Beoordelingen Phantasialand Keulen

5
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 24/08/2019

Datum beoordeling: 1 september 2019

Reisgezelschap: gezin

zonder goede uitleg 2 uur in de rij van Taron. terwijl er storing is. park veel ste druk. te lange wachtrijen terwijl de wachttijd op de app helemaal niet klopte met de werkelijkheid

Beoordeling gegeven door Ronald.

Gezellig pretpark voor jong en oud
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 01-03-2013

Datum beoordeling: 4 november 2013

Reisgezelschap: met partner

Phantasialand is een prachtig en gezellig park vol sfeer. Er zijn meer dan genoeg verschillende bezigheden voor alle leeftijden én alle wensen. Als je een durfal bent zijn er meerdere achtbanen, maar ben je nog geen 1.20m, treur dan niet! ook voor de kleine gasten valt er van alles te beleven. Normaliter gesproken ben je met een paar uur zo'n park wel zat, maar Phantasialand heeft ons de gehele middag gezellig bezig gehouden! en omdat het park in opzet niet heel groot is, is alles lekker dicht bij elkaar!

Beoordeling gegeven door anoniem.

beste europese park
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 26 mei-27mei

Datum beoordeling: 31 augustus 2012

Reisgezelschap: gezin

een park dat ieder jaar weer verast met grote en kleine investeringen.het park heeft leuke shows en een uitgebreid horecaaanbod.atractie's zijn goed onderhouden en zijn allemaal leuk om te doen.heb overnacht in hotel matamba wat het beste en mooiste pretparkhotel is van europa.voor mij haald de efteling het zelf niet van phantasialand.zeker de moeite om te bezoeken.

Beoordeling gegeven door lenny.

Een aardig park
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 29 Juni

Datum beoordeling: 3 augustus 2011

Reisgezelschap: met een groep

Een aardig park. Als je van spectaculaire attracties houdt, is phantasialand zeker een aanrader(er zijn 2 attracties die over de kop gaan). Maar het park ligt best dicht op elkaar gebouwd. Je moet bijvoorbeeld een trap op om bij een volgend gedeelte te komen, omdat het in bijvoorbeeld berlijn helemaal dicht is gebouwd. Ook wilde ik in een wildwaterbaan, maar omdat het allemaal zo dicht op elkaar stond, pakte ik de verkeerde attractie en kwam ik in een darkride zonder muziek die saai was, vanwege de afwezigheid van muziek en het geluid van de robots. Echter de darkride hollywood was best aardig en de attractie mousse au chocolat was best leuk gevonden. Maar de animatronics halen het echt niet bij die van de efteling. Ook had ik het gevoel toen we vertrokken dat ik alles wel zo'n beetje gezien had, wat niet waar was. Het personeel bij een restaurant mocht iets vriendelijker. Maar het park zelf was best schoon en ook best wel mooi.

Beoordeling gegeven door Bram van Kaauwen.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 04-08-2010

Datum beoordeling: 8 augustus 2010

super mooi en verzorgd park met leuke atracties voor jong en oud wij hebben hier een super dag beleefd!

Beoordeling gegeven door britt hagemeijer.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: juli 2009

Datum beoordeling: 28 oktober 2009

Schitterend park voor jong en oud

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: Zaterdag 19 september

Datum beoordeling: 24 september 2009

Hallo We zijn terug van ons dagje uit naar phantasialand. Onze eerste indruk was overweldigend. Schitterende gebouwen en heel mooi aangelegd. Helaas stond veel zo op mekaar gedrukt. Het was veeeeeel mooier geweest als er meer ruimte was geweest. Ik vond het jammer dat er weinig bankjes waren om ff op te zitten. De wachttijden waren ook erg lang vooral de populaire actracties.sommige bijna een uur.bij een paar konden we de ingang nauwelijks vinden Ze hebben erg gave acctracties en voor de kids was het een super dag . Maar voor mensen met een rolstoel (of slecht ter been)is het soms erg vermoeiend om overal te komen.Veel trappen heuvels en weinig bankjes ik vind ook het idee om voor 15 euro een voucher te kopen om via de uitgang sneller in een atrractie te komen niet eerlijk. Als je bekijkt dat het nu al 33,50 kost en dan nog 15 euro meer. Dat is toch niet meer te betalen als je met 4 personen gaat. Wel moet ik zeggen dat de prijzen van het parkeren en het eten daar heel netjes zijn,niet zoals in de efteling dat je je scheel betaald om iets te eten al met al is het een heel mooi park en eigenlijk voor 1 dag is er veel te veel te doen.. We hebben echt wel genoten

Beoordeling gegeven door juliette.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 12-10-2008

Datum beoordeling: 11 januari 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 17-07-2007

Datum beoordeling: 18 april 2008

Eigenlijk een 9 maar het regende nogal eens die dag maar genoeg mogenlijkheden voor binnenvertier of om te schuilen. Aanvangstijden shows volgde elkaar mooi op. Voor ons was het een ultieme dag omdat wij de 50ste verjaardag van mijn man er vierde met als pure luxe een overnachting in het hotel in het park.Service en personeel verdienen er een 10plus.

Beoordeling gegeven door Fam. van Ommeren.