Beoordelingen Voel de kracht van een orkaan in Deltapark Neeltje Jans

Waardeloos
1 11111

Bezoekdatum: 20-03-2019

Datum beoordeling: 21 maart 2019

Reisgezelschap: met jonge kinderen

In elk denkbare vorm gericht op het uitbuiten van de consument / toerist. Als gezin met 2 kindjes (0 en 2,5 jaar) wilde we een leuk dagje uit en vertrokken op 21/03/19 in de ochtend vanuit center parcs port zelande naar Neeltje Jans. Aan de receptie vroeg mijn vrouw naar de kosten voor uitsluitend het aquarium. (Mijn zoontje is gek op vissen) Onvriendelijk werd haar lachend medegedeeld dat de prijs van maar liefst € 18.00 pp moest worden afgerekend en voor mijn oudste zoontje € 7.00. Na € 43.00 afgerekend te hebben kwamen we in een gedatteerde puinhoop van jewelste terecht. Een aquarium waar je letterlijk na 15 stappen alweer uit was, speeltoestellen waarvan 75% buiten gebruik was en een walvisattractie waarbij mijn gehele zin bijna de nek had gebroken. Als je als gast al niet zelf snel naar buiten rende dan deed dit zeker wel het getoonde voedsel in het restaurant. Wat een trieste misplaatst commerciele wanvertoning! Schaam jullie

Beoordeling gegeven door Frank Gerards.

Jammer
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: Oktober 2018

Datum beoordeling: 24 oktober 2018

Reisgezelschap: met een groep

Bezoek is erg duur, parkeren ook. Bij de rondleiding werden we vroegtijdig buiten gezet omdat de bewaker geen overuren wilde maken en naar huis ging. Rondleiding wel betaald, €3,50 op Er wordt veel aandacht besteed aan de vervuiling en plastic soep in de zee, ga je naar huis kom je door een souvenierswinkel met alleen maar plastic spullen, of spullen verpakt in het plastic. Hoezo!!!!!???? Dit kan echt niet.

Beoordeling gegeven door L vd Boogert.

Teleurstellend
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 19 juli 2018

Datum beoordeling: 21 juli 2018

Reisgezelschap: gezin

De vloedkering is uiteraard een mooi bouwwerk en indrukwekkend om te zien. Maar ik had het gevoel flink misleid te zijn. Je moet €7,50 extra betalen voor parkeren en €4 p.p. om de boottocht te doen. De geluidskwaliteit op de boot is ronduit slecht, je verstaat niks. De entreeprijs is erg hoog en het park flink verouderd. Het plattegrondje laat je denken dat je alleen met gids naar de deltawerken kan en daar betaal je dan ook nog eens €3,50 p.p. voor. De prijzen voor eten en drinken zijn best hoog. Op de Delta experience na zijn de films voor ons gevoel dezelfde die al 30 jaar draaien. Wij gingen puur voor de deltawerken en dit was een duur dagje, wat het geld voor ons gevoel zeker niet waard was. Jammer.

Beoordeling gegeven door I. .

SLECHT
1 11111

Bezoekdatum: 28 augustus 2017

Datum beoordeling: 3 september 2017

Reisgezelschap: met partner

Veel te duur, voor hetgeen waar je eigenlijk voor komt, nl. de DELTAWERKEN!! Het kost €22,50 p.p. voor de auto betaal je €7,00, kortom €51,50 voor 2 personen. Zonde van dit geld had ik graag iets heel anders gedaan. Er is een waterpretpark van gemaakt en dan meer voor de kinderen, alsof je hier een hele dag (zelfs met je kinderen) zou willen zitten in je badpak??? Rondleider bleek al zo rond 13.15 uur weg te zijn, roofvogelshow is er elke dag maar niet toen wij er waren. Als je met de boot een tocht wil doen dan moet je nog eens extra bijbetalen. Belachelijk, je komt voor de DELTAWERKEN en niet om in een soort zwemparadijs te bivakkeren. Wij vonden het ronduit slecht en hoorde dat mensen dit veel vaker zo ervaren. Als er nou €10 entree voor word gevraagd dan is dat prima, maar dan wel graag een rondleider, niet dat er maar 1 persoon is en als die toevallig een middag vrij heeft er niemand meer aanwezig is. Als je nou zegt €14,00 voor ook een rondvaart tocht dan is dat prima, maar niet deze absurd hoge prijs. TIP: ga ergens gratis parkeren en loop via het fietspad zelf langs de Deltawerken, bezoek het watersnoodrampmuseum die is echt veel interessanter en koop desnoods een museumjaarkaart en bezoek de andere vele leuke musea's in Zeeland. Dan heb je waar voor je geld.

Beoordeling gegeven door Jacq Rezende.

Triest
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 3-8-2017

Datum beoordeling: 5 augustus 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Lange rijen bij de entree doordat de kaartcontrole niet goed loopt. Personeel eet van het beleg terwijl ze brood bereiden. Speeltoestellen leuk Treintje zonder uitleg Deltawerken erg indrukwekkend jammer dat die niet apart te bezoeken zijn. Zeehonden en zeeleeuwen die in veel te kleine verblijven zitten terwijl ze met weinig moeite in natuurlijker water kunnen zwemmen door verblijven te maken in de schelde. Nu zitten ze in betonnen bakken en moeten kunstjes doen en nog voor veel geld op de foto. Niet meer van deze tijd en heeft niks met respect te maken. Dure entree voor vergane glorie. Meer educatie praatjes zal het bezoek goed doen.

Beoordeling gegeven door Vrijland .

Teleurstellend
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 22-07-17

Datum beoordeling: 22 juli 2017

Reisgezelschap: gezin

De prijs-kwaliteit verhouding is behoorlijk scheef. Lang in de rij moeten staan bij de cafetaria, echter de kwaliteit van het eten was wel goed. De rondvaart was wel aardig, maar wel wat saai. De bewegwijzering is een drama. Verder lijkt op de site of er veel meer te doen is dan dat er daadwerkelijk is.

Beoordeling gegeven door Ricardo.

Onder de maat
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 09-07-2017

Datum beoordeling: 12 juli 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Water in de waterspeelplaats is ijskoud, geen zeehonden show op de aangegeven show tijden, horeca verschrikkelijk en erg traag. Terwijl je wacht op je eten zie je de vliegen op de broodjes en verlepte sla. Je betaalt extra voor mayonaise, en krijgt een kleine klodder. Parkeren in de hete zon voor 7 euro. Geen zeep in de wc enter prijs te hoog.. alles is verouderd. Genoeg redenen om je geld hier niet te verspillen.

Beoordeling gegeven door Saskia.

Teleurstellend
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 26-04-2017

Datum beoordeling: 25 april 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Naast de forse toegangsprijs (22,50), moet er nog 7 euro parkeergeld betaald worden om weer weg te kunnen rijden. Er zijn daarnaast nog vele andere bijkomende kosten die maken dat je maar moeilijk kunt genieten van het dagje uit dat het zou moeten zijn. Het is rommelig, niet al het personeel is service gericht en je bent schandalig veel geld kwijt. Dit maakt dat de goede kanten die het park ook echt wel heeft naar de achtergrond verdwijnen en een nare smaak achterblijft.

Beoordeling gegeven door S.Broere.

Vies duur !!
1 11111

Bezoekdatum: 24-09-2016

Datum beoordeling: 25 september 2016

Reisgezelschap: gezin

Als je je geld kwijt wilt raken moet je vooral hier naartoe gaan !! Wat een aanfluiting. Veel te duur voor dat wat je krijgt.

Beoordeling gegeven door Anke.

7
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 08-08-2016

Datum beoordeling: 9 augustus 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

We hebben een leuke dag gehad met de kleinkinderen,maar de toiletten konden nog wel tussendoor een poetsbeurt gebruiken!!!!Vies en geen toiletpapier meer! Het park is wel aan vernieuwing toe,een verfbeurt en dergelijke! We vinden het parkeren ook wel erg duur, en er is geen controlle....en dat voor 7 euro!!!

Beoordeling gegeven door A de Caluwe.

Roofvogelshow top
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 3 mei 2015

Datum beoordeling: 5 mei 2015

Reisgezelschap: gezin

Het is een leuk park zeker voor kinderen. De roofvogelshow was voor onze kinderen het hoogte punt en zeker omdat ze hier mochten helpen. Waren erg vriendelijke mensen En ook het andere personeel was top.

Beoordeling gegeven door Roel.

schande
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 13-9-2014

Datum beoordeling: 14 september 2014

Reisgezelschap: met partner

Cijfer 2 vanwege bezoek aan een kering deur,de rest....vuil,vies,apart bijbetalen zonder vermelding vooraf,misleidende website,atracties gesloten of kapot, In 2006 een leuke dag gehad,nu......een verpauperde bende

Beoordeling gegeven door N.N..

DUUR_OUD_ONLOGISCH
1 11111

Bezoekdatum: 11-10-2013

Datum beoordeling: 11 oktober 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het thema van het park blijft onduidelijk, alles hangt als los zand aan elkaar. Dieren, speeltuin, exposities, wat is nu eigenlijk het uitgangspunt van dit park? Niets is goed uitgewerkt... De buitenspeel/waterplaats ziet er goed uit, maar is momenteel dicht. Het ziet er rommelig uit! Daarnaast is de expositie van de Deltawerken (waar we heel trots op zijn!) flink verouderd... Niet meer van deze tijd. ...En daar betaal je met 4 volwassenen, 2 ukkies + rondvaart en parkeerkaart €110,00!! voor. We baalden hier flink van! Absoluut geen aanrader.

Beoordeling gegeven door Ilse.

Niet doen!
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 26 augustus 2013

Datum beoordeling: 27 augustus 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Heel weinig voor asociaal veel geld. Wil je echter graag zien en beleven hoe men bezoekers oplicht, dan is Het Deltapark Neeltje Jans een prima uitje...

Beoordeling gegeven door Boekee.

leuk en leerzaam
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 14-8-2013

Datum beoordeling: 15 augustus 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

fantastische dag gehad, leuk voor onze kinderen, die daarbij ook nog geleerd hebben over de beroemde deltawerken. De zeeleeuwen, roofvogels en het aquarium waren voor onze kinderen het hoogtepunt.

Beoordeling gegeven door B. Tolner.

Slecht
1 11111

Bezoekdatum: 10-07-2013

Datum beoordeling: 11 juli 2013

Reisgezelschap: met partner

Wij wilden de Delta Werken bezoeken, De Delta Werken met zijn imposante technische hoogstandjes en niet meer dan dat. Groot was onze schrik toen we zagen dat één van Nederlands grootste technische bouwwerken en één van de Wereldwonderen gedegradeerd is tot een derderangs pretpark. Ik heb absoluut geen behoefte om gedresseerde, in gevangenschap levende zeehonden te zien of een aquarium waarin je kunt zien dat de daarin levende vissen het niet goed hebben. Ook heb ik geen behoefte aan een waterbaan of iets van die onzin. Dan de entreeprijs van 22,50 p.p!!!!! Belachelijk hoog en dan ook nog 7€ om te parkeren, 2 Euro voor een boekje, voor de rondvaart dient men ook nog eens te betalen en wilt u, zoals geadverteerd, duiken met een haai dan kost dat nog eens 50€ en een foto met een zeehond maakt u 10€ armer. Van de vier kassa's, ondanks de lange rij slechts 1 kassa open en de juffrouw zit een privé telefoongesprek te voeren. Ik heb mijn verwondering uitgeproken over de teloorgang van eens zo'n trots industrieël monument en zei dat we meteen weer weg wilden maar we stonden al geparkeerd. Uit coulance kreeg ik een gratis uitrijmuntje maar Neeltje Jans? NOOIT MEER. Dit is een absoluut SCHANDALIGE manier om toeristen geld uit de zak te trommelen. Dit grenst aan bedrog!! ABSOLUTE AFRADER, GA HIER NIET NAAR TOE!!!

Beoordeling gegeven door C.P. van Gelder.

Super!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 10-05-13

Datum beoordeling: 3 juli 2013

Reisgezelschap: gezin

Heel veel geleerd over het prachtige Zeeland. De kinderen gaan zelfs een spreekbeurt geven over de Stormvloedkering. Ze hebben allemaal informatiespullen meegekregen van het personeel. Dat ze daar verschillende dieren hebben is ook zo geweldig! Wij gaan binnenkort zeer zeker terug!

Beoordeling gegeven door Maria dos Santos.

Uitstekent bezoek!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 29-6-13

Datum beoordeling: 2 juli 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het bezoek aan het Deltapark Neeltje Jans was super bevallen. Een leuk maar ook zeer leerzaam dagje met de kids. Het zwemmen met de zeeleeuwen was toch wel even het toppunt van de dag! Voor herhaling vatbaar.

Beoordeling gegeven door Rick Evertsen.

wel aardig
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 30-6-2013

Datum beoordeling: 30 juni 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het park doet wat sjofel aan. Gaten in het asfalt. Standjes niet open. Af gebroken afzettingen. Wij waren er met de groupon korting, 4 pers voor 45 euro. Dat is het nog wel waard. Maar voor de volledige toegangs prijs had ik me bekocht gevoeld. Het zwembad met glijbanen was ook niet klaar terwijl het half juni al klaar had moeten zijn. Nu was het mooi weer dus hebben we een leuke dag gehad met onze kinderen van 6 en 8. Bij minder weer houden de kinderen het echt niet zo lang vol!! Alle expo's zijn zeer zeker mooi en leerzaam, maar niet echt voor de jongere kinderen. Dus bij mooi weer geschikt voor ouders met kleinere kinderen, zij kunnen lekker knoeien met water. Bij minder weer is er voor kleinere kinderen niet zoveel te doen.

Beoordeling gegeven door Scholtes.

In 1 woord geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 19 juni 2004

Datum beoordeling: 19 juni 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Voor de verjaardag van onze dochter mocht ze met een vriendinnetje Gaan zwemmen met de zeeleeuwen. Een super leuke ervaring , zeer goed geregeld en echt om nooit meer te vergeten :) de rest van de dag ons zeer zeker niet verveeld de meiden hebben veel geleerd en ook nog heerlijk gespeeld . Echt het geld waard geweest. En nu thuis nog aan het na genieten van de foto's ;) Super bedankt... vooral het geweldige personeel . Groetjes uit breda

Beoordeling gegeven door Blije mama papa kind en vriendinnetje.

Afspraak is geen afspraak
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: augustus 2012

Datum beoordeling: 28 januari 2013

Reisgezelschap: gezin

Park op zich is erg leuk. Service is matig. Korting moest print zijn (onterecht bleek), terwijl wij op vakantie zijn( stom van ons; geen printer meegenomen ;-) ). Fout toegegeven maar ondanks toezeggingen 5 maanden later nog niet nagekomen.

Beoordeling gegeven door Eik.

super Interessant,
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 22-10-2012

Datum beoordeling: 9 januari 2013

Reisgezelschap: gezin

Interesante expo voor jong en oud. Goed vertaald naar elke leeftijd van het publiek. Een must om te zien om te kunnen begrijpen waarom de deltawerken zijn gebouwd

Beoordeling gegeven door M.van Wijngaarden.

een regelrechte tegenvaller
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 30 juki 2012

Datum beoordeling: 31 juli 2012

Reisgezelschap: gezin

slecht onderhoud, gevaarlijk voor kinderen, attracties veel te klein van opzet, veel kapot, onmogenlijk voor mindervaliden - en op het moment dat je naar binnen mag ben je voor een gezin van vier al 94,50 euro kwijt - totaal geen waar voor je geld.

Beoordeling gegeven door Joop.

perfect familie uitje
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 12-07-2012

Datum beoordeling: 14 juli 2012

Reisgezelschap: gezin

Voor groot en klein vanalles te beleven en het water aspect is natuurlijk écht nederlands!

Beoordeling gegeven door e hos.

Teleurgesteld
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 6 juli 2012

Datum beoordeling: 6 juli 2012

Reisgezelschap: gezin

Vandaag naar Neeltje Jans geweest, en ben vanavond gaan zoeken "of het aan ons lag". Want we vonden er geen klap aan. Verwaarloosd, niet interessant gemaakt, deprimerend speelstrand (wie wil daar in godsnaam zitten a raison de 20 euro pp), geen toelichting, treintje reed amper, attracties maar beperkt aantal uren beschikbaar (ik WIL helemaal niet voortdurend op mijn horloge kijken), niemand bij de echte Oosterscheldekering. Uitgestorven. En daardoor eng en meer het decor voor een film met een afrekening in het criminele circuit. Echt unheimisch. En dus veel en veel te duur voor wat je er voor krijgt. Entree, parkeren, maar ook dat zwemmen met zeeleeuwen, 'slechts' 50 euro pp, doe normaal, ik ga echt geen 100 euro EXTRA neertellen voor twee kinderen! Wat ik niet snap is dat zoiets belangrijks en indrukwekkends als deze 'megastructure' in de vorm van een half pretpark met dito entree moet. Zouden 'wij' als Nederland niet gewoon ongelofelijk trots moeten zijn op dit technologisch wonder? Zo trots dat we het een soort nationaal educatief centrum moeten maken, toegankelijk voor iedereen? Met enthousiaste vrijwilligers die echte inhoudelijk toelichting kunnen geven? En die hele mislukte pretparkrimram achterwege laten? Laten we hier alsjeblieft mee stoppen (hartekreet!)

Beoordeling gegeven door Nausicaa.

Superslechte reclame voor Zeeland
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: zaterdag 16 juni 2012

Datum beoordeling: 17 juni 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Dit is de email die ik naar info@neeltjejans.nl heb gestuurd. " Goedemorgen, Gisteren zijn wij met zijn 4-en naar Neeltje Jans geweest. Dat bezoek was helaas erg teleurstellend. Veel attracties dicht of niet in gebruik of gewoon kapot. U weet zelf welke. Alleen de rondvaart (nr 8) en het bezoek aan de Stormvloedkering zelf ((nr 4) waren okay. Het park was verder op veel plaatsen ook nog eens verwaarloosd en rommelig. Wij waren met zijn 4-en, incl parkeren is dat dus al gauw een 80 euro. In de volgende samenstelling: Drie volwassenen, 58(v), 57(v) en 43(v) en 1 jongere, 17 jaar(m). Heel jammer, maar absoluut geen 'waar voor je geld'. -- Met een vriendelijke groet, -- Bert van Sas "

Beoordeling gegeven door Bert van Sas.

GEWELDIG !
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 28 mei

Datum beoordeling: 3 juni 2012

Reisgezelschap: gezin

Geweldig, kinderen konden met zeeleeuwen zwemmen. Prachtige ervaring en erg leuk georganiseerd.

Beoordeling gegeven door Karin.

waardeloos
1 11111

Bezoekdatum: 20 mei

Datum beoordeling: 29 mei 2012

Reisgezelschap: gezin

Voor 22 euro is dit park veel te duur. N showtje met zeeleeuwen en zeehonden voeren. N aquarium waar je binnen 2 minuten doorheen bent en n veel te duur restaurant waar je eindeloos moet wachten op je bestelling.

Beoordeling gegeven door P.grein.

Niet te zeggen
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 19 mei

Datum beoordeling: 20 mei 2012

Reisgezelschap: gezin

De entree prijs van 22 euro vind ik ontzettend veel. Het is leuk opgezet,maar geen 22 euro waard. Het eten en drinken ontzettend duur,voor een flesje cola3,25 Jammer dat er geen personeel is,die hier en daar uitleg geeft Gelukkig hadden we mooi weer ,anders hadden we het snel gezien 6,50 voor parkeren gaat ook nergens meer over

Beoordeling gegeven door Isolande.

Wat een verwaarloosd park
1 11111

Bezoekdatum: 30 dec 2011

Datum beoordeling: 31 december 2011

Reisgezelschap: met een groep

Zijn op 30 dec. 2011 naar Neeltje Jans geweest. Ik was erg benieuwd omdat het toch een stukje ontwikkeling zou moeten zijn. Nou, een ding weet ik wel: ik ga hier nooit meer naar toe! Het hele park straalt oudheid en verwaarlozing uit (op het hoofdgebouw na, hier kan je rond lopen langs een soort tentoonstelling). Wel een zoektocht naar de achteruitgang. Helaas zorgden al die tekeningen (en niet werkende techniekjes) zorgen juist voor meer vragen (het was fijn geweest als er iemand (met kennis van zaken) rond had gelopen die toelichting had gegeven of waar je vragen aan zou mogen stellen. De zeehondenshow zijn we weggelopen zou om 11:30uur beginnen en een kwartier later begon er een bandje af te lopen met een of ander zeehonden kerstverhaal?? Het waterparkje stelde niet zo veel voor, de windtunnel was dicht en de 3D film is gestopt. Een kijkje in een 'machinekamer' van een van de bruggen vond ik het 'toppunt' van de dag, maar ook daar miste ik iemand met kennis van zaken die voor de kijkers de puntjes op de i zette. Erg jammer allemaal!! prijs kwaliteit verhouding klopt niet jammer

Beoordeling gegeven door D.L.v.d.W.

waanzinnig leuk echt een aanrader
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 23 Juli 2011

Datum beoordeling: 5 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Er is van alles te doen voor alle leeftijden je kan je daar prima vermaken 1 gehele dag het is het geld dubbel en dwars waard en heel netjes en beleefd personeel. De kinderen vonden het treintje leuk de speeltuin en de boottocht ect ze hebben zo gelachen met hun 2 en 3 jaar om de zeeleeuwen show en zeehonden show daarna nog op de foto met de zeeleeuwen.

Beoordeling gegeven door B Boevee.

neelje jan
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 9juli

Datum beoordeling: 27 juli 2011

Reisgezelschap: met opa en oma

toffe waterglijbaan,oorkaanmachine, lekker restaurantje

Beoordeling gegeven door femke.

2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 10-07-2011

Datum beoordeling: 10 juli 2011

Reisgezelschap: met partner

Ervaringen: We waren met 8 man, van kind tot bejaard. Het begon met slechte bediening, lang wachten, koude koffie als je met een groep bent, weer wachten, geen slagroom etc. De films zijn gedateerd, het beeldmateriaal is ok, maar het is hoog tijd voor een wat meer van deze tijd benadering. De electrische apparaten bij expositie en in het gebouw zijn zo vaak kapot dat je je afvraagt waarom je er rondloopt. Het park is niet rolstoelvriendelijk overigens. De bejaarde die we bij hadden moesten we soms gewoon buiten laten zoals bij de walvisexpositie, niet dat daar veel te zien was. De expositie buiten was onverzorgd en bijna lachwekkend flauw. De dam is natuurlijk buitengewoon maar het park niet veel meer dan een slappe manier daar geld uit te slaan. Een uitzondering was het (kleine) zeeaquarium waar de jongen die er rondliep in ieder geval tijd nam voor mensen, dingen uitlegde en wist waar hij het over had.

Beoordeling gegeven door N.N..

zeer slecht
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 4-5-2011

Datum beoordeling: 11 mei 2011

Reisgezelschap: met een groep

We hadden er veel van verwacht en zijn speciaal vanuit Eindhoven op en neer gereden. Wat een teleurstelling. Wat een slecht onderhouden park en wat is er ontzettend veel kapot. 3D film die ze vertonen is een aanfluiting; je krijgt achtbanen en beesten te zien die niet eens bestaan! Ga je in de voorjaarsvakantie dan is op 1 (schrikbarend duur) tentje gesloten. Leuke dag gehad, maar het park heeft er niet aan bijgedragen.

Beoordeling gegeven door Allard van Haaften.

3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 26-10-2010

Datum beoordeling: 26 oktober 2010

Voor het eerst geweest, hoge verwachtingen waren gewekt. We schrokken van de entree-prijs: €19 per persoon en parkeren voor €6,50!!! Eftelingprijzen... Binnen is weinig vermaak: shop, restaurant (€3,25 voor een beker warme chocomelk met slagroom= behoorlijk aan de prijs) een maquette achtig museum van de geschiedenis, en een drietal films. Buiten, zie beschrijving, vele zaken dicht -26 oktober- of erg rommelig, gedateerd en onduidelijk. Deltawerken lijken meer bijzaak geworden te zijn. Je hebt ook slecht zicht op de schuiven. Dat deel viel ons tegen. Ik zal niemand aanraden om hiernaartoe te gaan. 'Ze' zeggen dat je er een keer geweest moet zijn. Dat is dus nu geweest. Erg jammer. Totaal: valt erg tegen

Beoordeling gegeven door m.k..

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: juli 2010

Datum beoordeling: 1 september 2010

Wat een klein badje (meer kan ik het helaas niet noemen) voor de zeehonden en zeeleeuwen. Erg gedateed en in mijn ogen niet van deze tijd om dieren de minimale wettelijke toegestaande ruimte te geven.... en zeker ook niet leuk om naar te kijken! Je zou zeggen dat gezien het aardige entree, parkeer tarief en de ruimte die er is er toch wel mogelijkheden moeten zijn om dit te verbeteren????

Beoordeling gegeven door N.N..

2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 25 Aug 10

Datum beoordeling: 30 augustus 2010

I am English and visited Delta Park with my Dutch Wife and two children. The entry fee was too expensive 21 Euro Per Person - Geen Korting for Kinder!!! 6.50 Euro to park the car is terrible. Too expensive for what is inside. I fish tank with North Sea fish which you could see in 15 Mins at best. An Hurricane experience for about 5 mins at best. The Engineering feat and the background behind it was very very interesting especially 1953 and the floods. However, if this was in England it would be a smaller visitor centre and only focussing on the engineering marvel that is the Dams. Don't make something it isn't.

Beoordeling gegeven door SS.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: juli 2009

Datum beoordeling: 10 augustus 2009

Ronduit schandalig dat ik met mijn gezin met 2 kinderen van 4 jaar en 1 kind van 7 jaar incl 2 volwassenen en parkeergeld?? maar liefst €106,50 moet betalen. De jeugd is de toekomst, maar als je 65+ bent krijg je korting. Even op een rijtje, €20,00 per persoon ongeacht leeftijd tot 65+ en maar liefst €6,50 parkeergeld. Ze moeten zich schamen! Hoe kan ik mijn kinderen op deze wijze iets van de Nederlandse cultuur bijbrengen?!

Beoordeling gegeven door Vincent Koper.

3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 18-08-09

Datum beoordeling: 20 juli 2009

Wat een gedateerde zooi! En dan nog 20 euro durven vragen! De 3D film is te schandalig voor woorden.

Beoordeling gegeven door HANS .

1 11111

Bezoekdatum: 06.07.2009

Datum beoordeling: 7 juli 2009

Parkeren 6.50 euro, entree 20 euro p.p., belachelijk (als je Efteling prijzen vraagt moet je ook Efteling kwaliteit bieden), restaurant werd alleen gerunt door erg vakkundige kokkin (die gade geslagen werd door meerdere buitenlandse collega's die het werk niet zagen of konden) waardoor er zich op zelfs rustige momenten van de dag er erg lange wachttijden voordeden. Zeeleeuwen show was een aanfluiting, van de diverse aanwezige zeeleeuwen was er volgens de trainer nog maar ééntje waarmee hij de show kon doen (de rest was verliefd en daarom was er niets mee aan te vangen), nou dit was zelfs ook niet het geval want van het meest simpele trucje wat je iedere goudvis nog wel kan leren begreep het beste beest geen snars en deed dus ook zo maar van alles behalve wat hij moest doen. Meeste mensen liepen dus ook al halverwege de voorstelling weg. Ik kan zo nog wel iedere atractie negatief gaan beoordelen maar vind het zonde van mijn (en hun) tijd. Resume, echt niet voor herhaling vatbaar en om nogmaals 20 euro p.p. te gaan betalen excl. 6.50 parkeergeld voor een leuke glijbaan (enige leuke atractie op het park) vind ik je reinste ripdeal.

Beoordeling gegeven door Hans Jongetjes.

2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 04-05-'09

Datum beoordeling: 4 mei 2009

gezien de stevige entreeprijs en de prima reclame her en der met ruime verwachtingen de dure parkeergelegenheid opgereden. de 3d-film was de 1e stop en vanaf daar kwam het eigenlijk niet meer goed. die 3d-film is een aanfluitng: onsamenhangend, gedateerd, lachwekkend amateuristisch. en wat moet ik met 5 minuten shots vanuit een achtbaan? wij zijn weliswaar erg verwend met de pandadroom in de efteling, maar dit is echt een aanfluiting. de rest van het 'park' (waarom rijdt hier een traktor met wat karretjes erachter rond? binnen 15 minuten ben je het terrein rondgelopen) oogt wel heel erg gedateerd en misschien wel kwalijker zeer slecht onderhouden. kijk voor de grap even naar de walvis die voor het walvisgebouwtje staat, kijk wel uit voor afvallende roest of verf. de deltawerken zijn mega-indrukwekkend, maar daar krijg je dan weer net te weinig van te zien. het stukje waar je op mag is heel klein en biedt geen zicht op bijvoorbeeld de sluizen. het mag duidelijk zijn: een stevige tegenvaller. te duur, te gedateerd, te slecht onderhouden, te amateurisch. vooruit dan: de film over de bouw van de kering is weliswaar ook erg gedateerd, maar laat iig iets interessants zien.

Beoordeling gegeven door jan van hoof.

2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 13-04-09

Datum beoordeling: 14 april 2009

We waren met 8 man, van kind tot bejaard. Het begon met slechte bediening, lang wachten, koude koffie als je met een groep bent, weer wachten, geen slagroom etc. De films zijn gedateerd, het beeldmateriaal is ok, maar het is hoog tijd voor een wat meer van deze tijd benadering. De electrische apparaten bij expositie en in het gebouw zijn zo vaak kapot dat je je afvraagt waarom je er rondloopt. Het park is niet rolstoelvriendelijk overigens. De bejaarde die we bij hadden moesten we soms gewoon buiten laten zoals bij de walvisexpositie, niet dat daar veel te zien was. De expositie buiten was onverzorgd en bijna lachwekkend flauw. De dam is natuurlijk buitengewoon maar het park niet veel meer dan een slappe manier daar geld uit te slaan. Een uitzondering was het (kleine) zeeaquarium waar de jongen die er rondliep in ieder geval tijd nam voor mensen, dingen uitlegde en wist waar hij het over had.

Beoordeling gegeven door van de ven.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: september 2007

Datum beoordeling: 20 september 2008

Wij kwamen al bij Neeltje Jans toen onze dochter 2,5 was en nu is ze 15 en komen we er nog jaarlijks, neemt nu haar vriendin mee. Wij vinden het als ouders ook altijd geweldig. Vroeger vond ik het persoonlijk leuker maar de jeugd nu natuurlijk, ze kunnen het leerzame combineren met ontspanning (waterglijbaan). Onze complimenten aan de bedenkers en de mensen die het zo mooi en leerzaam houden.

Beoordeling gegeven door gerry van Esch.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: februari 2008

Datum beoordeling: 1 juli 2008

Vond de prijs redelijk hoog. Aangezien een aantal attracties niet geopend waren of helemaal niet werkte. Het bouwwerk is wel indrukwekkend. Al met al wel aardig, maar zal er niet snel naar terug gaan.

Beoordeling gegeven door Angela de Greef.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: zomer 2007

Datum beoordeling: 5 juni 2008

Leuk en leerzaam park. Heb je een zonnige dag dan zit je hier helemaal goed. Wel is de entreeprijs aan de hoge kant.

Beoordeling gegeven door Wim v/d Zande.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 24-05-08

Datum beoordeling: 25 mei 2008

Interesante expositie / Informatie jammer dat niet alles bij de mossel info werkte. Micoscoop en verlichting objecten deels defect? Ook de toegangsweg van en naar bushalte zou beter kunnen. Verder ondanks deze aanmerking ontzettend genoten en geleerd.

Beoordeling gegeven door W.Lindeijen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 05-04-2008

Datum beoordeling: 11 april 2008

met een prachtige lentezon genieten van het moois dat Neeltje Jans te bieden had. Dat is wat wij mochten meemaken op 5 april j.l. Erg mooi, varen over de Oosterschelde, met naast de boot twee bruinvissen. Wat een ervaring, zo in eigen land.En wat een machtig systeem, de deltawerken op zich. Goed om het de kinderen te kunnen laten zien, een stukje Hollands besef.

Beoordeling gegeven door N.N..

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: februari 2007

Datum beoordeling: 16 maart 2008

Zijn op de stormvloedkering geweest. Dit was heel indrukwekkend en hebben een film gezien hoe deze gebouwd is. Het deltapark op zich viel tegen. Zeehondenshow was heel erg leuk voor de kinderen. Het zeeaquarium was leuk om door heen te lopen. Verder werden we aangevallen door hongerige meeuwen, adviseren dus iedereen om binnen te gaan eten. Verder was er weinig te beleven. Vonden de prijs van 11,50 Euro p.p. te hoog voor dit park. Jammer ook dat alles nog niet open was.

Beoordeling gegeven door Deltapark Neeltje Jans.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2007

Datum beoordeling: 13 maart 2008

een mooie ervaring en zeer leerzaam ,kom er zeker terug

Beoordeling gegeven door jolanda mendoza.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: zomer 2006

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Wij vonden het een erg leuk park, veel uitgebreider dan we verwacht hadden. Ook echt leuk voor kinderen, veel te beleven, afwisselende activiteiten. Wij waren er pas rond twaalf uur en hadden helaas te weinig tijd om alles te zien/doen.

Beoordeling gegeven door M Jardel.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 25-07-2007

Datum beoordeling: 27 februari 2008

ik vond het er erg leuk en leuk voor de ouders en zeker ook leuk voor jonge en oudere kinderen

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Datum beoordeling: 20 oktober 2007

Delta park neeltje jans is een heel erg leuk park.. heel veel leuke medewerkers vooral die van de zeehonden... en 3 zeehondjes in een badje is geen waar want dan had je goed moeten luisteren. Er mogen zelfs 6 zeehonden in "dat badje"! er is erg veel te doen voor de kinderen, dus zeik niet zo!!! de prijs van 17,50 is misschien niet goedkoop, maar is het zeker waard. ga maar is een kwartiertje karten dan ben je het ook kwijt! nu heb je er een hele dag plezier van.

Beoordeling gegeven door laura.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Datum beoordeling: 2 augustus 2007

duur 17.50 en dan nog 6 euro parkeer munt. en wat er dan is stelt niets voor.alles waar kinderen op konden druk om wat in werking te doen was kapot. bij de vissen was een geen een naambordje tevinden . 3 zeehondje in een badje.ja een waterglijmbaan die was leuk.jammer op zo mooie plek met zo veel mogelijk hiede in en over de ooosterscheld jammer

Beoordeling gegeven door ern nelen.

Datum beoordeling: 21 juli 2007

Veel geld voor relatief weinig vermaak. Met name de 3D film is erg "oubollig" Volgens mij nog gemaakt in de tijd van de Commodore 64 computer.Is hier geen recentere versie voor te krijgen? Mijn inziens is Waterland Neeltje Jans op de manier waarop het momenteel geëxploiteerd wordt geen lang leven beschoren.Deze geluiden hoor ik va(a)k(er) in mijn nabije omgeving!U bent gewaarschuwd!!!! Met vriendelijke groet Jan

Beoordeling gegeven door Jan Spelling.