Beoordelingen Segway Tours Brugge

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 22 december

Datum beoordeling: 23 december 2012

Vandaag een Segway tour gedaan Het was een super ervaring Na een uitgebreide veiligheidsinstructie zijn we met Charles op pad gegaan. Ondanks dat het weer ons niet mee zat heeft Charles er toch voor gezorgd dat we hebben genoten. Deze Segway tour is een aanrader voor iedereen die op een speciale manier Brugge wilt ontdekken. Charles en Arend doen dit op een leuke manier, complimenten !,

Beoordeling gegeven door Jordan en Angela.

Fantastisch gewoon DOEN
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 22-23 augustus

Datum beoordeling: 24 augustus 2011

Reisgezelschap: met partner

Wij waren 22-23 augustus in Brugge en hebben een tour gemaakt met de Segway en in 1 woord GEWELDIG. Dit is zo bijzonder dat mag je niet missen. Apart, milieuvriendelijk en een hele aparte ervaring.

Beoordeling gegeven door Thea Broekaart.

Fun op de Segway
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21 november 2010

Datum beoordeling: 26 november 2010

Te gekke ervaring met Segway, onbegrijpelijk hoe je op 2 wielen kan blijven staan zonder om te vallen. Leuke tour met prettig gestoorde begeleiding die je Brugge laat zien met een knipoog. We komen terug als het warm en zonnig is.

Beoordeling gegeven door Christa van Holten.

Veilig op de Segway
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 1 september 2009

Datum beoordeling: 25 november 2010

Het lijkt een beetje griezelig om op zo'n ding te rijden maar er wordt zo'n uitstekende uitleg + Praktijk gegeven dat je er met veel zelfvertrouwen op staat. Ook word je niet moe wat altijd anders wel het geval is met een excursie door een stad. Het is een amusante bezigheid en door de uitleg van Charles over de bezienswaardigheden in Brugge val je ook niet in slaap! Ik raad het iedereen aan het te doen, ook als je niet van een excursie houdt. Alleen op de Segway staan en rijden is al een plezier op zichzelf!!!

Beoordeling gegeven door Joyce van Londen.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 26-06-2010

Datum beoordeling: 28 juni 2010

Wij 4 dames uit Noord Holland zijn 2 uur met de segway op tour geweest in de mooie stad Brugge. Het is fantasties om te doen!!!Zowel voor jonge als voor oudere mensen. Ook wij hebben genoten en is super gemakkelijk na de uitleg en oefen kwartiertje. Er wordt een korte zeer duidelijke instructie gegeven, als je naar de leiding luisterd lukt het in een paar minuten om een mooie tour te maken door Brugge. O, ja onze gemiddelde leeftijd is 57 jaar, het was gewoon kikken! SUPER en Top dus DOEN!!!

Beoordeling gegeven door Lia.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: Mei 2010

Datum beoordeling: 25 mei 2010

Een tochtje maken op de segway door Brugge is leuk. De segway is een verrassend vervoersmiddel en in Brugge heb je allemaal bekijks. Het bureau wat in Brugge echter de tochten organiseert krijgt van mij een onvoldoende. De gidsen die op onze tocht mee waren waren alles behalve klantvriendelijk. Charlie had enkel aandacht voor zichzelf, zijn eigen leven en verhaal. In contact naar groepsleden was hij onbeschoft en ongeïnteresseerd. Daarnaast was de route weinig vernieuwend. Op de gok lopend door de stad kom je op dezelfde plekken uit. We hadden gehoopt dat we meegenomen zouden worden naar onondekte of in ieder geval minder toeristische plekken, maar helaas was dat niet het geval. De prijs die voor de tocht gevraagd wordt staat niet in verhouding met de inhoud van de tocht.

Beoordeling gegeven door Chantal.