Beoordelingen CactusOase

Tegegvallend
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 16 augustus 2017

Datum beoordeling: 18 augustus 2017

Reisgezelschap: met vrienden

We wilden kijken of dit geschikt was voor een groep ouderen. We vinden het niet netjes genoeg! Waarom zitten er allemaal dorre bladeren aan de cactussen? Bovendien hadden de gangpaden veel losse tegels (gevaarlijk). Erg jammer dat het er zo slordig uitzag, want er was verder veel te zien: oude spullen van vroeger, treintjes. Advies: maak het allemaal wat netter en dan komem er via mond-op-mond reklame veel meer bezoekers!

Beoordeling gegeven door I. Huitink.

BEWONDERING
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: NVT

Datum beoordeling: 23 mei 2016

Reisgezelschap: met een groep

DEZE MENSEN ANNIE EN BERT HEBBEN VAN HUN HOBBY WERK GEMAAKT OM VERSCHILLENDE CACTUSSEN TE KWEKEN, DE MOEITE WAARD OM EEN BEZOEK TE BRENGEN, VOOR JONG EN OUD ER IS VEEL TE ZIEN, TE VEEL OM OP TE NOEMEN, PRIJS REDELIJK, VERSNAPERING EEN HAPJE GEEN PROBLEEM

Beoordeling gegeven door ZWEERS J.

Verassend leuk!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15 mei 2016

Datum beoordeling: 15 mei 2016

Reisgezelschap: gezin

Erg leuk om met kleine kinderen naar toe te gaan. Veel cactussen met leuk aangelegde wandelpaden. Tussendoor staan grappige thema hutjes/huisjes. Kinderen kunnen zich verkleden en heerlijk spelen in het zand of in de tippi tent. Zeker de moeite waard op een koude of regenachtige dag, omdat alles binnen is.

Beoordeling gegeven door M. Rogier.

fantasties
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: pas geweest

Datum beoordeling: 5 april 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ga met je kind(deren) NAAR CACTUS OASE, DAAR KUNNEN ze GEEN KWAAD EN PA EN MA OF OPA EN OMA HEBBEN DE DAG VAN HUN LEVEN.Grootste voor deel is, ze mogen overal aan zitten, behalve natuurlijk de cactussen want die prikken.Het is daar fris en schoon, zelfs de toiletten zijn prima in orde. Heb nog nooit zo iets gezelligs gezien voor kinderen.Ook kunnen ze een potje verven en daarna een kleine cactus uitzoeken, voor in het potje, moet je dan die trotse smoeltjes zien als ze er een mogen uitzoeken. Dus op naar de Cactus Oase!!! Doen hoor.Fijn kunnen ze spelen in de speelhoek,waar verkleed kleren hangen.

Beoordeling gegeven door Boerhout Bergman.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 08-08-2012

Datum beoordeling: 12 augustus 2012

Reisgezelschap: met partner

Er bloeien nu praktisch geen cactussen. Een teleurstelling als je de folder hebt gezien en daarop af bent gegaan.

Beoordeling gegeven door J. van der Pot.

verbazingwekkend
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 8 mei 2012

Datum beoordeling: 12 mei 2012

Reisgezelschap: met een groep

met grote groep ANBO leden dagtochtje gemaakt naar o.a de cactusoase. Heel mooi aangelegd park en behalve van de cactussen genoot ik ook van de vogels en de gebruiksvoorwerpen uit grootmoeders tijd. Mooi gedaan en zeker 'n bezoek waard.

Beoordeling gegeven door Mevr Balk.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 12 September

Datum beoordeling: 14 september 2008

Vrijdag geweest naar Cactus Oase in RUURLO werkelijk schitterend om te zien. was al eerder in eencactuskwekerij geweest maar dat was niets vergeleken met dit. meer dan 3 uur de mooiste cactussen gezien, gastvrouw Annie Meers een geweldige vrouw, en dit alles is onstaan uit een hobby gewoonweg schitterend. we gaan er zeker nog een heen in ieder geval in mEi want dan staan de meeste cactussen in bloei! kijk alvast op de website www,cactusoase.nl

Beoordeling gegeven door Cactus Oase.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: september 226

Datum beoordeling: 19 juni 2008

we waren met zes bewoners met een beperking, en werden zeer hartelijk ontvangen. kregen na afloop een cactus voor iedereen mee naar huis.eenvoudig maar super leuk.

Beoordeling gegeven door w gerritsen mulkes.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 28 oktober 2007

Met onze kleinzoon van 9 jaar, van de zomer, een speurtocht gedaan bij de cactus oase. Een geweldige ervaring en wat een grote verscheidenheid aan cactëen. Voor herhaling vatbaar. We komen dus zeker terug, Annie je bent top.

Beoordeling gegeven door H.Kortman.