Beoordelingen Stalhouderij Wouter Hazeleger

Geweldig!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 17 oktober 2021

Datum beoordeling: 18 oktober 2021

Reisgezelschap: met een groep

Met 40 personen een huifkartocht over de Veluwe gemaakt, gevolgd door ringsteken en een goed verzorgde BBQ. Iedereen was enthousiast over de ontvangst, de locatie en de service. Een aanrader voor jong en oud.

Beoordeling gegeven door Spierings.

Fantastisch
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2- 10- 2021

Datum beoordeling: 9 oktober 2021

Reisgezelschap: gezin

Vriendelijke ontvangst met koffie en gebak. Daarna een mooie huifkartocht. De barbecue was goed verzorgd, heerlijk vlees en salades. Binnen ook een heel gezellige ruimte met open haard. Ook het ringsteken was erg leuk. We hebben met onze kinderen en kleinkinderen een geweldige dag gehad. Een echte aanrader

Beoordeling gegeven door Han en Ada Vermeulen.

geweldig!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 17-8-2020

Datum beoordeling: 17 augustus 2020

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Hele mooie en gezellige rit gehad. Gezellig gekletst en veel uitleg gekregen. Zeer zeker een aanrader!

Beoordeling gegeven door Westerhoven .

Geweldige tocht gehad!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 17 juni 2017

Datum beoordeling: 17 juni 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Met 5 volwassenen en 7 kinderen < 7 jaar genoten van een 2-uur durende huifkartocht met Meneer Ben. We hadden keus uit 3 picknickplaatsen en belandden bij de voormalige rioolwaterzuiveringsinstallatie. Lekker picknicken op n kleed (je kunt gebruik maken van diverse picknickbanken) daarna met de voeten in het water en kledderen met waterpistolen: jong en iets minder jong hebben allen genoten. De kinderen konden om beurten naast Meneer Ben op de bok zitten en kregen op hun eugen niveau tekst en uitleg over verschillende dingen die we onderweg tegen kwamen. Dank voor de leuke middag! Groetjes uit Zwijndrecht, Lunteren en Ammerstol

Beoordeling gegeven door Tielse Nonnen.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 30 oktober 2007

Datum beoordeling: 1 maart 2010

Wij hebben hier een geweldig bedrijfsuitje gehad! Begonnen met koffie met gebak, toen een prachtige huifkartocht, daarna ringsteken en vervolgens een geweldig verzorgde bbq.

Beoordeling gegeven door Anne Blok.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: maart 2009

Datum beoordeling: 23 april 2009

Mijn bruiloft werd mede bijzonder door de bijdrage van Stalhouderij Wouter Hazeleger. De zorg en aandacht, en mede de bijzondere Shire Horses voor die prachtige koets, heeft er aan bijgedragen dat de mooiste dag van mijn leven, echt de mooiste dag van mijn leven is geworden. Lieve Wouter Hazeleger, nogmaals bedankt !!!!! Groet Ger en Ans

Beoordeling gegeven door Ger van Rossum.