Beoordelingen Vakantiepark Beekse Bergen

heel leerzaam
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 28 febr

Datum beoordeling: 3 maart 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

wij zijn vorige week met onze 2 kleinkinderen naar de Beekse Begen geweest. Ze vonden het fantastisch, de dieren zo in het wild te zien lopen en ook de bus was een ervaring.

Beoordeling gegeven door D. Cantineau.

echt op safari gevoel
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21 augustus 2012

Datum beoordeling: 16 september 2012

Reisgezelschap: met oudere kinderen

mooie omgeving, afrika gevoel , imposante dieren in eigen nagebootste leefomgeving.

Beoordeling gegeven door a de koning.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 30 juli 2011

Datum beoordeling: 3 augustus 2011

Reisgezelschap: met opa en oma

prachtig netjes verzorgd park. Vele verschillende dieren te zien. Veel speeltuintjes voor de kinderen. Goede uitleg in de safaribus zo ook op de rondvaartboot. Vriendelijk personeel.Vele verschillende eet gelegenheden en de mogelijkheid om te picknikken. Al bij al een bijzonder goed park.

Beoordeling gegeven door Els Sas-van Lith.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 30 juli 2011

Datum beoordeling: 3 augustus 2011

Reisgezelschap: met opa en oma

prachtig netjes verzorgd park. Vele verschillende dieren te zien. Veel speeltuintjes voor de kinderen. Goede uitleg in de safaribus zo ook op de rondvaartboot. Vriendelijk personeel.Vele verschillende eet gelegenheden en de mogelijkheid om te picknikken. Al bij al een bijzonder goed park.

Beoordeling gegeven door Els Sas-van Lith.

Fantastisch
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 22 april 2011

Datum beoordeling: 30 april 2011

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Geweldige combinatie. Met 1 kaartje heb je auto/bus-, boot en wandelsafari, waarin je op je gemak alle dieren kunt bewonderen in hun eigen natuurlijke omgeving.

Beoordeling gegeven door Marina de Blok.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2009

Datum beoordeling: 17 maart 2010

leuke dingen voor de kid Schoon en netjes

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10-10-009

Datum beoordeling: 13 oktober 2009

goede jungalow. Schoon en netjes ingericht

Beoordeling gegeven door Meta.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 13-17 July 2009

Datum beoordeling: 10 augustus 2009

Wij waren in de 2de week van july in vakantiepark beekse bergen. Fantastisch! wij hadden er niet om gevraagd maar kregen een huisje aan het water. 2 minuten lopen van het zwembad en de pier voor de boot naar het speelland. In het huis heb je echt heel veel privacy en je kan je goed onstpannen. Wat echt super is dat je ieder dag naar het speelland toe kan gaan met de dagpas en naar de safaripark. Daar hoef je niet meer extra voor te betalen. Dat scheelt behoorlijk!!

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 6,7 en 8 september 2008

Datum beoordeling: 30 september 2008

EEn weekendje Beekse Bergen, het was fantastische echt genoten

Beoordeling gegeven door annemarie snijders.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: juni

Datum beoordeling: 21 september 2008

safaricamp beekse bergen. slechte telefonische reservering bij aankomst nog de verkeerde plaats. geen controle 's nacht erg veel hang jongeren luidruchtig.

Beoordeling gegeven door safari camping beekse bergen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 27 juni

Datum beoordeling: 20 september 2008

Samen met ons gezinnetje zijn we een weekendje weggeweest naar safaripark Beekse Bergen. We hadden daar een blokhut gehuurd. Zo eenvoudig weekendje weg hadden we nog nooit eerder gedaan. Het was allemaal heel spannend, of het ons zou bevallen. We waren voor het eerst een weekendje weg met ons 2 maanden oude baby. We hebben een heel aktief en ook relaxte weekend gehad. Hoewel het primitief was, zag het er allemaal netjes uit. De sanitaire voorziening was dichtbij. Sochtend werd je al begroet door de eenden en de vele konijntjes. We zijn een dagje naar het safaripark geweest. Hier zijn we met de auto doorgekomen. Wat heel handig was, waren de tussentijdse stopplaatsen. Ideaal als je een baby hebt. Even weer frisse neus halen, fles geven, baby verschonen en weer verder. Ook ideaal als het weer tegenzit. Je kunt lekker droog de dieren bekijken. Na de rit, zijn we ook nog lopends door het park geweest. De zondag zijn we naar het zwembad geweest. Heel kindvriendelijk en aardig personeel. Ook dit was niet ver afgelegen van onze blokhut. Wat jammer is, dat een baby dit allemaal niet herkend. Wat we zekers willen gaan doen is als de kleine wat ouder is, hier weer een vakantie boeken. De safaripark en je hebt ook nog een speelpark, de entree is dan gratis. Tevens zijn er nog een aantal aktiviteiten centra gratis. En als we dit jaar weer bij een van hun parken zouden boeken, krijg je ook nog korting. Als dat geen service is! Ons weekend was helemaal top en we komen zeker weer terug. Vriendelijke groeten Fred, Amanda en Dylan

Beoordeling gegeven door Amanda Haverkamp.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 19 sept. 2008

Datum beoordeling: 20 september 2008

We hebben eerst een autosafari gedaan, daarna de bootsafari en daarna te voet door het park. We hebben heel veel verschillende dieren gezien en heel veel foto's gemaakt. We genoten extra door het mooie weer. Het punt van aandacht is volgerns ons: een betere bewegwijzering en meer plattegrondborden, want soms waren we echt de weg kwijt.

Beoordeling gegeven door Mieke Hagendijk.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 13-09-2008

Datum beoordeling: 19 september 2008

Prima dagje uit, leuke safari's. Je kunt met de boot, bus, je eigenauto of gewoon lopend! Prima informatie van de medewerkers! Kortom gewoon doen.

Beoordeling gegeven door paulien.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 24-07-2008

Datum beoordeling: 27 juli 2008

een leuke geweldige dag gehad. Alle dieren goed te bewonderen. De dag was weer eens veel te kort.

Beoordeling gegeven door Ruben Koevoet.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 26juli

Datum beoordeling: 26 juli 2008

het park ziet er netjes uit er zijn heelveel verschillende dieren met veel ruimte en als sommige dieren gaan eten of eten krijgen dan leggen ze uit wat ze krijgen en hoeveel het is super leerzaam voor de kinderen

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 23juli

Datum beoordeling: 26 juli 2008

het ziet er netjes uit en de uitleg die je krijgt bij het voeren van de dieren is heel leerzaam voor de kinderen

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2 juli 2008

Datum beoordeling: 15 juli 2008

We stonden op de camping naast het park, 's morgens wakker worden door gebrul van de leeuwen, na het ontbijt gratis naar de beekse bergen keigaaf, wat hebben die dieren daar een ruimte, echt leuk voor jong en oud en deze maand extra leuk met elke dag optredens van de rolling spears uit kenia (jongens ui de sloppenwijken) die een geweldige show geven en de kinderen leuke dingen leren.

Beoordeling gegeven door annette.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 14 juni 2008

Datum beoordeling: 3 juli 2008

mooi schoon park jammer dat je alle dieren niet goed van dichtbij kunt zien in een rolstoel en dat de paden soms steil omhoog lopen wat duwen met een zwaar persoon in een rolstoel niet gemakkelijk maakt.

Beoordeling gegeven door caroline pelders.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: augustus 2007

Datum beoordeling: 7 juni 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: oktober 2007

Datum beoordeling: 27 mei 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 27-04-2008

Datum beoordeling: 25 mei 2008

HEt was een super leuke dag en we hebben heerlijk genoten. Ik vond het vooral erg leuk dat de dieren gewoon vrij rond lopen en kunnen staan en gaan waar zij willen. Enig minpuntje vond ik de safari met de auto, waarbij we zagen dat dieren er toch niet van gediend waren. Verder echt een toppark! Zeker een aanrader.

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 12 mei 2008

Datum beoordeling: 20 mei 2008

Op geen andere manier kan je zo dicht bij de dieren komen en het is toch geweldig als een giraf je ramen schoon gaat likken. Alleen jammer dat nu ook de leeuwen en tijgers afgesloten zitten.

Beoordeling gegeven door Sacha Vos.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 12 mei 2008

Datum beoordeling: 20 mei 2008

Een prachtig dierenpark met veel mogelijkheden, nl; met de auro, wandelen, boottocht en busrit. Goed te doen met een goede kinderwagen, met een gammele buggy wat minder ivm de hobbelige bospaadjes. Biedt beschutting op warme dagen in het bos, minder leuk als het regent want dan is alles modderig. Veel gelegenheden om te eten. Weinig variatie in de restaurants. Wc's zijn niet altijd even schoon. Voldoende plekom baby's te verschonen. Werknemers kunnen veel informatie geven over het park en activiteiten.

Beoordeling gegeven door M. Vetter.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 28april- - 2mei

Datum beoordeling: 12 mei 2008

Wij vonden de huisjes erg klein,en heel erg gehorig. Je kon elkaar bijna horen ademhalen.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: december 2007

Datum beoordeling: 10 mei 2008

Wij hebben met het hele gezin: kinderen en kleinkinderen, totaal 11 personen, een prachtige tijd gehad en hebben enorm genoten. Heerlijk om met z'n allen bij elkaar te zijn, heel goed om de onderlinge banden weer aan te sterken. Doen wij om de paar jaar en dat bevalt uitstekend. Uiteraard op kosten van Opa en Oma en dat zijn wij.

Beoordeling gegeven door Vakantiepark Beekse Bergen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: januari 2007

Datum beoordeling: 19 april 2008

Erg gezellig weekend gehad. Bungalows liggen leuk gesitueerd, met vrij uitzicht. Een natuurlijke uitstraling. Activiteiten met de Libémapas maken het weekend compleet en het hele jaar genieten we nog na van de voordelen die die pas biedt. Dat is pas een weekend met een staartje!

Beoordeling gegeven door Iris Aalders.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: julie 2007

Datum beoordeling: 17 april 2008

Wij zijn naar de aanbieding van de beeksebergen met kortingskaart bij het boeken van een bugalow geweest dit is ons ZEER goed bevallen . Het had zeker een 10 gekregen als twee kortingskaart aanbiedingen niet zo heel ver van de verblijfplaats hadden gelegen .

Beoordeling gegeven door beeksebergen arrangement.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 26 -12-2007

Datum beoordeling: 12 april 2008

is heel goed opgezet je kunt er met bus eigen vervoer of wandelend door is ook heel leuk voor kinderen wij zijn er al verschillende keren met onze kleinzoon naar toe geweest er zijn ook speciale themadagen en worden de kinderen spelenderwijs bekend gemaakt met de dieren en de natuur

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juli 2007 Zomer vakantie

Datum beoordeling: 19 maart 2008

Geweldige camping voor jong en oud. Geweldig elke dag wakker worden met gebrul van Leeuwen. Leuk animatieteam. Lekker bijna elke dag naar het safaripark. Speelland is een aanrader voor ouders met kleine kinderen ( voor de groot en klein een prettige strandmogelijkheid nabij een grote meer. Indien men dat wil kan met nog terecht bij Sportium in Den Bosch ( ook een aanrader). Kortom heel veel mogelijkheden voor een prijs. Daar zouden kunnen veel parken een voorbeeld aan nemen. Een klein minpuntje ( de bewaking zou iets meer kunnen/ moeten doen tegen geluidsoverlast op de camping na 01:00 uur).

Beoordeling gegeven door G.Wind.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: zomer 2007

Datum beoordeling: 18 maart 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Monique van Ven.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2007

Datum beoordeling: 17 maart 2008

We hadden prachtig weer en met de activiteitenpas voldoende vertier voor de volwassen en kinderen. Jaren geleden dat we in de Beekse Bergen waren geweest. Wat een prachtig veelzijdig park is dat geworden. Vlakbij je eigen huisje dus na een dag vertier direct weer ontspanning

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 22-07-2007

Datum beoordeling: 16 maart 2008

Mooi park, met regen wat minder leuk om te bezoeken. Wachtrijen voor de busritten waren te lang, waardoor wij het park alleen lopend hebben bezocht, hebben daardoor niet alles gezien. Prijs verhouding park prima.

Beoordeling gegeven door Chanthal de la Haye.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 22-7-2007

Datum beoordeling: 16 maart 2008

Mooi park, helaas met regen minder leuk om te bezoeken. Wachtrijen voor de bustochten waren veel te lang, daardoor zijn we gaan wandelen. Maar hebben daardoor niet alles gezien. Prijs verhouding erg goed.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: mei 2007

Datum beoordeling: 15 maart 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door s.schonewille.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 7 december tm 14 dec

Datum beoordeling: 15 maart 2008

wij verblijven regelmachtig een weekend op landalgreenparks perfekt

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 1 juni 2007

Datum beoordeling: 14 maart 2008

Met drie meiden op de safaricamping geweest. Hebben het super leuk gehad, ook al was het nog voorseizoen en alles nog niet helemaal in gebruik.

Beoordeling gegeven door Eva Racz.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: pasen 2006 mei 2007

Datum beoordeling: 26 februari 2008

safaricamping beekse bergen daar camperen we al jaren regelmatig tijdens verblijf gratis entree tot speelland dierentuin en zwembad en ook nog andere atractie parken dus je hoeft je nooit te vervelen e je bespaart een hoop geld wa je anders tijdens een vakante toch uit geeft

Beoordeling gegeven door d slingerland.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: zomer 2007

Datum beoordeling: 26 februari 2008

ik heb beekse bergen gekozen ,omdat ik vind dat veel mensen vooral van het safaripark een verkeerd beeld hebben,veel mensen beweren dat je er zo klaar bent,en als ik ze dan vertel dat het safaripark zoveel meer is dan er even doorheen rijden,merk je gewoon dat veel mensen dat nieteens weten.een vakantie daar is gewoon geweldig ,buiten de andere parken in de buurt,die je ook gratis mag bezoeken,kun je daar op zoveel manieren het safaripark bezoeken ,alleen daarmee kan je al een week zoet zijn,lopend ,met de boot ,met de bus,met de auto,en iedere keer ziet het park er dan totaal anders uit,omdat je het dan weer vanuit andere plekken kunt bekijken,en natuurlijk kun je het ook nog gekoppeld aan een dagje speelland doen,en dan zijn er ook nog de verschillende thema's en shows,,kortom wil je een veelzijdige vakantie,die bij mooi en minder mooi weer geweldig is, gewoon in eigen land,dan moet je daar echt naartoe,leuk voor jong en oud,en niemand hoeft zich te vervelen

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 7 februari 2008

Leuke camping, je kunt er te voet naar het safaripark en met de trein naar speelland. Zit klein overdekt zwembad bij, is alleen voor de campinggasten. Veel activeiten en leuke veldjes waarop kleine kinderen heerlijk kunnen spelen. Dicht bij efteling en je bent binnen 5minuten in Tilburg met de auto. Leuk tijdens kermis om naar tilburg te gaan

Beoordeling gegeven door ingrid in t Groen.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 5 januari 2008

Het was mooi weer. De dag was té kort. We hebben zowel de bussafari als de bootsafari gedaan en hebben ook in het park gewandeld. In één woord : genieten en dit voor een billijke prijs.

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Datum beoordeling: 4 november 2007

Gewoon een erg mooi en vriendelijk park. Je kunt er naast het zien van tal van bijzondere dieren ook goed uitgelegde boot en bus safari tochten maken .Ook de roofvogels show is een aanrader!!(pesoneel weet waar over het gaat) Het is bovendien erg mooi wandelen in dit park echt top.!!!

Beoordeling gegeven door marianet achtien.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 16 oktober 2007

weekeindje naar beeksebergen geweest in een safari bungalow, prachtige omgeving en park, overdag naar het safaripark geweest, heel mooi en een halve dag naar speelland geweest, dit park is voor de wat jongere jeugd. De entree prijzen zaten bij het arrangement in, alles was goed voorelkaar.

Beoordeling gegeven door kroesen 7929 Nieuwlande.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 28 september 2007

Helemaal geweldige dag! Mooi weer en goed geregeld. Je kunt met de bus, boot, auto of te voet! ook combinatie's zijn goed mogelijk dus met elk weer type toegankelijk!

Beoordeling gegeven door Michelle Eekels.