Beoordelingen Kinderstad Heerlen

Leuke dag maar te weinig personeel.
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 15 augustus

Datum beoordeling: 15 augustus 2019

Reisgezelschap: met een groep

Leuk en gezellig. Wat jammer is dat er niet bij iedere attractie personeel staat. Dit mag van mij betreft zeker wel gaan gebeuren.

Beoordeling gegeven door Koen.

3
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 28-08-2018

Datum beoordeling: 28 augustus 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Belachelijk dat kindjes van 2 (incl.ouders) de volle mep moeten betalen. Kindjes van 2 gaan (mogen niet eens) in de achtbaan, wildwaterbaan,botsautos,simulator, vrije val...Dus waarom moeten zij evenveel betalen als een 8 jarige? Trampolines was ook niet te doen met te veel en te grote kinderen die de kleintjes overhoop springen.Geen toezicht op hoeveelheid personen. WC's waren ronduit smerig!!! Hier dus niet op geweest. Is het er properder en zijn de kids een jaar of 6, komen we misschien nog eens terug.

Beoordeling gegeven door Loes.

Prima, leuk voor de kids
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 31-08-2018

Datum beoordeling: 31 juli 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ik was er op een zeer rustig moment. Alles was gewoon schoon, personeel aardig. Geen airco, maar dat heeft volgens mij geen een kinderspeelparadijs. Hartstikke leuk voor kids omdat het net even wat meer heeft dan de ‘gewone’ indoorspeelparadijs. We vieze voeten, maar dat heb je met asfalt. Moet je gewoon op het asfalt de schoenen aanhouden. Ze alleen even uitdoen als je in het ballenbad gaat (of klimmen/springen). Maar zo blijf je aan de gang, dus gewoon even na verblijf de sokken wassen :)

Beoordeling gegeven door Mirek.

Schande!!
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 10/06/2017

Datum beoordeling: 10 juni 2017

Reisgezelschap: gezin

Wij zijn vandaag met ons zoontje van 18 maande er naar toe geweest. het is meer voor kinderen vanaf 2,5 - 3 jaar. GROOTSTE nadeel is dat volwassenen ook volle pond moeten betalen, dit vind ik echt belachelijk want wij dus ik en mijn man hebben er niks aan gehad, mijn zoontje dus helemaal niet. We hebben echt Voor niks zoveel moeten uitgeven. Over een half uurtje waren we terug weg! Liever naar het speelmijntje in genk.

Beoordeling gegeven door Tuba.

Vreselijk vies
1 11111

Bezoekdatum: 02-05-2017

Datum beoordeling: 4 mei 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het is niet normaal hoe vies het is daar. Heb mijn kinderen niet in de klimrekken laten spelen. Zelfs mijn dochter zei papa het is vies hier doen ze wel poetsen hier. Zeker niet voor herhaling vatbaar..

Beoordeling gegeven door N.N..

Vreselijk
1 11111

Bezoekdatum: 21 augustus

Datum beoordeling: 23 augustus 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ronduit smerig stinkende toiletten ,vieze tafels, personeel veel te jong, dien je een klacht in word er niets mee gedaan, belachelijk dat volwassenen het volle pond moeten betalen en vreselijke muziek, erg onoverzichtelijk en veel dingen kapot. NOOIT MEER.

Beoordeling gegeven door Vaessen.

Forse intree en overal moet nog eens 50 cent in. E
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 10-8-2016

Datum beoordeling: 10 augustus 2016

Reisgezelschap: gezin

Muziek niet voor kinderen en veel veel te hard. Je kan niet normaal praten.

Beoordeling gegeven door Halvoort.

1 keer nooit meer
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 02-08-2016

Datum beoordeling: 3 augustus 2016

Reisgezelschap: gezin

Niks aan.. Inderdaad alles is vies vooral de wc's! Dat je voeten zwart worden als je daar loopt waar met schoenen wordt gelopen is logisch. Je moet super lang wachten voor attracties die maar een paar seconde duren. Vind het ook nergens op slaan dat ouders volle pond moeten betalen. Totaal geen sfeer iedereen loopt maar tegen mekaar op. Ik vind het daar niks, we zijn na een uur weer weg gegaan om wat anders te doen.

Beoordeling gegeven door Ashley.

Prima
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 31 juli 2016

Datum beoordeling: 31 juli 2016

Reisgezelschap: gezin

Zeer ruim. Veel leuke dingen. Veel meer dan een gewone speelhal. Ontspannen sfeer en idd zwarte voeten. Maar alles netjes in orde.

Beoordeling gegeven door Eric.

Onhygiënisch, vies!!!
1 11111

Bezoekdatum: Maart 2016

Datum beoordeling: 12 juni 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Kinderen vonden het een feestje. Het was echter zo vies dat we er nooit meer naar toe gaan. Sokken én voeten waren zwart aan het einde van de dag. Door het gehele gebouw zichtbare spinnenwebben. Toiletten waren ook niet schoon.

Beoordeling gegeven door Marieke.

Te jong en ongemotiveerd personeel
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: Februari 2016

Datum beoordeling: 1 mei 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Boten kapot, toezicht slecht en onvoldoende, kinderen als personeel, veel kapot, jammer !

Beoordeling gegeven door Rob.

Leuk maar wel viez
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 06/02/2106

Datum beoordeling: 7 februari 2016

Reisgezelschap: gezin

Leuke overdekte speelpaleis voor de kids. Veel te doen. Alleen je ziet wel dat ze 365 dagen van het jaar open zijn, echt vies. Sokken waren gewoon zwart heb ze twee dagen in de vanish moeten zetten hahahaha. Ook bij de automatiek van de snacks staan de vingers op het glas. Stoelen zwart als roet bij onderstel.

Beoordeling gegeven door Suzanne.

Top dag !!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 22-10-2015

Datum beoordeling: 23 oktober 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Na het hier lezen over vies met een onderbuik gevoel er toch naar toe gegaan. Het was het tegenovergestelde. Super leuke dag voor de jongens van 4 & 6 jaar oud.

Beoordeling gegeven door Martin.

Super Vies!!!!!!
1 11111

Bezoekdatum: 30-9-2015

Datum beoordeling: 30 september 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Echt te vies voor woorden! 10 jaar geen onderhoud geweest! Diverse attracties defect! Of dicht. Personeel staat grof te vloeken achter de bar!

Beoordeling gegeven door Yvonne Schwarz .

duur!! vies!!!
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 11/5/2015

Datum beoordeling: 11 mei 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het is er gewoon vies! De klimrekken zitten vol stof en viezigheid. Geen reden om de schoenen uit te doen! Het is 1 grote stofwolk is wel toe aan een goeie poetsbeurt. En veel te duur vooral voor de ouders schandalig :(

Beoordeling gegeven door shirley frantzen .

ZEER Smerig
1 11111

Bezoekdatum: 16-03-2015

Datum beoordeling: 23 maart 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het is er zo smerig dat mijn kinderen hand voet mond ziekte hebben opgelopen!!! ONGELOFELIJK, en dat in Nederland? De ballen in de "ballenbak" waren zo smerig dat zelfs met kind van 1 jaar als eerste riep: "PAPA, VIES!". Het is er echt geen grap ZO smerig! Gewoon zwart van smerigheid. Op zich hadden de kinderen plezier die dag, maar het is er ZO smerig dat ik er niet terug wil gaan ter bescherming van de gezondheid van mijn kinderen. Vond het dan ook niet gek dat Kinderstad compleet leeg was de dag dat we gingen. Verschrikkelijk. Raad het ten zeerste af hier heen te gaan.

Beoordeling gegeven door Patrick Peeters.

Geen beleid
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 20 -10 -2014

Datum beoordeling: 21 oktober 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Bij attractie geen toezicht bij boomstam ,mensen stappen niet uit en lachen je uit ,als je iets zegt zelfde bij botsauto,s Was er niet schoon ik geef dit park op deze manier niet lang meer. Het beleid is niet goed.

Beoordeling gegeven door Senden.

zeer vies
1 11111

Bezoekdatum: september 214

Datum beoordeling: 24 september 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

het is er heelerg vies en vetg overal. qua prijs-kwaliteit komt naar mijn mening Kinderstad zeer slecht uit de bus. De volwassenen moeten 9 euro betalen om toezicht te houden op hun kroost en zitten vervolgens op vieze stoelen, aan vieze tafels. Het eten is ongezond en echt niet lekker klaargemakt. Het personeel is nit vriendelijk ende wc's zijn zo enorm smerig dat ik kothalzend naar het toilet moest. De geur alleen al als je Kinderstad binnen loopt...bah! Ongelofelijk dat ze hirvoor 9 euro durven te vragen! Schandalig. Ik zal deze vieze speeltuin aaniedereen afraden.

Beoordeling gegeven door Doree.

schoonmaker lang niet geweest
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 23-08-2014

Datum beoordeling: 23 augustus 2014

Reisgezelschap: gezin

Het park is niet schoon overal ligt een dikke laag stof op ,wc ook niet schoon ,moet door het hele park nodig schoonmakers doorheen

Beoordeling gegeven door w.m.

gevaarlijke atractie
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 2013

Datum beoordeling: 25 juli 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

In attractie boomstam, viel deze 2 meter boven de grond om in het water. Manlief half onder water, kind dat nog niet kon staan in het water, omdat het water te hoog was en gevaar dat waterstroom de boomstam verder zou duwen. Gevolg, gevaarlijke situatie en blauwe plekken.

Beoordeling gegeven door silvia.

redelijk, niet voor herhaling vatbaar
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 10-04-2014

Datum beoordeling: 11 mei 2014

Reisgezelschap: gezin

Leuke binnenspeeltuin met schappelijke consumptie prijzen. Entree is aan de hoge kant. Grootste ergernispunt zijn de slecht verzorgde toiltetten. Vooral met kinderen toch een aandacht punt. Doordat de speeltuin zo lang is is het heel erg onoverzichtelijk. Personeel mag wat vriendelijker, te veel lange gezichten. Kinderen hebben zich goed vermaakt.

Beoordeling gegeven door Peters.

Leuke dag voor kids, maar.......
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 30-04-2014

Datum beoordeling: 30 april 2014

Reisgezelschap: met oudere kinderen

De kinderen hebben zich super vermaakt. We waren er voor een kinderfeestje. Dat is het enige pluspunt! Voor ouders betaal je de volle prijs maar kunt er verder weinig tot niets. Persoonlijk vond ik er te weinig toezicht. Na het bestellen van een aantal porties frietjes met mayonaise en een aantal snacks gaf een van de kids aan dat hij geen mayonaise lust. Tevens allergisch voor bepaalde mayonaise. Mayonaise (twee bakjes) inruilen voor een portie curry was niet mogelijk. Dit kostte 1 euro werd er verteld. Uiteindelijk moesten we er een muntje voor kopen. Deze kosten €1.25. Voor een consumptie prima, maar beetje absurd voor een kleine portie saus.(mayo en curry zijn hetzelfde merk) Je werd er niet eens netjes over te woord gestaan. Al met al, dubbele mening over kinderstad Heerlen.

Beoordeling gegeven door onbekend.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 08-11-13

Datum beoordeling: 22 augustus 2013

Reisgezelschap: gezin

Net terug van een dagje kinderstad Heerlen en het overtrof mijn grootste verwachting! De kinderen hebben zich heel goed geamuseerd en voor ons was het een prettige en aangename rustige middag! We komen zeker nog een keer terug!!

Beoordeling gegeven door bezoeker met social deal.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 17-08-13

Datum beoordeling: 22 augustus 2013

Reisgezelschap: gezin

het was geweldig en om er iets te kopen voor de kinderen in de vorm van een patatje of een ijsje is alles heel goedkoop. Wat erg fijn is dat je je eigen eten en drinken zelfs mag mee nemen, zo wordt het voor iedereen een betaalbaar dagje uit

Beoordeling gegeven door bezoeker met social deal.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 19-08-13

Datum beoordeling: 22 augustus 2013

Reisgezelschap: gezin

Het was er rustig en alles zag er netjes uit. Eten is supergoed verzorgt. En het is er zeker niet duur.

Beoordeling gegeven door bezoeker met social deal.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 19-08-13

Datum beoordeling: 22 augustus 2013

Reisgezelschap: gezin

Ervaringen: Het ideale park voor een regenachtige dag de kinderen hebben zich ondanks de vele aanwezige kinderen heerlijk vermaakt. Ook wij als ouders hebben het prima naar onze zin gehad genoeg zitplaatsen en voor deze tijd nog steeds een lage consumptieprijs (€1,25) voor eten en drinken en dan mag men ook nog van thuis uit eten en drinken meenemen. Het is zeker nog een bezoek waard.!

Beoordeling gegeven door bezoeker met social deal.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 13-08-13

Datum beoordeling: 22 augustus 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Kinderstad is een binnenspeeltuin waarin je eerder kleine kermisattracties vindt (botsauto's, draaimolens, achtbanen, ..) en dit voor kinderen (een twaalfjarig zal zich hier al snel vervelen). Als er veel volk is kan ik me voorstellen dat er attractieparktoestanden ontstaan (wachtrijen en stress), maar we gingen op een zonnige vakantiedag en telden er nog geen 1OO kinderen; ideaal. Het geheel is verzorgd, het personeel vriendelijk, de prijzen democratisch en in tegenstelling tot veel binnenspeeltuinen was er voldoende zuurstof. Een aanrader dus als je de momenten vindt dat het er niet al te druk is. Voor sommige attracties mocht er wat meer toezicht zijn, maar als je bekijkt naar welke leeftijd Kinderstad zich richt, kan je dit eigenlijk van de ouders verwachten. We gaan zeker nog terug; als het van onze kinderen (3, 4 en 6 jaar) afhangt, morgen

Beoordeling gegeven door bezoeker van social deal.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 13-08-13

Datum beoordeling: 22 augustus 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Alles was prima geregeld.Heel leuk en voldoende om de kinderen te amuseren. Doe zo voort

Beoordeling gegeven door bezoeker met social deal.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 17-08-2013

Datum beoordeling: 22 augustus 2013

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Ik was er met 2 van mijn dochters (16 en 3jaar) . Ze hebben daar samen de tijd van hun leven gehad. Kinderstad schept een band bij kinderen met een groot leeftijdverschil. Ik vond het geweldig om ze samen bezig te zien xxx

Beoordeling gegeven door bezoeker met social deal.

Geweldig speelplezier
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Juni 2013

Datum beoordeling: 9 juli 2013

Reisgezelschap: gezin

Het ideale park voor een regenachtige dag de kinderen hebben zich ondanks de vele aanwezige kinderen heerlijk vermaakt. Ook wij als ouders hebben het prima naar onze zin gehad genoeg zitplaatsen en voor deze tijd nog steeds een lage consumptieprijs (€1,25) voor eten en drinken en dan mag men ook nog van thuis uit eten en drinken meenemen. Het is zeker nog een bezoek waard.!

Beoordeling gegeven door José.

Overzorgd
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 12-08-2012

Datum beoordeling: 27 augustus 2012

Reisgezelschap: gezin

Het is een indoor speeltuin waar kinderen zich wel kunnen amuseren. Er zijn voldoende zitplaatsen en het is toegestaan om eigen eten en drinkwaren mee te nemen. Voor de stevige prijs verwacht ik wel een schoon en verzorgde speelgelegenheid. Dit is hier zeker niet het geval. Er wordt slecht schoongemaakt en zoals eerder al aangeven soms is het echt vies. Kinderen op blote voeten hebben naar korte periode een pikzwarte onderkant!! Ik denk dat kinderstad de signalen over viezigheid en een betere schoonmaak echt eens ter oren moet nemen. Dit rechtvaardigt dan ook niet de stevige entreeprijs.

Beoordeling gegeven door Arthur vd Molen.

geweldig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 18 juli 2012

Datum beoordeling: 29 juli 2012

Reisgezelschap: gezin

erg leuk zeker bij regenachtig weer, je betaald 1 entree prijs waar je een dag plezier voor kunt hebben,naast klimtoestellen en ballenbakken ook trampolines,botsautos,waterfietsen wildwaterbaan en achtbaan erg leuk!

Beoordeling gegeven door angelique stam.

zeer leuk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 23/04/2012

Datum beoordeling: 23 april 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ik weet ni waarom men klaagt over vuiligheid. Ben wel op zondag geweest. Hele voormiddag bezig met kuisen geweest. water was ni vuil. Enkel in voormiddag waren de toestellen ni bemand.(wel open). Niet te druk. Pak wel iets mee om te eten want veel is er niet. kindje van 3 en 4 jaar hebben zich rot geamuseerd.

Beoordeling gegeven door N.N..

geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14.03.12

Datum beoordeling: 15 maart 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Voor de eerste keer naar kinderstad, mijn dochter vierde haar verjaardag. Kinderen waren zeer enthousiast. Zeer vriendelijke medewerkers. Een geslaagde middag voor mijn dochter

Beoordeling gegeven door Nathalie.

leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 29-0102012

Datum beoordeling: 3 februari 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

plus punten: je kunt overal zitten om je kinderen in de gaten te houden. het kost maar 9 euro. en je betaald maar 1,25 voor een consumptie. ik moet zeggen dat het personeel wat er werkte vriendelijk was en leuk met de kinderen om gaat. zeker als een kindje de ouders kwijt is. goede EHBO post min punten 20 cent pin kosten niet echt van deze tijd meer. toiletten ruiken niet fris maar waren wel schoon. het was wel wat stoffig.

Beoordeling gegeven door vivianne.

geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 28-12-2011

Datum beoordeling: 18 januari 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

ik ben er geweest met mij 2 zonen in de kerstvakantie ik vond het allemaal prima de kids vonden het geweldig,dat is het belangrijkste toch !!!! ga zo door kinderstad is toppieeee

Beoordeling gegeven door sandra .

super leuk
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 27-12-2011

Datum beoordeling: 9 januari 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Top dag gehad in de vakantie met de kids, :) zeker weten dat we terug komen. groetjes Ans

Beoordeling gegeven door Ans.

Kinder pret
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 09-12-11

Datum beoordeling: 12 december 2011

Reisgezelschap: gezin

Voor de eerste keer naar Kinderstad, met mijn zoon van 4 en dochter van 8. Ze vonden het geweldig, het was gezellig aangekleed voor de kerst, en konden overall zitten zodat ik de kinderen goed in de gaten kon houden. Na afloop hebben we nog lekker een frietje gegeten voor ond gezin was ik nog geen 10 euro kwijt voor een friet en een drankje voor iedereen. Groetjes Annelies

Beoordeling gegeven door Annelies Kleuters.

Korting
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 09-12-2011

Datum beoordeling: 12 december 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Bij de plusmarkt in heerlen heb ik kortings kaarten gekocht, nu kon ik ook lekker met de kinderen er op uit, want ik kon voor mij en mn 4 kinderen zelf eten mee nemen :)

Beoordeling gegeven door beppie de Boer.

Heel leuk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 10-12-2011

Datum beoordeling: 12 december 2011

Reisgezelschap: met een groep

Zijn met schoolreis geweest, en tim ik en de andere vrinden vonden het super leuk. Achtbaan is leuk. en bots auto;s.

Beoordeling gegeven door Bastiaan.

Fantastich
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 26-11-20

Datum beoordeling: 9 december 2011

Reisgezelschap: gezin

Wij hebben ons uitmuntend vermaakt, vooral de nieuwe achtbaan viel bij onze kinderen goed in de smaak maar ook een leuke varieatie van klimstructuur tot waterbaan of botsauto's. ook een pluspunt dat men eigen etenswaren mee mag nemen terwijl de consumtie's maar €1.25 zijn. een echte aanrader en wij gaan er zeker nog eens

Beoordeling gegeven door philip.

LEUK!!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 8-12-2011

Datum beoordeling: 9 december 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Een super leuke dag gisteren gehad in Kinderstad..Super voor de kinderen, ze amuseren zich de hele dag!! Voor 9euro!! Ook heel handig om te weten...eten en drinken meenemen is toegestaan!! super toch...

Beoordeling gegeven door Sharon.

geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 25-09-2011

Datum beoordeling: 29 september 2011

Reisgezelschap: met vrienden

super dag gehad, nieuwe achtbaan is leuk voor de wat kleinere kinderen. Maar mijn leo van 12 vermaakt zich prima met zn vriendjes in de bot's auto's :)

Beoordeling gegeven door M.bertina.

Leuk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 28-06

Datum beoordeling: 30 juni 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

De nieuwe achtbaan is echt super!!! Mooi park, mooie prijzen!! echt leuk voor de kinderen, de hele dag plezier! toppie

Beoordeling gegeven door Jolin van der gracht.

Super leuke dag gehad.
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 08-06-2011

Datum beoordeling: 10 juni 2011

Reisgezelschap: met een groep

Lekker eten, en heel leuk spelen.:)) Schoolreisje was super leuk, heb de hele dag op de trampoline geweest. En de bots autos met mn vrienden van de klas.

Beoordeling gegeven door Stella maris.

kon/kan beter.....
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 1 jaar geleden

Datum beoordeling: 12 mei 2011

Reisgezelschap: met een groep

We kwamen vroeger er geregeld ivm de kinderen de goeie leeftijd ervoor hadden. ten eerste kan men bij de Plus winkel de kaartjes 2 euro p.stuk goedkoper krijgen. De apenkooi is idd wat vies en ruik erg naar zweet allemaal. De ballen van de ballenbak kan ook wel eens vaker een was beurt krijgen. de w.c deuren staan altijd open aan beide kanten.. en men ziet idd weinig poetsmedewerkers(ter)om eens schoon te maken tussendoor. Van vriendelijkheid is weinig te verwachten ivm jonge medewerkers(ter)Maar ouderen zeggen ook bijna niks meer ... De hamburger was vroeger echt lekker met de saus erop en wat uitjes ,dit is nu ver te zoeken ... trots ook nog duurder geworden. Maar los daar van zijn er ook goeie punten de kinderen amuseren zich toen goed.( heel belangrijk men kan eigen eten en drinken mee nemen( heel belangrijk punt ) de kaartjes kriig je bij de plus 2 euro goedkoper ( kleine moeite doe de kinderen platte gymschoentjes aan en of oude sokken .

Beoordeling gegeven door van loon.

heel leuk
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 14-04-2011

Datum beoordeling: 21 april 2011

Reisgezelschap: met een groep

:) :) Super leuke dag gehad. :).................... Lekker eten leuk spelen Een wildwaterbaan :) Leuk personeel :)

Beoordeling gegeven door jan de wit.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 11-09-2010

Datum beoordeling: 16 september 2010

super leuk park, met mooie prijzen! De entreeprijzen zijn 9.00 pp! Alle consumpties zijn 1 euro per stuk! waar vind je dat nog? De kinderen hebben ze super geamuseerd de hele dag. zijn nu alweer aan het vragen waarneer we weer gaan. en met zo'n prijzen kan je gemakkelijk nog een dagje gaan. In de herfstvakantie zijn we zeker weer van plan om te komen!! super leuke dag gehad!

Beoordeling gegeven door Nelleke.

super!!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 12-09-2010

Datum beoordeling: 16 september 2010

van het weekend naar kinderstad geweest, we hebben met de kids een leuke dag gehad, de entree was 9 euro p.p! de kinderen hebben zich de hele dag goed vermaakt, en de consumptie prijzen waren heel laag. alles voor 1 euro! waar krijg je dat nog?? toppie hoor. we gaan snel nog een keer naar kinderstad.

Beoordeling gegeven door anne.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 13-09-2010

Datum beoordeling: 15 september 2010

Gister was ik met mn klas op schoolreisje en het was super leuk met Jordy samen!!!!!:) :) :) vooral het klimrek vind ik leuk om te doen.

Beoordeling gegeven door Simone en Jordy.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 10-09-2010

Datum beoordeling: 15 september 2010

woow super dag gehad.. hele goedkopen prijzen daar.. super leuke dag gehad met de kids..

Beoordeling gegeven door janneke.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 12-09-2010

Datum beoordeling: 14 september 2010

super.

Beoordeling gegeven door jelle.

1 11111

Bezoekdatum: 2-9-2010

Datum beoordeling: 3 september 2010

gisteren met de nichtjes van me naar kinderstad geweest 27 euro entree en ik zit daar maar wat te kijken. wat te eten besteld friet en een broodje hamburger de hamburger was zo vies met gevolgen van dien dat ik vannacht om 5 uur moest overgeven en niet 1 keer maar wel 7x en dat van 1 broodje hamburger in kinderstad heerlen de kinderen hebben zich goed vermaakt maar we gaan er nooit meer naar toe en dat de ouderen ook nog eens 9 euro moeten betalen voor wat te zitten is schandalig NOOIT MEER

Beoordeling gegeven door dees.

1 11111

Bezoekdatum: 26-8-2010

Datum beoordeling: 26 augustus 2010

Dit was laatste keer dat we naar Kinderstad zijn geweest. Het is er zo'n ongelooflijk vieze bedoening. Alles plakt (ook de tafeltjes en de stoeltjes), de toestellen zijn vies, de vloer is vies. En dan heb ik het niet over een paar stofvlokjes. De ballenbak is volgens mij nog nooit schoongemaakt. De toiletten zijn té vies voor woorden, overal plas en poep, bah! Het personeel heeft nog nooit van vriendelijkheid gehoord. Het al best dat er op hun site geen mailadres/gastenboek te vinden is. Verder is het ronduit belachelijk dat volwassenen de volledige entreeprijs moeten betalen. Nee hoor, geef ons PeeWee maar. Een stukje verder rijden, maar dan héb je ook plezier!

Beoordeling gegeven door Petra.

1 11111

Bezoekdatum: 21-2-2010

Datum beoordeling: 24 februari 2010

We waren daar voor een kinderfeestje en ze waren aan het spelen op het springkussen naast de carrousel. Opeens viel mijn zoon eraf en rolde naar beneden op de veiligheidsmatten waar zich ijzer tussen bevond met het gevolg een hersenschudding. Waarmee het kinderfeestje meteen teneinde was. Dus kindvriendelijke omgeving???????!!!!!

Beoordeling gegeven door Mirella&Sandra.

1 11111

Bezoekdatum: 15-02-2010

Datum beoordeling: 17 februari 2010

volgens mij werkt Bianca er want ik ben er 2 dagen geleden geweest en ben na een half uur omgedraaid. wat een vieze smerige onvriendelijke onveilige onhygienische onaantrekkelijke rotzooi is het hier! ik was een kleine 50 piek kwijt aan entree maar zelfs dat kon me er niet langer binnen houden dan 25 minuten. poep op de grond van de wc, nou, niet alleen op de grond, ook op de muren! en de kinderen lopen er inderdaad op blote voeten doorheen en de meisjes die er werken geven er niks om. ja, mevrouw, dat weten we al, het is al doorgegeven. maar toen ik vroeg, doe je er dan ook iets mee? toen zei ze, als ik een keer tijd heb ja. nou, die meid moet eens leren prioriteiten stellen.. hoe dan ook, nooit meer! geef mij de hooiberg maar, in bladel, vele malen leuker en vriendelijker!

Beoordeling gegeven door hv.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10-10-2009

Datum beoordeling: 19 november 2009

Ik kom regelmatig naar kinderstad heerlen, en toen ik dit allemaal las schrok ik wel even.. Het lijkt wel als of alles niet goed in kinderstad en dat betreur ik, jammer dat er geen goeie ervaringen opstaan Kinderstad kost voor een leuke dag maar 9 euro,, de kinderen amuseren zich prima.. ook met een beetje stof omzich heen, en zekers begrijp ik de mensen wel, maar het is ook een heel groot en hoog gebouw,, en dan met veel kinderen erin en allemaal aan springen en gek doen dan heb je die stof al heel gauw. de consumptie zijn maar 1 euro waar vind je dat nog tegenwoordig? een frietje met mayo frikandel en wat drinken voor 3 euro!! Wat ik hier mee probeer te zeggen dat het er ook meer naar de goede kanten moet worden gekeken..en als je de mening van de kinderen vraagt zeggen ze allemaal hetzelfde Kinderstad Heerlen is SUPER! en dat is toch waar het om draait of niet dan?

Beoordeling gegeven door Bianca.

1 11111

Bezoekdatum: 03/10/2009

Datum beoordeling: 20 oktober 2009

Mijn dochter is er met een kinderfeestje geweest en kan bevestigen dat het er gevaarlijk is! Zij is van de "klimvulkaan" gerold en tegen een ijzeren hek geknalt. Een flinke snee boven haar oog! Wat doet daar nou een ijzeren hek? Hoewel ik kinderstad al gemaild heb en er ook een aangetekende brief naar heb gestuurd hebben wij na twee weken nog geen antwoord gekregen. Ronduit onbeschoft!

Beoordeling gegeven door Annemarie.

1 11111

Bezoekdatum: 15 september

Datum beoordeling: 19 september 2009

Niet over te spreken. Als ik een 0 kon geven deed ik het. Veel reclame en veel blabla voor wat het is. Schandalig dat ouders ook moeten betalen terwijl er niks is wat ze kunnen doen. Er was ook bijna geen volk (10 man) Het is er echt vies vuil en vettig, Zo'n speeltuin heb ik nog nooit gezien. De toiletten zijn echt vies. Het ballenbad is volgens mij nog nooit proper gemaakt. DE zakken van de glijbaan durfde ik nog bijna ni vast te pakken. We zijn er een uurtje of 2 geweest en hadden het echt wel gehad. Onze zoon zijn kleren waren echt vettig en vies en dan heeft hij nog bijna niks gedaan. voor ons NOOIT meer Ik kan er een boek over schrijven, Wij zijn er niet over te spreken,

Beoordeling gegeven door illeke.

2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 4-9-09

Datum beoordeling: 4 september 2009

Een kleine 2 en dat is alleen maar omdat mijn zoon de draaimolens zo leuk vond en daar een leuke tijd in heeft gehad. Voor de rest is het waardeloos en smerig. De medewerkers waren op 1 na niet echt vriendelijk. Er lag poep op de grond op het damestoilet. Ik heb dit even gemeld en ik kreeg te horen dat dit eerder ookal gemeld was. Ik verwachtte dat ze er dan wel al iets aan zouden doen. Maar nee hoor. Even later ging ik weer naar het toilet en daar lag de poep nog altijd op de grond. Terwijl er ook kinderen op blote voeten daar rondlopen. Bij 1 draaimolen stond een medewerker. Eerst was dit een leuke attente medewerkster, maar daarna werd zij vervangen. Deze persoon keek niet of iedereen al zit. Hij duwde gewoon op de knop. Mijn zoon zat nog niet op de draaimolen, maar toen begon die ineens al te draaien zonder waarschuwing. Snel kon ik hem ergens opzetten. Bij de andere draaimolen zat geen medewerker. Hierdoor liepen de kinderen rond op de draaiende draaimolen en deden maar wat ze wilden. Bij de allerkleinste botsautootjes stond ook geen medewerker waardoor hier haast alleen maar grote in zaten. Mijn zoon liet ik er niet ingaan terwijl dat juist een attractie was voor hem. De ballenbak was ook smerig. Ik vraag me af hoe vaak de ballen schoon worden gemaakt. Mijn zoon zat vol met vlekken toen hij eruit kwam. Mijn man kwam ons ophalen en we vroegen of hij nog eventjes binnen mocht komen. Maar dan moest hij de intree betalen. Alsof hij, een man van 2 meter en 38 jaar, daar komt om in de draaimolens te draaien ofzo?!?!?! We wilden even daar zitten en iets nuttigen voordat we weggingen.

Beoordeling gegeven door boze bezoeker.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 17 juli 2009

Datum beoordeling: 18 juli 2009

bij de glijbaan moet je oppassen. Mijn man heeft zijn stuitje gekneusd.Het opvangkussen is op !!!!!

Beoordeling gegeven door ellen.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 23.03.2009

Datum beoordeling: 23 maart 2009

Voor de kinderen een leuke speelgelegenheid maar...................!!!!Vandaag 23 maart een feestdag in Belgisch limburg en geen school. Verjaardag van onze dochter hebben we in kinderstad gevierd. Wij waren met 3 groepen de enige gasten. Alles verliep naar wens maar toen het tijd was voor de ouders om de kinderen op te halen kwamen de problemen. Het feestje eindigde om 16.00 u. en een stel ouders kwam een half uur te vroeg, omdat zij vanuit Belgie 50 km moesten rijden wilden zij zeker zorgen om op tijd te zijn. Zij mochten echter niet binnen!!!!!!! Alleen als ze 9 euro p.persoon betaalden mochten ze binnen om hun kind op te halen en 30 min. te wachten. Ik als organisator vroeg aan het loket of deze 2 ouders even mee naar binnen mochten. Ik wilde ze een kop koffie aanbieden. Het antwoord was NEE. Toen ik met een verantwoordelijke vroeg te spreken, kreeg ik een grote mond. Dit waren de regels van het huis en de ouders moesten maar buiten in de regen wachten of 18.00 betalen voor inmiddels de nog resterende 20 minuten. We hebben het feestje vroegtijdig afgebroken en hebben besloten nooit meer naar Kinderstad Heerlen te gaan. Er is ook geen mogelijkheid om een klacht in te dienen bij management. Adres onbekend en niet te vinden. Natuurlijk betaald niemand 9 euro p.persoon voor 20 minuten. Maar wel een consumptie voor deze gasten. Nogmaals er waren maar een 30-tal gasten in heel Kinderstad!!!!!

Beoordeling gegeven door Hermans, F..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: nov 2007

Datum beoordeling: 6 juli 2008

Door de jaren heen meerdere keren er naar toe geweest.Laatste keer in november 2007.Voor kinderen tot 10 jaar is het wel leuk. Minpuntjes:voor sommige attracties moet je nog bijbetalen.Voor 1 Euro krijg je een piepklein bakje frietjes.De koffie valt wel mee.Alle consumpties zijn goedkoop maar je kunt beter je eigen eten en drinken meenemen. Ik heb dit veel mensen zien doen. Leuke zitplekjes voor de ouders,lekker krantje of boekje lezen,de kids vermaken zich wel.

Beoordeling gegeven door Sasha.