Beoordelingen nijntje museum

Aanfluiting
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 5-8-2022

Datum beoordeling: 5 augustus 2022

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wij waren ook op de tijdelijke lokatie. We betaalden daarvoor 11 euro per kind. Elf euro! De jongste van 2,5 was na een half uur totaal overprikkeld en de oudste van 5,5 kon eigenlijk alleen de kleurplaat waarderen. Die hebben we samen gedaan. We verwachten wel dat het op de vernieuwde lokatie vast leuk en mooi is maar voor deze TL-verlichte, totaal sfeerloze plek kun je het niet maken om zoveel geld te vragen. Geef dan tenminste een leuk kadootje mee. Een klein kleurboekje of iets dergelijks. Of reken een gereduceerd bedrag.

Beoordeling gegeven door M.

Gezin
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 13-3

Datum beoordeling: 13 maart 2022

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wij waren op de “ verhuis lokatie “ in Utrecht. We hadden hoge verwachtingen , maar zo heel fantastisch vinden wij het echt niet en zeker niet voor de prijs die je betaald. 3 kwartier , toen had ons zoontje van 3 het wel weer gezien.

Beoordeling gegeven door A. .

Geweldig voor jong en oud.
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 13 juli 2019

Datum beoordeling: 28 juli 2019

Reisgezelschap: gezin

Een belevenis voor kids van 2 tot 6 En voor ouders en grootouders door het plezier van de kleintjes. Actief bezoek, glunderende gezichtjes en heel veel plezier.

Beoordeling gegeven door Anna.

Geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 6 juni 2019

Datum beoordeling: 21 juni 2019

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Super leuk doe museum voor kleine kinderen. Ze kunnen er volop spelen en knutselen

Beoordeling gegeven door Esther.

Druk. Heel druk.
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 28 oktober 2017

Datum beoordeling: 30 oktober 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Als je dol bent op de simpele vormen en kleuren van de wereld van Dick Bruna, is het Nijntjemuseum een geweldige plek. Alleen moet je ook dol zijn op peuters. Heel veel peuters met hun ouders. Het Nijntjemuseum is veel te klein voor de hoeveelheid bezoekers die ze binnenlaten. Voor mijn gevoel waren er wel 30 peuters en kleuters aan het vechten om een stuk of vier of vijf driewielers op het verkeerspleintje. Overal kleine kinderen. Heb medelijden met de mensen die daar moeten werken: binnen tien minuten had ik al hoofdpijn en was ik overprikkeld. Tot zover het zuur. Het zoet: Nijntje is fantastisch en dit museum is op zichzelf precies wat ik verwachtte. Heel knuffelbaar en vrolijk allemaal. Als er 50% van de bezoekers was, was het een heel leuk uitje geweest.

Beoordeling gegeven door H Meijer.

slecht
1 11111

Bezoekdatum: 11-aug-2016

Datum beoordeling: 11 augustus 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

We hadden kaartjes via internet gekocht met de informatie/belofte op de site.Bestel je kaartjes voor het nijntje museum online. Je hoeft niet in de rij en je bent goedkoper uit. Alle kaartjes worden in tijdsblokken verkocht. Zo is het nooit te druk in het museum. Eenmaal binnen, blijf je zo lang als je wilt. Komen we er mochten we niet naar binnen omdat vol zou zitten. Moesten we wachten tot er mensen uit gingen in de regen. Maar naar een dik uur te hebben staan konden we nog niet naar binnen en werd de rij ook niet kleiner. We konden geld terug krijgen konden weer naar huis met 3 verdrietige kinderen en lange reis terug met de auto. Het parkeren is ook drama.

Beoordeling gegeven door N.N..

Leuk voor de allerkleinsten
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 9 februari 2016

Datum beoordeling: 10 februari 2016

Reisgezelschap: met opa en oma

Wij bezochten het museum 3 dagen na de hernieuwde opening, alles was dus spiksplinternieuw. Onze kleinzoons (de oudste 3 jaar en de jongste 10 maanden) hebben genoten. Wat wij echter wel misten is een behoorlijke ruimte om de fles te geven, baby verschonen e.d. Ook de ruimte waar je iets kunt eten was vrij karig. En om nu naar de overkant te lopen tijdens je bezoek... Aandachtspuntje: toilet (bij de verkeerstuin) was duidelijk niet schoongemaakt. Wij waren er vroeg. Overvolle handdoekjesbak en vieze vloer. Maar dat zijn schoonheidsfoutjes. Wij gaan zeker nog een keer heen!

Beoordeling gegeven door A. Maartens.

Teleurstellend
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 15-0506-2013

Datum beoordeling: 16 september 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

De kinderen vinden het prachtig maar het is te klein en niet meer geheel van deze tijd..zeker voor ouders en bussen Japanners die komen kijken..Het kan dus heel veel beter!Ik hoop dat dat gaat lukken in de toekomst!

Beoordeling gegeven door Miez.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 8-8-2010

Datum beoordeling: 15 augustus 2010

Erg leuk voor kinderen tot een jaar of 4. Wel erg klein. De winkel moet je vooral niet vergeten. Ze hebben daar erg leuke dingen.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: oktober 2008

Datum beoordeling: 6 december 2008

Al die vrolijke Nijntjes en familie... Je wordt er weer helemaal jong! Heerlijk, niet alleen voor de kleintjes...

Beoordeling gegeven door N.N..

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 21 juni 2008

leuk voor kleine kinderen maar erg klein

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: februari 2008

Datum beoordeling: 28 februari 2008

Erg leuk en educatief opgezet. Ook een mooie Dick Bruna-shop.

Beoordeling gegeven door Gerda Bakker.