Beoordelingen Klimbos Veluwe

Leuke tokkelbaan
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 11 mei

Datum beoordeling: 11 mei 2019

Reisgezelschap: met vrienden

Grote, lange tokkelbaan, veel verschillende hoogtes klimmen

Beoordeling gegeven door Symke.

fantastisch
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15-07-2012

Datum beoordeling: 15 juli 2012

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Het is erg leuk en sportief echt een leuk dagje uit. Echt iets om voor terug te komen.

Beoordeling gegeven door oudes.

Supercalifragilistic.......
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 28 juli 2011

Datum beoordeling: 10 augustus 2011

Reisgezelschap: gezin

Een geweldig stoer en spannend klimbos, waar onze jongste zoon zich uitstekend heeft vermaakt. Hij is de grootste durfal van het gezin. Hij heeft alle routes gelopen, zelfs de zwarte. En dat op 14-jarige leeftijd....Beslist niet voor mietjes... Een super ervaring. "Kei vet'', naar zijn eigen zeggen.

Beoordeling gegeven door Fam. van Gaal.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: augustus

Datum beoordeling: 8 november 2009

Super leuk om een keer te doen. Je verlegt grenzen op een leuke, gezamelijke manier. Dit is zowel leuk voor kinderen, jongeren als volwassenen. Dus doe het een keer met het gezin of met het werk. Ik heb er een enorm leuke dag gehad. Je kunt er daarnaast ook leuk picknicken.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 12 september 2009

Datum beoordeling: 10 oktober 2009

Echt spannend, niet voor "mietjes" ! Met een beetje lef kom je een heel eind. Als enige vrouw van de groep de rode route helemaal uitgeklommen. Goede begeleiding, als je echt niet verder durft wordt je zorgvuldig naar beneden gehaald.

Beoordeling gegeven door Leny.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: zaterdag 26-09-2009

Datum beoordeling: 9 oktober 2009

In principe is het klimpark prima bevallen. Uitgaande van mijn eerdere klimervaringen in andere parken zou er iets meer uitdaging in mogen zitten voor de geoefende klimmer. Uitleg over het klimmen was duidelijk / zorgvuldig. Materiaal (klimtuig) was goed, echter prefereer zelf wel het dragen van een helm, hetgeen hier ontbrak. Tevens zou ik willen adviseren om het personeel duidelijk herkenbaar aanwezig te laten zijn door een opvallender tenue te dragen(werkt prefentief).

Beoordeling gegeven door E. Gordijn.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: september

Datum beoordeling: 25 september 2009

Heel erg leuk. onze kinderen zijn er bijna 3 uur druk geweest met klimmen, abseilen en verschillende uitdagingen. dus zeker aan te bevelen. de veiligheid is zeer goed, eerst krijgen de kinderen uitgebreide instructie en daarna een oefenparcour, als dit goed gaat mogen ze pas alleen gaan klimmen. als ouder kun je gewoon onderlangs meelopen of meeklimmen.

Beoordeling gegeven door C. Bosman.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 15 augustus 2009

Datum beoordeling: 15 augustus 2009

Geweldige ervaring! Vandaag met mijn 11-jarige zoon en 12-jarige dochter ons zelf uitgedaagd in het klimbos. Na duidelijke instructies begonnen we aan de duidelijk aangegeven routes voorzien van veiligheidsinstructies. Goede opbouw waardoor je zelf je grens kan bepalen. Voor mij was de rode route genoeg. Mijn kinderen waren niet te stoppen van enthousiastme. Gelukkig konden ze onder goede begeleiding van een geoefende klimmer de uitdaging aan om ook de zwarte route af te leggen. Wij gingen met een voldaan gevoel naar huis. Niet goedkoop maar elke euro waard!

Beoordeling gegeven door Iverna .

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 26 april 2009

Datum beoordeling: 28 april 2009

Geweldige ervaring, spannend, erg hoog en na afloop voelt het goed. We hadden dit in Frankrijk al wel eens gedaan en nu ook in Nederland. Een aanrader

Beoordeling gegeven door Tanja E. Algra.