Beoordelingen Museum de Fundatie

exceptioneel
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 12 juli 2019

Datum beoordeling: 13 augustus 2019

Reisgezelschap: met een groep

Hele mooie exposities en zelfs plaats voor nieuwe artiesten 'op zolder.' Perfecte ligging voor dagje Zwolle, bereikbaarheid en herkenbaarheid super. Heel gezellig nog even een kopje koffie, dat uitnodigt om samen te spreken over wat we hebben gezien.

Beoordeling gegeven door ruth.

Onder de maat
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 30 juli 2019

Datum beoordeling: 30 juli 2019

Reisgezelschap: met partner

De collectie fixeert te sterk op één persoon, mevr Van Palland, lijkt mede daardoor een koppententoonstelling en voor de rest is er veel wat al eerder werd getoond.

Beoordeling gegeven door Ger Becker Hof .

Waardeloos!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: Morgen

Datum beoordeling: 11 maart 2018

Reisgezelschap: zakelijk

Vet vervelend dat er geen dinos zijn! Niet eens enige vorm van wezens ouder dan 12 jaar. Hier ben ik erg ontevreden over, maar voor de rest wel leuke tegels.

Beoordeling gegeven door Gertjan.

Toegang geweigerd.
1 11111

Bezoekdatum: 29 augustus 2017

Datum beoordeling: 29 augustus 2017

Reisgezelschap: met partner

Twee uur onderweg met de trein naar de Fundatie om de tentoonstelling van Jeroen Krabbe te zien. In de trein. Met een klein opvouwbaar scootmobieltje ter afmeting van een stoel met een maximumsnelheid van een voetganger. Bij de ingang voor de mindervalide werd subiet de toegang geweigerd. Het rolstoeltje mocht niet naar binnen. Zoek buiten maar een plekje. Binnen kun je een rolstoel lenen die groter is dan ons rolstoeltje. Het voor het eerst dat wij met onze kaart van de Vereniging Rembrandt op deze zeer onvriendelijke wijze geweigerd worden. Zeker voor een museum dat met heel veel publiekgeld tot stand is gekomen.

Beoordeling gegeven door Eleonore Bakker.

Waardeloos
1 11111

Bezoekdatum: 4-3-17

Datum beoordeling: 4 maart 2017

Reisgezelschap: met opa en oma

Adverteren met de tentoonstelling van Fiep Westerdorp, de 'tentoonstelling' is slechts twee kleine wandjes met maximaal 12 kleine illustraties.

Beoordeling gegeven door Malissa.

indrukwekkend, ik kwam vanaf het station gelopen,
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 5 februari 2017

Datum beoordeling: 9 februari 2017

Reisgezelschap: alleenreizend

Graag merk ik nog het volgende op. De tentoonstelling van de Oostduitse schilder Tubke erg mooi samengesteld. En nu een minpunt. Ik ontving bij binnenkomst afgelopen zondag, 7 februari 2017, een mooie ansichtkaart van het museum met daaraan gekoppeld een kraslot kaart van de Bankgiroloterij. Ik weet niet of u zelf als directie wel eens mee gedaan heeft met de bankgiroloterij maar je komt er nooit meer vanaf, ze zijn misleidend, ze proberen je banknummer te ontfutselen en je zit voor maanden zo niet jaren aan ze vast. Ze boeken gewoon iedere maand geld van je rekening. Kortom geen reclame voor uw museum in tegendeel. Ik weet dat u de inkomsten goed kunt gebruiken maar dring de bezoekers van uw museum svp niet zo'n stropkaart in hun maag. U verliest er uw sympathie mee.

Beoordeling gegeven door Frans Anten, Leusden.

1 11111

Bezoekdatum: 10 aug. 2016

Datum beoordeling: 12 augustus 2016

Reisgezelschap: met vrienden

Wij, 5 personen, zijn naar de expositie in de Fundatie in Zwolle geweest. De eerste 3 verdiepingen waren schitterend : mooie kunstwerken uit alle periodes. Helaas, etage 4 en 5 waren ingericht door Rob Scholte. Wat een armoe!! Het waren borduurwerken die de achterIjde lieten zien van de meest bekende schilderijen, met aan- en afhechtingem incluis; niet om aan te zien!! Wij hadden het idee dat hij alle bejaardenhuizen van het land is afgegaan en daar de borduurwerken heeft opgehaald. Hier geld een cijfer 8 voor de gewone expositie en een 1 voor de p

Beoordeling gegeven door E.Wessling.

Aanfluiting!!!
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 6 november 2015

Datum beoordeling: 6 november 2015

Reisgezelschap: met partner

Turner, een geweldige schilder. Veel publiciteit in de media, voor ons de reden om 3 uur met ov te reizen om dit niet te missen. Let wel, dus ook weer 3 uur terug..... Binnen blijkt dat twee zalen gereserveerd zijn voor deze expositie en dat daar maar een paar -en zeker niet zijn beste- werken hangen! Daartussen veel werk van kunstenaars die we niet kennen en ook niet waarderen. We voelden ons echt bekocht, ook gelet op het feit dat de tweede helft (...) van de expositie in Enschede is ondergebracht. Ben je dus verplicht om daar ook naar toe te gaan. Nie te dus. Advies: koop een mooi boek ovet Turner, daar geniet je veel meer en langet van. Ons zien ze daar niet meer.

Beoordeling gegeven door Patrick.

Super!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 31-07-2015

Datum beoordeling: 31 juli 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Een nieuw museum, een nieuwe ervaring, dat maakt dat je met nieuwe ogen kijkt. En dat is wat museumbezoek, en in het bijzonder dit museum, zo mooi maakt.

Beoordeling gegeven door Jeannette Kuppens.

Mooie collectie
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 28-2-2015

Datum beoordeling: 28 februari 2015

Reisgezelschap: met partner

Vraag: waarom staat die koepel op het dak? Genoten van alles wat er te zien was. In het bijzonder van het werk van Tjalf Sparnaay. Heel bijzonder.

Beoordeling gegeven door jj.schipper.

slechte ervaring
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: voorjaar 2014

Datum beoordeling: 5 november 2014

Reisgezelschap: met partner

Mijn vrouw is ivalide. Speciaal voor dit soort museumbezoek hebben wij een klein opvouwbaar scootmobieltje aangeschaft. Dat mocht echter niet naar binnen, anders dan rolstoelen e.d. Maar ja, regels zijn regels, dan hoef je je verstand niet meer te gebruiken.

Beoordeling gegeven door G.P.Saarloos.

Wijds
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: bij de heropening

Datum beoordeling: 2 november 2014

Reisgezelschap: met vrienden

Mooi geëxposeerd ideale verlichting+natuurlijk licht, tentoonstelling komt goed tot zijn recht.

Beoordeling gegeven door Veerle van der Werf - Koch.

Indrukwekkende kunst in een indrukwekkend gebouw!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 14-5-2014

Datum beoordeling: 14 mei 2014

Reisgezelschap: met vrienden

Links, rechts,gang in, gang uit,zaal in, zaal uit.Overal kunst, of ben je kunst?

Beoordeling gegeven door Y.M..

Prachtig en krachtig!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Regelmatig

Datum beoordeling: 5 maart 2014

Reisgezelschap: met partner

Een modern museum in een prachtige oude stad. Wisselende exposities die ieder keer weer meer dan de moeite waard zijn om te zien!

Beoordeling gegeven door Jans Koopmans .

geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 30.10.2013

Datum beoordeling: 30 oktober 2013

Reisgezelschap: alleenreizend

zo mooi gelegen goede indruk als je binnen komt keurig schoon gewoon geweldig ik heb genoten vandaag

Beoordeling gegeven door mevr.f.h.t.m.kurvers te pas.

adembenemend mooi
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: mei 2011

Datum beoordeling: 1 juli 2011

Reisgezelschap: alleenreizend

Evert Thielen schildert de wereld zo mooi ,echt,vrolijk, zoals jij en ik eigenlijk naar de wereld zouden moeten kijken .

Beoordeling gegeven door van oers.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: april 2008

Datum beoordeling: 31 maart 2009

geweldig genoten

Beoordeling gegeven door tieme en gerrie middelbosch.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 07.01.2009

Datum beoordeling: 1 februari 2009

Bezoek aan de tentoonstelling van kunstenaar Paul Citroen - uitstekend.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni 2008

Datum beoordeling: 12 juli 2008

De overzichtstentoonstelling van Jeroen Krabbe. Wat een geweldig mooie tentoonstelling ook het oude werk van hem vooral uit zijn prive bezit, met de zelfportretten is de moeite waard om te zien. De aquarellen over Marokko vond ik persoonlijk het allermooiste om te zien. Het musuem is niet te groot en overzichtelijk de expositie is per periode ingericht. Een aanrader.

Beoordeling gegeven door N.N..