Beoordelingen Splesj Waterspeelpark

Top voor jong en oud
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 02-08-2013

Datum beoordeling: 2 augustus 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Super leuk waterpark voor zowel kinderen als volwassenen. Schoon en verzorgd en veel te doen buiten zwembaden en glijbanen om ook een treintje, grote speeltuin en waterfietsen/roeiboten.

Beoordeling gegeven door P. Mateeuwsen.

Racistische kassamedewerkster
1 11111

Bezoekdatum: 15 augustus 2012

Datum beoordeling: 30 september 2012

Reisgezelschap: met een groep

NEDERLANDERS MET EEN KLEURTJE OPGELET, afgelopen zomer met een groep van 20 personen een dagje naar het waterspeelpark,Bij de kassa aangekomen werden we geholpen door een vrij jonge,vriendelijke en behulpzame medewerkster(Jessica). Ik gaf aan dat wij met 20 personen zijn en op de site en folders staat aangegeven dat bij 20 personen 1 persoon een gratis entree heeft. Wij vroegen hierom bij de kassa, omdat de jonge medewerkster hiervan niet op de hoogte was draaide ze zich om en vroeg aan haar collega een oudere mevrouw of dit juist was,waarop de oudere mevrouw geirriteerd reageerde met de opmerking ze moeten niet zeuren ze betalen het volledige bedrag of niet. Wij vonden deze opmerking niet geplaatst en vroegen om de manager waarop de oudere medewerker reageerde "HET ZIJN ALTIJD DE DEZELFDE'' Wij donkergetinte bezoekers vinden deze opmerking racistisch en hebben ons beklag gedaan bij de manager. De manager is alvorens ons te hebben aangehoord langs zijn medewerkers gelopen om hun verhaal aan te horen.Hij gaf aan dat het ons woord tegen die van de oude mevrouw aan de kassa was en dat Jessica niet op de hoogte is van alle prijzen of voorwaarden maar de oudere kassamedewerkster de Manager heeft niet goed naar zn klanten geluisterd het verhaal was duidelijk omdat Jessica het niet wist heeft ze het aan haar ervaren collega gevraagd,maar haar manager bleef de schuld bij haar neer te leggen, Wij hebben het bedrag die betaald was voor de 20ste persoon terug gekregen maar hebben wel een bittere smaak in de mond. De manager heeft eea op papier genoteerd en zou contact opnemen met mij over de afhandeling, niet te geloven mr spreekt mijn voicemail in op de dag dat wij aan het zwemmen waren in Splesj, hoe betrouwbaar kom je dan over, Niet dus Niet getreurd mr de manager van Splesj de aangifte tegen racisme is gedaan. Word vervolgd. Erg jammer voor Jessica ik hoop dat je gauw een andere baan vind jouw manager maakt duidelijk onderscheid tussen zijn medewerkers

Beoordeling gegeven door Asman.

geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 26-7-2012

Datum beoordeling: 28 juli 2012

Reisgezelschap: gezin

zo mooi het was net of we niet in nederland waren en voor alle leeftijden van groot tot klein en zo mooi gemaakt en goed bedacht ongelooflijk mooi het was een te gekke dag !!!

Beoordeling gegeven door van houtert .

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 210810

Datum beoordeling: 25 augustus 2010

Er liep jong badpersoneel rond die niet altijd consequent was bij de glijbanen.Met zijn vijven van de glijbaan, ophopen op de glijbaan werd niet gezien.... Dochter is 9 jaar en 1.40 lang, ABC diploma maar mocht niet in de superkrater glijbaan(leeftijd 10 jaar staat ook aangegeven)terwijl kleinere kinderen en jonger bij een andere badjuf wel mochten. Op de site worden geen leeftijden genoemd terwijl er diverse attracties zijn waar ze dus NIET in mogen!!!!! Het water was super koud....

Beoordeling gegeven door holster.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 150509

Datum beoordeling: 9 juni 2009

geweldig

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: april 2008

Datum beoordeling: 14 februari 2009

vonden het erg leuk ook de omgeving er omheen bosrijk vooral met warm weer erg leuk voor de kinderen wij hadden er een huisje gehuurd met sauna en er was braderie vlakbij in ettenleur waar je overigens ook heerlijk een terasje kunt pikken je zit heel centraal! dekinderen vonden het een top vakantie iondanks het slechte weer en dat we geen gebruik van de buitenspeelbaden hebben kunnen maken het was ook heerlijk toeven in het binnenbad

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 25-07-08

Datum beoordeling: 29 juli 2008

geweldigg

Beoordeling gegeven door j zand.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 27 juni tot 11 juli 2008

Datum beoordeling: 28 juli 2008

Erg leuk zwembad als het mooi weer is ! Voor alle leeftijden is er wat wils ! Betaalbare horeca en prettig personeel qua zwembad zelf; horeca was iets minder toen wij er waren 2 juli 2008.. Alleen sanitair en kleedruimten moeten nog vaker schoon gehouden worden, zeker als het drukker wordt..DAT was vaak erg vies en nat..

Beoordeling gegeven door S. Fokke.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juli 2006 en augustus 2007

Datum beoordeling: 21 juni 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Judith de Koning.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 12-05-2007

Datum beoordeling: 13 mei 2008

Mooi park, maar het water is er veeeel te koud. Voor kinderen t/m 3 jaar is er een leuke speeltuin dan als alternatief omdat het water te koud is. Mooie ligweide

Beoordeling gegeven door fam trouw.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Datum beoordeling: 11 september 2007

Heel gaaf zwembad. Jammer dat we dit jaar niet veel zon hadden anders was ik er veel te vinden

Beoordeling gegeven door Janneke.