Beoordelingen Kinderpretland

heel erg stoffig
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 29-7-2014

Datum beoordeling: 29 juli 2014

Reisgezelschap: gezin

Binnen is het heel erg stoffig, erg lang niet schoon gemaakt. Buiten is niets voor de allerkleinsten.

Beoordeling gegeven door johan.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: zomer 2010

Datum beoordeling: 13 juni 2012

Reisgezelschap: met een groep

De regels worden goed nageleefd, echter wel hoofdzakelijk door eigenaar. De speeltoestellen buiten hebben een slechte staat. Is wel bezig met vernieuwen. Binnen is het niet bijzonder. Wel netjes. Mag alles meenemen. Dit doe ik verder niet. Wat mij wel heel erg tegenviel dat ik entree heb betaald en vervolgens meer familie van het station wilde halen en gewoon opnieuw moest betalen. Niet die drie vijftig als wel het principe. Ik accepteer uiteraard de regels, ben alleen na de tweede keer nooit meer geweest. Een soortgelijk voorval heeft zich eerder bij mij voorgedaan.

Beoordeling gegeven door P.v.V..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augustus 2008

Datum beoordeling: 15 november 2008

Mooie speeltuin binnen en buiten. Ook leuk arrangement voor kinderfeestjes.

Beoordeling gegeven door Marion.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: herfst 2007

Datum beoordeling: 28 maart 2008

Heel leuke binnenspeeltuin, enkele toestellen ook buiten. Vooral voor de kleinere jeugd tot ongeveer 8 jaar.Eventueel in combinatie te bezoeken met het zwemparadijs van de ijzeren man. Niet duur, arrangementen mogelijk voor feestjes en uitstapjes. Ook erg geschikt voor schoolreisjes.

Beoordeling gegeven door De IJzeren man..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: februari 2008

Datum beoordeling: 14 maart 2008

Heel leuke binnenspeeltuin. Goed te overzien. Prijs-kwaliteit-verhouding = prima. Ook heel leuk voor verjaardagsfeestjes met arrangement inclusief eten, drinken, ijsje en snoep. Buiten is ook nog een grote speeltuin.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 4 oktober 2007

Eigen eten en drinken mag je gewoon meenemen en inderdaad zoals ze zelf schrijven is het niet duur. Een kopje koffie voor maar 1,10 en zelfs een ijsje van 0,30 waar vind je dat nog? Ze letten goed op de regels en spreken kinderen en ouders aan die zich hier niet aan houden, waardoor het schoon blijft! Perfect!

Beoordeling gegeven door Karin.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 6 september 2007

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..