Beoordelingen Aqualibi Waterpark

2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 16 juli 2017

Datum beoordeling: 16 augustus 2017

De wegbewijzering is zwaar beneden peil en het park is vol zinloze regeltjes. Maar wat ik het meest vreselijke vind is dat we 5x20 euro en eten 5x9 euro daar hebben gelaten en zeggen en schrijven door 1 persoonslid vriendelijk behandeld zijn. Voor de rest ben je of lucht of uiterst irritant noodzakelijk kwaad. Normaal in parken valt op dat het personeel ook vrolijk is en zo samen een leuke dag kunnen aanbieden. En dat is hier heel erg ver zoeken. Ook vraag ik me af waar de belachelijke regel vandaan komt geen shorts voor mannen? De glijbanen zijn niet van zo'n super vaartmakers dat dat het probleem

Beoordeling gegeven door Wanda Wildeboer.

2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 16 juli 2017

Datum beoordeling: 16 augustus 2017

De wegbewijzering is zwaar beneden peil en het park is vol zinloze regeltjes. Maar wat ik het meest vreselijke vind is dat we 5x20 euro en eten 5x9 euro daar hebben gelaten en zeggen en schrijven door 1 persoonslid vriendelijk behandeld zijn. Voor de rest ben je of lucht of uiterst irritant noodzakelijk kwaad. Normaal in parken valt op dat het personeel ook vrolijk is en zo samen een leuke dag kunnen aanbieden. En dat is hier heel erg ver zoeken. Ook vraag ik me af waar de belachelijke regel vandaan komt geen shorts voor mannen? De glijbanen zijn niet van zo'n super vaartmakers dat dat het probleem

Beoordeling gegeven door Wanda Wildeboer.

Echt teleurstellend
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 16 juli 2017

Datum beoordeling: 16 augustus 2017

Reisgezelschap: met oudere kinderen

De wegbewijzering is zwaar beneden peil en het park is vol zinloze regeltjes. Maar wat ik het meest vreselijke vind is dat we 5x20 euro en eten 5x9 euro daar hebben gelaten en zeggen en schrijven door 1 persoonslid vriendelijk behandeld zijn. Voor de rest ben je of lucht of uiterst irritant noodzakelijk kwaad. Normaal in parken valt op dat het personeel ook vrolijk is en zo samen een leuke dag kunnen aanbieden. En dat is hier heel erg ver zoeken. Ook vraag ik me af waar de belachelijke regel vandaan komt geen shorts voor mannen? De glijbanen zijn niet van zo'n super vaartmakers dat dat het probleem

Beoordeling gegeven door Wanda Wildeboer.

Slecht
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: Mei

Datum beoordeling: 9 april 2012

Reisgezelschap: gezin

Absolute niet wat er beloofd wordt, wat een aanfluiting dit park.

Beoordeling gegeven door N.N..

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 18/3/2012

Datum beoordeling: 19 maart 2012

Reisgezelschap: met vrienden

eten was schandalig duur, en het vet droop eraf voor 19 euro toegang ga ik liever naar hengelhoef of centerparcs mijn neef was erbij en mocht nergens in en als hij ergens in mocht, mochten we hem zelfs niet begeleiden op de trap en het is niet da er de meest sensationele glijbanen zijn. aqualibi is niet meer voor ons. niet echt een familie zwembad.

Beoordeling gegeven door N.N..

1 11111

Bezoekdatum: 22/02/2012

Datum beoordeling: 22 februari 2012

Beste , Wat vandaag een leuke dag had moeten worden in Aqualibi , is helemaal anders uitgedraaid. Er werd ons de toegang geweigerd op de glijbaan JET omdat ik mijn dochter vergezelde bij de afdaling. Nochtans laten jullie mindervaliden toe , maar ze mogen echter niet bijgestaan worden om wat waterpret te hebben ! Lijkt mij totaal onlogisch en eerder onverantwoord , niet ? Ik kan begrijpen dat er een aantal veiligheidsvoorschriften gerespecteerd moeten worden , maar eerlijk gezegd zijn er andere attracties in jullie park die sensationeler en sneller zijn , en waar er minder streng wordt toegezien. Bovendien was de toeloop op de glijbaan JET eerder matig , zodat we niemand stoorden. Spijtig genoeg heeft niemand van uw medewerkers een oplossing kunnen bieden , zodat we genoodzaakt waren om het bad te verlaten. Veel frustratie bij onze dochter . Veel ontgoocheling bij broer en zus . Veel ongeloof bij andere badgasten. Veel geld voor weinig plezier. Wat mij betreft : Aqualibi : waterpretpark , maar niet voor de hele familie. Familie Knockaert Grimmingenstraat 5 1673 BEERT 0473 23 37 85

Beoordeling gegeven door knockaert dirk.