Beoordelingen Dierenpark Taman Indonesia

Verrassend
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 21-4-2019

Datum beoordeling: 21 april 2019

Reisgezelschap: gezin

Verrassend leuke dierentuin in Indonesische sfeer, goede uitleg door vriendelijk personeel en voor jong en oud interessant.

Beoordeling gegeven door Jan Smeekens.

Erg leuk uitje!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 19 juni 2018

Datum beoordeling: 19 juni 2018

Reisgezelschap: alleenreizend

Gezellig, Exotisch en pittoresk dierentuintje. Veel Interessante voorwerpen uit Indonesië! Lekker eten en leuk personeel!

Beoordeling gegeven door Levi .

In de maand oktober raad ik af om deze dierenpark
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: zaterdag 01-10-2016, mijn vrie

Datum beoordeling: 2 oktober 2016

Reisgezelschap: met partner

1. Niet de moeite waard voor zo'n hele lange afstand vanuit DenHaag, vriendelijke prijs voor 65+ 2. Niets te beleven..op de kleine exotische Asiatise diertjes na! 3. Het restaurant met een karige menu ( slechts 1 warme maaltijd ) is niet smakelijk bereidt en nog prijzig ook!! 4. De Indische snacks is verbasterd...geen echte Indonesische Loempia's lemper etc. 5. Alle lof voor de gids van dierenverzorger..gaf uitgebreid uitleg over de diertjes en laat de gasten meedenken ( interactief ). Bravo! dierenverzorger!

Beoordeling gegeven door MD-JK.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 12-7-2016

Datum beoordeling: 12 juli 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het is mooi opgebouwd en wel leuke diertjes maar voor deze prijs viel het tegen! In een half uurtje heb je het gezien. Geen rijdende tuktuk gezien, personeel zegt geen boe of bah en had ik al gezegd .. Klein!!

Beoordeling gegeven door Sarah.

ezellig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 27 april 2014

Datum beoordeling: 28 april 2014

Reisgezelschap: gezin

Het was heel leuk:) Het is goed om een band op te bouwen met iemand.

Beoordeling gegeven door maartje boer.

Sfeervol parkje
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 19-5-2013

Datum beoordeling: 19 mei 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Erg sfeervol dierenparkje. De combinatie van de bijzondere dieren/vele soorten vogels met mooie beplanting en vele indonesche snuisterijen en meubels maakt de sfeer erg leuk.Ook de loepia was heerlijk. Wel erg klein voor toch een behoorlijke prijs. Na 2 uur (In deze tijd 2x op ons gemak het park door geweest, loempia gegeten en wat gedronken, kids in de speeltuin geweest en beiden geschminkt) weer richting huis vertrokken. Kortom aanrader voor een kort bezoek. Wel een behoorlijke entreeprijs voor het kleine parkje!

Beoordeling gegeven door Dijkstra.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 4 en 5 juli

Datum beoordeling: 20 augustus 2012

Reisgezelschap: met partner

Fantastisch! Het park,de dieren en de mensen;geweldig! De hele sfeer,de loempia's!!!! We hebben genoten,mijn grote vriend en ik! Heel hartelijk dank voor de gastvrijheid!Terima kassi! ;)

Beoordeling gegeven door Corry.

Redelijk
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 29 juli 2012

Datum beoordeling: 30 juni 2012

Reisgezelschap: gezin

Leuk maar te klein dierenpark. Niet veel sfeer doordeweek, misschien weekend beter.

Beoordeling gegeven door AvB.

tropisch
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 6 July 2009

Datum beoordeling: 27 mei 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Een 9 omdat wij ons waanden in de tropen/jungle. Veel bamboe etc. met veel dieren. Wij zijn hier als gezin geweest, maar willen graag nog eens.

Beoordeling gegeven door Marianne van der Heide-Schelhaas.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 15-07-2010

Datum beoordeling: 16 juli 2010

We zijn een stel zonder kinderen en kwamen uit Brabant speciaal voor Taman Indonesia. We hebben genoten van de diversiteit van vogels en de omschrijvingen erbij. De "Pasar" was wat klein, maar wellicht is er in het weekend meer te doen. Wij vonden het zeker een leuke ervaring, maar om er 2 uur voor de rijden toch echt te klein. We hebben ons 1,5 uur weten te vermaken. Maar mocht je in de buurt zijn, is een bezoek aan Taman Indonesia meer dan de moeite waard! (tip: bij diverse VVV kantoren in de buurt kan je kortingskaartjes halen, kwamen wij helaas te laat achter)

Beoordeling gegeven door Janssen.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: agustus 2009

Datum beoordeling: 15 november 2009

Leuke dierentuin het lijkt wel of je in Indonesie bent.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 16-06-2009

Datum beoordeling: 18 juli 2009

Erg mooi park! Als je binnenkomt waan je je helemaal in indonesie. Wij hadden die dag ook nog erg mooi weer en dat maakte het plaatje dan ook wel helemaal compleet. Mooie vogels, mooie watertjes, mooie atributen, gewoon een mooi park.

Beoordeling gegeven door Natasja Rikken.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2-5-2009

Datum beoordeling: 29 mei 2009

Heel leuk klein dierenpark. Goed te bereiken met de auto. Heel veel mooi gekleurde vogels en andere beesten. Paden zijn goed te belopen en ook met de rolstoel is het goed te doen. De indische hapjes zijn erg lekker en zijn aan te bevelen. Ook de exotische drankjes die daar verkrijgbaar zijn zijn erg lekker. Je kunt lekker binnen zitten of buiten. Echt een aanrader om een keer naar toe te gaan.

Beoordeling gegeven door Joost Konijn.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15 oktober 2008

Datum beoordeling: 9 november 2008

Rijdend door Drente zien we een bord met pijl 'Taman Indonesia. Dat is leuk, geboren en getogen op Java is mijn belangstelling direct gewekt. We rijden er heen en vinden een grote boerderij vol met de leukste Indonesische snuisterijen, stoffen, kleren, boeken en lekkernijen. Na de stortbui met hagel verkennen we de tuin. Prachtig! Dieren die ik in lang niet had gezien, zoals de loeak die de rijpste en beste koffiebonen uitzoekt, opeet en weer uitpoept. En van die koffiebonen maak je dan de meest exquise koffie! Als jongetje gedaan voor een lieve tante die er toch niet zo van gecharmeerd was! Schitterende aziatische katachtigen, zoals de Bengaalse tijgerkat; en dan al die vogels in hun mooie volières, erg, erg leuk. We hebben genoten! Hartelijk bedankt! Joop en Annemarie magermans

Beoordeling gegeven door J.J.Magermans.

Datum beoordeling: 7 september 2006

Taman Indonesia is een geweldig park! Het heeft een gezellige sfeer en er zijn vele mooie dieren te zien. Aan alle details is gedacht. Een echte aanrader!!

Beoordeling gegeven door Robbert en Anita.