Beoordelingen Attractiepark Sprookjeshof

Geweldig
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 07/09/2013

Datum beoordeling: 16 maart 2018

Reisgezelschap: met opa en oma

Het is er groot en heel leuk je kan er veel veel doen

Beoordeling gegeven door Diane.

leuk speelpark
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21-02-2017

Datum beoordeling: 23 februari 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Groter dan verwacht en veel te doen voor kinderen van 2 tot 10 jaar . Zowel binnen als buiten veel klim en klauteren. En entree is heel schappelijk!

Beoordeling gegeven door lieman .

Vreselijke bediening
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 19-06-2016

Datum beoordeling: 20 juni 2016

Reisgezelschap: met een groep

Park was leuk en kinderen hebben zich prima vermaakt. Wel erg gedateerd en het park was dus nodig aan een renovatie toe. De bediening in het restaurant was ronduit slecht. Drankjes werden keer op keer vergeten en er werd niet goed naar wensen van de gasten geluisterd. Glaasje water voor oma werd eveneens tot twee toe vergeten en vervolgens promt voor de persoon neergezet die naar het vergeten water vroeg. We hebben lang op het eten moeten wachten en de gehele tafel kreeg het nooit tegelijk, waardoor de helft van het eten steeds stond af te koelen. Zo ook het toetje. De helft was gebracht maar de andere helft liet lang op zich wachten. We konden ook niet beginnen met eten omdat er geen lepels aanwezig waren. Na om lepels gevraagd te hebben kwam iemand van de bediening met een hand vol lepels die ze vervolgens allemaal tegelijk op tafel gooide. Het was blijkbaar de bedoeling dat we die zelf gingen verdelen. Enorm associaal en onprofessioneel. Verder klaagde de bediening over andere personeelsleden, en gaven ze meerdere malen aan dat ze het zo druk hadden omdat ze meerdere tafels moesten bedienen. Ook moesten we zo snel mogelijk de borden aan nemen (deze werden, evenals de drankjes, niet netjes neergezet) omdat een vrouw van de bediening een doek voor haar handen vergeten was. Het eten was redelijk lekker, maar ook hier valt een hoop winst te behalen. Er werd niet gevraagd hoe de tournedos gebakken moest worden, maar desondanks hadden we toch op z'n minst medium gebakken verwacht. Deze waren gewoon doorgebakken, well done, waardoor er een taai stuk donker vlees overbleef. Niet lekker dus, en gewoon slecht. Het hoeft allemaal niet fantastisch en hoogstaand te zijn, maar alles bij elkaar opgeteld viel dit toch wel erg tegen.

Beoordeling gegeven door Versteegh.

geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 19 maart 2016

Datum beoordeling: 30 maart 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Erg leuk. Eerst langs de sprookjes gelopen, dat was al erg leuk. Daarna door de speeltuin. en de binnenspeeltuin was geweldig. We waren met opa, oma, vader, moeder en een tweeling van 2 jaar. We hebben ons ontzettend goed vermaakt. Alle zes. Jammer dat het voor ons zover weg is anders kwamen we heel vaak terug.

Beoordeling gegeven door W. Hikspoors.

Je waant je in de jaren 80, tips voor verbetering!
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 23-7-2015

Datum beoordeling: 24 juli 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Laat ik eerst even zeggen dat onze dochter een fantastische middag heeft gehad. Het is alleen zo dat het park zoveel meer potentie heeft en een beetje een jaren 80 indruk maakt. Peuters spelen maar kort, vandaar dat je niet de hele dag blijft. Er zou een korting voor jonge kinderen moeten zijn. Tevens snap ik niet waarom de ouders hetzelfde betalen terwijl ouders juist degene zijn die het park letterlijk draaiende houden. Wij sparen de elektriciteit uit Doordat niets vanzelf gaat. Ik zou korten op de entree voor deze groepen en de entreeprijs halen uit het iets duurder maken van de oudere kinderen en de te verkrijgen snacks. Die zijn vrij goedkoop en bij mijn weten mocht je ook nog je eigen eten en drinken nuttigen. Dat mag nergens meer. Als het iets goedkoper wordt en gaat concurreren met bijvoorbeeld een 'ballorig' zullen ze ook eerder 365 dagen bezoekers krijgen ipv slechts in de zomer. De rokende ouders vind ik ook echt een strop! Dat je in een omgeving omringd met zoveel jonge kinderen mag roken is echt niet normaal. Daarnaast even de 'feel' veranderen in iets hippers dan onbekende kabouters en 'plops' je concurreert met een plopsaland en 'ballorig'. We vonden het een leuk park maar hopen dat ze op de een of andere manier dit lezen en er iets mee doen.

Beoordeling gegeven door Nicoline.

een heel leuk park
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 21.08.2014

Datum beoordeling: 30 juli 2014

Reisgezelschap: met partner

Leuk park met nieuwe moderne binnenspeeltuin maar ook een buiten speeltuin met nieuwe en oude acttracties en een sproojesbos waar regelmatig nieuwe sprookjes bijkomen kortom een actracttiepark waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven .

Beoordeling gegeven door a wiendels.

Geweldig!!!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 10 juli 2014

Datum beoordeling: 18 juli 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Geweldig leuke speeltuin die nog echt tot de verbeelding van de kinderen spreekt. vooral eigen fantasie gebruiken! Mooie binnen speelplaats met 3 etages! en airco, wel zo lekker met het hete weer. Voor de kleintjes een sprookjes route met liedjes en verhaaltjes. vriendelijk personeel en prima bediening! 2x geweest en zeker voor herhaling vatbaar.

Beoordeling gegeven door Ester.

geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 23 augustus 2013

Datum beoordeling: 28 augustus 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Geweldig voor kinderen; schoon, gastvrij, leuke attracties zowel binnen als buiten en niet duur. Vriendelijk en attent personeel.

Beoordeling gegeven door marianne tammens.

prachtig klim en klauterpark
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 15-07-2013

Datum beoordeling: 13 augustus 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Geweldig klim en klauterpark voor kinderen van 3 tot ca. 12 jaar. Prachtige indoorhal, voor een attractiepark zeer redelijke prijzen en één van de mooiste speeltuinen van Nederland. Voor de kleintjes is er een sprookjesparcours dat je langs 25 verschillende sprookjes leidt. Het park is compact, maar ruim voldoende voor een dag speelplezier. De indoorhal is ronduit spectaculair.

Beoordeling gegeven door Harry van den Berg.

Veel Vertier en plezier
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15-8-2012

Datum beoordeling: 15 augustus 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Kinderen in leeftijd 10, 8 en 3 1/2 hebben genoten. Veel toestellen in de speeltuin waar ze zelf aan de slag moeten. Een indoor speeltuin met 3 verdiepingen waar ook een gevarieerd aanbod is. Personeel aardig en catering snackcorner was prima. Sprookjeshof en de liedjes vonden de kids erg leuk. Zag er ook verzorgt uit. Voor een aantal dingen wordt geld gevraagd. Maar aanbod groot genoeg. Het schieten met de softbals en de mini rodelbanen vonden ze erg leuk !

Beoordeling gegeven door NN.

één leuke dag
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 29-07-2012

Datum beoordeling: 12 augustus 2012

Reisgezelschap: gezin

Ervaring: en hele leuke attractie parkt voor gezinnen alleen voor de hele jonge kinderen van 1,5 jaar is er maar weinig verder is het mooi en netjes voor iedereen . ÉÉN min punt is de rondvaart die word aangeboden door het park want over en ( rond ) rondvaart valt niet te spreken het is meer een heen en terug vaart geen echte aanrader dus.

Beoordeling gegeven door roel.

Geweldig vermaakte dag
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 24 03 2012

Datum beoordeling: 24 maart 2012

Reisgezelschap: gezin

Ontvangst bij attractie park netjes en beleeft. Verder goed onderhouden park, het nieuw overdekte speelhal van 3 etage's voor jong en oud wat wils. Einde van de dag nog heerlijk gegeten in het restaurant en daar ook vriendelijke medewerkers. Kortom een goede prijs kwaliteits verhouding.

Beoordeling gegeven door Peter bergsma.

Geweldig vermaakte dag
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 24 03 2012

Datum beoordeling: 24 maart 2012

Reisgezelschap: gezin

Ontvangst bij attractie park netjes en beleeft. Verder goed onderhouden park, het nieuw overdekte speelhal van 3 etage's voor jong en oud wat wils. Einde van de dag nog heerlijk gegeten in het restaurant en daar ook vriendelijke medewerkers. Kortom een goede prijs kwaliteits verhouding.

Beoordeling gegeven door Peter bergsma.

slechte medewerkers
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 1 februari 2012

Datum beoordeling: 1 februari 2012

Reisgezelschap: met een groep

wij zijn met ons kinderfeestje woensdag 1 febr naar sprookjeshof geweest.wij komen er zelf geregeld.het eten was om half 4 klaar.als je de bakjes patat bekeek dan zat er nog minder dan de helft in.kroket of frik spec lag er zo bovenop.ze wisten niet eens waar dat bij hoorde.toen heb ik netjes gezegt dat ik dit niet gewoon was van sprookjeshof.later zij ik dat ik er niet verder op door wou gaan.later komt er een man naar ons toe,die had daar even een beetje meer te zeggen.die had echt een groote mond.dat accepteer ik niet om zo behandeld te worden.ik heb voor die middag wel 180 euro entree betaald.dus ik heb gezegt dat ik bij hun niet weer kom.en die man ging maar door.toen heb ik niet meer naar hem geluisterd.toen liep hij weg.en achter de kassa stonden ze steeds over ons te praten.nou mensen dat was geen geslaagde middag.voor dat geld kun je ook ergens anders terecht.echt geen goede personeel.als je gewoon netjes wat zegt,en dan van die rare andwoorden krijgt.het is daar gewoon slecht.ik zou er nooit weer komen.dat is mijn ervaring.ballorig word je veel netter behandeld.

Beoordeling gegeven door venema.

Geweldige middag
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 25-10-2011

Datum beoordeling: 27 oktober 2011

Reisgezelschap: met opa en oma

Wat een heerlijke middag met onze kleinkinderen gehad!! En wat zag het er allemaal bijzonder uit. De kinderen (4 en 6) hebben zich super goed geamuseerd! Vele uren, totdat hun harten klopten als razenden, hun haren nat waren van het rennen, klimmen, glijden en ga zo maar door. En dat 4 etages op en af!! WEL goed onderhouden en meer dan genoeg te doen. Wij komen hier beslist terug. Sterk aanbevolen!

Beoordeling gegeven door van Coevorden.

Héérlijke dag uit!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 25-10-2011

Datum beoordeling: 27 oktober 2011

Reisgezelschap: met opa en oma

Wij hadden de kleinkinderen (4 en 6) te logeren en vonden bij toeval 't Sprookjeshof. Wat een superervaring! Het was nét even te fris om buiten iets te ondernemen, maar het zag er leuk uit en beslist niet slecht onderhouden. Binnen hebben de kinderen het súper geweldig gehad! Gerend, geklommen, gegleden en ga zo maar door, totdat hun harten klopten als razenden en hun voetjes dik waren geworden van het rennen. Ze hebben het geweldig gehad en daarom wij ook. We komen beslist weer terug!! Dan bij heel mooi weer, zodat er zowel binnen als buiten gespeeld kan worden en we er een hele leuke dag uit van kunnen maken.

Beoordeling gegeven door Louise.

Super dagje uit
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15 Aug 2011

Datum beoordeling: 15 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

We hadden een paar mogelijkheden om een dagje voor de kinderen te organiser in de buurt en erg blij dat we naar het Sprookjeshof gingen. We waren er al eerder geweest maar de uitbreiding van de binnenspeelplaats is echt top. Nog meer te doen voor de kids voor dezelfde prijs. Mijn kids (meisje van 7 en jongen van 9) hadden een top dag. 5 uur lang zich helemaal uitgeleefd en wouden om 1700 nog niet naar huis.

Beoordeling gegeven door Joost.

heel slecht
1 11111

Bezoekdatum: augustus

Datum beoordeling: 14 augustus 2011

Reisgezelschap: gezin

het was een slecht onderhouden park en erg slecht in een woord slecht ik adviseer niet te gaan

Beoordeling gegeven door michel.

geweldig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 01-08-10

Datum beoordeling: 28 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

het is voor de kinderen geweldig. je hebt een sprookjesbos daar o.a sneeuwwitje, assepoester enz en ze kunnen overal meezingen met de liedjes en ze hebben een hele grote speeltuin. je kunt de kinderen gewoon laten vliegen daar!!!

Beoordeling gegeven door corrie zuidema.

super cool
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 29-06-2011

Datum beoordeling: 28 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het indoor speelparadijs is van alle markten thuis. Er zijn veelzijdige, leuke, attractieve speelattributen waar kinderen zich helemaal uit kunnen leven. Het is een mooie aanvulling op het sprookjeshof dat toch enigzins gedateerd is..

Beoordeling gegeven door L. Rath.

geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 26 juni 2011

Datum beoordeling: 28 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

de kinderen hebben genoten vooral de overdekte speeltuin het klauter kabouter kasteel is helemaal geweldig. de kinderboederij vonden ze ook heel leuk de jonge geitjes en de tractor en natuurlijk ff naar het kasteel klimmen

Beoordeling gegeven door Bianca.

Zeer kindvriendelijk uitje
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: maart 2011

Datum beoordeling: 10 maart 2011

Bij binnekomst is het al heel vrolijk en kleurig aangekleed, bij mooi weer kunnen de kids zich goed vermaken, leuke dieren aanwezig. Genoeg speeltoestellen. Als het slecht weer is kun je er nu ook binnenspelen in een soort speelparadijs. Zeer kindvriendelijk. Vind het alleen een nadeel dat de volwassenen hetzelfde bedrag betalen dan de kinderen, dat mag voor mij betreft wel lager zijn. Ook kun je een boottocht maken over het Zuidlaardermeer heerlijk echt een aanrader!!!

Beoordeling gegeven door Tina.

top park !
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: kerstvakantie

Datum beoordeling: 22 februari 2011

Het sprookjes hof ligt voor ons om de hoek. Het is een leuk kleinschalig park, wat het voor de ouders lekker overzichtelijk maakt. Het sprookjesbos is wat oudbollig maar ach wat maakt dat de kinderen uit. Nu afgelopen winter met de kinderen in het nieuwe indoor speeltuin hier geweest. Deze overtrof al mijn verwachtingen. Komende donderdag gaan we weer !

Beoordeling gegeven door cato.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juli 2010

Datum beoordeling: 30 augustus 2010

wij zijn deze zomer in juli naar het sprookjeshof geweest en hebben ervaren dat dit een gezellig goed,mooi en betaalbaar park is.wij hadden een arrangement met onze familie[20 pers.]in juli.wij en de kinderen hebben zich absoluut niet verveeld.het park ligt er keurig netjes bij en ook het kabouter klauterkasteel is een superr aanwinst.[het lijkt net of wij stukken jonger zijn geworden].ter afsluiting van die super mooie dag hadden wij een diner.in 1 woord GEWELDIG!!!!!!.het personeel is zeer klantvriendelijk en het eten was ook zeer smaakvol en er werd ook voldoende geserveerd.[ps.de kok schepte zelf onze soep op aan tafel.]kortom dit was voor ons een super dag om niet te vergeten!! wij gaan hier zeker vaker heen. KLASSE!!!

Beoordeling gegeven door fam.adema.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juli

Datum beoordeling: 27 augustus 2010

ik ben in juli met mijn kinderen naar het sprookjeshof geweest geweldig,er is een overdekte kabouter klauter hal super daar kunnen ze zich de hele dag vermaken,er loopt zelfs een echte kabouter klauter rond

Beoordeling gegeven door geert.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 17-08-2010

Datum beoordeling: 22 augustus 2010

Een geweldig mooi attractiepark,vooal het nieuwe indoor speelpark is fantastisch voor jong en oud. Het hele park ziet er keurig en verzorgd uit !!!!!! Beste mensen neem de auto en ga lekker een dagje naar Sprookjeshof Zuidlaren. Alvast veel plezier m.v.g Bernard

Beoordeling gegeven door Bernard Pastoor.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 20-8-2010

Datum beoordeling: 22 augustus 2010

zeer mooi park ,goede voorzieningen voor ouder en kind ,betaalbaar park met overdekte speelhal .we hebben er een fantastische dag gehad !! en ter afsluiting een lekker etentje. sprookjeshof bedankt !

Beoordeling gegeven door tholen.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 27 juli 2010

Datum beoordeling: 7 augustus 2010

Het park heft een vaste redelijke toegangsprijs. Bij binnenkomst blijkt echter dat er diverse atracties moet worden betaald. Tevens zijn de consumpties buitensporig hoog geprijst. Ik heb de eigenaar aangesproken op bovenstaande. Als reactie komt naar boven dat diverse atractie van andere uitbaters is en dat deze 50% van de opbrengst ontvangt. Tevens zijn de inversteringen nogal hoog. Consumptieprijzen naar zijn mening reeel. Mijn mening is gezien de aparte atractieprijzen behoorlijk duur is. Wil je kind ook in deze atracties dan zijn de kopsten inclusief entree al gauw 20 euro per kind. Veel te hoog voor dit park. De eigenaren hebben wel hart voor de zaak. Het sanitair is zeer schoon en verzorgd. Alles ziet er zeer verzorgd en goed onderhouden uit. Hiervoor krijgt het park een dikke pluim.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 20-6-10

Datum beoordeling: 20 juni 2010

Vandaag geweest met mijn dochter van bijna 2 jaar. Erg geschikt voor kinderen van 2 tot 7 jaar. Leuke speeltoestellen en veilig. We zijn niet eens toegekomen aan de kinderboederij. De vele glijbanen en de indoorspeelhal was fantastisch voor onze dochter. Het sprookjespark is erg verzorgd en afwisselend. Hier hebben we lang rondgewandeld en wederom genoten. Het moet wel droog weer zijn!

Beoordeling gegeven door Fam. Smit.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2006

Datum beoordeling: 28 februari 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Hess.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: augustus 2009

Datum beoordeling: 10 september 2009

het belangrijkste is dat het betaalbaar is vooral voor gezinnen met een minima.he.t is voor jong en oud een zeer gezellige sfeer. ook een rond vaart bood erbij maakt het net even spannender.de eigenaar en zijn personeel zeer vriendelijk.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juli 2009

Datum beoordeling: 14 augustus 2009

hier ben ik samen met mijn kleindochter Lynn geweest en we hebben het heel erg leuk gehad, de sprookjes zagen er verzorgd uit alles funktioneerde goed, speeltuin mooi en ruim van opzet, voor elke leeftijd wel een uitdaging, kleine kindjes kunnen hun hart ophalen met div glijbanen, de draaimolen en zandbak. dierenweitje was ook mooi , wel wat weinig dieren, had ook wat andere dieren verwacht. ik had meer verwacht van het Nijntje verhaal, een 9 voor het restaurant, keurige bediening, goede sortering en waar voor je geld, zelfs een boterham met kaas, wat een verademing om dat op de kaart te zien. leuke dag voor de kleinsten en voor een familiereunie met kinderen in de leeftijd tot een jaar of 10.

Beoordeling gegeven door monique en lynn.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni 2009

Datum beoordeling: 26 juni 2009

We zijn een aantal keren met onze kinderen van 6 en 4 jaar naar het Sprookjeshof geweest. Het is een heel erg leuk park voor kinderen in deze leeftijdscategorie. Het park is overzichtelijk en je kunt de kinderen goed in de gaten houden. De sprookjes zijn erg leuk om te zien en ze hebben zich goed vermaakt op de speeltoestellen.

Beoordeling gegeven door G. de Wit.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: juli 2007

Datum beoordeling: 22 juli 2008

Leuke eenvoudig park. Alleen voor een bepaalde leeftijd geschikt en het moet eigenlijk wel mooi weer zijn. Ik vindt het positief dat de sprookjesvoorstellingen veel onschuldiger zijn dan in de efteling. Leuk interactief speeltuintje.

Beoordeling gegeven door Attractiepark Sprookjeshof.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 21 mei 2008

Datum beoordeling: 21 juni 2008

de kids vonden het geweldig , je kon er lekker spelen wat zeer belangrijk is, en toch ook de sprookjes bekijken . Heel mooi gedaan. Ga zo door.

Beoordeling gegeven door T. Heidema.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 9-04-08

Datum beoordeling: 7 juni 2008

Toen wij hier waren was het heel verlaten, er liepen totaal vier kinderen en drie volwassenen. Normaal gesproken is het er heel druk alleen deze dag niet. Super leuke speeltoestellen en dat zag er ook netjes uit. Ook de kinderboerderij. Voor kinderen is het hier super maar ook voor de ouders is het hier heerlijk vertoeven. Het sprookjesbos stelt niet heel voor en om eerlijk te zijn vond mijn dochtertje het een beetje eng. Ze waren wel alles aan het verven, dus het onderhoud is prima.

Beoordeling gegeven door Djoeke van Steijn.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 13-04-08

Datum beoordeling: 18 april 2008

JAREN GELEDEN ALS KIND ZELF REGELMATIG IN DIT KINDERVERMAAK GEWEEST,EN NOG STEEDS IS HET LEUK!HELAAS WAS HET ER NU BEREDRUK OP DEZE ZONOVERGOTEN ZONDAG,DUS KAN MEN BETER EEN ANDERE DAG GAAN.VOORAL MET DE NOG WAT KLEINERE KINDEREN.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: aug 2007

Datum beoordeling: 17 april 2008

heel betaalbaar en erg leuk voor jong en oud

Beoordeling gegeven door sprookjeshof.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: eind augustus 2007

Datum beoordeling: 21 maart 2008

Een leuk sprookjespark voor kleine kinderen. De sprookjes zijn leuk uitgebeeld. En er zit een hele leuke speeltuin bij. Echt een leuk dagje uit voor kinderen tot ongeveer 8 jaar en een lage entree prijs.

Beoordeling gegeven door marjon de jong.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: augustus 2007

Datum beoordeling: 14 maart 2008

was als kind van ongeveer 5 jaar hier geweest met mijn oudste zus. ben nu 34 en heb zoon van 1.5 jaar. er is in de loop der jaren wel wat veranderd maar kon me nog veel herinneren. onze zoon heeft de grootste schik gehad in het sprookjes gedeelte en om de prijs hoef je het ook niet te laten

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Augustus 2007

Datum beoordeling: 13 maart 2008

heel leuk voor kinderen tot 10 jr.ze kunnen de hele dag zoet zijn op het park en ook nog met de berenboot mee. De prijs is zeer laag.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: zomer 2007

Datum beoordeling: 9 maart 2008

geweldig onze kinderen met de leeftijd 2 6 en 10 vermaken zich de hele dag uitstekend. zelf een goed boek mee en wat rondstruinen. alle rust en de kinderen perfect vermaak niet te groot ook.

Beoordeling gegeven door J. van der Wal.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Datum beoordeling: 8 oktober 2007

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 27 september 2007

wel super voor de kids!!

Beoordeling gegeven door anja van brakel.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 26 augustus 2007

wij hebben samen met onze kleindochter genoten.

Beoordeling gegeven door h.vanrekum..