Beoordelingen Movie Park Germany

Leuk attractiepark
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Augustus 2017

Datum beoordeling: 3 augustus 2017

Reisgezelschap: gezin

Leuk, gevarieerd en mooi attractiepark. Veel verschillende attracties voor groot en klein. Onze twee tieners (en ik ook) hebben zich vooral vermaakt in de vele achtbanen, spannende attracties en waterbanen. Een echte aanrader! Wel blij dat we 2 dagen hadden. Op 1 dag is eigenlijk, zeker op drukkere dagen, bijna niet te doen.

Beoordeling gegeven door E. Pieterman .

Waardeloos!
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 4-09-2015

Datum beoordeling: 4 september 2015

Reisgezelschap: met vrienden

- Weinig keus aan attracties of laat staan echt hele leuke attracties. - De achtbaan en de houten achtbaan doen een aanslag op je lichaam. - 2 attracties met hoge verwachtingen vooraf, eerst veel gelul en daarna een slechte simulatie en 3d film met dino's. 3d bril op of af maakte weinig verschil. - Weinig vrolijk personeel - Eten is echt waardeloos. - De parade was echt een aanfluiting Dit park was misschien leuk geweest 40 jaar terug. Park is kleiner dan de Efteling!

Beoordeling gegeven door Melissa.

Leuk
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 12-08-2015

Datum beoordeling: 21 augustus 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Geweldig park voor jong en oud. Alleen echter de service bij het "all inclusive arrangement " is zo slecht. Bij een bestelling voor wat eten en drinken word je al lelijk aangekeken en zelfs beperkt tot een broodje en een beker drinken terwijl je onbeperkt mag eten.Moet je daarna weer 15 minuten in de rij gaan staan voor Nog een broodje. Bij de bakkerij waar je ijsjes en cakes kan halen,werkt er een heks voor een dame waar je je moet gaan bedelen voor een muffin of een ijsje.Word je ook nog vies aangekeken met een Duits commentaar erbij terwijl je voor het "all inclusive arrangement " hebt betaald (100 euros voor 4 personen) en je bandje zichtbaar om je pols is.Het is het niet waard,voor 30 euros heb je al genoeg aan eten voor een dagje. Dit was het enige wat waardeloos is aan Moviepark.

Beoordeling gegeven door Rocky.

belevend
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 19 en 20 augustus

Datum beoordeling: 20 augustus 2015

Reisgezelschap: gezin

Het park is goed ingedeeld! Leuke shows tussendoor en voor ieder wat wils. De rijen bij de attracties gingen als een speer. Je merkte er niks van. Alleen jammer dat er niet zoveel aandacht voor de toiletten is en ze mogen bij het uitrijden van de parkeerplaats meerdere uitgangen plaatsen. Er staan er maar 2 en het is chaos wanneer iedereen parkeerplaats wil verlaten.

Beoordeling gegeven door Yasmine.

Waardeloos!
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 14 mei 2015

Datum beoordeling: 27 mei 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Hemelvaartdag 2015. Gigantische opstopping/ file: de laatste 4 kilometer, beginnend op de afrit van de snelweg, 2,5uur over gedaan! Geen aanwijzing van bijvoorbeeld parkpersoneel over de duur van de laatste kilometers... In het park zelf veel te lang moeten wachten op attracties, soms meer dan een uur.... de prijzen van de consumpties zijn ook abominabel hoog! Bijvoorbeeld: een paar sliertjes noedels met een handjevol kipreepjes voor €6,50!! n Dora... die hebben we in geen wegen of velden gezien! Wordt ook niet aangekondigd.... Een beter alternatief is naar een Hollandse kermis en je daar misselijk te laten draaien. Dichterbij, leuker, goedkoper en beter voor de Nederlandse economie! Helaas, eens en nooit weer....

Beoordeling gegeven door A. Brands.

Fiasco
1 11111

Bezoekdatum: 22-08-2014

Datum beoordeling: 3 mei 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Als dit de toekomst wordt van de pretparken is het einde nabij. Veels te duur voor wat je geboden krijgt. En als je redelijk snel aan de beurt will zijn moet je bovenop de te dure entreeprijs nog een extra kaartje kopen(speedy pas) voor 15€ of 25€ per persoon wel te verstaan!!!! door dit systeem krijg je weer het gevoel rijk en arm, want een gezin met twee kinderen legt niet even 100€ neer voor extra pasjes. nu sta je dus in een rij van 45 Minuten 1,5 uur omdat steeds de helft voorrang bezoekers mogen en de helft normale(arme) bezoekers. Schandalig en discriminerend. Vanaf de Autobahn nog 2,5 uur file gehad tot aan de parkeerplaats en het parkeer personeel van WB Staat er voor spek en bonen. Was er al eens een jaar of vijf geleden en in die tijd is er weinig aan het park veranderd, ze proberen nog zoveel mogelijk geld te verdienen met die oude piepende en krakende rommel. NOOIT MEER...

Beoordeling gegeven door Pascal Gruijters.

heel super leuk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15-06-2013

Datum beoordeling: 10 augustus 2013

Reisgezelschap: gezin

ik wil er nog een keer naar toe zo leuk was dit moet je echt een keer doen

Beoordeling gegeven door remy nelson.

Dramatisch
1 11111

Bezoekdatum: 22-08-2011

Datum beoordeling: 24 augustus 2011

Reisgezelschap: gezin

Ik begrijp de positieve reviews niet zo goed. Wij zijn net terug en het park is vies, stinkende toiletten, ontzettend veel wespen. Het park is verouderd en er wordt weinig gedaan om het enigszins aantrekkelijk te maken. De attracties zijn veredelde kermisattracties met weinig gevoel voor aankleding. Er is veel gesloten, wat het echt een verpauperde indruk geeft. Wij gaan echt nooit meer terug. Liever de Efetling of geef iets meer uit en ga naar Disney. Amerikanen weten er gewoon meer van te maken.

Beoordeling gegeven door Dagmar.

superrrrrr
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: begin juni

Datum beoordeling: 30 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

het is voor jong en oud was erg superrrr leuk daar zo met het hele gezin van 5

Beoordeling gegeven door miranda.

superleuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 29-06-2011

Datum beoordeling: 4 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Leuke attracties voor jong en oud, alleen de houten achtbaan is erg vervelend (pijnlijk door hobbelen en schudden). Leuke stuntshows en ook de nieuwe attractie, achtbaan in donker is super. Mooi en verzorgd park. Echt een aanrader.

Beoordeling gegeven door Esther Gijrath.

super geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 5 juni 2011

Datum beoordeling: 9 juni 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

het is een super mooi park en ook ideaal voor kinderen van 2 jaar. echt een bezoekje waard.

Beoordeling gegeven door jacqueline temmen.

Gewieldig!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 20 mei 2011

Datum beoordeling: 27 mei 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het is een zeer gevarieerd park met hele leuke attracties, die ik niet eerder heb gezien! Terwijl wij toch regelmatig een attractiepark bezoeken. Mijn dochter zat tijdelijk in een rolstoel en daar werd heel goed door het personeel mee omgegaan. De 4D film is ook een belevenis. Het eten en drinken op het park is wel duur, dus al je regelmatig wat wilt nemen is het aan te raden om all inclusive te gaan. Dat bedrag extra haal je er dan zeker uit!

Beoordeling gegeven door Annelieke.

Echt leuk voor alle leeftijden
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2 en 3 mei 2011

Datum beoordeling: 5 mei 2011

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Voor alle leeftijden echt leuke attracties, shows etc. Wij waren met het gezin met 2 jongens van resp. 7 en 12 jaar en ze vonden het beiden superleuk. Wat ons als ouders vooral opviel was dat het er zo schoon was.

Beoordeling gegeven door Marjon.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 13 juni 2010

Datum beoordeling: 14 juni 2010

Park is inderdaad meer voor kinderen. De park houdt geen rekening met toeristen, ze praten bijvoorbeeld bij de stuntshow alleen maar Duits. De meeste duitsers kunnen niet eens behoorlijk engels praten, of ik ben alleen maar ongeschoolde duitsers tegengekomen. De attracties stelden niets voor, wel als je nog een kind bent dan zijn attracties zoals die van dora leuk. Wat ik wel een goeie attractie vond is dat ronde ding dat rustig in de lucht gaat, heel goed uitzicht op het park krijg je gelijk, daarna lijkt et alsof je gaat vallen doordat je schuins komt te zitten en dan in 1 keer omlaag met een hoge snelheid. Wat een kick was dat. Daarnaast vond ik de witte achtbaan goed met je benen los, die ging lekker snel en je gaat op je kop. Voor de rest ben je zo klaar in de park. Kleine park, dure entree.

Beoordeling gegeven door Wesley.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 12 juni 2010

Datum beoordeling: 14 juni 2010

Beste mensen, Op mijn beoordeling kan je vertrouwen. Ik ben 21 en was met mijn vriendin gegaan. De park is makkelijk en snel te bereiken. Ik deed er 2 uur over van rotterdam naar moviepark. In de park zelf, was er maar 1 achtbaan dat nog dat lekkere gevoel in je buik geeft, dat te vergelijken is met een achtbaan uit walibi world. Voor de rest is het echt een kinderpark. Ik raad het niet aan voor jongeren van onze leeftijd. De leukste was dus die ene achtbaan met je benen los en de stuntshow en de weg ernaartoe waarmee je de snelheid van je auto uit kunt testen. Probeerde nog een middelgrote beertje te winnen met een nederlands shirtje, ging naar huis met een kleine beertje met south africa erop. oplichterij daarzo, je moet maar net geluk hebben. 1 keer geweest is voldoende voor mij. Ik ga pas weer terug als ik zelf kinderen heb. Dan is het wel leuk. Ik zou maar beter zelf een beetje eten meenemen, eten in de park is duur en niet eens zo lekker. Wat ik aanraad is erna nog misschien naar de bekendste en grootste winkelcentrum van duitsland, oberhausen te gaan dan is het ongeveer 10 minuten rijden vanaf de park. Ik heb echt lekker gegeten daarzo, de zogenoemde coca cola oase. Plan je route dus goed voor je vertrekt. Met de navigatie kom je stressloos overal! Het was uiteindelijk toch nog een leuke dag geweest. groetjes Ro

Beoordeling gegeven door Romeo.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: september

Datum beoordeling: 23 maart 2010

echt een top park,ik wist niet wat ik er van moest verwachten ,ik ging met een vriendin een onze kids,maar zooooo leuk,veel atraccties voor jong en oud,ik voelde me zelf ook net een kind,geweldin we zijn me de rotterdampas geweest en een hele dag van half 11 tot half 6 en nog te weinig tijd.groetjes tamara

Beoordeling gegeven door tamara gloudie.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augustus 2009

Datum beoordeling: 27 februari 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: eind juli 2008

Datum beoordeling: 19 september 2008

Erg leuk voor jong en oud. En de atracties zijn lekker dicht bij elkaar.

Beoordeling gegeven door Shirley Klink.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 1 juni 2008

Datum beoordeling: 25 juli 2008

Jammer dat ze nog aan het verbouwen waren

Beoordeling gegeven door sanne fontijn.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 21 maart 2008

Datum beoordeling: 13 juli 2008

ondanks dat het weer niet zo best was, was het een waanzinnige leuke dag. Leuke activiteiten, attracties, winkeltjes enz.

Beoordeling gegeven door J. van Tilborgh.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 11 juli 2008

Datum beoordeling: 11 juli 2008

Wij zijn met 4 personen, (41, 32, 8 en 1 jaar oud) naar het Moviepark geweest, en we vonden het in een woord geweldig. Het park werd goed aangegeven op de autobahn en parkeren was nog geen 5 minuten lopen vanaf de hoofdingang. De attracties waren geweldig en ook in ruime mate aanwezig en zeer zeker spectaculair. Voor de allerkleinsten waren er ruimschoots leuke atracties aanwezig, en veel zandbakken en speelplaatsen. De toiletten waren er in overvloed en zeer schoon, bovendien geheel gratis, ook was het fijn dat er heel goed voorziene babyverschoonruimtes bij elk toiletgebouw aanwezig waren. Het park zelf is ook heel schoon en oogt heel ruim zodat je niet in de gaten hebt dat het er eigenlijk heel druk is. De wachttijden vielen ons heel erg mee, we hebben nergens langer dan 15 minuten voor hoeven wachten (in het hoogseizoen). Het personeel is heel erg vriendelijk, vooral naar kinderen en erg behulpzaam, ze proberen zelfs nederlands te praten als je er even niet uitkomt met je schoolduits. Kortom wij gaan zeker nog een keer, het was Super!!!! Wilma van der Marel

Beoordeling gegeven door Wilma van der Marel.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juni 2008

Datum beoordeling: 10 juli 2008

Wij hebben met het gezin erg genoten van Moviepark Germany. Gaan er zeker deze zomer nog eens terug, Vooral de jetski's vonden de kinderen helemaal geweldig. Maar ook de 3D film, en spongebobattractie was helemaal geweldig.

Beoordeling gegeven door RJ de Dreu.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: zondag 25 mei 2008

Datum beoordeling: 8 juli 2008

Wij zijn op een zondag geweest en het was er behoorlijk druk. Zelfs op weg er naar toe, stond er al een file. 1 tip, volg niet de borden, maar hou de TomTom aan. Je wordt nml met de borden omgeleid over hele kleine weggetjes en een kruispunt, waardoor er file ontstaat. Bij de kassa was het gelukkig een stuk rustiger, maar op het park zelf was het erg druk. Bij binnenkomst duikt iedereen meteen Nickland in, wij dus ook en daar was het super druk. Bijna 35 min in de rij gestaan voor het treintje van Dora, wat heel weinig voorstelde. We zijn toen maar snel naar de andere kant van het park gegaan en daar was het minder druk. Helaas was er bij de populaire attracties toch wel zo`n 45 minuten wachttijd, vooral de houten achtbaan was erg druk. Die hebben we ook over moet slaan. We hebben `s middags de stuntshow gezien op hetzelfde moment draait ook de nederlandse shrek en is de ontmoeting met Dora en Spongebob, je moet dus kiezen. Erg jammer. De stuntshow viel tegen, veel duits gepraat. Daarna nog wel wat leueek dingen gedaan, de mystic river was erg leuk en daar kwam ik helaas niet droog uit. Net voor sluitingstijd nog besloten om de vulkaan in te gaan. Erg lang wachten, erg leuk, erg nat. Er was zowel voor volwassenen als voor kinderen genoeg te doen. Maar in het weekend heb je aan 1 dag niet genoeg. We zijn niet eens het filmmuseum in geweest. Daarna terug naar de auto. Gelukkig haddenw e de uitrijkaart al gekocht. Maar er was maar 1 uitgang voor alle auto`s! En daar betaal je dan voor! Dit was echt een minpunt. We hebben zeker 45 minuten moeten wachten met hongerige en moeie kids op de achterbank.

Beoordeling gegeven door I.F. Stoutenbeek.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 6 - 7-2008

Datum beoordeling: 7 juli 2008

een geweldig park en de mystery River attractie schitterend(is de efteling niks bij). we konden zo doorlopen en zijn 2x blijven zitten. Het is ook niet druk dus geen lange wacht tijden.(geweest 6-7-2008) nickland vond onze dochter van 6 echt geweldig erg leuk voor kleine kinderen. Er lopen ook heel veel van die poppen rond(dora,diego,shrek enz) die erg leuk doen met kinderen en graag met ze op de foto gaan handjes schudden enz. 4D film van shrek is in het nederlands Ook leuke achtbanen voor ouderen kinderen. Heel veel verschillende eetgelegenheden voor elk wat wils wij zijn geweest met overnachting 49p.p (onze dochter 29,-) in 4 **** hotel(marriott) met ontbijt(super buffet)prijs was incl moviepark. volgendjaar gaan we weer in combinatie met het hotel

Beoordeling gegeven door Saskia.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 08-06-2008

Datum beoordeling: 29 juni 2008

super leuk park, mooi ruim opgezet, voor het hele gezin leuke attracties, schoon, veel toiletten die ook erg schoon zijn, veel terrasjes,

Beoordeling gegeven door moviepark germany.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 28 juni 2008

Prima verzorgd park, erg schoon. Korte wachttijden en erg kindvriendelijk. Lekker dichtbij,amper 1 uur rijden. Vooral Shrek 4 dimmensionaal is het aanraden meer dan waard. Fam Roeling

Beoordeling gegeven door Roeling.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 17-06-2008

Datum beoordeling: 24 juni 2008

Erg leuk park, de het laatste jaar veel nieuwe attractie's voor de kleintjes. Zeker de moeite waard om eens naar toe te gaan

Beoordeling gegeven door W. Karssen.

2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 21 juni 2008

EEn \"vaag\" park waar niets is wat het moet zijn. Veel oude glorie, vage attracties, slechte eetgelegenheden en ongeinteresseerd personeel. Na al drie keer op het park te zijn geweest, wil het blijkbaar niet lukken om er wat van te maken. Een zoveelste poging om op deze plaats een pretpark it te baten. Helaas: weer een fiasco.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 11-05-2008

Datum beoordeling: 4 juni 2008

Wij zijn met onze 2 zoons van 8 en 11 2 dagen naar moviepark geweest. Erg leuk opgezet park. Jammer was alleen bij ons dat er een verbouwing was. Als het goed is nu open. Er is voor iedere leeftijd wel iets te doen. Niet onwijs lang wachten. Echt een leuke dag uit. Groetjes,

Beoordeling gegeven door Jeannet.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 5 en 6 mei 2008

Datum beoordeling: 27 mei 2008

Wij zijn twee dagen met ons gezin in de meivakantie naar Moviepark Germany geweest en het was in een woord geweldig !!!!!! De hele entourage zag er echt uit als Hollywood. Over het park liepen verschillende actiefiguren rond zoals SpongeBob en Patrick maar wij vonden Shrek het leukst (je kon met ze op de foto). De filmstudio's waren ook speciaal want er werden mensen uit het publiek gehaald die op verschillende sets stukjes moesten spelen en later werd hier een film van gemaakt(echt leuk want mijn man en dochter speelden voor een dag een filmster !!!! ). Als je van snelheid houd en geen hoogtevrees hebt dan kom je hier echt aan je trekken. Achtbanen,Highfall,wildwaterattracties,zweefmolen en jet-skieen we hebben alles gedaan . De nieuwste attractie Shrek in 4D vonden we zo fantastisch dat we hier vier keer in zijn geweest !!! De horeca voorzieningen waren ook zeer goed geregeld en de toiletten zeer schoon. Het is een pretpark voor jong en oud en voor ieder wat wils.Kortom het waren twee dagen om nooit te vergeten en we gaan zeker nog eens !!!!

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 03/05/2008

Datum beoordeling: 6 mei 2008

VEEL ATTRACTIES KUNNEN MAAR PAS VANAF 1M20. ER ZIJN ATRACTIES WAAR MIJN ZOONTJE VAN ZES OP MOCHT IN BOBBEJAANLAND WAAR HIJ IN MOVIEPARK DAN WEER NIET OP MOCHT. LEG DAT MAAR EENS UIT. IK VINDT DIT HET MINSTE PARK DIE IK AL MET DE KIDS HEB BEZOCHT. IK HAD ER EERLIJK GEZEGD MEER VAN VERWACHT. IK HEB PHANTASIALAND (BRÜHL -DUITSLAND) OOK GEDAAN MET DE KIDS VORIG JAAR EN DAT VONDEN WIJ ALLEN SUPER!!!

Beoordeling gegeven door GROENEZ.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 30 april 2008

Datum beoordeling: 6 mei 2008

een mooi ruim park, de attracties niet te dicht op elkaar. Verschillende thema's in het park. Voor elke leeftijd is er wel wat te doen en te beleven. Wij waren hier op Koninginnedag, volgens mij was heel nederland daar maar toch was er nog genoeg ruimte en hoefde je niet uren in de rij te staan. Het is zeker een aanrader.

Beoordeling gegeven door marleen seydel.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: oktober 2007

Datum beoordeling: 21 april 2008

Ontzettend leuk park. Geschikt voor kinderen van elke leeftijd. Erg schoon en goed onderhouden.

Beoordeling gegeven door m.nieuwenhuizen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: okt 2006

Datum beoordeling: 11 maart 2008

Ik ben met Gerrit en het bedrijf waar hij werkt erheen geweest. En alles was perfect geregeld, we hadden er ook eten bij en dat was ook heerlijk. Halloween sávonds was gezellig en soms een beetje eng. Dit jaar gaan we met mijn zus en de kinderen erheen.

Beoordeling gegeven door Alie Philips.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: september 2006

Datum beoordeling: 26 februari 2008

Als ouders van 4 zonen in de leeftijden van 5 t/m 13 jaar is het niet gemakkelijk om een activiteit te vinden die alle kinderen (en liefst ook de ouders..) aanspreekt. Dit hebben we in Moviepark Germany wel gevonden, onze kleinste ging uit z'n dak bij Spongebob, de oudsten vonden de achtbaan en schiettentjes geweldig. Het is goed te bereiken, prima parkeerplaats, leuke eettentjes waar je voor niet al te veel geld lekker bockwurst kunt eten. Het enige dat we hebben gemist is een fijn hotel (met grote familiekamers..) in de buurt waar we hadden kunnen overnachten, we hadden er namelijk best twee dagen willen genieten!

Beoordeling gegeven door Marielle Hartmann.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Datum beoordeling: 28 oktober 2007

heel mooi park genoeg te doen en leuk voor de kits maar ook voor de ouders,het is wel erg duur een kaartje zit aan de 30 euro beetje veel!maar wel mooi park daar om geef ik een 6 door het te duure kaartje! anders hat ik wel een dikke 8 geven.groetjes martijn

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 14 oktober 2007

Een dagje moviepark Germany was geweldig. Een geweldige sfeer en alles bij de hand voor een geweldige dag.

Beoordeling gegeven door van de Vossenberg.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 9 oktober 2007

zeer goed opgezet en erg duidelijk.

Beoordeling gegeven door Melanie Boom.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Datum beoordeling: 7 oktober 2007

Movie Park is echt een pretpark met attracties. Het is geen mooi park, het heeft zeker geen gezellig karakter. Het is echt zonde, want op zich zijn de attracties leuk maar er is niet echt een "sfeer". Waar ik me wel over heb verbaasd, ondanks de hoge toegangsprijs moet je op het park nog voor verschillende attracties betalen. Eenmaal met kinderen binnen is dat moeilijk uit te leggen. Er zijn niet zoveel eetgelegenheden, eenmaal besloten om een familiepizza te bestellen: niet meer voorradig,'smiddags om ongeveer twee uur. Gevraagd om een alternatief, was niet mogelijk, niet in het systeem te verwerken! Het komt allemaal een beetje knullig over.

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Datum beoordeling: 1 oktober 2007

Wij hebben afgelopen zomer dit park bezocht, opzich is heir niks mis mee, maar voor de ouderen vanaf 15/16 jaar is hier niet veel te doen er staan een par achtbanen en that\'s it voor de kinderen is er wel heel veel te doen! Van alles wat het park is ook schoon. alleen het enige minpuntje is dat hier alles zo vreselijk duur is, vergeleken bij andere atracttie parken.

Beoordeling gegeven door Kelly.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 28 september 2007

kei gaaf voor de kinderen de moeite waard

Beoordeling gegeven door mariska.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 25 september 2007

wij zijn ook in duitsland naar moviepark geweest en dat was zeker een aanrader voor klein en groot

Beoordeling gegeven door van den bliek.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Datum beoordeling: 24 september 2007

ik vind het een super gezellig park om der naar toe te gaan voor het eerst ben ik met mijn ouders broers en zus heen geweest we hebben een magA GEZELIGE dag gehad er is voor iedereen wel wat te doen jong en ou binnekort wil ik er weer heen gaan als ik 2jr verkering heb hihi ma boy ff verassen het zou dan helemaal mooi zijn als ik kaartjes win scheeld me weer wat wand we komen uit friesland bij drachten en das ver rijden maja hoe dan ok we gaan der zekerz weten heen het is een echte aan rader het movie park HET IS MEGA GIGA SUPERZZ ONGELOOFLIJK MOOI EN HELE LEUKE SFEER OPTOCHTEN ACTRACTIES ENZ ENZ ENZ ENZ

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 23 september 2007

Heel erg mooi park! Er is aan iedereen gedacht.. Voor de kleine kinderen tot de ouderen... Voor iedereen is er wat te beleven!

Beoordeling gegeven door Susanne Koopman.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 23 september 2007

was super leuk

Beoordeling gegeven door N.N..

3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: zomer 2007

Datum beoordeling: 20 september 2007

wij zijn van de zomer weer geweest maar vond het park sterk achteruit zijn gegaan .m.b.t het warner brospark

Beoordeling gegeven door vis.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 12 augustus 2007

leuk, niet al te groot. Nickland erg mooi maar Mystery River was dicht en storingen bij sponge bob en mad manor, gelukkig zaten wij er toen niet in maar heel vervelend voor de mensen die er wel in zaten . Sponge Bob is superleuk maar vertoont erg veel storingen ( spuiten die het niet doen enz. de fohn doet het ook niet naast de attractie, wel vervelend als het koud weer is. ) verder is de Pier heel mooi, echt boulevard sfeertje, mooi gemaakt met leuke attracties. 4- d film is ook superleuk. we hebben ons heel goed vermaakt en waren er op maandag 7 augustus en het was echt niet druk. met 2 kinderen van 8 en 6 jaar, konden overal in.

Beoordeling gegeven door janet.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Datum beoordeling: 9 augustus 2007

met kinderen zijn de shows moeilijk te volgen, alles gaat heel snel in het duits.

Beoordeling gegeven door alie.