Beoordelingen Vogelpark Avifauna

Geen begrip niet oplossend willen denken
1 11111

Bezoekdatum: 09 juni 2022

Datum beoordeling: 9 juni 2022

Reisgezelschap: met partner

Kaartjes besteld via de ANWB. Echter was het weer niet zo als het zou moeten zijn, Ook aangezien dat mijn vrouw slechthorend is en met haar hulp middelen zit. Kaartjes om geboekt via de site van avifauna. Netjes de kaartjes binnen gekregen met met de nieuwe tijdslot. Wij daar heen, komen we aan de kassa Kaartjes van avifauna zijn geldig alleen accepteren ze niet meer de kaarten van de ANWB. Dus toegang geweigerd. Ik heb de situatie uitlegd maar hier werd niet naar geluisterd werd, hierop ook mijn ongenoegen geuit en gevraagd voor een oplossing. deze vraag viel blijkbaar verkeerd. Mevr aan de kassa vertelde dat ik mijn grote mond maar moest houden en de ANWB moest bellen. ANWB gebelt avifauna diende mijn toegang te verlenen omdat de kaartjes gelden omdat ik ze heb omgeboekt via de site van avifauna. vertelde de anwb. Inmiddels hadden wij geen zin meer in een discussie en zijn me vertrokken naar huis. aangezien dat er geen begrip is voor de situatie. Kaartjes zal ik retourneren via ANWB. Ons zie je niet meer op het park. Wat jammer is want ik kwam er al jaren. Dus wees gewaarschuwd als je via de ANWB of dagjeweg boekt en je kan niet komen die dag. Dan heb je ondanks dat je via avifauna omboekt geen toegang meer tot het park.

Beoordeling gegeven door Rm.

Avifauna vogelpark
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2 juni

Datum beoordeling: 6 juni 2021

Reisgezelschap: gezin

Heel fijn park. Mooie vogelshows. Ruim opgezet. Lekkere speeltuin voor de kinderen. Alleen voor de wat oudere kinderen (10+) is er wat weinig in de speeltuin

Beoordeling gegeven door Tara Dessing.

geweldig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 25-10-2019

Datum beoordeling: 3 januari 2020

Reisgezelschap: met jonge kinderen

super leuke roofvogelshows. Ook is er een leuke speeltuin voor kinderen

Beoordeling gegeven door D Duits.

Verrassend leuk
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 31 augustus 2019

Datum beoordeling: 16 december 2019

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wat onverwachts leuk, Avifauna is een prachtig aangelegd park met voor ieder wat wils. Indrukwekkend, veel prachtige vogels in nog mooiere verblijven. Leuk dat je echt heel dichtbij mag komen en soms zelfs de vogels op je schouder komen zitten. De vogelshows zijn fantastisch! Groot park inclusief veel en goede horeca en leuke grote speeltuin. Kortom een compleet uitje voor het hele gezin.

Beoordeling gegeven door Anne.

Ja en nee
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 15 september

Datum beoordeling: 16 september 2019

Reisgezelschap: met jonge kinderen

We zijn er geweest met 3 jonge kinderen van 5 7 en 9, en het was gelukkig een droge dag. En het op zich een mooi park waar je gerust een dagje vooruit kan trekken. Veel, bijna alles, is buiten dus alleen met droog weer gaan, zeker met kinderen. De collectie vogels is enorm, het het is een mooie wandeling door het park, met buiten en ook binnen verblijven. Het voeren van de Lori's is erg leuk en de 2 verschillende vogelshows zijn echt geweldig (tip, zorg dat je optijd benhet kan zeer druk zijn). Verder worden er veel praatjes gehouden bij diverse verblijven wat zeer informatief is, ook voor de Kids. Wat mij opviel was dat sommige verblijven echt niet meer kunnen, veel te oude krappe hokken waar veel te veel vogels in zitten. Vooral bij de gieren en de steller zeearenden valt dat goed op. Zelfs onze oudste zoon had het er over dat dat toch niet goed is voor die vogels. De horeca is stil blijven staan in de jaren 80, ouderwetse omstandigheden en geen keuze, alleen patat of opgewarmde magnetron poffertjes. De toiletten waren in heel het park verouderd en wat nog belangrijker is, niet schoon. En als laatste de speeltuin, het is een raar iets om een betaalde binnenkermis en buiten attracties te vinden in een dierenpark. Buiten vonden onze kinderen wel oké, al was het wel makkelijk om ze weer mee te krijgen om weer verder te gaan, wat normaal gesproken wat moeilijker is (zegt wel iets over de speeltuin). Dus een park met plussen en minnen. Maar als je er heen gaat met niet al te hoge verwachtingen, kan je er zeker een leuke dag hebben.

Beoordeling gegeven door V leijden.

Boeiend en zoveel moois buiten. Prachtig om van zo
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: November

Datum beoordeling: 16 december 2018

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Voor het grote aanbod aan vogels en andere dieren. Een grote speeltuin zodat de kleinste bezoekers ook even kunnen ravotten en genoeg ruimte om ook even koffie te drinken. Alles is er voor een geslaagd dagje uit.

Beoordeling gegeven door Sacha.

Geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 4 mei 2018

Datum beoordeling: 7 mei 2018

Reisgezelschap: gezin

Zo ontzettend mooi leuk park. Ik ben er nu twee keer geweest en twee keer was het een top dag. Er zijn hele mooie vogels te zien en er is ook een hele leuke speeltuin voor de kinderen. Dus geweldige dag gehad.

Beoordeling gegeven door Kelly.

3
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 1 mei 2018

Datum beoordeling: 1 mei 2018

Reisgezelschap: gezin

Het is een super leuk park behalve dat er bij de zonneparkieten er 1 word kaal geplukt door de rest

Beoordeling gegeven door Amanda.

Gezellig park
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 25 07 2015

Datum beoordeling: 25 juli 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Mooi overzichtelijke wandelroutes met vele mogelijkheden om de vogels te zien met veel plezier

Beoordeling gegeven door Galesloot .

Super!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 6-7-2013

Datum beoordeling: 19 juli 2013

Reisgezelschap: gezin

Wat een mooi en groot park! De vogels zijn goed verzorgd en er zijn héél veel soorten te zien. Ook is er een (roof)vogelshow die gezien moet worden. Het eten is goed. Als er al iets van negatiefs is geweest in het verleden zoals ik hieronder tegenkom dan hebben ze meer dan hun best gedaan het weer op te lappen. Echt een aanrader!

Beoordeling gegeven door de Wild.

boeiend en (ont)spannend park voor jong en oud!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 6 en 7 oktober 2012

Datum beoordeling: 14 november 2012

Reisgezelschap: met een groep

Een bezoek gebracht aan Avifauna t.g.v. een familiereunie (17 personen, incl. kinderen) met het Live & Cooking arrangement (koffie + gebak bij ontvangst, bezoek aan vogelpark ged. 2 dagen, diner, overnachting en ontbijt). Leuke en gezellige locatie, gastvrije en servicegerichte bediening, mooi en gevarieerd vogelpark met tevens erg leuke kinderattracties (w.o. botsauto's, gemotoriseerde bootjes, amusementshal, klimtorens etc.) Heerlijk buffet met voor ieder wat wils, prima hotelkamers en gezellige hotelbar. Kan het - zeker ook gezien de prijs/kwaliteitsverhouding - iedereen aanraden die een familiereunie wil houden om met plezier op terug te kijken.

Beoordeling gegeven door arthur baremans.

Leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 24-10-2012

Datum beoordeling: 28 oktober 2012

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Erg leuk park vooral voor mensen die van vogels houden. Wij vonden de uilen heel erg mooi! En de zeearends waren ook erg leuk. En de kleine papegaaitjes die op je hand,schouder,hoofd komen zitten.

Beoordeling gegeven door j de Waal.

Leuk om een dagje door te brengen
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 29 september 2012

Datum beoordeling: 30 september 2012

Reisgezelschap: met partner

Leuk om een dagje door te brengen, bijna alsof je in het wild loopt.

Beoordeling gegeven door J van Beuzekom.

schattig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10 augustus

Datum beoordeling: 13 augustus 2012

Reisgezelschap: met partner

mooie vogels .gezellige terrasjes .veel voor de kinderen te doen .boot tocht was wel lang maar erg leuk .

Beoordeling gegeven door willy zierikzee.

leuk
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 4 augustus 2012

Datum beoordeling: 5 augustus 2012

Reisgezelschap: gezin

Leuk park met leuke vogelshows, aanbeveling is de lori landing waar je zelf de honingpapegaaien kan voeren met nectar (wel tegen betaling).

Beoordeling gegeven door Ton.

zorgwekkend
1 11111

Bezoekdatum: 30-12-2012

Datum beoordeling: 8 januari 2012

Reisgezelschap: gezin

Een slecht onderhouden park. Dieren zaten in oude en veel te kleine kooien. Sommige stonden in de modder en weer anderen hadden amper ruimte om te vliegen. Helaas word er in de verblijven van de dieren niet geïnvesteerd. Maar in de amusementshal wel. Dit levert ze natuurlijk geld op. 1 keer en nooit weer!

Beoordeling gegeven door ilona.

fantastisch
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 21 en 22 Mei

Datum beoordeling: 1 augustus 2011

Reisgezelschap: met opa en oma

interessant park voor jong en oud. met speelmogelijkheden voor kinderen van verschillenende leeftijden.Super

Beoordeling gegeven door A.M.Braams.

Vogels en fotograferen!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: diverse keren

Datum beoordeling: 1 augustus 2011

Reisgezelschap: zakelijk

Vogelpark Avifauna heeft een grote diversiteit aan vogels en is daarmee een mooie locatie om fotografie workshops te geven, wat ik dan ook met veel plezier doe. Met name de Filipijnenhal waar veel vogels vrij vliegen is erg geschikt om foto's te maken. Tijdens de vogeldemonstratie is het leuk om foto's te maken van de vogels in actie. En natuurlijk zijn de prachtige vogels ook door het gaas te fotograferen, zonder dat dit gaas opvalt. Hoe? Dat leer ik je graag tijdens een "Workshop fotograferen in Vogelpark Avifauna". Voor mensen die niet van fotograferen houden, is het park natuurlijk ook een leuke locatie voor een dagje uit! Kinderen kunnen behalve de vogels bekijken ook de Lori's nectar voeren bij de Lori Landing (volwassenen kunnen dit uiteraard ook doen) of uitgebreid spelen in de speeltuin. Enige minpuntje is dat veel speeldingen extra geld kosten (zoals in de automatenhal). Het merendeel van het park is goed toegankelijk voor rolstoelen en scootmobielen, wat ik een plus vind.

Beoordeling gegeven door Ellen Reus - Wolves fotografie.

leerzaam
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 5-6-2011

Datum beoordeling: 9 juni 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

avifauna is een leuk en leerzaam park. vooral de combinatie met de vogel demonstraties vonden we heel mooi.

Beoordeling gegeven door n vd stelt.

Bijzondere vogelshow
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 5 augustus 2010

Datum beoordeling: 4 november 2010

Geweldige roofvogelshow. Heel verrassend. Leuke speeltuinen. Het moet wel droog weer zijn, want bijna alles is buiten.

Beoordeling gegeven door M.Hagen.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: juli 2010

Datum beoordeling: 31 juli 2010

Avifauna in alphen aan de rijn is een prachtig aangelegde 'vogel-dierentuin'.Ook erg leuk voor kinderen door de enorme speeltuin en overdekte hal met draaimolentje,spookhuis en ballenbad.

Beoordeling gegeven door Els Broekhuisen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: januari 2009

Datum beoordeling: 27 februari 2010

Het is een erg mooi park. in alle seizoenen is er iets te beleven. In januari was er een prachtige rondleiding in de sneeeuw en kregen we uitleg over vele vogels en hun eten. Dus zeer zeker aan te bevelen

Beoordeling gegeven door Avifauna.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: febr 2007

Datum beoordeling: 9 september 2009

Leuk park. Helaas veel dieren binnen ivm periode en opknapbeurt park. Wel ook daar gegeten. Open buffet voor zeer weinig geld.Super.

Beoordeling gegeven door D.Brosi.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 11 augustus 2009

Datum beoordeling: 12 augustus 2009

De eerste aangename verrassing is dat je gratis kunt parkeren. Het park straalt rust uit en toch is er ieder moment iets te beleven. Het park wordt steeds meer op thema ingericht door de vogels uit de diverse continenten bij elkaar te plaatsen. Jaarlijks vinden er verbeteringen plaats op gebied van huisvesting, waardoor je er vaker heen kunt omdat het steeds anders is. Hoogtepunt zijn toch wel de drie verschillende vogeldemonstraties, waarbij veel te zien en te leren is over het vogelgedrag. Niet in de laatste plaats door de deskundige uitleg van de parkmedewerkers die ook voor kinderen boeiend is. Kortom een heerlijk dagje "vogelen" met voor kinderen ruim voldoende speelgelegenheid op verschillende locaties in het park.

Beoordeling gegeven door M.H. van der Tol.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 20 juli 2009

Datum beoordeling: 25 juli 2009

Erg mooi aangelegd park. Je kan er een mooie wandeling maken langs een grote vijver met enorme pelikanen, ooievaars en vele eenden. Ook alle exotische vogels kan je van heel dichtbij bewonderen. Het voeren van de lori's (honingpapegaaien) is erg leuk! Deze vogels voer je met nectar en dan komen ze op je arm zitten! Erg leuk voor jong én oud! Ook de vogeldemonstratie is erg leuk om naar te kijken. Vele verschillende vogels kan je van heel dichtbij zien!

Beoordeling gegeven door Paula van Ommen.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 18-06-2009

Datum beoordeling: 19 juli 2009

Wij hebben het echt super leuk gehad in vogelpark Avifauna. Zeer mooie vogelshow en er is veel aandacht besteed aan een zo natuurlijk mogenlijke omgeving voor de dieren.

Beoordeling gegeven door nathalie schipper-van loenen.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 9-7-2009

Datum beoordeling: 9 juli 2009

Avifauna is een goed verzorgd vogelpark. De hokken zijn echt schoon. Het personeel is vriendelijk. De beplanting is professioneel op een natuurlijke wijze opgezet. Niet al te strak en en niet te bang voor (bloeiend) wildgroei.(o.a. Paardenstaarten) De oevers van de grote vijver springen eruit wat combinatie betreft tussen vaste- en wilde planten. De vogelshows zijn bijzonder en geven de indruk, dat niet alle vogels achter tralies gehouden behoeven te worden. Weliswaar dat de hiereaan voorafgaande africhting niet als natuurlijk kan worden beschouwd. De afsluiting van de show met de vraag een bijdrage te geven voor een bepaald thema om vogels te beschermen is uitstekend. De consumpties bij de stalletjes zijn betaalbaar en niet winstgevend duur gemaakt.

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 22-03-09

Datum beoordeling: 28 maart 2009

Mooi park met veel verschillende vogels. Genoeg informatie over vogels, goed voor IQ. Parkeren gratis en genoeg vrije plaatsen. Cafe and restorant met goede bedining and menu. Voor kinderen waren attracties open - extra pret + poppenkast voorsteling. We kwamen voor een uurtje, maar waren bijna hele dag gebleven. Prijzen voor kaartjes waren erg goedkoop - nog winterprijzen. Erg aangeraden voor gezinnen met kinderen, ook van verschillende leeftijd.

Beoordeling gegeven door Plooij.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 14 maart

Datum beoordeling: 17 maart 2009

Leuk park en in de winterperiode half geld.

Beoordeling gegeven door Avifauna.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: september 2008

Datum beoordeling: 7 februari 2009

Heerlijk park om er een uurtje of met kinderen een hele dag te vertoeven.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: september

Datum beoordeling: 16 november 2008

onverwachts aangenaam ondanks de drukte van het moment.in het verleden waren we al vaker geweest maar er is veel veranderd in positieve zin.het park zelf is al is heerlijk om een dag aangenaam te vertoeven daarbij komen de vogels maar wat ons totaal verraste was de vogelshow.je denkt ach weer zo'n roofvogelshow maar nee dus de meest verschillende vogels die vrij af en aanvliegen en echt een show weggeven als voleerde acteurs.prachtig gewoon en het deed ons een brok in de keel bezorgen zo indrukwekkend .iets waar we(ik) nog heel lang aan zal terug danken.zelfs het weer werkte mee dus wat kan een mens nog meer wensen?

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 12 oktober

Datum beoordeling: 18 oktober 2008

prachtige gierenkolonie. Leuke speeltuin voor de kinderen en vanaf 1 november is de entree half geld!

Beoordeling gegeven door P. van Lit.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augustus 2008

Datum beoordeling: 12 oktober 2008

Heerlijk ontspannen rondlopen tussen de verschillende vogels en voor de kinderen zijn er genoeg speelmogelijkheden. Vooral de speeltuin is een groot succes. Zelf genieten van een lekker drankje terwijl je kind zich uitleeft. Wat wil je nog meer?! Bovendien is het ook erg leerzaam.

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 15-6-08

Datum beoordeling: 4 oktober 2008

Leuke dag gehad ondanks de regen. Leuke vogelshow en veel speeltuin, Een aanrader voor iedereen die van vogels houdt.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 20-09-2008

Datum beoordeling: 4 oktober 2008

Vanwege de vogelshow, de Lori-landing en de gigantische speeltuin zeer geschikt voor kinderen van 4-12 jaar. Mooi aangelegde tuinen, alles tiptop in orde. Hadden wel graag tekst en uitleg (op papier)bij de looproute gehad. Minpuntje is de slecht aangelegde reserve parkeerplaats.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2005

Datum beoordeling: 1 oktober 2008

Ik ben hier een aantal jaar geleden met mijn ouders heen geweest, het park was duidelijk aangegeven. Het park zag er verzorgd uit (Geen vuil op de grond en de kooien zagen er ook schoon uit!) Het was een park waar je rustig rond kan lopen en kan genieten van de verschillende vogels. De vogels zagen er ook gezond uit!

Beoordeling gegeven door lonneke.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 20-9-08

Datum beoordeling: 20 september 2008

mooie vogelshow; interessante vogels te zien. hokken te klein voor sommige vogels. enorme speeltuin. hier kunnen de kids zich wel de hele dag vermaken. de speeltuin is ook grotendeels voorzien van natuurlijk materiaal. je kunt je er inderdaad de hele dag vermaken. puntje negatief: geen goede verbinding met het openbaar vervoer. park was niet duur.

Beoordeling gegeven door avifauna.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: Augustus 2003

Datum beoordeling: 24 juli 2008

Mooi park en leuk voor kinderen. Vooral de vogel show is heel leuk. Het park is heel netjes. Veel speelgelegenheid voor kinderen binnen en buiten.

Beoordeling gegeven door Marieke Steijn.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 19-07-2008

Datum beoordeling: 20 juli 2008

Een hele dag plezier gehad. Leuk vogelpark waar je echt tussen de vogels loopt. een rondvaart op het brasemer meer. een aparte vogelshow. Heerlijk gegen na afloop in het parkrestaurant. Een echte aanrader!

Beoordeling gegeven door Avifauna.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 13 juli 2008

heel leerzaam en leuk opgezet park de kinderen hebben genoten en wij ook

Beoordeling gegeven door imca metz.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 7 juli 2008

Mooie en bijzondere vogels. Mooie rustige park, waar je even in weg kunt dromenn Speelhal met diverse spelletjes voor de wat grotere kinderen.

Beoordeling gegeven door L. Bentura.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Februari

Datum beoordeling: 6 juli 2008

Deze vogelpark is erg goed voor uitstapje met kinderen we kunnen tegelijk rondvaarten en vogel demonstratie kijken.

Beoordeling gegeven door Mudita L Thung.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: mei

Datum beoordeling: 4 juli 2008

Avifauna is echt om aan te bevelen!!!! Ik had nog nooit eerder van dit vogelpark gehoord. Wij zijn er met he gezin heen gegaan met 2 kleine kinderen. Het is een mooi en gezellig park om in te wandelen en er zijn veel mooie vogels te zien. Maar voor kinderen is het helemaal goed geregeld. Een mooie grote speeltuin deels overdekt en deels buiten veel atrakties voor kleine en grotere kinderen en mogen doormiddel van een polsbandje er onbeperkt gebruik van maken voor maar 2 euro. Vele terasjes bij de speeltuin om zelf een drankje te nuttigen. Leuke show te bekijken en nog veel meer. De entree prijs is laag en daarom toegankelijk voor veel mensen.

Beoordeling gegeven door N.N..

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: juni 2008

Datum beoordeling: 30 juni 2008

Je bent snel uitgekeken in dit park. Wel een leuke speeltuin voor de kinderen maar voor de rest alleen maar wat vogeltjes kijken. Wij gaan voortaan liever naar een echt dierenpark.

Beoordeling gegeven door W. de Groot.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: juni 2008

Datum beoordeling: 26 juni 2008

Leuke dag maar met jongere kinderen leuk en niet met wat oudere.

Beoordeling gegeven door Avifauna.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 22-6-2008

Datum beoordeling: 22 juni 2008

Mooi park met uitgebereide vogels van over de hele wereld. Jammer dat sommige vogels in te kleine kooien zitten en onderhoud groen in het park mag ook wel bijgesnoeid worden voor een opgeruimd net park. De tamme lori's voeren was een erge leuke ervaring.

Beoordeling gegeven door Sandra.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juli 2006

Datum beoordeling: 21 juni 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Judith de Koning.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 3 weken geleden

Datum beoordeling: 6 juni 2008

Ieder jaar gaan we wel een paar keer naar Vogepark Avifauna. Wij houden erg van vogels. Dit jaar zijn ze begonnen om een achterliggend meertje om te toveren tot een moerassig vogelparadijs. Ondanks dat het er nu nog een zooitje is, kun je al zien hoe het eruit zal gaan zien en dat ziet er niet verkeerd uit.

Beoordeling gegeven door Mary Parlevliet.

2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: zomer 2007

Datum beoordeling: 4 juni 2008

Meneer of mevr. de Krey is nogal fan van dit park omdat er 7x een 8 word gegeven. :) Ik heb al veel dierenparken in europa gezien maar dit vind ik toch wel een dieptepunt. Troosteloos aan een industrieterrein grenzend park. De echte dierentuin/park liefhebber moet hier met een boog omheen.

Beoordeling gegeven door Dierentuinbezoeker.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: juli 2007

Datum beoordeling: 27 mei 2008

mooi aangelegd park, hoop bijzondere vogels en een speeltuin voor de kinderen. 's Avonds lekker een hapje gegeten in het restaurant. Leuk dagje uit!

Beoordeling gegeven door Ellen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: feb.

Datum beoordeling: 25 mei 2008

Erg leuk met kleine kinderen. Veel te zien en te beleven in het park en de grote speeltuin. Veel gelegendheden voor een hapje en een drankje of gewoon even lekker genieten op een bankje in het park. Een aanrader!! een leuke bijkomstigheid, buiten het seizoen betaal je minder entree!!

Beoordeling gegeven door T.m. de Krey.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: feb.

Datum beoordeling: 25 mei 2008

Erg leuk met kleine kinderen. Veel te zien en te beleven in het park en de grote speeltuin. Veel gelegendheden voor een hapje en een drankje of gewoon even lekker genieten op een bankje in het park. Een aanrader!! een leuke bijkomstigheid, buiten het seizoen betaal je minder entree!!

Beoordeling gegeven door T.m. de Krey.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: feb.

Datum beoordeling: 25 mei 2008

Erg leuk met kleine kinderen. Veel te zien en te beleven in het park en de grote speeltuin. Veel gelegendheden voor een hapje en een drankje of gewoon even lekker genieten op een bankje in het park. Een aanrader!! een leuke bijkomstigheid, buiten het seizoen betaal je minder entree!!

Beoordeling gegeven door T.m. de Krey.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: feb.

Datum beoordeling: 25 mei 2008

Erg leuk met kleine kinderen. Veel te zien en te beleven in het park en de grote speeltuin. Veel gelegendheden voor een hapje en een drankje of gewoon even lekker genieten op een bankje in het park. Een aanrader!! een leuke bijkomstigheid, buiten het seizoen betaal je minder entree!!

Beoordeling gegeven door T.m. de Krey.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: feb.

Datum beoordeling: 25 mei 2008

Erg leuk met kleine kinderen. Veel te zien en te beleven in het park en de grote speeltuin. Veel gelegendheden voor een hapje en een drankje of gewoon even lekker genieten op een bankje in het park. Een aanrader!! een leuke bijkomstigheid, buiten het seizoen betaal je minder entree!!

Beoordeling gegeven door T.m. de Krey.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: feb.

Datum beoordeling: 25 mei 2008

Erg leuk met kleine kinderen. Veel te zien en te beleven in het park en de grote speeltuin. Veel gelegendheden voor een hapje en een drankje of gewoon even lekker genieten op een bankje in het park. Een aanrader!! een leuke bijkomstigheid, buiten het seizoen betaal je minder entree!!

Beoordeling gegeven door T.m. de Krey.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: feb.

Datum beoordeling: 25 mei 2008

Erg leuk met kleine kinderen. Veel te zien en te beleven in het park en de grote speeltuin. Veel gelegendheden voor een hapje en een drankje of gewoon even lekker genieten op een bankje in het park. Een aanrader!! een leuke bijkomstigheid, buiten het seizoen betaal je minder entree!!

Beoordeling gegeven door T.m. de Krey.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: paar weken geleden

Datum beoordeling: 14 mei 2008

geweldig mooie dag met het hele gezin,parkeerterrein dichtbij park, rustgevend voldoende gelegenheid om te zitten en rond te kijken, schone vogel verblijven,voldoende ruimte om alles uitgebreid te bekijken,restaurant prima,park waar rust heerst en geen chaos.

Beoordeling gegeven door sandra.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 11 mei 2008

Datum beoordeling: 12 mei 2008

Vogelpark Avifauna in Alphen a/d Rijn is erg leuk om een hele dag te doen! Je kunt zelf de tropische vogels voeren in het overdekte lorigedeelte ... zo grappig ze komen allemaal op je zitten. Verder is er een hele grote speeltuin waar de kinderen ook uren kunnen doorbrengen, echt een aanrader!!! Wij vonden dit vogelpark een hele leuke dag uit ... echt iets anders!!!

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 25 juni 2007

Datum beoordeling: 3 mei 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Vogelpark Avifauna.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: zomer 2006

Datum beoordeling: 18 april 2008

Op sommige plekken stonken de vogels/de verblijven. Er zijn mooie overdekte verblijven (in aanbouw).

Beoordeling gegeven door Trouwborst.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: september 2007

Datum beoordeling: 18 april 2008

Het was heel erg gezellig. Het aanraden waard. Onze kleinzoon heeft dubbel en dwars genoten. Vooral van de roofvogel show.

Beoordeling gegeven door Karina van Briemen.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: maart 2008

Datum beoordeling: 18 maart 2008

Wij zijn afgelopen week naar Avifauna geweest. Het was best koud, maar we hebben het enorm naar onze zin gehad! De dieren zijn ontzettend leuk, er zitten ook hele aparte tussen. Ook kun je zelf vogels voeren, héél leuk! En dan de speeltuin....in één woord geweldig! De kids hebben zich hier ontzettend vermaakt en een lol dat we hadden! Kabelbaan, loopbrug, superhoge glijbanen (echt heel hoog....), jungle-achtige dingen, noem maar op! Toen het ging regenen zijn we naar binnen gegaan. Ook hier was ontzettend veel te beleven, een spookhuis, een draaimolen, een ballenbak, botsauto's en ontelbare spelletjes om te doen (automaatspelletjes, zoals schieten, voetballen, racen, grijpen e.d.). Daarna zijn we doorgegaan naar het restaurant, wat er van buiten een beetje somber uitzag. Maar eenmaal binnen renden de kinderen meteen naar het speelgedeelte. Een tv, grote knuffels, een tafel met heel veel Little People speelgoed erop, een buggy, een pop, noem maar op! Aan het eind van de dag waren de kinderen ontzettend moe. Het was nog winterprijs (€ 5,75) en we kregen een 50% kortingsbon om in de zomer nog eens terug te komen. Nou...zeker dat we dat doen!!!

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augustus 2007

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Wij zijn verschillende keren in Avifauna geweest.Het park ziet er netjes uit en is mooi aangelegd. De kinderen vinden vooral de speeltuin erg leuk.In de winter is het wat minder aantrekkelijk omdat dan verschillende attracties gesloten zijn.Wat we ook erg leuk vinden is de Lori Landing. Daar mag je de papegaaien een cupje nectar voeren.Het is wel even schrikken als ze op je hoofd of schouder komen zitten. Wat ook erg mooi is om mee te maken is de vogelshow.Je ziet van allerlei mooie vogels, van ara's tot zeearend. We hebben ook een keer een bruiloft meegemaakt in Avifauna. We maakten een rondvaart over het Braassemermeer en daarna gingen we eten in het parkrestaurant. Het eten was heerlijk! Mooie zalen en keurige toiletten. Kortom; Avifauna is echt de moeite waard voor een leuk dagje uit, maar ook om er een feest te vieren.

Beoordeling gegeven door Annette Post.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2005-2007

Datum beoordeling: 4 maart 2008

we hebben een aantal jaren een abonnement gehad, sinds de laatste 2 jaren organiseren ze voor abonnementhouders ook activiteiten zoals een djembeworkshop, schilderen van vogels enz.. ook spelen en het park zelf is leuk we wonen dichtbij dus voor een uurtje na school zijn we ook vaak geweest.we hebben nu geen abonnement omdat mijn dochter van 10 jaar nu meer in de speelhal te vinden is en we dit niet willen stimuleren maar het park zelf is een aanrader.ook de service van de medewerkers is goed.sanitair in de speeltuin mag iets moderner en schoner.

Beoordeling gegeven door ilonka blijleven.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Datum beoordeling: 7 februari 2008

geweest verleden jaar. goed eten geen autostalling waar voor je geld vogelpark en speeltuin

Beoordeling gegeven door liesbeth ter laak.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 25 januari 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Ricky van Berlo-Verspaget.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 10 november 2007

waren een hoop vogels. De vogeldemonstratie vond ik mooi om te zien. Helaas stonk het wel bij de pinguins.

Beoordeling gegeven door N.N..