Beoordelingen DAF Museum

Leerzaam en leuk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 8 - 4 - 2018

Datum beoordeling: 26 juli 2018

Reisgezelschap: gezin

Het is een leerzaam en leuk museum voor jong en oud. De medewerkers zijn aardig, veel te doen, speurtocht + prijs en een fijn plekje om te zitten en wat te eten of drinken. Mijn beoordeling: 9

Beoordeling gegeven door Jolieke.

een gegezellig brabands museum.
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 5 - 8 - 2017

Datum beoordeling: 22 december 2017

Reisgezelschap: met vrienden

een gegezellig brabands museum. een aanrader leuk gezellig en genoeg te zien en te horen

Beoordeling gegeven door M Bosker.

Fan-tas-tisch!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 10 augustus 2017

Datum beoordeling: 11 augustus 2017

Reisgezelschap: met een groep

Wat een verrassing komt er achter de entree tevoorschijn, we hebben genoten!

Beoordeling gegeven door Helene.

Rijke historie
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21 maart 2017

Datum beoordeling: 21 maart 2017

Reisgezelschap: met opa en oma

Mooie verzameling DAF historie. Veel bekijks, veel uitleg, veel voertuigen. Enige nadeel is slechte parkeer mogelijkheiden, parkeerterrein stond vol terwijl het bezoeker animo laag was.

Beoordeling gegeven door de Graaf .

Super!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 8 maart 2015

Datum beoordeling: 10 maart 2015

Reisgezelschap: gezin

Een geweldig leuk en interessant museum. Aardige mensen die graag bereid zijn uitleg te geven. Geweldige historie van Nederlands erfgoed. Mooie auto's. Feest van herkenning. Nooit geweten dat Hub van Doorne daar ooit in 1928 begonnen is, dus historische plek. In de Daffetaria (geweldig zo'n naam) schenken ze goede koffie.

Beoordeling gegeven door Marianne.

Leerzaam
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 22-10-2014

Datum beoordeling: 22 oktober 2014

Reisgezelschap: gezin

Met 2 kinderen van 10 jaar bezocht. De kinderen vonden de speurtocht en de interactieve mogelijkheden heel leuk. Ook vonden ze het leuk dat ze in een grote vrachtauto mochten en in een leger voertuig. Ook voor volwassenen leerzaam. En mooi opgezet. Jammer dat in de daffetaria niet kan worden geluncht, alleen drankjes, koek en snoep.

Beoordeling gegeven door Fam. van Os.

Keigoed
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 1 juli 2011

Datum beoordeling: 1 juli 2011

Reisgezelschap: met een groep

Hartstikke leuk en leerzaam voor de kinderen en een aanrader voor feestjes met kinderen die met respect om kunnen gaan met de stukken in het museum. Het speurtocht idee is enorm leerzaam en zo opgezet dat je alles ziet. Het kost wel wat tijd en de vragen zijn niet gemakkelijk, maar dat maakt het extra leuk. De vrijwilligers waren eveneens erg aardig en leuk in de omgang met kinderen. Bovendien gaan alle kinderen met leuk materiaal naar huis. Echt een dag om niet te vergeten, en leerzaam over DAF

Beoordeling gegeven door Mackmuppet.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: december 2009

Datum beoordeling: 19 december 2009

Geeft goed beeld van de auto-evoluties in zowel personen- en vrachtwagens, gezellig ingericht en schenken goede koffie in de DAFFETARIA!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 23-10-2009

Datum beoordeling: 26 oktober 2009

Een leuk museum voor jong (2 en 7) en oud (nou ja, ook weer niet zo oud)! Er is vanalles te zien uit de DAF historie. Je kan b.v. in een vrachtwagencabine zitten, of oude legervoertuigen bekijken. Natuurlijk ook de bekende en bijzondere Daffodils. Nederlands glorie! Verder is er een stuk gewijd aan verkeersveiligheid met b.v. een computergame. De speurtocht is ook voor grote mensen een uitdaging ;-) De mensen die er rond lopen zijn vriendelijk, behulpzaam en duidelijk trots op DAF.

Beoordeling gegeven door Antoinette en Patrick.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 17 mei 2009

Datum beoordeling: 21 mei 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door a-j versteeg.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: januari 2009

Datum beoordeling: 14 april 2009

Zeer leuk museum, waarin de complete geschiedenis van DAF wordt beschreven. Vrijwel alle modellen zijn vertegenwoordigd, net niet de laatste, maar die zijn voor mij het bekendst. Het was leuk om vooral inzicht te krijgen in de techniek. Natuurlijk is het mooi om eens te kijken in de cabine waar mijn opa/vader/oom vroeger meereden.

Beoordeling gegeven door de Zeeuw.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 7-2-2009

Datum beoordeling: 15 februari 2009

Voor ons onbekend museum, daardoor erg leuk. Speurtocht voor kinderen, leuk, moeilijk zelfs. Veel te zien. Zoontje werd in cabine van vrachtwagen toegelaten, was leuk.

Beoordeling gegeven door A. Zuiderwijk.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: ieder jaar

Datum beoordeling: 7 december 2008

DAF Museum mag niet in mijn herinneringen ontbreken. Ik ben donateur en ga ieder jaar enkele keren naar het DAF Museum, alleen en/of met enkele mensen. Voor mijn pensionering heb ik 35 jaar bij DAF gewerkt op de afdeling gebouwendienst. Het DAF Museum is onder mijn leiding opgezet. Het mooiste werk in mijn DAF loopbaan waar ik heel trots op ben.

Beoordeling gegeven door Piet Wijnhoven.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 17-7-2008

Datum beoordeling: 20 juli 2008

Naar het dafmuseum te Eindhoven. Wij kregen in het Dafmuseum een heldere,duidelijke en humoristische uitleg. Het was zeer de moeite waard, ook voor kinderen was er genoeg te doen. Er is ook gelegenheid voor iets te drinken en vanaf het station gemakkelijk te bereiken. Alles tezamen een leuke en leerzame dag.

Beoordeling gegeven door dafmuseum.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 06- 3 -2008

Datum beoordeling: 9 maart 2008

donderdag 6 maart een bezoek met rondleiding gehad in het Daf museum in Eindhoven. We werden heel hartelijk ontvangen door de heer Pas, en op een heel ontspannen manier en vooral uitgebreide kundige uitleg door het museum geleid. Ook het grote assortiment van zowel vracht en personen auto\'s van alle jaren was heel indrukwekkend.Alles heel goed onderhouden en compleet. Een aanrader voor \'n middag ontspanning.

Beoordeling gegeven door C van Berkel.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: oktober 2007

Datum beoordeling: 26 februari 2008

Zeer leuk museum met oude vrachtwagens, parijs dakar racewagens en enorm veel oude daf's. Ook zie je hier vrachtwagens die een enorm aantal kilometers hebben gereden.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 7 september 2007

Het bezoek aan het Dafmuseum heeft mij meer laten genieten van de vele bezienswaardigheden dan ik had verwacht. Zo vond ik een van de bijzonderheden dat er een complete garage van de gebr. van Doorn is nagebouwd. Zelf ben ik nu 34 jaar, dus de tijd dat de weg voor een groot deel gevuld was met dafjes kan ik me nog goed herinneren. Dus met andere woorden, ik kijk terug op een hele leuke dag.

Beoordeling gegeven door Robertus.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 20 augustus 2007

Geweldig leuk museum, een must voor alle autoliefhebbers, grote collectie oude, minder oude en nieuwe auto's. Vriendelijke mensen, NIET DUUR EN GOEDE INFORMATIE. EEN AANWINST !!!

Beoordeling gegeven door KOEN.