Beoordelingen Boerderij Meyendel - Pannenkoekenhuis in de duinen

top
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 13-05-2018

Datum beoordeling: 15 mei 2018

Reisgezelschap: met een groep

Dit is nou een is nou eens een voorbeeld van een goed lopende zelfsrvice buffet,met heerlijke gerechten en vriendelijk personeel . Echt Top.

Beoordeling gegeven door bouman.

Heerlijk en gezellig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: April 2017

Datum beoordeling: 11 juli 2017

Reisgezelschap: gezin

2017 Ik geniet iedere keer dat ik er ben. lekkere pannenkoeken. Ook glutenvrij erg lekker!

Beoordeling gegeven door Portia van Dorp.

Stukken verbeterd
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: Begin september

Datum beoordeling: 14 september 2014

Reisgezelschap: met partner

Vanaf april vernieuwde opzet. Selfservice loopt goed. Het bakken van de pannenkoeken gebeurt zichtbaar, ze smaken nu goed. Koffie in orde. Iets toeschietelijker zou de bediening wel kunnen, er was geen rij en het personeel praatte onderling waar ik bij stond te wachten. De toiletten redelijk schoon, geen zeep en een ingewikkelde luchtstroom om de handen te drogen.

Beoordeling gegeven door N..

Vieze oude boel
1 11111

Bezoekdatum: 26 Augustus 2012

Datum beoordeling: 30 augustus 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Smakeloze zeemlappen als pannenkoeken, ingredienten er koud opgegooid, smakeloze koffie en arrogante, nauwelijks nederlands sprekende bediening. Zelfs mijn kinderen vonden de pannenkoek niet lekker! Eigenaar, dit kan toch zoveel beter ?? Schande om dit horeca te noemen.

Beoordeling gegeven door Willemsen.

Top
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 12 mei 2012

Datum beoordeling: 18 mei 2012

Reisgezelschap: gezin

Helemaal leuk Top locatie heerlijk gewandeld en daarna aan de pannenkoeken vers gebakken dat proef je gelijk heerlijk ! En een capucino toe Heerlijk die koffie daar echt een aanrader De bedienning was super aardig en snel Wat mij betreft een dikke tien Ga zo door wij komen snel weer

Beoordeling gegeven door Camphens.

Goed
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 15-1-2012

Datum beoordeling: 16 januari 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Super restaurant super bediening heerlijk eten helemaal super

Beoordeling gegeven door Jan .

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 9 juni

Datum beoordeling: 15 juni 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

al sinds jaren staat dit restaurant heel slecht bekend in de omgeving. Vanwege vettigheid, slechte bediening, slechte hygiene en vergane glorie. ik was er 10 jaar niet geweest maar er is niks verbeterd. Niet gaan!

Beoordeling gegeven door margriet.

Gadver
1 11111

Bezoekdatum: Twee weken geleden

Datum beoordeling: 3 februari 2011

Onvriendelijke, ronduit arrogante bediening en vieze deeglappen die ze als pannenkoeken durven te verkopen ! Aan de ene kant heel dun en hard en de andere kant dik en niet helemaal gaar, rozijnen en koud op gegooid, vieze slappe koffie met wat melk dat voor een cappucino moet doorgaan. Ronduit smerige toiletten en plakkerige tafels, boerderij meyendel, het was eens en gelijk nooit meer !

Beoordeling gegeven door Boersma.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2 april

Datum beoordeling: 2 april 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: maart 2010

Datum beoordeling: 7 maart 2010

Zelden in een restaurant gezeten waar zoveel mensen wegliepen omdat ze niet bediend werden, waar bestellingen teruggingen omdat de bestellers inmiddels het pand hadden verlaten of omdat het teruggestuurd werd. Ongelofelijk hoe dit in stand kan blijven, waarschijnlijk is de monopoliepositie van dit 'bedrijf' in Meijendel daarvoor verantwoordelijk. Absoluut verstandig om je handen goed te wassen als je hier geweest bent, zo smoezelig is alles. Er is geen relatie tussen het aanbod en wat je ervoor betaalt, het is gewoon duur. Het weinige personeel doet zijn best, maar dat is dan ook het enige positieve dat hierover te melden valt. Niet aan te raden om hier op een zondagmiddag heen te gaan!

Beoordeling gegeven door René.

1 11111

Bezoekdatum: 28-02-2010

Datum beoordeling: 28 februari 2010

Waardeloos. Kan er niets anders van maken. Pannenkoeken heel slecht. De pannenkoeken worden niet vers gebakken maar worden gemaakt door een machine. Kan je zien aan het feit dat een kant gebakken is en de andere kant niet. Daarnaast is hij veel te dik en er zit totaal geen smaak aan. Alles komt daar uit machines. Cola uit een machine. Cappuccino uit een machine (Slappe bak koffie met wat warme melk). Daarnaast moest ik voor 3 personen 35 euro afrekenen. Echt een aanfluiting. Nooit meer. Heeft niets met horeca en vooral pannenkoeken te maken.

Beoordeling gegeven door Rein.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: onlangs

Datum beoordeling: 30 januari 2010

Ik kom er nu bijna elke dag. Als ik aan het werk ben in het gebied loop ik vak even langs. De bediening is erg correct en netjes. Broodjes zijn vers en de verse muntthee is eenechte aanrader! Helemaal top, ga zo door!

Beoordeling gegeven door P.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: aug2008

Datum beoordeling: 16 september 2009

op mijn verjaardag heb ik met mijn gezin een wandelingt gemaakt aan het strand van Meijendel en daarna (aan het eind van de namiddag) plaats genomen aan het terras van het pannekoekenhuis. We hebben lang op de bediening moeten wachten, ondertussen hebben andere gasten wel extra pannenkoeken besteld. Als we (na 15 min wachten) eindelijk aan de beurt waren om de bestelling op te geven, zei de serveerster op een niet te vriendelijke toon dat het huis dichtging en dat ze geen bestelling meer kon aannemen. De vraag waarom we dit niet meteen hoorden toen we aan tafel gingen zitten werd helaas niet beantwoord. Jammer dat we zolang op de bediening moesten wachten voor niets !! Geen stijl !

Beoordeling gegeven door O. Wentzel.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: vrijdag 29 mei, 14.15 uur

Datum beoordeling: 30 mei 2009

Vrijdag 29 mei, 14.15 uur. Wij hebben gewandeld en willen iets eten en drinken in de Boerderij Meyendel. Het liefst binnen, we kunnen niet zo goed tegen de zon en de rook. Dus proberen we (logisch) via de deur binnen te komen. Maar die zit met een ketting vast, dus komen we er niet in. Vanuit de keuken kijkt iemand naar ons, maar zegt niets. Teleurgesteld druipen we af. Geen koffie, geen pannenkoek. Dan maar naar de Wassenaarse horeca waar we gelukkig wél welkom zijn. Jammer, Boerderij Meyendel. Volgende keer nemen we zelf wel eten en drinken mee naar de duinen.

Beoordeling gegeven door J. van Wijk.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: paar weken terug

Datum beoordeling: 16 mei 2009

De omgeving is fantastisch, maar het regende heel erg en het restaurant zat vol. Dus lang wachten op eten, en dat is op zich niet erg als er speelgelegenheid is voor de kinderen. Het is nl erg moeilijk om ze lang en voor hen doelloos aan tafel te laten zitten

Beoordeling gegeven door Jose van Vuurde.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 11-3-2009

Datum beoordeling: 14 maart 2009

Hele mooie omgeving en de pannenkoeken waren top!

Beoordeling gegeven door Chantal.