Beoordelingen Baggermuseum

mooi
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 01-08-2015

Datum beoordeling: 2 augustus 2015

Reisgezelschap: met partner

het is echt een mooi stuk hollands glorie daar,ook de modellen zijn prachtig,we zijn in het oude gebouw en buiten in en op de friesland geweest prachtige machine kamer heb met volle teugen er van genoten ,volgende keer gaan we het nieuwe deel bekijken echt de moeite waard en de medewerkers en medwerkster waren zeer vriendelijk.

Beoordeling gegeven door Loek Achterberg.

heel interessant
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 28-02-2014

Datum beoordeling: 5 maart 2014

Reisgezelschap: met vrienden

gewoon leuk om te zien wat Nederlanders allemaal doen, ik heb geen sprinkler installatie gezien daar schrok ik van, ligt voor een kapitaal aan modellen. mijn broer ging mee maar dat kan je niet invullen

Beoordeling gegeven door Boomgaard A.M..

mooi en uniek
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 5 januari

Datum beoordeling: 5 januari 2013

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Vandaag het baggermuseum bezocht. Zeer enthousiaste vrijwilligers die een rondleiding verzorgen. Alles ziet er verzorgd uit en ook voor de kinderen > 8 jaar leuk om te bekijken.

Beoordeling gegeven door Annelies.

grandioos
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 11 januari 2012

Datum beoordeling: 15 februari 2012

Reisgezelschap: met partner

Een uitje voor iedereen groot en klein een idee hoe de bagger geruimd word, een overzicht van iets waar een klein land groot in is. Je mag met veel zaken spelen veel videoschermen en scheepsmodellen. Zeer deskundige uitleg, indien gewenst en anders zelf ontdekken.

Beoordeling gegeven door Gerard Jansen.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: half december 2008

Datum beoordeling: 26 december 2008

Leuk, maar in de winter is het openluchtmuseum in arnhem denk ikm zeker zo leuk! Vooral met de ijsbaan. Nu de sneeuw nog.

Beoordeling gegeven door Fam.A.H.Verloop.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2007

Datum beoordeling: 6 oktober 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door B.Stam.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: Januari 2008

Datum beoordeling: 27 februari 2008

Erg interessant uitje. Altijd geintresseerd geweest in het baggeren, maar na mijn bezoek heb ik een veel breder beeld gekregen hhoe dit gedaan wordt, waar en hoe lang al. Het complex waar de museum is geplaats is erg mooi. Je wordt er goed ontvangen. Naast het museum krijg je ook een film te zien van het baggere van vroeger en heden. Ook ligt er een baggerboot waar je een kijkje op mag nemen. Ik vond het een zeer interessant uitje en wat ik heb gehoord is dat een aantal jaren geleden onze koningin Beatrix diezelfde mening deelt

Beoordeling gegeven door N.N..