Beoordelingen Landal Port Greve

goed
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 12-01-2013

Datum beoordeling: 14 januari 2013

Reisgezelschap: met vrienden

leuk park en top personeel. gegeten in restaurant gusto, erg lekker we hadden het streekmenu dat goed bij Zeeland past ook personeel receptie een pluim

Beoordeling gegeven door klaassen.

geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 20 t/m 22-5-2011

Datum beoordeling: 23 mei 2011

Reisgezelschap: met oudere kinderen

We zijn wederom naar Port Greve geweest ( 7X), naar hetzelfde Appartement Adres centrum 18. Het was uitstekend bevallen weer, Het appartement was hartstikke schoon en ditmaal hebben ze daar een zeer grote flatscreen neergezet van minimaal 1 meter. Dus de kids waren ook heel blij met filmnet. Uiteraard weer lekker uitgewaait en heerlijk gegeten bij Het Zwarte Schaap in Brouwershaven. Van de zomer kunnen ze ons weer verwachten voor een weekend of een week.

Beoordeling gegeven door Mike.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 24 - 12 - 2007

Datum beoordeling: 16 maart 2008

Wij zijn met de kerst er naar toe geweest en moesten wegens family omstandigheden na 2 dagen naar huis en ze hebben ons goed geholpen en ons gesteund met het verlies van een familylid.

Beoordeling gegeven door fam: Demoed.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: dec 2006

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Vond het park erg tegen vallen. Vooral het zwembad was een domper Op plaatje leek het allemaal veel groter. Wie weet hebben jullie een ander mooi park dat meer aan onze wensen voldoet? Dan willen we dat zeker een kans geven

Beoordeling gegeven door miranda ter Horst.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: ik geloof aug. 2007 en 2006

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Ik heb zelf geen ervaring, Maar wel mijn zoon , schoondochter en kleindochter. Zij boeken meestal bij Landal Greenparks om dat ze daar goed tevreden over zijn.

Beoordeling gegeven door N.N..