Beoordelingen Universiteitsmuseum Utrecht

Boeiend
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 8-9-2017

Datum beoordeling: 11 september 2017

Reisgezelschap: met vrienden

Zeer vriendelijke ontvangst. Direct werd er met ons mee gedacht toen ze zagen dat een van ons zeer slechtziend is. Er was meer dan genoeg audio en materiaal om te voelen. De lunch in het cafe was ook erg goed. Ik zou zo nog een keer willen gaan.

Beoordeling gegeven door A. Keijzer.

Leuk, toegangelijk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 8 september 2017

Datum beoordeling: 8 september 2017

Reisgezelschap: met vrienden

Ik vind het een interessant museum omdat het gaat over wetenschap. Ik vind het ook een toegankelijk museum voor mensen met een visuele beperking omdat er ook veel wordt verteld en er ook dingen zijn die mensen met een visuele beperking kunnen voelen.

Beoordeling gegeven door Delaram Ghasemian Safai .

Onvriendelijk
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 19 sept 2016

Datum beoordeling: 19 september 2016

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Prachtige collectie, onvriendelijk personeel die liever geen kinderen binnen hebben

Beoordeling gegeven door Sacha.

waardeloos
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 19 augustus 2016

Datum beoordeling: 19 augustus 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Supersaai ,was er vandaag met mijn 3 kleinkinderen, ze hadden het binnen een uur bekeken, verder een gebrek aan informatie over de skeletten, dieren, enz. Zonde van het geld.

Beoordeling gegeven door bep de bree.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: voorjaar 2009

Datum beoordeling: 27 februari 2010

Saaie boel. Erg ontduidelijk wat er moet gebeuren in het kinderlab. Het kon ons niet voldoende boeien, we waren snel weer buiten.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: december 2008

Datum beoordeling: 4 september 2009

Erg interessant , leerzaam maar ook boeiend omdat het bovengemiddeld interactief was.

Beoordeling gegeven door madelein smal.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 3x in 2007

Datum beoordeling: 7 maart 2008

vooral de zolder waar de kinderen kunnen experimenteren heeft ons te pakken. Met museum jaarkaart blijven we komen la is het maar een uurtje.

Beoordeling gegeven door van asselt.