Beoordelingen Teylers Museum

Zeer gevarieerd museum, de prachtige zalen ademen
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 31-08-2017

Datum beoordeling: 14 november 2017

Reisgezelschap: met partner

Prachtig museum met een gevarieerde collectie. Het krakende pand sluit perfect aan bij de sfeer die de verzameling instrumenten oproept, of is het anderom? Je wordt als het ware ondergedompeld, terug in de tijd. De tour 'De Lorentz Formule' weet op een originele wijze in beeld te brengen hoe het in die tijd ging in de wetenschap, ook voor toeschouwers die niet natuurkundig onderlegd zijn! Zeer de moeite waard.

Beoordeling gegeven door R.A. van der Steen.

Teleurstelling
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 22 november 2015

Datum beoordeling: 22 november 2015

Reisgezelschap: met oudere kinderen

We hebben al heel veel museums bezocht. Dit museum viel heel erg tegen. Op de website stond dat er een expositie over Albert Einstein zou zijn. Dat kwam mooi uit want onze dochter moet voor school een werkstuk maken over het leven van Albert Einstein. Er bleek niets te zijn over Albert Einstein. Wel een speurtocht op de mobiele telefoon. Die sloeg naar vijf vragen vast. Het personeel wist van niets en deed het af met : pech gehad maar ik ga je niet helpen. Kortom we zijn erg teleurgesteld.

Beoordeling gegeven door M. Van Gestel .

Historisch!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2011

Datum beoordeling: 26 oktober 2012

Reisgezelschap: alleenreizend

Geweldig museum, de leeftijd spat er van af! Oftewel, het museum is zelf een museum want het is het oudste museum van Nederland. Een gigantische collectie fossielen is nog op eenzelfde manier te bezichtigen als honderd jaar terug, een aparte ervaring. Misschien wat rommelig maar dat is nou net wat de ervaring zo uniek maakt. Verder nog wisselexposities met oude meesters en mooie mineralen. Een echte aanrader als je even terug in de tijd wil!

Beoordeling gegeven door W.Peters.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: eind 2008

Datum beoordeling: 27 februari 2010

Fascinerende fossielen, leuke speurtocht.

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: najaar 2008

Datum beoordeling: 15 januari 2009

mooi museum. Wij waren er met 3 kinderen, leeftijd 3,5 4,5 en 7 de oudste vond het leuk de 2 jongsten renden alleen maar (keihard) rond, dus niet echt handig in een museum. Voor volwassenen leuk, voor kinderen minder. Ze hadden wel een leuke speurtocht! gratis en na afloop kregen ze een echte haaietand(je) mee omdat ze de speurtocht 'zo goed gemaakt hadden'

Beoordeling gegeven door Birgit Eeckman.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: april 2008

Datum beoordeling: 20 mei 2008

een leuke ervaring was het Teylersmuseum voor een familiebezoek. Jong (7 jaar) en wat ouder (76 jaar) konden hier genieten van interessante voorwerpen uit de natuurkunde. Maar ook van een mooie film over roofvogel op een enorm scherm. Er stonden computers om vogels te leren kennen. Kortom een aanrader.

Beoordeling gegeven door Karen Postma.