Beoordelingen Bewonder duizenden vlinders in de Vlinder Vallei

cool en lekker tropisch
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 1 juli

Datum beoordeling: 4 juli 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

fijn om daar te zijn alleen niet genoeg buitengevoel voor mij!

Beoordeling gegeven door blub.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 06-04-2014

Datum beoordeling: 6 april 2014

Reisgezelschap: met een groep

We waren met een tienjarige, een puber, opa en twee volwassenen.Iedereen heeft zich uitstekend vermaakt. Goed restaurant, mooie goedbegaanbare looproute met de rollater, leuke avontuurlijke paden voor de kinderen. Leuk om de vissen en lori's te voeren. Lori's komen massaal naar je toe wanneer je een bakje nectar geeft. De vlindertuin is geweldig mooi. Grote kassen met prachtige bloemen. Veel speelplezier voor kleine kinderen.

Beoordeling gegeven door Fam bruggink.

geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: in maart

Datum beoordeling: 25 oktober 2012

Reisgezelschap: met partner

ik vond het een geweldige park de orchideeen hoeve is overkapt en er is ook een soort teema over anderen landen heel erich mooi met de vissen en de orchideeen en de vlinders.

Beoordeling gegeven door anneke.

Buitengewoon
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: september 2010

Datum beoordeling: 11 augustus 2012

Reisgezelschap: met een groep

Adembenemend mooie hoekjes, prieeltjes, waterpartijen, sprookjesachtige vlinders en ook mensen die je enthousiast erover vertellen

Beoordeling gegeven door Joke.

fantastisch
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 11 mei 2012

Datum beoordeling: 19 juli 2012

Reisgezelschap: met partner

zoveel sooorten vlinders en zo geweldig mooi ook de orchideeen waren verschillend van kleur en vorm. Magnifiek zoals alles ook opgezet is met er tussendoor ook een vijver en te volgen volges een laante en dat je voor 20 eurocent een handje vissenvoer krijgt om ze zelf te voeren. Prachtig en ook in klein bioskoopje zag je alles over vroeger en nu hoe ze orchideen potten en planten.

Beoordeling gegeven door Robert janssen.

Mooi!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 9 april 2012

Datum beoordeling: 11 juli 2012

Reisgezelschap: met partner

Als u van de natuur houdt, is dit echt een aanrader om eens heen te gaan! Het is niet duur en hier kunt u echt genieten van de mooie planten en dieren die hier zijn. :)

Beoordeling gegeven door Gera van der Heiden.

Ge-wèl-dig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 9 juni 2012

Datum beoordeling: 22 juni 2012

Reisgezelschap: met partner

Supermooi, al die orchideeen en de beplanting in de diverse kassen, en dan ook nog de vlindervallei: subliem. Zulke mooie vlinders. Je komt daar bijna niet meer weg. We namen oma ook mee, voor haar was het lopen pittig maar toch te doen (het was die dag slecht weer: regen en harde wind, heerlijk daar binnen).

Beoordeling gegeven door Sonja Borcharding.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 29 09 2011

Datum beoordeling: 30 september 2011

Reisgezelschap: met partner

prachtig.het is de moeite waard om daar heen te gaan. groetjes. rene webbink . vroomshoop

Beoordeling gegeven door r webbink.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 15 -8-2010

Datum beoordeling: 24 augustus 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door fam van willigen .

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 05 05 2010

Datum beoordeling: 16 mei 2010

Wij hebben genoten van ons bezoek aan de Orchideeenhoeve.

Beoordeling gegeven door M J Koenen.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 8 10 2009

Datum beoordeling: 8 oktober 2009

ik wil eigenlijk geen 10 geven want er moet altijd wat te verbeteren zijn ik was opgewonden van de prachtige aangelegde tuinen en de vlindertuin was de mooiste van wat ik gezien heb. ga zo door ik ben vanplan dikswijl meer te komen en mij te laten verbazen. de groeten jan koeman uit almere haven

Beoordeling gegeven door j.koeman.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: september 2008

Datum beoordeling: 8 augustus 2009

alles is in een woord gezegd een fijn dagje uit ook met scootmobiel ervaar je dat je welkom ben ook de voorzieningen prima ook het resterant we gaan in september 2009 weer

Beoordeling gegeven door w.a.kenters.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: september 2008 en september

Datum beoordeling: 8 augustus 2009

wij zijn er al verschillende keren geweest in een woord fantastisch ook zeer geschikt voor mindervalide met de scootmobiel de tuinen zijn mooi de vlinders mindervalide voorzieningen zijn goed het resterant we gaan in september weer het is echt een mooie dag uit

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2007

Datum beoordeling: 11 mei 2008

het is heel erg mooi. al de orchideen egt geweldig

Beoordeling gegeven door sanne.