Beoordelingen Thermen Bussloo

Te erg voor woorden
1 11111

Bezoekdatum: 6-2-2017

Datum beoordeling: 6 februari 2017

Reisgezelschap: met partner

Ondanks het "beperkt toelaten dus reserveren" overvol. Rijen bij toiletten, douches, en natuurlijk bij de sauna's. Nergens vrije kledinghaken, kluisjes moet je samen mee doen (dus ook overvol). Lawaai en drukte overal. Bovendien schandalig hoge prijzen voor de horeca. Bv bakje yoghurt met fruit 9,50 euro. Dat is eens maar nooit meer. Maar wellicht gaan ze aan dit "succes"stuk, en wordt het nog eens leuk.

Beoordeling gegeven door Ria.

Slechte service, commerciëel
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: mei 2016

Datum beoordeling: 20 mei 2016

Reisgezelschap: gezin

Slechte service + klantonvriendelijk + commercieël Bon via vakantieveilingen Bussloo heeft opeens hun beschikbaarheid aangepast van de weekenden. Was nu opeens pas beschikbaar vanaf 16u. Heb ze erover gebeld. Gaven als reden 'omdat ze veel bonnen hadden verkocht die binnenkort zouden aflopen'. Met 'gewone' entree was het gewoon vanaf 10 uur beschikbaar. Dit lijkt op unfair geld verdienen. Kortom, erg klantonvriendelijk en slechte service.

Beoordeling gegeven door esther.

Pretpark geen Wellness
1 11111

Bezoekdatum: 15 maart 2015

Datum beoordeling: 22 maart 2015

Reisgezelschap: met partner

15 mrt Thermen Bussloo bezocht. Kwam om te relaxen, wat een teleurstelling. Rond de middag veel te veel mensen. Aantal wachtenden voor de opgietingen ca. 100. Baden leken meer op een kippenhok dan op een rustbad. Zoek je rust, dan moet je niet in dit pretpark zijn. Hierover per e-mail bericht, geen bericht terug mogen ontvangen. Vriendelijk personeel.

Beoordeling gegeven door Rudie Best.

noit meer
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 28-02-2014

Datum beoordeling: 31 maart 2014

Reisgezelschap: met partner

Veel te druk en te duur. Arrangement geboekt met diner waarbij je de keuze had uit twee menu's. Alleen met vette bijbetaling is de keuze uitgebreider

Beoordeling gegeven door Genux.

dieven! !!!!
1 11111

Bezoekdatum: 5 november

Datum beoordeling: 11 november 2013

Reisgezelschap: met partner

Tijdens de saunagang is er met behulp van een loper door een personeelslid geld gestolen uit onze portemonnees die toen in een afgesloten kluis lagen!!!!!! Dit is werkelijk onvoorstelbaar, gemeld bij de receptie en hospitality zou contact met ons opnemen maar dat hebben ze niet gedaan

Beoordeling gegeven door Chun.

Advies: NIET RESERVEREN
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: juli 2013

Datum beoordeling: 23 juli 2013

Reisgezelschap: met vrienden

Uitgebreide facitiliteiten, niet allemaal even goed. Professioneel van opzet maar de klant wordt vergeten: klantonvriendelijke benadering, hoge prijzen horeca. Bij alle plussen en minnen een dringend advies: NIET RESERVEREN Ben je namelijk onverwachts verhinderd, ook al is het door overmacht (ziekte, ongeval), dan krijg je onherropelijk een factuur thuis gestuurd! Ook al meldt je je bij het krieken van de dag al af: geen pardon! Een saillant detail: het blijkt een NEPFACTUUR! Iedereen uit het bedrijfsleven weet dat facturen opeenvolgend genummerd moeten zijn, de fiscus wil zijn deel... Het riekt dan ook ronduit frauduleus als je dan een ongenummerde 'factuur' zonder BTW toegezonden krijgt. Kortom (om maar eens een goed Nederlandse uitdrukking te gebruiken): de honden lusten er geen brood van, mij zien ze daar niet meer!

Beoordeling gegeven door Willem Wunderink.

mmmmm
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 27-09-2012

Datum beoordeling: 28 september 2012

Reisgezelschap: met partner

voor het eerst in bussloo.. sauna's goed, maar druk en erg rumoerig. gekakkel in ruimtes waar bordjes "stilte gewenst" hangen. de menukaart was sumier, en overal vuile glazen , borden, kopjes, restanten van eten,( gebrek aan personeel?)pffff ze schoven zo ons volle bord ertussen,tot ik vroeg het mee te nemen. jammer...volgende keer weer palestra in braamt, sorry

Beoordeling gegeven door marlies.

horeca matig
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 11-9-2009

Datum beoordeling: 13 september 2012

Reisgezelschap: met vrienden

sauna's perfect, wachttijden voor de entree veel te lang ivm dat men iedereen weer gaat vragen of je ook een massage o.i.d. wil, daar moeten ze 1 aparte balie voor reserveren, dit houdt te veel op en daar krijg je ergernis van. lunch gereserveerd,blijkt er nog geen koffie/thee jús d'orange bij in te zitten, komt er apart bij. consumpties erg duur

Beoordeling gegeven door wagemans.

Super
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 16 augustus 2012

Datum beoordeling: 17 augustus 2012

Reisgezelschap: met vrienden

We hebben ontzettend genoten van een dagje Bussloo, alleen was het jammer dat de ligbedden constant door dezelfde mensen bezet werden gehouden, ook als ze een sauna ronde maakten.

Beoordeling gegeven door Jose en Astrid.

Prima
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 14-08-2012

Datum beoordeling: 15 augustus 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Eten viel zwaar tegen, weinig keuze weinig eten en naar verhouding te duur. Het resort met al zijn faciliteiten was daarentegen super! De de opgietsessies zijn aanraders! Wij willen zeker nog een keer gaan, maar alleen voor een aanbiedingsprijs/actie. Ps. Een kleedkamer voor preutse kippen zou wel fijn zijn, dan hoef ik niet 10 minuten te wachten bij het toilet omdat mensen het nodig vinden zich daarin om te kleden.......

Beoordeling gegeven door Parshin.

Prima
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 12 augustus 2012

Datum beoordeling: 13 augustus 2012

Reisgezelschap: met partner

Kom al aardig lang bij Thermen Bussloo. Er vallen me dus ook wel dingen op. Er mag wel weer wat strenger worden omgegaan met hygiëne. 1. Zie steeds vaker mensen die handdoeken meenemen naar het restaurantgedeelte.  2. Veel ondefinieerbare deeltjes in de zwembaden. 3. Veel zand in het zwembad buiten. Als je op een zonnige dag wilt zonnen op de ligbedden, worden deze veelal bezet gehouden door handdoeken zonder eigenaar, want die is een uurtje lunchen. Ik heb me hier een aantal keren flink aan gestoord, omdat ik zelf heel sociaal ben en dat dus echt niet in mijn hoofd haal. Hier moet echt meer op worden toegezien. Nu haal ik de handdoek zelf weg! Het eten loopt in prijs/kwaliteit achteruit en is erg eentonig. Zeker als je vaker komt! De klanten die komen lijken geen enkel besef te hebben van de mensen om hen heen. Ze praten maar door. Ook waar stilte gewenst is! Zeker in het hamambad!  Hou alsjeblieft meer rekening met elkaar mensen, dan gun je de mensen die moeilijk kunnen ontspannen ook meer plezier! De enigen waar ik echt een warm gevoel bij heb zijn de pleinmedewerkers en enkele mensen van het aufgussteam. Zij staan daar met passie en vol overgave te werken en scheppen voor mij als klant voorwaarden zodat ik ook kan genieten.  De sauna moet toch nog steeds een uitje zijn waar je helemaal tot rust komt en graag nog eens komt??

Beoordeling gegeven door Karin.

ruim en fijn
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 25-12-2011

Datum beoordeling: 26 december 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Mooie ruime prettige schone uitgebreide sauna. Schoon, warm, 4 elementen sauna is zeer verrassend en vond ik fijn. Weinig vega keuze in de lounge, andere eetplek was helaas gesloten. idd wel aan de dure kant. Ik had alleen 2 items op de rekening staan die niet van ons waren. Rara hoe kon dat?

Beoordeling gegeven door Wik.

uitstekend
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 20 12 2011

Datum beoordeling: 22 december 2011

Reisgezelschap: met partner

Heerlijke dag gehad, zeer goede faciliteiten en lekker gegeten in het kelodrome.

Beoordeling gegeven door frans.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 11 -11- 2011

Datum beoordeling: 13 november 2011

Reisgezelschap: met partner

Prachtige schone sauna met mooie faciliteiten. Wij hebben een heerlijke behandeling gehad in de beautyafdeling. Erg aardige en profesionele medewerkers. Het eten was prima en de prijs kwaliteitverhouiding dik in orde.

Beoordeling gegeven door Anneke van Straten.

Prima
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 19-10-2011

Datum beoordeling: 19 oktober 2011

Reisgezelschap: met partner

Ruime, schone en goed verzorgde sauna. De 'elementen'sauna (sauna die dmv muziek/woestijngeluiden??? een sfeer moeten oproepen) is aan mij niet besteed, wat mij betreft mag dat een 'gewone' sauna worden. Aufguss was erg goed. Ondanks de herfstvakantie viel de drukte mee. In het restaurant een vriendelijke en snelle bediening. Prijs van het eten en drinken is wat aan de hoge kant, mag wat schappelijker.

Beoordeling gegeven door EvdH.

Niet te snel oordelen....
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 13 augustus

Datum beoordeling: 1 september 2011

Reisgezelschap: met partner

Mooie en gezellige sauna met goede faciliteiten. Een klacht over het horecagedeelte is door Bussloo zeer correct opgelost. Mijn eerdere review en rapportcijfer moet ik dus herzien......

Beoordeling gegeven door Wim.

klinische sauna fabriek
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 28 augustus 2011

Datum beoordeling: 29 augustus 2011

Reisgezelschap: met partner

Sauna Bussloo, Tja wat moet je daar nu over zeggen. Helaas niet veel goeds. De sauna dan, het is groot, kil en druk. Moest denken aan een klinische fabriek waar de kabines blote mensen uitspuugden. Nee, een fijn sauna gevoel hebben wij er niet aan overgehouden. Sterker in de stoomcabine kon je door de stoom heenkijken en de temperatuur was ook ver te zoeken. Het laatste zal wel met de grote van de ruimte te maken hebben. En ondanks de vele bordjes "stilte gewenst" zitten veel mensen (vrouwen) luidkeels met elkaar te kakelen. Na een uurtje teleurgesteld maar wat gaan eten. Het broodje zalm was goed, althans gemeten naar de hoeveelheid rucola die het broodje overvloedig bedekten. Na wat zoeken zie je 3 kleine plakjes zalm die het moesten afmaken. Na 2 uur maar weer vertrokken. Ons spreekt meer een een wat kleinere en gezellige sauna aan. Kortom, geen aanrader.

Beoordeling gegeven door bert.

Slecht
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: augustus 2011

Datum beoordeling: 20 augustus 2011

Reisgezelschap: met partner

Onbeschoft, commercieel, producten op de rekening die je niet hebt besteld en bij klachten reageert men niet

Beoordeling gegeven door Wim.

prima sauna!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: augustus 2011

Datum beoordeling: 12 augustus 2011

Reisgezelschap: met partner

Er zijn genoeg verschillende sauna's, zwembaden en relaxruimtes. Het is er schoon, er lopen genoeg personeelsleden rond om iets te melden als er toch iets minder schoon is en dat wordt meteen opgelost. Ook de waterbedden om een uurtje te relaxen als je een hele dag verblijft, zijn erg fijn. Zelf vindt ik de keuken van het restaurant wat minder goed. Er is weinig wisseling in de kaart er wordt duidelijk bezuinigd op ingredienten. Als je een broodje kaas/eiersalade bestelt, krijg je een broodje met een halve krop sla, vleestomaten, een paar gewone plakjes kaas en de eiersalade moet je zoeken. Voor de prijs die je betaalt zou je toch tenminste een echte lekkere kaas verwachten, een flinke dot eiersalade en laat de tomaat weg of gebruik een smaakvollere tomaat. Vandaag heb ik er eens wat van gezegd en het werd keurig opgelost: een nieuw broodje met slechts 2 blaadjes sla en wat meer eiersalade. En we kregen ter compensatie nog een gratis drankje aangeboden, die we overigens niet hebben aangenomen. Dat was niet nodig, we hadden immers een lekker broodje gekregen? Wat meer culinaire inspiratie om de kaart wat vaker te veranderen en wat betere prijs/kwaliteit verhouding zou deze thermen een 9 of 10 geven. Nu "slechts"een 8. Want op zo'n dagje uit wil je ook lekker eten en drinken toch?

Beoordeling gegeven door R..

Prima
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 11-08 -2011

Datum beoordeling: 11 augustus 2011

Reisgezelschap: met vrienden

De sauna is super Het eten is zeer matig Slechte organisatie in horeca Wel vriendelijk overigens

Beoordeling gegeven door Han.

Geweldige sauna!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 1-7-2011

Datum beoordeling: 15 juli 2011

Reisgezelschap: met vrienden

Enthousiast en aardig personeel! Ik voel me altijd erg op mijn gemak wanneer ik bij Thermen Bussloo ben!

Beoordeling gegeven door Dennis.

Thermen Bussloo is top!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 11-5-2011

Datum beoordeling: 12 juli 2011

Reisgezelschap: met partner

Prachtige sauna! Ik ben er onlangs geweest en heb erg genoten van de algehele aangename sfeer die er hangt!

Beoordeling gegeven door Fred Peters.

Relaxt, prettige sfeer, veel faciliteiten
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14-05-2011

Datum beoordeling: 16 mei 2011

Reisgezelschap: met partner

Sauna Bussloo is en blijft mijn favoriet. De relaxte sfeer, mooie sauna's, sfeervolle lounge en zeer goede opgietingen maken een saunadag echt compleet.

Beoordeling gegeven door Sonja.

sauna's goed,horecapersoneel ovoldoende
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 21.1.2011

Datum beoordeling: 23 januari 2011

Het horecapersoneel begrijpt nog steeds niet (na 2 jaar!) dat ze de lounge ruimte moeten vrdelen in 'wijken'. Veel te vaak 'verdwijnen' bestellingen, veel te vaak wordt niet gezien dat iemand wil bestellen...

Beoordeling gegeven door vo.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 13 mei 2010 (hemelvaart)

Datum beoordeling: 20 mei 2010

heb op hemelvaartdag 13 mei 2010 een bezoek gebracht aan Thermen Bussloo. (Waarschijnlijk één van de drukste dagen van het jaar) Mooie sauna's binnen en buiten. Er werd de gehele dag door schoongemaakt. (erg prettig) Lunchbuffet goed verzorgd. Sapjes zijn lekker. De carpaccio vond ik met teveel sla opgemaakt. Vriendelijk personeel zowel bij de receptie als in de horeca. Jammer en storend was dat de waterdruk regelmatig weg viel waardoor je niet kon douchen tussen de sauna momenten door en je met b.v. een volledig ingescrubed lichaam stond en niet kon douchen! ook niet na afloop voor vertrek naar huis. Dit hebben wij als niet erg prettig ervaren. Ondanks deze minder prettige ervaring, betreft het douchen vonden wij het een mooie, knusse, moderne en goed verzorgde sauna. Zeker aan te raden.

Beoordeling gegeven door M.S..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14mei 2010

Datum beoordeling: 16 mei 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Brugman.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 13-03-2010

Datum beoordeling: 14 maart 2010

Heerlijke sauna, met een relaxte sfeer. Wij waren er op een zaterdag maar toch was het er niet overvol. Genoeg keus uit sauna's en baden. Personeel erg vriendelijk en heerlijk gegeten in het restaurant. Ook de gezichtsbehandeling was perfect. Zeker een aanrader!

Beoordeling gegeven door Sonja.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 2 maart 2010

Datum beoordeling: 3 maart 2010

Sauna en personeel op saunagebied en restaurant een dikke voldoende. Personeel achter de receptie zijn nog steeds vanaf de opening tot op heden slecht personeel. Weet niet met klanten om te gaan. Een training zou beter op z'n plaats zijn. Kunnen ze misschien dan klachten beter afhandelen naar tevredenheid van de klant. Wij maken ons 10-badenkaart op en rijden daarna wel even een stukje verder.

Beoordeling gegeven door NN.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 8 januari 2010

Datum beoordeling: 11 januari 2010

Wij hadden een duo arrangement en kwamen om 9.30u aan. Een kop koffie of thee is dan lekker,maar dat moest je betalen( het staat zoveel gastvrijer). Vond ik meteen al een negatieve indruk maken. Ik werd gemasseerd door een man (was wel prettig geweest als ze dat van te voren hadden gemeld, niet iedereen vind dat prettig), die dat ook nog heel soft deed. Ben in vrij veel sauna's geweest en misschien daardoor wat verwend. Verder waren de sauna's super schoon en het personeel vond ik vriendelijk en behulpzaam. De lunch was lekker en de broodjes heerlijk, alleen de warme lunch vond ik wat aan de flauwe kant.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: sept 2009

Datum beoordeling: 13 november 2009

Prachtig sauna complex met veel diverse mogelijkheden. Heerlijke Aufguss en klankschalen ceremonieën; echt om er elk uur bij te zijn ook na veel voorafgaande bezoeken. Personeel is zeer, vriendelijk, attent en behulpzaam. En een heerlijke keuken. In 3 woorden: "dagje super genieten"

Beoordeling gegeven door W.Roelofs.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: april 2009

Datum beoordeling: 7 augustus 2009

Heerlijk genoten! Ik ga zeker terug naar Bussloo. Die reactie hieronder klopt niet! Als je een paar uur weg gaat bij je ligstoel, is het toch logisch dat anderen erop gaan liggen. Ik vind het nogal onbeschoft dat zij verwachten dat alles van hen is, ook al zijn ze weg. Nee hoor, Thermen Bussloo is voor mij fijnste Nederlandse sauna, en ik heb er al genoeg bezocht!

Beoordeling gegeven door Clara Veldman.

1 11111

Bezoekdatum: eind mei

Datum beoordeling: 17 juli 2009

Wij waren hier voor de tweede keer en het was prachtig weer, dus we hadden onze ligstoelen bij de vijver neergezet, we gaan ergens in en komen terug en er liggen 2 andere mensen op onze stoelen, onze spullen waren weggezet. Volgens Thermen Bussloo is dit normaal, ik vind het hoogst onbeschoft. Wij waren er vroeg voor een mooi plekje en dit werd dus ingepikt, daarna was er geen ligbed meer te vinden, wij zijn niet zo onbeschoft om de spullen van andere mensen van de stoelen te halen, krijg je weer problemen met deze mensen! Wij kwamen om te relaxen, daarvoor ga je naar de sauna, wij zullen nooit meer naar Bussloo toegaan, ze houden er zeer rare reglementen op na, wij kwamen volkomen gestresst thuis, daar verheug je je dan op!!!!! Dit is ons dus allebei de keren overkomen.

Beoordeling gegeven door Berthy Budding.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 12 juni 2009

Datum beoordeling: 13 juni 2009

geweldige sauna met erg veel keus uit diverse faciliteiten.Het eten in het nieuwe paviljoen was ecgt geweldig.De hamambehandeling van Karin was top.

Beoordeling gegeven door Anneke van Straten.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 09-05-2009

Datum beoordeling: 11 juni 2009

Het complex is prachtig gelegen met zeer veel faciliteiten Alles is brandschoon en de klasse straalt er vanaf. Het personel is uitermate vriendelijk en terzake kundig. Dit is voor mij de sauna aller sauna's en ik heb er al veel ervaren.

Beoordeling gegeven door René Weijers.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: okt, nov 2008, febr 2009

Datum beoordeling: 7 maart 2009

De faciliteiten zijn geweldig, mooie sauna's, erg ruim opgezet, grote ligweides. Veel verschillende opgietingen. Maar de service is zeer middelmatig; receptiepersoneel is kortaf, restaurantpersoneel heeft het druk en vergeet daardoor bestellingen. Als je klaagt wordt er vriendelijk geantwoord, maar er wordt niks mee gedaan. Dit komt waarschijnlijk vooral doordat er veel erg jonge mensen werken.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 13-12-2008

Datum beoordeling: 13 december 2008

Een negen wegens de prima opgietingen, de zeer goede sauna's, de zeer verzorgde accomodatie en de vriendelijke bediening in het restaurant. We bezoeken Thermen Bussloo om de week en met veel genoegen! Groet, Anneke en Jaap Platje

Beoordeling gegeven door J.M. Platje.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: december 2007

Datum beoordeling: 19 oktober 2008

De sauna bestaat nog niet zo heel lang en is nog altijd in ontwikkeling. In eerste instantie moest ik erg wennen hier, omdat het zo ongelooflijk groot is. Maar dat bleek juist helemaal niet erg te zijn. Hier kan ik me een hele dag vermaken, wat ik dan ook altijd doe. Je moet ten slotte alle sauna's een keer bezoeken... Een minpuntje is dat het steeds duurder lijkt te worden en ook steeds voller, je moet nu al reserveren voor over een paar weken

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: moederdag (mei 2008)

Datum beoordeling: 20 september 2008

zeer positief, goede ontvangst, lekker gegeten, aufguss voor moeders een speciale nagelstyliste. een heerlijk dagje ontspannen!

Beoordeling gegeven door henriette jansen.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 15.06.08

Datum beoordeling: 17 juni 2008

Deze week voor de tweede keer in een half jaar een prachtig nieuwe grote badhanddoek kwijtgeraakt. (aqua blauw/groen) Blijkbaar wordt deze aan het eind van het bezoek als je nog even wat gaat drinken ingeruild/verwisseld. Navraag bij de receptie levert niets op. En erg katerig besluit van een ontspannen bezoek.

Beoordeling gegeven door Bekend bij de receptie..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: diversen

Datum beoordeling: 4 juni 2008

Perfecte sauna. Hygienisch, lekkere broodjes, ruim opgezet. Al met al een dagje echt ontspannen

Beoordeling gegeven door Paula Land.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 29-04-2008

Datum beoordeling: 3 juni 2008

Gezellig, netjes, lekker eten, aardig personeel en mooie sauna's.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 11mei

Datum beoordeling: 31 mei 2008

ik heb het mijn moeder kado gedaan voor moederdag,ik was er nog nooit geweest. we gingen samen. er waren heel veel verchillende soorten sauna's. je kon buiten in lekker in de zon liggen. en was een heel grote lounge ruimte, je kon op een teras zitten. het was echt heel erg bijzonder en leuk/fijn.

Beoordeling gegeven door elske v/d rest.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 9 mei 08

Datum beoordeling: 15 mei 2008

super dag gehad, schitterende ligging aan het meer van Bussloo

Beoordeling gegeven door Ilse.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 12 maart 2008

Datum beoordeling: 9 mei 2008

Superdag! Schoon, ontspannen en heerlijk genoten!

Beoordeling gegeven door Renske van Dijk.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 29 april 2008

Datum beoordeling: 30 april 2008

mooiste sauna van nederland

Beoordeling gegeven door Anne en Walter.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 11 t/m 15 februari 2008

Datum beoordeling: 26 februari 2008

Maandag 11 febrauri zijn mijn man en ik voor een midweek naar Landgoed 't Loo in Oldebroek vertrokken en dat was echt geweldig. We hadden een daar een luxe huisje en dat was echt luxe. We hadden twee badkamers en een wasmachine en droger. Ook een vaatwasser was aanwezig. De bedden waren al lekker opgemaakt en er waren handdoeken aanwezig. En er stond een kadootje klaar voor de badkamer. Het park was erg netjes en rustig, want er mochten geen auto's op het terrein staan. We hebben twee keer heerlijk gegeten en helemaal op donderdag in het "Kasteel". Dit was met entertainment en een lopend buffet. En er was veel in de omgeving te doen. We gaan er zeker nog een keer terug met meerdere mensen

Beoordeling gegeven door Yvon Wiekeraad.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Datum beoordeling: 13 januari 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 16 december 2007

alles wat ik van een sauna complex verwacht mooi nieuw opgezet en lekker rustig en schoon. lekker de hele dag ontspannen.

Beoordeling gegeven door krake.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Datum beoordeling: 24 oktober 2007

Een fantastisch nieuw top resort. Ben nog nooit zulke mooie faciliteiten tegen gekomen in combinatie met zulk positief en vriendelijk personeel.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 30 augustus 2007

het is een mooi complex maar m,n complimenten voor de schoonmaak medewerkers, wij vonden het erg schoon allemaal

Beoordeling gegeven door fam van de berg .