Beoordeling gegeven door Aaron Eskes.

veel te doen, erg vol
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 31-07-2013

Datum beoordeling: 2 augustus 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Een grote hal met meerdere verdiepingen. Erg druk, erg veel geluid. Veel te doen, maar als kind zie je bijna door de bomen het bos niet meer. Dat is jammer. Wel een leuke dag gehad. Het dak was erg leuk met een prachtig uitzicht.

Beoordeling gegeven door Margriet Eskes .

Geweldig !!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: Augustus 2013

Datum beoordeling: 19 juni 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Geweldig leuke dag gehad samen met mijn man en 2 kinderen! Ontzettend veel geleerd op een hele leuke manier. De kinderen waren ontzettend enthousiast. En wij ook!! Zeker voor herhaling vatbaar!

Beoordeling gegeven door Petra van der Meulen.

Geweldig!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: Augustus 2013

Datum beoordeling: 19 juni 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Samen met mijn man en kinderen een super dag gehad. De kinderen hebben spelenderwijs veel geleerd en zelfs mijn man en ik hebben niet stil gezeten. We hebben ons de hele dag samen vermaakt bij de verschillende activiteiten voor jong en oud. Zeker voor herhaling vatbaar!!!!

Beoordeling gegeven door Booijink.

Fabulogic!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: november 2012

Datum beoordeling: 17 december 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Super leuk voor jong én oud om alle wonderlijke doe en onderga weetjes en science te ervaren. Iedereen heeft plezier terwijl iedereen iets leert en hongert naar meer!!! Aan het einde van de dag vroegen mijn kinderen: Mam, gaan we morgen weer...?

Beoordeling gegeven door yvy.

uitdagend
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 12 februari

Datum beoordeling: 12 mei 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Ons leukste dagje uit. Een heerlijke plek waar we regelmatig komen. Kylian is nu bijna 7 jaar en sinds het museum is opgenomen in de museumkaart zijn we er zeker 5 keer geweest. Daarvoor ook 2 of 3 keer. Elke verdieping staat garant voor een paar uur plezier en sommige delen zijn pas leuk als hij groter is. We gaan op dagen dat het niet al te druk is en we kunnen kiezen wat we gaan doen. Op dit moment is de absolute topper het laboratorium waar je leuke proefjes kunt doen, ook met een kind van 6 jaar. Ik verheug me op de volgende keer die binnenkort zal komen

Beoordeling gegeven door Maaike.

Zo bijzonder.
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14-04-2012

Datum beoordeling: 21 april 2012

Reisgezelschap: met oudere kinderen

NEMO is een regelrechte aanrader. Wat was het geweldig interessant!

Beoordeling gegeven door Cary Baart.

top
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 03-06-2011

Datum beoordeling: 21 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

het is een leuk musea en er is veel te doen,ik en mijn kinderen hebben er veel geleerd. zelfs ik heb nieuwe dingen geleerd op een leuke speelse manier. voor kleine kinderen is het ook leuk. en ze hebben er zelfds verschillende afdelingen voor jong naar oud. het is egt top en je moet er egt een dagje heen gaan wand aan een uurtje heb je te kort om alles te zien

Beoordeling gegeven door lola.

Geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juli 2009

Datum beoordeling: 30 juni 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Leerzaam en nog leuk ook !! En bovendien voor alle leeftijden. Erg leuk!!

Beoordeling gegeven door Jolanda van Outvorst.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: mei 2011

Datum beoordeling: 30 juni 2011

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Geweldig wat een ontdekkingsreis voor ons en onze kinderen Een hele dag geweest maar het was echt te kort!!

Beoordeling gegeven door T Adriaanse.

geweldig voor kinderen en (groot)ouders
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 5 juni 2011

Datum beoordeling: 16 juni 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

We waren in Amsterdam om naar Artis te gaan, maar het goot. Toen besloot ik om met mijn kleinzoon naar NEMO te gaan. Hij en ik we hebben beide genoten van deze natte dag, waar wij nu geen last van hadden. We komen beslist terug!

Beoordeling gegeven door Thea Kraassenberg.

Leuk en leerzaam
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 12-05-2011

Datum beoordeling: 11 juni 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

NEMO is erg leuk en leerzaam. Ook voor volwassenen. Het is wel aan te bevelen een rustige dag uit te zoeken, want als het druk is, kom je bij sommige dingen amper aan bod. We gaan zeker nog een keer.

Beoordeling gegeven door dusebout.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 4 aug 2010

Datum beoordeling: 4 augustus 2010

we zijn vandaag naar nemo geweest omdat het erg slecht weer was was het zo ontzettend druk dat we gewoon bij een heleboel aktiviteiten niet eens aan bod kwamen het was dringen met mensen en kinderen en eigenlijk helemaal niet leuk meer zo verder vonden we een heleboel aktiviteiten tegenvallen veel spelletjes op de komputer die je gewoon thuis ook kunt doen en ook de tentoonstelling van 100 jaar elektrische apparaten viel erg tegen erg klein en niet al te veel apparaten helaas,wij zullen hier niet meer naar toe gaan

Beoordeling gegeven door anita.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Juni 2009

Datum beoordeling: 10 januari 2010

Erg leerzaam en leuk. Mooie omgeving en zeer intressante dingen om te ontdekken!

Beoordeling gegeven door Aniek Greitemann.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 29 december 2009

Datum beoordeling: 8 januari 2010

Wat een leuk museum!!! We hebben een heerlijke dag gehad. Eigenlijk hadden we wat pech want het was erg druk, daar hadden we niet op gerekend. Maar bij Nemo zijn ze wel wat gewend want in de wachtrij al werden er wat vraagstukken voor de kinderen klaargezet. En dankzij inschrijflijsten waarop voor workshops kon worden ingetekend kan er toch in alle rust van alles ontdekt en gemaakt worden. Wij nemen ook graag ons eigen boterhammetje mee en dat mag gewoon daar aan tafels gegeten worden. Heel fijn. Alles ziet ook er uitdagend, gezellig en veelbelovend uit. De workshops waren erg leuk, een energydrankje maken was wel het hoogtepunt, sjonge 16 klontjes suiker in een halve liter water en nog wat andere stofjes. Onze 10 jarige zoon had een topdag. Een minpuntje was dat er weinig te doen was voor onze 5 jarige zoon. Er zijn voor zijn leeftijd geen workshops. Toch heeft ook hij een leuke dag gehad. Volgende keer kiezen we gewoon een meer rustige dag, maar we willen zeker terug.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 28 juni

Datum beoordeling: 29 juli 2009

Hallo, Ik ben Joris, en ben bijna 12 jaar oud. Ik had een grote wens, om naar Nemo in Amsterdam te gaan. Mijn mama wist dat al heel lang, en ineens hadden ze voor mij de verrassing dat we gezellig met de trein met z'n drietjes naar Nemo gingen. Ik was heel blij want Nemo is hartstikke leuk, want je kunt er vanalles doen op technisch gebied, en allemaal proefjes en alles over chemie en wetenschap. Toen we er aan kwamen was er net een tentoonstelling over robots begonnen. Dat was echt leuk om te zien, in de hal stond een hele grote robot die eruit zag als een mens, en door op knopjes te drukken kon je hem vanalles laten doen. Nemo ziet er een beetje uit als een boot, wel leuk, want het ligt aan het water, aan het IJ, naast het centraal station. Het is best groot. Ik vond het zo leuk, want ik kon er vanalles doen, het allerleukste vond ik het laberatorium. Dat was echt super. Ik moest een witte jas aan, en mijn papa en mama ook, en een veiligheidsbril. En ik mocht zelf kiezen wat ik in het Lab wilde gaan doen. Ik koos : DNA uit een kiwi scheiden. Dat was een hele leuke proef, ook interessant, want mijn papa en mama vonden het ook heel interessant. Ik moest vanalles doen met buisjes en allerlei chemische dingen, en toen zagen we het DNA van de kiwi. Dat zag er heel mooi uit. Ik vond het 't allerleukste om te doen. Maar er was zoveel te doen. Je kon zelfs in een hele grote zeepbel gaan staan, dat was grappig. En een auto besturen terwijl je zogenaamd veel gedronken hebt. Ik botste overal tegenaan op de computer, we moesten zo lachen. En je had er een dansmachine, moest je op de muziek allemaal dansbewegingen maken op speciale platen, en ja, er was zoveel leuks, ik kan het niet allemaal vertellen. Maar je moet er echt een keer naar toe, ik wil er nog weleens naar toe. Daarna zijn we even gaan wandelen in Amsterdam, langs de grachten, dat vind ik altijd heel leuk, met al die huizen en bootjes. Wat ik ook leuk vond is het dakterras van NEMO, daar konden we lekker zitten en hadden een heel mooi uitzicht op amsterdam en de grachten. Ik hoop dat ik kaartjes voor Walibi win, daar wil ik zo graag heen, want die achtbanen van Walibi vind ik het allerleukste, ze zijn de coolste achtbanen van nederland, vooral de Goliath, die is zo hoog, daar moet je een keer vanaf, die is zo leuk!! Ik wil er heel graag heen, dus ik hoop dat mijn verhaal over Nemo ook voor jullie leuk was. Groetjes Joris Vermeulen

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15-07-2009

Datum beoordeling: 16 juli 2009

Leuk en interessant maar weinig vernieuwend. We zijn er voor de tweede keer geweest en dan heb je het meeste wel gezien. Wel erg leuk is de winkel erbij. Aardig personeel.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: februari 2009

Datum beoordeling: 29 maart 2009

kinderen waren zeer enthousiast, leren en vertier gaan hier prima samen

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14-03-2009

Datum beoordeling: 16 maart 2009

Heel leuk museum, een hoop te doen, erg leerzaam, zelfs voor volwassenen nog wat te leren/doen!! Kinderen hebben genoten.

Beoordeling gegeven door Nora Beeloo.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: maart 2008

Datum beoordeling: 11 februari 2009

Erg leerzaam voor kinderen waren helemaal in hun element geweldig!!!

Beoordeling gegeven door Nemo-Verboden af te blijven(amsterdam).

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 2 januarie 2009

Datum beoordeling: 8 februari 2009

We hadden eigenlijk tijd tekort om alle leuke activiteiten te kunnen doen. Ik was daar met mijn 12 jarige zoon en 9 jarige dochter maar het was niet alleen leerzaam ook ontzettend boeiend en spannend. Niet alleen voor hun ook ik heb me niet verveeld. Alleen jammer dat ze al om 17.00 sluiten.

Beoordeling gegeven door samantha bollaart.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 18-01-2009

Datum beoordeling: 31 januari 2009

Heel leerzaam en interessant voor kinderen en volwassenen. Het is een doe-activiteit die ontzettend leuk is.

Beoordeling gegeven door Petra Bongers.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 24 december 2008

Datum beoordeling: 26 december 2008

Met m'n zus en onze 4 dochters naar Nemo geweest op een druilerige, koude dag. Na een korte tippel vanaf het CS in Amsterdam (heel goed te bereizen met OV of via P+R: €6,00 parkeren voor de hele dag incl. 5 kaartjes openbaar vervoer!!!) kwamen wij aan bij Nemo. Jassen en overige ballast in de kluis gelegd en in groepjes van 2 de hele dag onze eigen gang gegaan. Er is voor ieder wat wils. De kinderen vinden het leuk om zelfstandig door het museum te struinen en hun eigen interesses te volgen. Dit is heel goed en veilig te doen. Heerlijke dag gehad!

Beoordeling gegeven door Iris Aalders.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 29 december 2008

Datum beoordeling: 6 december 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 03-02-2008

Datum beoordeling: 27 juli 2008

Nemo, een heel leuk wetenschappelijk museum. De kinderen kunnen er van alles ontdekken. Dingen die ze nooit wisten komen ze daar te weten. Leuk voor jong en oud.

Beoordeling gegeven door M. v/d Wert.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 9 juli 2008

Datum beoordeling: 15 juli 2008

Erg leuk en interessant museum om te bezoeken met kinderen. Heb er bijna de hele dag doorgebracht met onze zoon. Heel interactief programma; de kinderen kunnen verschillende proeven doen, workshops volgen. Er lopen overal zeer behulpzame medewerk(st)ers rond. Ook heel fijn vond ik dat er plekken ingericht waren, waar je je zelf meegebrachte eten en drinken kon nuttigen. Ook de goede bereikbaarheid (op loopafstand van het CS in Amsterdam) is een pluspunt!

Beoordeling gegeven door Annette Groenestege.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: juni 2008

Datum beoordeling: 12 juli 2008

De hele dag de kinderen niet gemerkt. Wat een uitdaging. Alles ziet er even spectaculair uit.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 30mei

Datum beoordeling: 28 juni 2008

we waren in de nemo en daat is het heerlijk vertoefen. persoonlijk ben ik niet zo gek op een museum maar ik zand lekker op het dak te genieten van het uitzicht met een ijskoffie en mijn dochter was in de nemo. 2 vliegen in 1 klap, we waren allebei blij.

Beoordeling gegeven door nans samwel.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 30mei

Datum beoordeling: 28 juni 2008

we waren in de nemo en daat is het heerlijk vertoefen. persoonlijk ben ik niet zo gek op een museum maar ik zand lekker op het dak te genieten van het uitzicht met een ijskoffie en mijn dochter was in de nemo. 2 vliegen in 1 klap, we waren allebei blij.

Beoordeling gegeven door nans samwel.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 30mei

Datum beoordeling: 28 juni 2008

we waren in de nemo en daat is het heerlijk vertoefen. persoonlijk ben ik niet zo gek op een museum maar ik zand lekker op het dak te genieten van het uitzicht met een ijskoffie en mijn dochter was in de nemo. 2 vliegen in 1 klap, we waren allebei blij.

Beoordeling gegeven door nans samwel.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juni 2007

Datum beoordeling: 21 juni 2008

Ik vond het heel erg leuk! het minpunt was dat het er erg druk was. Maar toch was het heel erg leerzaam en ook leuk om allemaal dingen uit te zoeken. leuk ook dat het zo groot is, ik zou er nog wel een paar dagen rond kunnen lopen.

Beoordeling gegeven door Judith de Koning.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: februari 2007

Datum beoordeling: 22 mei 2008

Een geweldig museum voor jong én oud. Het is eens geen museum waar je van de spullen moet afblijven, maar waar je juist al spelenderwijs kan leren kennis maken met de wetenschap. Ik ga er zeker nog eens heen!

Beoordeling gegeven door Anne Lijzenga.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 18.5.2008

Datum beoordeling: 21 mei 2008

geweldig. heel veel te beleven voor de kids. en je leert zelf ook nog dingen bij. kortom van jong tot bejaard , beslist de moeite waard

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 2007

Datum beoordeling: 3 mei 2008

Volgens onze zoon heel erg mooie als we vragen waar wil je nog een x heen dan antwoord hij altijd NemMO. Hele dag vertier leerzaam veel dingen ontdekken heel erg mooi!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: feb. 2008

Datum beoordeling: 22 april 2008

Je voelt je een uitvinder, een genie, een wetenschapper, een laborant, je voelt je rijk aan kennis, je bent een dagje in NEMO geweest. Een super museum voor jong en oud,je kunt heel veel zelf doen en ontdekken en je wordt spelenderwijs een heel stuk slimmer op zo'n dag.

Beoordeling gegeven door yvonne hoeven.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 5-4-08

Datum beoordeling: 18 april 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Fam Dieleman.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: medio februari 2008

Datum beoordeling: 19 maart 2008

Een facinerend museum, voor jong en oud. Zelf dingen ontdekken, zelf dingen doen wie spreekt dat nu niet aan. Zelfs voor de allerkleinste is het daar goed toeven en is er genoeg te doen. Voor tieners is het een eldorado, zelf alles in de hand hebben en zelf dingen doen en ervaren. En voor de oudere onder ons, een heleboel nieuwe technieken. Een echte aanrader voor het hele gezin

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: februari

Datum beoordeling: 13 maart 2008

leuke eenvoudige site die snel zoeken mogelijk maakt

Beoordeling gegeven door Jan Hoogendoorn.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: december 2007

Datum beoordeling: 1 maart 2008

fantastisch, erg leuk, zowel voor kinderen als volwassenen, uniek om al die proeven te kunnen doen, aan 1 dag heb je niet genoeg! Ook kon je er voor een klein prijsje lekkere broodjes en andere lekkere dingen kopen

Beoordeling gegeven door m. bos.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: december 2007

Datum beoordeling: 23 februari 2008

heel leuk voor alle leeftijden prachtig dat je overal mag aankomen 1 dag was te kort om alles te doen

Beoordeling gegeven door A. Schilder.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 15-2-2008

Datum beoordeling: 22 februari 2008

De kinderen hebben zich uitstekend vermaakt. Overzichtelijk opgesteld. Goed toezicht door voldoende personeel. Maar ook voor volwassenen is nuttig om de informatie weer tot zich te nemen en zo het geheugen weer op te frissen over bijv. DNA, puberteit. Een prachtig uitzicht over Amsterdam vanaf het dek. Heel fijn dat je er ook je eigen etenswaar mag nuttigen!

Beoordeling gegeven door Rana Dieleman.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 15-2-2008

Datum beoordeling: 22 februari 2008

De kinderen hebben zich uitstekend vermaakt. Overzichtelijk opgesteld. Goed toezicht door voldoende personeel. Maar ook voor volwassenen is nuttig om de informatie weer tot zich te nemen en zo het geheugen weer op te frissen over bijv. DNA, puberteit. Een prachtig uitzicht over Amsterdam vanaf het dek. Heel fijn dat je er ook je eigen etenswaar mag nuttigen!

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: januari 2008

Datum beoordeling: 15 februari 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door jolanda de graaf.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 26-01-2008

Datum beoordeling: 7 februari 2008

Het bezoek aan Nemo was zeer interessant voor onze dochter van 7. Heel interactief. Ze heeft zich geen moment verveeld en wil graag nog een keer terug gaan.

Beoordeling gegeven door Erkens T .

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 9 januari 2008

Een heel leuk leerzaam park voor de kinderen en ook voor de ouders de moeite waard om naar toe te gaan. Je ziet heel de dag interessante aktiviteiten.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 10 oktober 2007

Goed met de trein te bereiken. Voor alle leeftijden wat te beleven (ook voor de volwassenen). Ruim van opzet. Restaurant met vriendelijke prijzen en prachtig groot buiten terras. Interessante hebbedingetjes in de shop. Al met al een dikke 8!

Beoordeling gegeven door Fam. Blomdijselaar.