Beoordelingen Abseilen en tokkelen van de Euromast

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 6 augustus 2010

Datum beoordeling: 6 augustus 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: augustus 2009

Datum beoordeling: 18 juni 2010

Uitdagend, avontuurlijk, bevrijdend, een geweldige ervaring om nooit meer te vergeten!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2007

Datum beoordeling: 8 juli 2009

Erg gave activiteit! Vooral eng om over het randje te gaan en geen grond meer onder je voeten te hebben. Daarna kan je in je eigen tempo naar beneden en kan je genieten van een super mooi uitzicht!

Beoordeling gegeven door Sanna van Hoogdalem.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 12 oktober 2008

Datum beoordeling: 23 oktober 2008

abseilen en tikkelen van de Euromast. een geweldige ervaring. Je staat boven op de euromast en moet je zelf echt even dwingen om de eerste stap te maken met het tokkelen. Je wordt over het randje geholpen door een instructeur maar de rest mag je helemaal zelf doen. Mensen in het restaurant zien je voorbij de ramen komen. Leuke tip voor foto's te maken, laat mensen die je mee hebt gebracht van uit het restaurant jou fotograferen dat is echt een hele leuke herinnering.Het abseilen gaat wat vlugger, je hangt als het ware aan een touw en bent echt binnen een minuut weer beneden. Beide activiteiten zoregen voor een flinke adrelinestoot

Beoordeling gegeven door leandra koumans.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: juli 2008

Datum beoordeling: 30 september 2008

ERG LEUK!

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 24 augustus

Datum beoordeling: 20 september 2008

ZO GAAF!!!! Een dagje uit in Rotterdam, eerst de "uitjes" opgezocht en via de site van de Euromast het abseilen gevonden. Geboekt en vol spanning erheen. Zeer goede begeleiding van het team, uitzicht grandioos! Daarna de mogelijkheid om foto's te bestellen gemaakt door de fotograaf die ook aan de buitenkant van de Euromast hing. Kortom: EEN DAG OM NOOIT MEER TE VERGETEN!!

Beoordeling gegeven door Lia Molenaar.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: begin aug.\\\'07

Datum beoordeling: 26 juli 2008

EEN 10!!!!Geweldige ervaring voor onze australische neef, die ik het jaar er voor beloofd had dit voor hem te regelen.Hij is erg sportief in zijn land, maar dit had hij nog nooit gedaan.Zeer goede voorbereidng,daarna stapte hij vol vertrouwen over de railing!Op de grond aangekomen,was hij helemaal lyrisch en wilde eigenlijk nog een keer! Bij een volgend bezoek aan Nederland,maak ik weer een afspraak! DIT ABSEIL-AVONTUUR KRIJGT EEN 10!!!

Beoordeling gegeven door Lenie en Leo Dirckx..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 08-06-2008

Datum beoordeling: 18 juni 2008

Een geweldige ervaring! Eerst uitgebreide uitleg van de instructeur, daarna zelf over de rand stappen... Boven staat een team instructeurs, waarvan er een met je mee naar beneden gaat, en beneden staat iemand om je op de laatste meters te begeleiden. Ook is een professionele fotograaf aanwezig voor de spectaculaire actiefoto's. Als eenmaal de eerste spanning van het helemaal loshangen verdwenen is, is het alleen nog maar puur genieten van het geweldige uitzicht op grote hoogte

Beoordeling gegeven door Inge Baak.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 11 juni 2008

Het personeel was aller aardigst en behulpzaam. een mega ervaring, echt heel erg leuk.

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 22-08-2007

Datum beoordeling: 22 april 2008

Over het randje stappen....langs de mensen die achter het glas zitten afdalen naar beneden...tot het moment dat je geen voeten meer aan iets vast kwijts kan, en dus echt in de lucht hangt. Het is kortom een superervaring geweest, nu nog tokkelen, waarbij de snelhed natuurlijk spectaculair is!

Beoordeling gegeven door Joanneke de Jong.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juni 2007

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Super gaaf! Goed georganiseerd daar bij de Euromast!

Beoordeling gegeven door M. Bouter.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: altijd goed

Datum beoordeling: 10 maart 2008

een vakantie hoeft niet altijd lang te zijn om plezier te hebben .Een dag of weekend weg is ooit al genoeg voor mij.

Beoordeling gegeven door N.N..