Beoordelingen Julianatoren

Leuk!!
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 4 november

Datum beoordeling: 4 november 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Leuk voor kinderen tot een jaar of 10. Onze kids van 3 en 5 hebben zich er goed vermaakt! 2,50 voor een kopje koffie in een papieren bekertje. Duur! Ook ijs, poffertjes etc aan de prijs. Maar gelukkig kun je ook gewoon zelf eten meenemen. De WC”s waren niet echt schoon en er waren er ook wat weinig.. De glijbaan met de matjes was een enorme hit!! Al met al een erg leuk dagje uit!!

Beoordeling gegeven door Mieke.

Verschrikkelijk
1 11111

Bezoekdatum: 22-10-2018

Datum beoordeling: 22 oktober 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

In de herfstvakantie. Mega druk, lang wachten. Alles op elkaar gepropt. Te weinig personeel. Een kinderkermis, weinig om samen te doen. Het leukste vond ik nog de speeltuin en stukje bos. Hele vieze toiletten die niet worden schoongemaakt tussendoor. En overal een oude frituurvetlucht. Nee, ons zie je hier niet meer terug.

Beoordeling gegeven door Evi.

Super
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 6 oktober

Datum beoordeling: 20 oktober 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Jonge kinderen hebben zich super vermaakt. Niet te lang moeren wachten op attracties. Lekker gegeten, dicht bij geparkeerd en vriendelijk personeel. Leuke shows

Beoordeling gegeven door Marinda.

Geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 06-08-2018

Datum beoordeling: 16 oktober 2018

Reisgezelschap: gezin

Atracties en voorstellingen zijn super leuk. Wij zijn van het openingtijd tot het sluitingstijd gebleven. Mijn dochter heeft werkelijk genoten!

Beoordeling gegeven door I. Araz.

Geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 13-10-2018

Datum beoordeling: 14 oktober 2018

Reisgezelschap: gezin

Overzichtelijk, geen lange loopafstanden, leuke show, genoeg te doen voor kids tot een jaar of 10 ongeveer.

Beoordeling gegeven door Simone.

superleuk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14-8-2018

Datum beoordeling: 5 oktober 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Superleuk park voor onze kids (5 en 3), ze kunnen/mogen in bijna alles en het is echt ingericht op kleinere kinderen. We gaan zeker terugkomen

Beoordeling gegeven door GC Bakker.

te duur en een grote teleurstelling.
1 11111

Bezoekdatum: 15-8-2018

Datum beoordeling: 15 augustus 2018

Reisgezelschap: gezin

te klein om een pretpark te zijn, misschien zijn we verwend met de Efteling om de hoek. maar een veredelde kermis waarvan de parkeerplaats groter is dan het zogenaamde pretpark die ook nog eens op landelijke televisie adverteert.. jammer, voor als je in de buurt woont is het leuk om hier een dagje met je kinderen naar toe te gaan (verwacht geen entertainment of attracties voor volwassene). maar het is het zeker NIET waard om er het halve land voor door te rijden.(tip pak de afslag Apenheul) en als volwassene moet je ook gewoon de volle mep betalen terwijl de attracties alleen interessant zijn voor kleine kinderen.voor de meeste speeltuinen betaal je als volwassen/begeleider hoogstens 5 euro entree, wat hier ook van toepassing zou moeten zijn ipv 22,50 pp. maarja die tv reclames en pendelbussen (voor een stukje lopen van 2 min) moeten toch ergens van betaald worden. het aanbod van eten en drinken doet zelfs ons lokale frietkot beter. het enige lichtpunt is de show van Cas de ranger kortom weinig pret en erg weinig park voor zo'n bosrijke omgeving. dit was eens maar nooit meer.

Beoordeling gegeven door vincent.

Leuk voor kids
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 29 Juli 2018

Datum beoordeling: 31 juli 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Onze kinderen van 2 en 5 jaar hebben het de hele dag fantastisch naar hun zin gehad! Mijn man en ik vonden wel dat er heel veel gerookt wordt in het hele park. Een groot minpunt wat ons betreft. In een park speciaal gericht op kinderen zou dit niet moeten mogen. Wellicht ergens een rookpunt creëeren?!

Beoordeling gegeven door Yvonne.

was leuk maar erg druk
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 18-07-2018

Datum beoordeling: 21 juli 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

super leuk park heeel erg druk was een bus beschikbaar en die moest zoveel mensen naar het park vervoeren was erg rommelig weinig personeel in het park 1 persoon moest vier attracties bedienen en daar moest je dan heel erg lang op wachten. had beter gekund zeker in de zomervakantie wc waren schoon eten prima

Beoordeling gegeven door karina.

Slecht
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 03 april 2018

Datum beoordeling: 3 mei 2018

Reisgezelschap: gezin

Zou er nog niet dood gevonden willen worden.. prijzen van Efteling voor pretpark van extreem matige kwaliteit. Veel atracties gesloten ivm onderhoud. Slecht eten voor hoge prijzen.

Beoordeling gegeven door Jsn Peeters.

Blije kinderen = blije ouders!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 1 september

Datum beoordeling: 1 september 2017

Reisgezelschap: gezin

Heel leuk park voor de kleinsten tot ong 8/9. Heel veel attracties en niet veel lopen.. Het park is ook netjes en ziet er heel leuk uit. Maar het personeel leverd ook een goede bijdrage aan een positieve energie die er heerst. Overal vriendelijk, high-file, grapjes en goede service. Je ziet dat ze er met plezier werken. Ondanks de hoge entree komen wij weer terug.

Beoordeling gegeven door coen_betlem@hotmail.com.

Was ooit betaalbaar........
1 11111

Bezoekdatum: 31-07-17

Datum beoordeling: 28 augustus 2017

Reisgezelschap: gezin

Bizar, hoe erg de prijzen gestegen zijn bij dit park. Het is nu geen leuk dagje weg meer, terwijl dit het altijd wel was. Parkeerkosten slaan echt nergens meer op inmiddels, om over de toegangsprijs en de horeca nog maar te zwijgen. Ontzettend zuur om te zien dat een eens zo ontzettend leuk betaalbaar park, veranderd in een geldverslindende machine omdat men ook zo graag commercieel wil zijn. Jammer van het eens zo mooie gezellige pretpark....Hopenlijk ziet de directie eens het licht en wordt het park weer als vanouds gezellig en betaalbaar.

Beoordeling gegeven door Anna.

Leuk park voor jonge kinderen!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 24-08-2017

Datum beoordeling: 24 augustus 2017

Reisgezelschap: gezin

Leuk park voor onze kinderen van 2 en 6 jaar.Ze hebben een super dag gehad.Wel jammer dat het park al om 17 uur dicht gaat en de attracties pas om 10.30 uur open gaan.Vooral nu in het zomerseizoen en het wat drukker is heb je die tijd wel nodig.Daardoor geen tijd gehad voor shows.Wel alle attracties kunnen doen.Als je op tijd komt sta je nog op de hoofdparkeerplaats.Tip kaartjes bij de ANWB voor 19 euro p.p. als je lid bent.

Beoordeling gegeven door B.

Heel erg leuk!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 24-08-2017

Datum beoordeling: 24 augustus 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Heel erg leuk park voor kinderen tot 7 jaar ongeveer.Kinderen onder de 90 cm mogen ook in veel attracties onder begeleiding.Compact gebouwd dus geen grote afstanden lopen.Ook stonden er van die autootjes en caroussel waar je normaal geld in moet doen,dat was hier gratis.Kleinste daar even op ,terwijl de andere in een attractie zit.We hebben ons echt geamuseerd.De kids dan voornamelijk.Enige minpunt dat volwassenen ook de volle mep moeten betalen ,terwijl je alleen in attracties gaat ter begeleiding van kleine kinderen.Verder heb je er als volwassenen niet veel aan.

Beoordeling gegeven door S.

viel behoorlijk tegen
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 23 augustus 2017

Datum beoordeling: 23 augustus 2017

Reisgezelschap: gezin

vriendelijk personeel maar entree veel te duur voor dit park.frites menu's kun je beter niet kopen.erg duur,half uur wachten op je eten en dan krijg je uiteindelijk je frites en snacks en blijkt alles koud te zijn.en denk maar niet als je klaagt dat je nieuw eten krijgt.

Beoordeling gegeven door jan.

Genoten!!!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 19-8-2017

Datum beoordeling: 19 augustus 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Erg leuke dag gehad met onze 3 kinderen in de leeftijd van 3 -9 jaar. Omdat de weersverwachting erg slecht was was het aardig rustig in het park.daardoor waren er bijna geen wachtrijen en het weer was achteraf helemaal prima!

Beoordeling gegeven door Paula.

Geldverkwisting
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 16-08-2017

Datum beoordeling: 16 augustus 2017

Reisgezelschap: gezin

Waanzin!! Erg klein park en overal erg lang wachten! Dit park is veel te duur en overal moet je wachten behalve bij het eten. Maar dat is onderdeel van het verdienmodel aangezien je daar uiteraard weer voor moet betalen. Al met al is de conclusie niet naar toe gaan, jammer van het geld!

Beoordeling gegeven door Trinet.

Duur en lange wachtrijen
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 16-08-2017

Datum beoordeling: 16 augustus 2017

Reisgezelschap: gezin

Belachelijk lange wachttijden en in verhouding veel te duur! Ik zou maar zorgen voor goed gevulde batterij van je smartphone. 90% wachten 10% doen! Attracties sluiten wel aan bij de belevingswereld van kids tussen de 2 en 7 jaar

Beoordeling gegeven door John.

Super leuke park voor allerkleinste tot ongeveer 8
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 20-06-2017

Datum beoordeling: 10 augustus 2017

Reisgezelschap: gezin

Ik snap niet dat sommige mensen hier klagen over het entree van 21,50 euro voor zo veel leuke attracties! Mensen die hier zitten klagen, jullie zijn echt belachelijk en waarschijnlijk toch nooit met iets in jullie leven tevreden. Wat is nou 21,50 euro voor een hele dag volop plezier voor de kleine kindje bezorgen?? Ga nou eens naar een kermis, daar betaal je 21,50 euro voor 3 ritten als je 2 kinderen heeft en ben je dus binnen 30 minnen de kermis eruit!! Juliana Toren is gewoon Super Leuke park voor de allerkleinste waar je niet heel veel hoef te lopen. Natuurlijk is het druk als je in de drukke periode komt voorbeeld in de zomervakantie, maar dat is met alle parken. Maar als je tussen door komt, valt het reuze mee. Dus mijn advies is, ga zeker heen! Super leuke park!!

Beoordeling gegeven door Marcela.

super
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 7 augustus 2017

Datum beoordeling: 7 augustus 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Veel beter dan 8 jaar geleden, toen waren het vooral onaardige jongelui bij de attracties, en nu zijn deze vervangen door ouder personeel zeg maar 65+, deze zijn echt heel leuk naar de kinderen en letten echt heel goed op! Mijn complimenten hiervoor echt een top dag gehad!!

Beoordeling gegeven door gerda hazenberg.

duur, klein, lang wachten.
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 15 augustus 2016

Datum beoordeling: 15 augustus 2016

Reisgezelschap: gezin

Klein park voor hoge entree 4 pers. En parkeermunt 98,50 euro. Lange wachtrijen in de volle zon met kleine kinderen. Personeel vriendelijk maar erg langzaam. Veel teveel mensen voor zo, n klein pretprak.

Beoordeling gegeven door kerkdijk.

Perfect vriendelijk overzichtelijk schoon en gezel
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 05-05-2016

Datum beoordeling: 6 mei 2016

Reisgezelschap: gezin

Park is overzichtelijk, attracties zijn leuk voor de kinderen, acteurs zijn super vriendelijk net zoals de medewerkers bij de attracties. Park wordt netjes gehouden. Super mooi park

Beoordeling gegeven door N.N..

Een groot speelparadijs midden in het bos!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 3 mei 2016

Datum beoordeling: 4 mei 2016

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Met twee oudere kinderen (10 jaar) het park bezocht. Een beetje traditie, we komen één keer per jaar vanaf dat ze al heel klein waren. Er is ook voor deze leeftijd nog van alles te doen, fijn is dat je als ouder heerlijk rustig van de zon kunt genieten en de kinderen kunnen zelf veilig allerlei attracties kunnen doen. Alle attracties zijn gratis. Het personeel is super vriendelijk, veel attracties zijn opgeknapt, schone en hygiënische voorzieningen en volop gelegenheid om te zitten en te eten. Het lijkt al heel snel druk, maar op zich viel het redelijk mee. Wel is een aantal zaken belangrijk om te weten voor een relaxte dag: nooit in het hoogseizoen/zomervakantie gaan, op tijd zijn zodat je op het hoofdterrein kunt parkeren, kortingskaartjes gebruiken (want de toegangsprijs van 22,95 euro is wel hoog voor een dagje als ouder in de zon zitten), basis eten en drinken meenemen, niet alle attracties zijn tegelijkertijd open (het personeel wisselt), de druktemeter op de site klopt niet echt. We hadden een super dagje in de Julianatoren, veel attracties meerdere keren gedaan. Misschien wel de laatste keer, want voor kinderen op deze leeftijd zijn er nog veel meer andere leuke dingen te doen op de Veluwe. Julianatoren, bedankt!

Beoordeling gegeven door Anne.

Superleuke dag!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2 mei 2016

Datum beoordeling: 2 mei 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Voor de vierde keer weer een super leuke dag gehad met onze 2 kindjes van 4 en 2 jaar! Ze vinden het park geweldig. Ze mogen in veel attracties alleen in. Het was druk vandaag ivm de meivakantie maar het was nog net te doen. Soms wel even in de rij gestaan maar dat weet je in de vakantie periode! Personeel doet heel erg zijn best, is heel vriendelijk en lief. Attracties doen het prima, 1 attractie had onderhoud, de rest was allemaal open. Wij hebben een geweldige dag gehad, je moet er zelf wat van maken, en niet overal over vallen. Als de kinderen het leuk hebben, heeft een ouder het toch ook leuk?

Beoordeling gegeven door Petra Huijs.

2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 2 mei 2016

Datum beoordeling: 2 mei 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Oude attracties, lange rijen, attracties kapot. Kan hoeveelheid bezoekers in meivakantie niet aan. Teleurstellend!

Beoordeling gegeven door Judith.

Superleuk park voor kleine kinderen
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 16-04-2016

Datum beoordeling: 17 april 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het was een superleuke dag en niet druk. Konden overal bijna gelijk in, zeker voor mijn kindjes van 4 jaar was het echt heel erg leuk. Ze konden met hun lengte bijna overal zelfstandig al in. De achtbaan vonden ze het leukst, niet te hard maar precies leuk genoeg voor kleine kinderen. De ingang vinden van een attractie was soms wel moeilijk, maar goed lezen is ook een kunst ;-) De ingang van de attracties is meestal niet ook de uitgang, dus als je je kinderen in een attractie zet, dan moet jezelf vaak omlopen naar de uitgang om ze weer op te vangen (dat vonden mijn kindjes soms nog wel verwarrend, waar is mama nou??). Maar met goede afspraken kom je ver. De show was ook hartstikke leuk en we hopen dan ook nog snel terug te komen.

Beoordeling gegeven door Maggy.

Eens maar nooit meer!
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 08-11-2015

Datum beoordeling: 7 november 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Vandaag een middagje Julianatoren gedaan. Voor de kinderen van 2 en 4 was het prima, maar wat een oude attracties en een klein park zeg. En daar durven ze 21,95 per kaartje voor te vragen voor kinderen vanaf 2 jaar. En nog eens 7,50 voor het parkeren. Echt belachelijk. Het is dat we "C1000/Jumbo Dagjeuit kortingskaartjes" hadden en 15 euro korting kregen per kaartje, maar eens en nooit meer. We hadden toch wel een groter en moderner park verwacht. Ze kunnen het marketingbudget voor TV reclames e.d. beter uitgeven aan een opfrisbeurt van het park. Ook sloten attracties ineens en waren ze even later weer open. Heel vreemd.

Beoordeling gegeven door Diego.

Heel slecht!
1 11111

Bezoekdatum: 11-10-2015

Datum beoordeling: 11 oktober 2015

Reisgezelschap: gezin

Parkeerplaats bij het park is klein en dus heel snel vol, zelfs op rustige dagen. Je moet dan of 10 minuten lopen of in een volgepakte pendelbus, met kinderwagen! Hoe dan ook wel €7,50 betalen voor het parkeren! Attracties zijn oud en er zijn lange wachtrijen, zelfs wanneer de website aangeeft "rustige dag" Eens maar nooit weer!

Beoordeling gegeven door Sonnie.

DRUK!
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 19-8-2015

Datum beoordeling: 20 augustus 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Gisteren een dagje geweest. Eerste keer en ook nooit meer. Veels te druk. Met kleine kinderen een uur in de rij staan is geen succes. Je kon over de hoofden lopen. Entreeprijs 80 euro en dan nog 7,50 voor het parkeren waar je nog 10 minuten voor moet lopen ook. Belachelijk! Eens en nooit meer!!!

Beoordeling gegeven door M. van Veelen.

Te gek!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 11-8-2015

Datum beoordeling: 11 augustus 2015

Reisgezelschap: gezin

Leuk! Wij waren er best vroeg vanochtend, maar wij wilde er ook eens een flinke tijd doorbrengen. Was erg leuk! Aardig personeel wat op een erg vriendelijke en professionele manier met de kinderen omgaat. Het park is zich bewust van de hype rond de hoofdrolspelers en speelt daar op een leuke manier op in.( mevr. Suikerspin en mr. Kaasgaaf doen erg leuk tegen de kinderen) Later op de dag werd het druk maar toen zijn wij de speeltuin en de shows gaan bezoeken. Was erg goed te doen.

Beoordeling gegeven door a. lanjouw.

Te druk
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 1 juli 2015

Datum beoordeling: 5 augustus 2015

Reisgezelschap: gezin

Voor het aantal attracties is het park veel te klein.Er worden veel te veel personen toegelaten, je kon over de hoofden heenlopen zonder ertussen te vallen. Bij calamiteiten zeker niet veilig wat het aantal personen betreft.Ontzettend lange wachttijden. Hebben over de hele dag genomen 1 rit in 8 attracties kunnen zitten.Attracties zijn leuk.Leuk park voor kinderen tot ong.10 jaar.Vind de entrteeprijs erg hoog voor wat je er voor krijgt. Parkeren 7,50 euro zou bij de entreeprijs in moeten zitten.Nogmaals veel te druk, waardoor het totaal onoverzichtelijk wordt en het lange wachten uiterst vervelend is met kleine kinderen.

Beoordeling gegeven door Jan van Dam.

Leuk park
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 31072014

Datum beoordeling: 31 juli 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Leuk park, netjes, aardige medewerkers. Wij waren er voor de 3de keer, en hebben ons prima vermaakt (kinderen van 4 en 5) Het was wel druk maar dat is het overal in de vakantie, wij vinden het een heel leuk park en gaan volgend jaar zeker weer! Vind het vooral ook een pluspunt dat je o.a. meneer Kaasschaaf, jul en julia regelmatig voorbij ziet komen en zij ook echt de tijd nemen om alle kindjes te begroeten, handtekeningen te geven enz.

Beoordeling gegeven door Karin.

Relatief duur
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 20 juli 2015

Datum beoordeling: 21 juli 2015

Reisgezelschap: gezin

We hebben een kleine 90 euro uitgegeven voor entree en parkeren. De grootte van het park viel erg tegen voor dit geld. De attracties waren leuk voor onze jonge kinderen. Er zijn meerder shows (Woezel, Jul en meer). Wat ons ook erg tegen viel was de vroege sluitingstijd. 17:30 sluiten de eerste attracties en 18:00 uur allemaal. Leuk park voor jongere kinderen (tot 12 jr), maar prijs/kwaliteitverhouding klopt niet.

Beoordeling gegeven door E. de Jong.

dagje vol pret
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: augustus 2014

Datum beoordeling: 12 juli 2015

Reisgezelschap: gezin

wij zijn hier met onze 2 kids heen geweest (3 en 7) en hebben een heerlijke dag gehad. De shows zijn super gezellig en er is genoeg te doen voor zowel jong als oud. De wachtrijen vielen heel erg mee. zodra de jongste de reclame ziet gaat hij keer op keer springend door de kamer met de vraag wanneer we weer gaan.

Beoordeling gegeven door las.

leuk voor jonge kinderen
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: meerdere keren in 2015

Datum beoordeling: 12 juli 2015

Reisgezelschap: gezin

Een leuk park voor kleine kinderen tot een jaar of 10. Heel veel attracties in het bos. Door de grote hoeveelheid attracties zijn de wachtrijen ook op een drukke dag goed te doen. Het personeel is erg vriendelijk en het park is mooi en schoon. Een minpuntje: kinderen van 90 cm moeten onder begeleiding van volwassenen mee. Dat was eerder niet zo. Dus met ons zoontje opgevouwen in de safariwagentjes gezeten. Jammer want eerder mocht hij altijd alleen in deze attracties!

Beoordeling gegeven door Tamara.

Een geweldige dag uit !
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 11 mei 2015

Datum beoordeling: 11 juli 2015

Reisgezelschap: gezin

Dit is een geweldig leuk park. De attracties liggen niet te ver uit elkaar waardoor het erg overzichtelijk is. De diversiteit aan attracties maakt het park geschikt voor hele jonge, maar ook voor oudere kinderen. Het park heeft veel "oudere" werknemers in dienst wat de sfeer geheel ten goede komt. Deze mensen hebben echt oog, oor en tijd voor de kinderen. Ook de shows zijn ontzettend leuk. Zeker nadat ze vorig jaar met Van Hoorne Entertainment in zee gegaan zijn. Door de vele verschillende shows blijft het ook met een jaarkaart leuk om elke keer weer terug te komen omdat je steeds weer iets nieuws hebt om naar uit te kijken. Wij komen al vele jaren in dit leuke park en inmiddels zijn mijn kinderen 10 en 8 jaar oud, maar nog steeds gaan ze het allerliefste naar de Julianatoren. De prijs-/kwaliteitsverhouding is goed in vergelijking met soortgelijke parken, zeker met een jaarkaart.

Beoordeling gegeven door Johanna Semper.

Leuk en netjes verzorgd
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15-05-2015

Datum beoordeling: 17 mei 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Vonden het echt 'n leuk park. Prima geregeld met de pendelbussen. Parkeergeld 7,50 vind ik persoonlijk wel hoog. Entreeprijs ook, maar we waren met Jumbo dagje uit kaartjes voor de helft van de prijs. Het was er schoon, netjes, men was vriendelijk, goed gebruik gemaakt van de ruimte in het park, overzichtelijk. Met mooi weer is de speeltuin en ligweide erg lekker. De show was ook boeiend voor kinderen, leuke break. Het begon na de middag wel druk te worden daardoor ontstonden vrij lange wachttijden (op vrijdag na hemelvaart geweest). WC's bij de botsauto's waren alles behalve schoon. Gelukkig was alles binnen wel gewoon gratis. Flesje sinas voor 2,75 vind ik wel veel, maar daar tegenover was het broodje kipburger ook wel erg lekker! Leuk om 120 treden te klimmen over een overzicht van het park te hebben. Aanrader om als eerst te doen (reuzenrad of toren), dan zie je een beetje hoe het in elkaar steekt. Net als bij Slagharen vind ik het slecht aangegeven waar en wanneer er shows zijn. Kinderen tot ca 9 jaar kunnen bijna overal alleen in, maar je kunt als ouder meestal ook mee, als kinderen niet durven of te klein zijn, niks te maken met leeftijden of lengtes. Alle attracties waren open, er was genoeg personeel. Er liep ook iemand te vegen. Het omroepen van verdwaalde kinderen was ook duidelijk en prima verstaanbaar. Het enige echte irritante vond ik....de muziek bij de waterspuitbootjes, het zit nog in mijn hoofd!

Beoordeling gegeven door Boeiend.

Leuk voor jonge kinderen maar te duur
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 25-04-2015

Datum beoordeling: 25 april 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het park is leuk voor kinderen tot 12 jaar. Met grappige en niete echt enge attracties. Helaas, Het park is niet groot en mede daarom is de entree a 20,00 euro veel te hoog. Als volwassene heb je er weinig te doen maar betaal je wel de volle mep.

Beoordeling gegeven door Breukelen .

TOPPIE
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 06-04-2015

Datum beoordeling: 6 april 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Leuke dag. Gelachen, genoten. En heel leuk voor gezinnen met kleine kinderen. Aardig personeel en het is allemaal overzichtelijk. We hebben niet eens alles kunnen zien en doen in 1 dag.

Beoordeling gegeven door M. van Lienen.

Slechte kermis
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 23-10-2014

Datum beoordeling: 23 oktober 2014

Reisgezelschap: gezin

Alles staat er heel dicht op elkaar, en omdat het er druk was kon je nergens bij. De langste rijen staan voor de wc's warvan er te weinig zijn en ze zijn vies. Gelukkig hadden we gratis kaartjes want het is geen entree waard. We zijn weer heel snel gegaan!

Beoordeling gegeven door E, van Bakel.

Bij elkaar geraapt zooitje
1 11111

Bezoekdatum: 08-09-2014

Datum beoordeling: 9 september 2014

Reisgezelschap: gezin

Wat het al zegt een zooitje! wat hier fout is! Hygiëne: Toiletten hangt een stank dat is niet te harde. Schoonmaken! Attracties: de helft is dicht! neem meer personeel aan om dit te runnen! 65+ ers/medewerkers: een ouwe vent van bijna 70 jr runt 4 attracties (tenminste probeert hij) er hoeft maar iets fout te gaan en het overzicht op alle attracties is verloren! 4 attracties betekend 1 man per attractie die dit bediend! i.v.m. veiligheid. Waarschuwen: op de attractie bij de dino's (een ritje met karretjes) zat een kerel achter de knopjes waar ik mijn zoontje van 2 inzetten met uiteraard ik en mijn echtgenote erbij, dit apparaat trok zo hard op in het begin dat je kind zichzelf goed kan bezeren... hiervoor word geen waarschuwing gegeven... Ben ik hier nog ooit te vinden: NEE!!! ik denk dat de arbo dit plekje maar eens een keertje moet bezoeken qua veiligheid voor de kinderen. Na 2 uur ergeren zijn wij weer gegaan en mijn god wat was ik blij dat we vrijkaartjes hadden. Als het kon ontving ik ook nog graag mijn 7,50 terug voor het parkeren... Kortom het is gewoon totaal niet VEILIG!!!

Beoordeling gegeven door Drouen.

Schandalig/verschrikkelijk
1 11111

Bezoekdatum: 13-08-2014

Datum beoordeling: 13 augustus 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wat een schandalig en verschrikkelijk park! Te klein, te duur en te volgepropt met bezoekers zoveel dat het gewoon levensgevaarlijke was als er ook maar iets zou gebeuren en ik ben daar normaal erg makkelijk in!

Beoordeling gegeven door Karlijn hamers.

chaotisch
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 6 augustus 2014

Datum beoordeling: 6 augustus 2014

Reisgezelschap: gezin

Toen wij gingen was het er abnormaal druk. Je kon er zowat over de hoofden heen lopen. Het leek mij een onveilige situatie. Ze adverteren met 60 attracties. Dat is mooi maar dan moet er wel ruimte voor zijn en niet zoals in dit geval op een oppervlakte van een amper anderhalf voetbalveld worden gepropt. Paden waren hiervoor mede door de vele wachten te smal en moeilijk begaanbaar. We moesten goed opletten niet de kids uit het oog te verliezen. Na 2,5 uur waren wij het zat en zijn we vertrokken. Buiten de poort spraken we andere bezoekers die eveneens 'gevlucht' waren. Ze spraken er schande van en zeiden "eens maar nooit weer" . En ik sluit me hierbij aan. We hebben de kids een nieuw dagje pretpark beloofd en dat wordt zeker geen Juliana toren.

Beoordeling gegeven door Edwin .

Onverantwoord druk
1 11111

Bezoekdatum: 5-8-2014

Datum beoordeling: 6 augustus 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Je hebt Druk en druk, maar dit overtrof druk in veelvoud. We zijn wel wat gewend tijdens de vakantieperiode, maar dit was zelfs een gevaarlijke chaos. Als de brandweer hier een steekproef zou doen dan kan het park gelijk dicht. De bedoeling is om zoveel mogelijk centen binnen te harken ten koste van de veiligheid en wat in de vergunning staat. In het parkje kon je geeneens meer normaal lopen zonder over de buggies en de honden te struikelen. Het leek wel of ik bij een concert stond lekker dicht tegen elkaar aangeplakt. We zijn in 1 atractie geweest omdat je er 40 minuten erover deed om ergens bij of in te komen. Voor ons geen 2e keer meer. Oja, vrienden van ons zijn vandaag 6 augustus 2014 gegaan ondanks onze waarschuwing. Zij waren daar vaak geweest. Het zou wel loslopen die drukte. Bij aankomst bij het park zijn ze omgedraaid vanwege die onverantwoorde chaos.

Beoordeling gegeven door Lucas.

te druk
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 30 juli 2014

Datum beoordeling: 30 juli 2014

Reisgezelschap: gezin

Vanaf start file tot binnenkomst park 3 kwartier verder. Geparkeerd op p2. Pendelbus stonden ook vast dus duurde super lang. Toch maar gaan lopen naar het park...Door bospad en niet bepaald buggy vriendelijk. Toch €7,50 parkeermunt! Bij alle attracties super lang wachten...totale chaos en weinig overzicht. Ondanks de lange wachttijden toch lege plekken in attracties, onbegrijpelijk. Wc's mogen vaker gecontroleerd worden. Voor shows minimaal een half uur in de rij wil je een plekje hebben. Dit park moet echt een bezoekers stop hebben Voor kleine kids was het echt niet te doen. Dit nooit meer!

Beoordeling gegeven door tess.

Belachelijk druk
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 30-7-2015

Datum beoordeling: 30 juli 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Al eerder geweest, toen was het hartstikke leuk. Vandaag 2 uitvinder de file gestaan. Geen parkeerplekken meer. Maar nergens aangegeven dat het te druk is en er geen plek meer is. Kind van drie in alle staten en onverrichter zaken weer terug. Erg jammer

Beoordeling gegeven door Tamara.

Slecht
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 25-07-2014

Datum beoordeling: 30 juli 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Druk, attracties die niet effecient benut worden en dus lange wachtrijden, achterstallig onderhoud, wc's in een soort van containers. Prijs - Kwaliteit niet in overeenstemming. Niet voor herhaling vatbaar.

Beoordeling gegeven door Dewi.

Heel mooi park!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 27.07.2014

Datum beoordeling: 27 juli 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Super leuke park voor de kleintjes. Mijn dochter van bijna 5 en zoon van bijna 2 jaar hadden echt de hele dag naar hun zin! Heel veel attracties, vriendelijk personeel en de prijzen vallen ook best mee! Ook schone park incl. schone toiletten! Wij gaan deze park zeker nog vaker bezoeken. Echt een aanrader! Wachttijd in het rij voor een attractie was ong. 5 minuten. Zeker niet lang dus.

Beoordeling gegeven door Marcela.

Gezellig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 03-05-14

Datum beoordeling: 10 mei 2014

Reisgezelschap: met vrienden

Het park is kleinschalig en gezellig, de medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Het park is schoon en jonge kinderen onder de 12 jaar kunnen zich hier goed vermaken in leuke attracties.

Beoordeling gegeven door M. Boerman.

Super leuk!!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: Elk jaar meerdere malen!

Datum beoordeling: 9 mei 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ga er elk jaar heen met mn neefje! Super leuk kindvriendelijk park! En geweldig personeel :D

Beoordeling gegeven door Lisanne.

Geweldig park!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 05-05-2014

Datum beoordeling: 8 mei 2014

Reisgezelschap: gezin

Ontzettend leuk park voor de kids. Geweldig leuke atracties, vriendelijk personeel en prachtig mooie shows. Een echte aanrader!!

Beoordeling gegeven door K. Kerstens.

Geweldig!!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 3 mei 2014

Datum beoordeling: 8 mei 2014

Reisgezelschap: gezin

Geweldig park voor kinderen van 2 tot 12 jaar!! Vriendelijk personeel en geen lange wachtrijen ! Echt een aanrader

Beoordeling gegeven door Sandra.

gaaf!!!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 20-04-2014

Datum beoordeling: 8 mei 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ik ben samen met mijn oppaskinderen naar de Juliana Toren geweest... Ik vond het een heel leuk en gezellig park! De kinderen hebbeen genoten. Het park is niet al te groot waardoor de kleinste niet zulke grote stukken hoefde te lopen, en minder snel moe werd. Dit park is echt een aanrader!

Beoordeling gegeven door Maartje.

te gek
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 1 mei 2014

Datum beoordeling: 8 mei 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

super park voor kinderen met jonge kinderen. vriendelijke personeel die overal mee wil helpen, geen lange wacht rijen. en de mascottes zijn echt kindervrienden en de show is echt te gek

Beoordeling gegeven door leroy.

Dramatisch
1 11111

Bezoekdatum: 20 oktober 2013

Datum beoordeling: 1 november 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Valt heel erg tegen. Super klein park. Vreselijk lange wachttijden bij elke attractie. Omdat het park erg klein is. Is alles op elkaar gepropt. Vandaar de lange rijen. Park is slecht onderhouden. Oogt heel oud. Kinderen van 6 en 8 vonden er niks aan. Restaurant mocht ook wel eens opgepimpt worden. Al met al voor je hebt er niks aan voor t geld. Geef liever 10 euro extra uit om naar de Efteling te gaan. Wat een afgang zeg

Beoordeling gegeven door Ikke.

Veeel te klein opp.
1 11111

Bezoekdatum: 14-8-13

Datum beoordeling: 15 augustus 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

14-8-13 geweest .. We hebben na een half uur het park verlaten... Zzzoooooo druuuukkk en alles op een klein oppervlakte.. Attracties zagen er leuk uit, maar we hebben er niet van kunnen genieten.. Frietrijtje er stonden wel 30 man voor ons.. Overal lange en echt lange wachtrijen.. Onze dochter van 2 kon er niet eens los rondlopen zooo druk.. We zijn gewoon weggegaan jammer voor de entreekosten .. Dan kan je beter naar kernies wunderland, groot oppervlakte etc , is voor ons even ver (1uur met auto)

Beoordeling gegeven door Ö. Uygun.

Wat een leuk park!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 14 augutus

Datum beoordeling: 15 augustus 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wat een leuk park voor onze kleine Tim. We waren er afgelopen week en hebben echt de hele dag genoten. Tim was zo moe aan het einde van de dag. Thomas de Stoomlocomotief was er, en ook dat was een super leuk. Het was wel druk toen we er waren, maar wle gezelig. en ach, praatje hier, praatje daar. En die donkere man bij het thaise eethuisje, wat leuk kon hij zingen zeg. Echt super aanbrader!

Beoordeling gegeven door Johan K..

super slecht
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 12 augustus

Datum beoordeling: 13 augustus 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

maandag 12 aug geweest wat een rotdag veeeeellll te druk voor de kinderen erg sneu doordat we bij elke attractie zo lang moesten wachten, konden ze bijna nergens in. Onnozel personeel..niet te geloven!! Kortom nooit weer, sneu voor de kids maar genoeg andere leuke parken!!

Beoordeling gegeven door Anja.

Vreselijk
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 8 augustus 2013

Datum beoordeling: 10 augustus 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

8 aug 2013 naar Koningin Julianatoren geweest met mijn zoontje van 6. Wat een tegenvaller. Dit park geeft iedere 2 minuten kaartjes weg op vakantieveilingen.nl en dat was te merken. Veel te druk op een relatief kleine oppervlakte. Alle attracties staan erg dicht op elkaar en het was één mensenmassa. Al struikelend over massa’s mensen en buggy’s toch enkele attracties kunnen bezoeken, maar deze waren niet echt de moeite van het wachten waard. De attracties zijn wel erg suf voor wat grotere kinderen. Zelfs mijn zoontje van 6 vond het meeste veel te kinderachtig. Alleen de duikvlucht en de hoge glijbanen vond hij wel spannend. En dan het hoogtepunt: patat halen!! Minstens een half uur in de rij moeten staan om te kunnen bestellen bij die ene kassa die er stond en je kon er niet pinnen! Godzijdank had ik contant geld bij me anders had ik eerst naar de ingang van het park gemoeten om te pinnen om vervolgens opnieuw in de rij plaats te nemen. Patat en milkshakes waren ook bijzonder prijzig. Park veel te duur voor wat het is en parkeren kost ook nog eens 6 euro. Al met al geen aanrader. Wel leuk voor kleine kindjes tot een jaar of 4 maar dan niet in de zomervakantie!!

Beoordeling gegeven door Anja.

valt erg tegen
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 07-08-2013

Datum beoordeling: 8 augustus 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

matig park, onvriendelijk personeel, veel te duur in verhouding voor wat je ervoor krijgt.

Beoordeling gegeven door jong gezin.

superpark
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 25-7-13

Datum beoordeling: 26 juli 2013

Reisgezelschap: gezin

Cijfer is op basis van: voordelige gezinskaart(gratis naar 11 andere parken), super verzorgd park en vriendelijk personeel(gepensioneerde medewerkers wekken vertrouwen)

Beoordeling gegeven door Jan.

Niet meedenkende mensen
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 1-6-2013

Datum beoordeling: 6 juni 2013

Reisgezelschap: met partner

Erg commercieel en weinig helpende hand van medewerkers als je een samengesteld gezin bent die net bij elkaar woont. Hierdoor lastig te bewijzen dat we in 1 huis wonen. Wordt dood leuk gezegd dat we dan maar twee gezinsabonnementen moeten kopen… Volgend jaar weer lekker blijdorp abonnement!!

Beoordeling gegeven door bert.

Je geld niet waard
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 31-05-2013

Datum beoordeling: 31 mei 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Tsja...€66 voor 2 volwassen..een peuter en parkeerticket....Dan kom je het park in...de helft van de attracties zijn dicht...attracties die half bemand zijn (1 iemand die 2-3 attracties moet bedienen) Als volwassene pas je nergens fatsoenlijk in...met flink wat proppen/benen optrekken pas je in wat attracties..zelfs de kiddy rides deden het niet. Medewerksters 'ja de stekker zitten er denk ik niet in' Maar op de vraag of ze die er even in wilde stoppen...dat was niet mogelijk....tussen 12 en 12.30 zijn alle (!!) attracties dicht...gok dat tussen 11.30-13.30 attracties gedeeltelijk geopend waren...het is erg op elkaar gebouwd...fijn dat je geen lange afstanden hoeft te lopen, maar er is echt zoveel mogelijk attracties op zo weinig mogelijk ruimte gebouwd. Daarnaast wordt het halve park bediend door 65+ ers die vriendelijk gezegd de snelste niet zijn....geduld gewenst...

Beoordeling gegeven door Feenstra.

Voor kinderen tot 8 jaar
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: het hele jaar door

Datum beoordeling: 7 oktober 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Leuk, klein park met veel attracties. Prettig is het picknickbos waar je je tas de hele dag in grote opbergboxen kunt leggen. Vooral de jaarkaart is een goede deal. Mijn dochters zijn 6 en 7 jaar en vinden alle attracties leuk. Ik ben het afgelopen jaar 5 keer geweest en het personeel is altijd vriendelijk. Nadeel kan zijn dat er veel muziek/lawaai aanwezig is. Ik denk dat kinderen vanaf 8 jaar het park te kinderachtig vinden.

Beoordeling gegeven door Martine.

een superleuk familiepark
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 08-09-20012

Datum beoordeling: 8 september 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Dit is een superleuk familiepretpark. Er zijn voor kinderen van elke leeftijd veel verschillende attracties. Ook als ouders kun je in veel dingen mee....

Beoordeling gegeven door Sandra.

voor de kleintjes
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: aug 2012

Datum beoordeling: 30 augustus 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Dit park was erg leuk voor onze vijfjarige. Ze mocht bijna overal in, de attracties waren niet te wild en de wachtrijen waren kort. De attracties staan wel erg dicht op elkaar en soms pas je er als volwassene (bijna) niet in.

Beoordeling gegeven door J..

Super leuk park!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 12 mei 2012

Datum beoordeling: 24 augustus 2012

Reisgezelschap: gezin

Het is een erg verzorgd en overzichtelijk park. Mijn kinderen (3, 5 en 8) hebben zich erg vermaakt. Het is echt een park om met met de hele familie naar toe te gaan. Er werken erg aardige mensen die de attracties bedienen. En die met jong en oud een praatje maken. Echt een park om nog een keer terug te komen met de kids!

Beoordeling gegeven door Cloë Zantman.

matig
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 09-08-2012

Datum beoordeling: 9 augustus 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Erg commercieel park(je). Klein oppervlak met heel veel attracties en eetgelegenheden. Eigenlijk een hele dure kermis (veel blingbling en lawaai). Ik ga er niet meer heen zonder een echt forse korting. Bij grote drukte is het slecht toeven, lange wachttijden en soms chagrijnig (meestal ouder) personeel (bv bij de kassa). Gelukkig geeft het bos aan de achterkant wat rust. Kinderen hebben het wel naar hun zin gehad, behalve dat voorval met die chagrijnige (oudere) attractiebestuurder die mijn zoontje van 4 niet snel genoeg vond ... 80 euro betaald en dan zo'n behandeling, dat doet zeer hoor!

Beoordeling gegeven door Frank.

Heerlijk
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: donderdag 26 juli 2012

Datum beoordeling: 27 juli 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Na vele jaren vandaag terug geweest als oma met kleindochter van 4 jaar. Nog altijd zijn atracties lekker dicht bij elkaar, wat voor een kleintje erg makkelijk is. Ze mocht praktisch overal in en dat oma niet meekon of zich moest opvouwen, ach, wie zeurt daarover als haar kleinkind straalt van plezier. Het picknickbos is zo'n heerlijke rustige onderbreking (ondanks de drukte!). Voldoende schaduwplekken, en dat was nodig, het was 28 graden. Eten en drinken heb ik altijd bij me, dus daar heb ik geen ervaring mee. Kortom: een heerlijke dag.

Beoordeling gegeven door oma Baukje met kleindochter Sophie.

super voor jonge kinderen
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 30 april 2012

Datum beoordeling: 29 mei 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Onze zoons van 3 en 4 jaar konden overal in. Geen lange wachtrijen en het is een overzichtelijk park.

Beoordeling gegeven door W. Oerlemans-Beije.

leuk voor de kleintjes
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: juli 2011

Datum beoordeling: 14 februari 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wij waren met onze pasgeboren zoon en dochter van 2.5 jaar.Onze dochter heeft zich super vermaakt,kon bijna overal alleen in.De wachttijden waren over het algemeen kort.Het park is idd wat verouderd en klein qua opzet.Ondanks de drukte toch veel eetgelegenheden gesloten.We vonden het wel duur en vreemd dat zowel volwassenen als peuters dezelfde hoge entreeprijs moeten betalen,terwijl het puur voor jonge kinderen vermaak is.

Beoordeling gegeven door Brigitte Sassen.

leuk park voor jonge kinderen tot 8 jaar
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 10-09-2011

Datum beoordeling: 11 september 2011

Reisgezelschap: gezin

Tamelijk hoge entreeprijzen voor een gezin, ouders en twee kinderen. Jammer dat een aantal attracties dicht waren i.v.m onderhoud of dat er een aantal onderdelen defect waren, toch tijd voor enige vernieuwing?(of einde seizoen?) Wij gaan buiten de vakantie, 1 x per jaar, de kinderen vinden het geweldig. De koffie en thee zijn inmiddels niet gratis meer...maar dat mag de pret niet drukken.

Beoordeling gegeven door Jolanda.

superdag
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni 2011

Datum beoordeling: 28 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ontzettend leuk klein opgezet park voor de kinderen. Doordat het kleinschalig is is het overzichtelijk voor de kinderen en kan je ze lekker hun gang laten gaan. Attracties zouden een likje verf kunnen gebruiken maar verder prima park om een dagje heen te gaan.

Beoordeling gegeven door Maaike.

Leuke dag
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 21 Juli 2011

Datum beoordeling: 22 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Onze dochters van 3 en 4 jaar hebben volop genoten (ideale leeftijd voor dit park). Veel attracties, leuke shows met Julius, schoon park. We zijn hier naartoe gegaan omdat we via de actie van c1000 15 euro korting hadden per kaartje.

Beoordeling gegeven door Henk Gelden.

geschrikt voor kinderen
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 12 juni

Datum beoordeling: 15 juni 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

mooi park voor kinderen allen jamer dat zij ook de volle pont moeten betalen maak het voor de kinderen gratis en voor de ouder zo laten en dan de patade wat een aan mop er was geen parade was alleen een cloun en jul die kindere liedjes zong nu vraag ik je noem het dan geen parade maar kinder show en als je een foto wildt maken bij de ingang op de pc komt hij echt mooi niet aan hoor allemaal flouwe kul staat mijn dochter van 3 voor het schrerm kun je de foto door sturen via e-mail nou vergeet het maar allemaal lokke brood dit kan toch ook anders doe gewoon wat er staat en het cijf 5 wordt dan een 8 a

Beoordeling gegeven door y hetebrij.

geweldig voor de kinderen
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 12mei

Datum beoordeling: 28 mei 2011

Reisgezelschap: met opa en oma

kinderen konden overal in kleine wachttijd In de botsautotjes een belevenis. De draaimolen zijn ze wel 6maal in geweest.Leeftijd 2-4-6 jaar

Beoordeling gegeven door riet spijkerbosch.

Leuk park zeker voor de kleine kinderen
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 29-09-2010

Datum beoordeling: 30 september 2010

Een hele leuke dag gehad samen met ons zoontje van 2,5 jaar. Hij kon al in de meeste atracties. Je ziet dat het een wat ouder park is maar dit geeft ook wat sfeer. Aangezien wij een abonement hebben op de beekse bergen was het voor ons ook nog eens gratis toegang! Wij komen nog wel eens een keer terug.

Beoordeling gegeven door Adrienne Gitmans.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Juni 2009

Datum beoordeling: 2 september 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door J.E.T Turfboer.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 6 augustus 2010

Datum beoordeling: 28 augustus 2010

Bij binnenkomst om half 11(park gaat open om 10 uur) was het al verschrikkelijk druk. Heel veel attracties waren nog dicht en gingen pas om 12 uur of half 1 open. Sommige attracties deden het helemaal niet. Het park is erg klein en alles staat heel dicht op elkaar waardoor het erg onoverzichtelijk is. We waren met kinderen van de leeftijd bijna 2,5 jaar en 5,5 jaar. Voor ons 5 jarig kind waren de attracties veel te simpel en niet leuk. Voor ons 2 jarig kind waren veel attracties weer net te gevaarlijk of te spannend. De ideale leeftijd voor dit park ligt eigenlijk tussen de 3 en 4 jaar. Voor ons was het geen succes, we vonden het zonde van de 75,00 die we voor het gezin betaald hebben.

Beoordeling gegeven door Camilla Broers.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 14 juni 2010

Datum beoordeling: 28 augustus 2010

Super leuk voor onze kleine meid en ook de gratis koffie en thee is een leuke en goede service. Wel erg jammer dat er een aantal attracties kapot/dicht waren en veel eet/drink tentjes gesloten ondanks erg druk.

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: juli en aug 2010

Datum beoordeling: 28 augustus 2010

koningin Juliana toren is door ons opa en oma met de kleinzoontjes Dari 4 jaar en Javey 2 jaar echt verkozen tot het leukste park van nederland , we zijn er nu 3 keer geweest deze vakantie want de kindjes vinden het helemaal top ! ook opa en oma genieten er de hele dag ... heel fijn park , toppertje !! het is overzichtelijk, schoon ( heel belangrijk ) leuke attractie's voor de allerkleinste , super vriendelijke medewerkers ... ja hele dikke 10

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2010

Datum beoordeling: 3 augustus 2010

De Juliana Toren is een erg leuk pretpark, voor de allerkleinste tot aan de opa's en oma's. De hele familie geniet, zeker omdat je in (bijna) elke attractie met je kind mee mag!!! Gewoon een leuke dag! 1 minpuntje: voor een (groot) gezin een duur dagje....

Beoordeling gegeven door petra van laar.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juni '09

Datum beoordeling: 29 juli 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door mireille ruiken.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15/04/2010

Datum beoordeling: 19 april 2010

Koningin Julianatoren - Apeldoorn

Beoordeling gegeven door Rosiers Fanny.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15 juli 2009

Datum beoordeling: 12 maart 2010

Een super leuk attractiepark, kinderen kunnen zich er een hele dag prima vermaken en de ouders dus ook :-)

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: jaarkaart

Datum beoordeling: 12 maart 2010

We geven een voldoende op de grond van een jaarkaart. Zou ik een dagkaart gekocht hebben dan zou ik een onvoldoende hebben gegeven. Ik zal het even toelichten. Je bent voor een gezin 80 euro kwijt om binnen te komen. Dan verwacht je toch heel wat van een park. Dat viel tegen, er zijn op een klein terrein zoveel mogelijk attracties gepropt. Je hebt het park in iets meer dan een halve dag echt wel gezen. Onduidelijk waar de ingangen van de attracties zijn. En dan is het park al niet zo groot gezien hoeveel eettentjes ze hebben!!! Wat wel een voordeel is dat je je tas met etenswaar in een doos kan stoppen in het picknick bos. En waarom geef ik dan toch een 7 Dat komt omdat er veel leuke bonnen bij de jaarkaart zitten en je de kaart er dan zo uit hebt. En dat het dan ook leuk is om af en toe 2 uurtjes te gaan.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: augustus 2009

Datum beoordeling: 25 december 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Wil van Houselt.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 1-08-09

Datum beoordeling: 22 augustus 2009

Mooi park voor kinderen van +- 5 jaar, Voor oudere kinderen minder te doen Horeca is wel wat minder

Beoordeling gegeven door N.N..

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 29-7-09

Datum beoordeling: 5 augustus 2009

Om te beginnen, onze dochter van 7 heeft zich prima vermaakt maar dat is wat ons betreft helaas niet genoeg voor een voldoende. Dit park is niet meer van deze tijd (ik kan mij herinneren dat ik in dezelfde bootjes heb gezeten toen ik zelf 8 jaar was... ben nu 41) dat is op zich niet zo erg als ze niet de prijzen zouden rekenen van deze tijd. Bijna €20 toegang per ouder die vrijwel nergens in kunnen is eigenlijk diefstal, oh ja je kunt dan (zoals overal in het park aangegeven staat) gratis koffie drinken (helaas maar op één punt in het park). Je zou verwachten dat ze er voor zorgen dat er in het hoogseizoen genoeg personeel zou zijn om de drukte goed aan te kunnen, nou mooi niet. Sommige atrakties gingen per toerbeurt open en dan nog gaat alles op z'n elf-en-dertigst, personeel is overigens wel heel vriendelijk, met giga wachttijden tot gevolg. Helaas hier zien ze ons niet terug, voor het geld dat ze rekenen zijn er veel leukere attracties in Nederland (waar voor ouders ook wat te doen of te zien is..) waarbij ik een lans wil breken voor het ondergewaardeerde Archeon(vanaf 5 jaar).

Beoordeling gegeven door Erwin Maréchal.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 30 juli 2009

Datum beoordeling: 1 augustus 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door M.H. van Vliet.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 10-05-2009

Datum beoordeling: 27 juli 2009

zeer leuk park voor kinderen en ouders

Beoordeling gegeven door corne van leeuwen.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: zondag 5 juli 2009

Datum beoordeling: 5 juli 2009

Het was een prachtige dag in het park met heel gezin. onze 3 Kinderen hadden echt overal lol aan, en om 17:30 wilden ze nog steeds van het park niet weg. lekker even knuffelen met Jul was ook echt een belevenis.

Beoordeling gegeven door P. Esmaeli Phar.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2008

Datum beoordeling: 2 juli 2009

Leuk voor jonge kinderen, ook ideaal voor basisschool schoolreisjes (bv. groep 1-5). Overzichtelijk en genoeg te doen.

Beoordeling gegeven door joke kuiper.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 30 april 2009

Datum beoordeling: 9 juni 2009

Het park Julianatoren is bij ons gezin echt favoriet!! Het is echt ideaal als je kleine kinderen hebt. Ze kunnen echt bijna overal in en dat kun je van andere parken niet zeggen!! Echt waar voor je geld!! Ook zijn we grote fans van Jul de muis en zijn vrienden. Ons zoontje Maarten is helemaal gek van Julianatoren. Hij spaart ook echt alles van het park. Hij heeft o.a. al zeker 100 poppetjes. Echt een aanrader!

Beoordeling gegeven door Els ter Huurne.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 1 mei 2009

Datum beoordeling: 1 mei 2009

Vandaag (1 mei 2009) naar Koningin Juliana Toren geweest. Tja, wat zal ik er van zeggen. Jarenlang waren we verwend door de Efteling en Eurodisney, maar nu met kleine kinderen toch maar besloten om naar een park te gaan meer gericht op kleinere kinderen. Wat een spijt........ de logistiek was waardeloos. Het begon al bij het parkeren. Ik moest tussen 2 rijen auto's door manouvreren waar aan beide kanten misschien nog 5 cm over was, zo slecht waren de rijen gevormd. Vervolgens moet je met je buggy over een parkeerplaats vol met kiezel sjouwen en kun je via een wandelpad dwars door het bos naar het park. Op zich geen verre wandeling, maar met een buggy wel één met opstakels. Het park was toch voor kleine kinderen, dus je zou verwachten dat het buggy vriendelijk zou zijn. Vervolgens sta je voor kaartjes in de rij, moeten de mensen die net hun kaartje bij een andere kassa gekocht hebben dwars door een andere rij wachtenden heen en zijn tientallen mensen met buggy's aan het manouvreren om door het ene kleine poortje heen te komen. Afijn, niet ieder park kan tippen aan de Efteling. De vele attracties lagen behoorlijk opgepropt, maar is daardoor uiteraard wel weer fijn voor kleine kinderen, want die hoven geen kilometers te lopen. De atrracties zijn wel vaak meer van hetzelfde. Of een soort treintje of een soort vliegtuigjes. Na 2 attracties toch maar even gaan zitten voor poffertjes, waar we 2 keer voor terug moesten, want ze waren ons vergeten (van personeel van nog net geen 16 kun je natuurlijk ook niet veel verwachten). Uiteindelijk dan die poffertjes gekregen waar we inmiddels al 20 minuten op zaten te wachten, waren ze gewoon net niet overal verbrand!!!!!! Niet te eten dus! Omdat ik al in alle staten was, heb ik er maar niets van gezegd, ik was bang dat ik zelf achter dat apparaat zou kruipen om die mannetjes het een en ander te leren over poffertjes bakken, maar ja, daar kwam ik niet voor. Het ergste was achter de rug, want de rest van de dag verliep wat soepeler (afgezien van de heeeeele lange wachttijd bij de monorail-helikoptertjes). Jammer is wel dat je nergens even rustig kunt zitten, want overal zijn attracties en de enige plek om te ontsnappen aan de drukte is het overigens erg mooie picknickbos. Wat ik achteraf ook heel vreemd vond, is dat volwassenen ook de volle mep moeten betalen, terwijl ik met mijn 1,87m nergens mee in kon, tenzij ik zo lenig zou zijn als een willekeurig slangemens. Het gevolg was dus, dat ik grotendeels op bankjes heb doorgebracht, kletsend met andere papa's die min of meer dezelfe beleving hadden als ik. Maar eerlijk is eerlijk, mijn zoontje (4,5 jaar) vond het geweldig en daar ging het tenslotte om. P.s. de frietjes waren heerlijk! Oh ja, nog een hele belangrijke vergeten: het vele voordringen. Dit ligt niet altijd aan het park, maar ook aan de vele ouders die hun kinderen blijkbaar niet kunnen opvoeden en de juiste normen kunnen bijbrengen. Maar goed, die ouders kunnen ook niet overal bij gaan staan, dus vind ik wel dat het personeel af en toe zou kunnen optreden als er weer zo'n bijna puber wil voordringen bij kinderen die een kop kleiner zijn.

Beoordeling gegeven door Dennis.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 27-04-2009

Datum beoordeling: 27 april 2009

Wat een heerlijk ouderwets gevoel! Toch druk en geen lange wachttijden. Gezellige sfeer. Ideaal voor echt de kleinere kinderen.

Beoordeling gegeven door mevr van Dooren.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: vorig jaar juni

Datum beoordeling: 1 april 2009

Toppie park voor kleine kids. Ze willen er dit jaar weer naar toe dus dat zegt wel wat.

Beoordeling gegeven door Marina.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 30-7-2008

Datum beoordeling: 6 december 2008

Op zich leuk voor kleine kinderentot een jaar of 12, maar erg duur voor wat het park biedt. Ook behoorlijk klein, waardoor er bij de leukere attracties lange rijen stonden.

Beoordeling gegeven door Mariska.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 29 november 2008

Erg leuk!

Beoordeling gegeven door K. van Brummelen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 26 sept 2008

Datum beoordeling: 29 oktober 2008

heel erg geschikt voor jonge kinderen. Wij waren er met twee kinderen van 2 en 4, die hebben erg genoten. En wij van het eten! Wel veel kleiner dan je denkt

Beoordeling gegeven door Mariette Renee.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 15 sept 2008

Datum beoordeling: 6 oktober 2008

leuk park alleen een beetje jammer dat alles beperkt open is al lossen ze het wel goed op door attracties afwisselend te openen (wordt aan gegeven met bordjes met de tijd erop) vriendelijk personeel

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 19-09-2008

Datum beoordeling: 20 september 2008

Het was een superdagje en omdat alle kinderen op school zaten en wij een studiedag hadden was het super rustig. Wij hoefden helemaal niet te wachten bij de attracties en konden meerdere keren achter elkaar.

Beoordeling gegeven door Max Huijsmans.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 30 augutstus 2008

Datum beoordeling: 20 september 2008

gezin met 2 kinderen.4 en 6 jr Ontzettend leuk park, ik als oudere moeder (40jr) heb ontzettend genoten. Dit is echt een park voor de wat jongere kinderen. Hele leuke attractie waar je zelf ook met je kinderen in kan, zoals bootje varen, de hoge glijbanen met glijmatten, geweldig samen genieten met je kind.Gezellige opzet. Prijen horeca zijn redelijke prijzen. Hier gaan wij zeker terug. Mijn kinderen zijn er niet over uitgepraat!

Beoordeling gegeven door Jalink.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: zaterdag 16 augustus

Datum beoordeling: 13 september 2008

We waren met 6 gezinnen op zaterdag 16 augustus op bezoek in de Julianatoren in Apeldoorn. We troffen het met het weer,de hele zon. Het bijzondere van Juliana toren is, dat ieder zijn eigen atractie uit kan kiezen, je toch steeds bij elkaar in de buurt bent en de kinderen samen zijn. Ruime gelegenheid voor de lunch en dat alles voor een goede prijs,behalve voor de 2 jarigen in de wandelwagen vonden we de entree te hoog.Toch een heerlijk park om met het zin naar toe te gaan,`n aanrader.

Beoordeling gegeven door Julianatoren.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 05-08-08

Datum beoordeling: 5 augustus 2008

Voor een kinderpark vinden wij het heel raar dat je ca. 10 minuten moet lopen van de parkeerplaatsen naar het park zelf. En dat niet over een speciaal aangelegde weg maar eerst door het bos (lekker met een buggy) en darna nog een stuk over een fietspad aan een hele drukke weg gelegen Vinden wij niet echt verandwoord. Je kan naturrlijk ook met de bus gebracht worden maar dan sta je ca. 30 minuten te wachten en je buggy moet ongeklapt worden anders kan je de bus niet in lekker met een volgeladen buggy

Beoordeling gegeven door Fam. Versteegh.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: september 2007

Datum beoordeling: 27 juli 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 20 juni 2008

Datum beoordeling: 12 juli 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Beda Eckhardt.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 29-06-2008

Datum beoordeling: 29 juni 2008

Prijsverhouding (met prijs van andere parken) is vrij hoog. Park is niet erg groot, maar wel vriendelijke personeel en leuke attracties voor kinderen van 2 t/m 12 jaar. Voor oudere kinderen er is niets te doen. Het is erg leuk voor ouders om met hun vrienden met hun kinderen te gaan. Dan is iedereen blij. Er is genoeg gelegenheid om lekker te eten en drinken. Koffie & thee zijn gratis, net als parkeren. Naar andere parkeerplaats rijd elke halfuur een pendelbus vanaf park. Zelfs met hele drukke dag, als vandaag, zijn kinderattrakties met erg weinig wachttijd in de rij. Kinderen kunnen zich ook vermaken in picknikbos met speeltoestelen of op erg hoge glijbaan. Als je kaartjes met korting (of 2=1) kan kopen is erg anbeloven het park te bezoeken, zeker met mooi weer.

Beoordeling gegeven door Lilia.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 29-06-2008

Datum beoordeling: 29 juni 2008

Prijsverhouding (met prijs van andere parken) is vrij hoog. Park is niet erg groot, maar wel vriendelijke personeel en leuke attracties voor kinderen van 2 t/m 12 jaar. Voor oudere kinderen er is niets te doen. Het is erg leuk voor ouders om met hun vrienden met hun kinderen te gaan. Dan is iedereen blij. Er is genoeg gelegenheid om lekker te eten en drinken. Koffie & thee zijn gratis, net als parkeren. Naar andere parkeerplaats rijd elke halfuur een pendelbus vanaf park. Zelfs met hele drukke dag, als vandaag, zijn kinderattrakties met erg weinig wachttijd in de rij. Kinderen kunnen zich ook vermaken in picknikbos met speeltoestelen of op erg hoge glijbaan. Als je kaartjes met korting (of 2=1) kan kopen is erg anbeloven het park te bezoeken, zeker met mooi weer.

Beoordeling gegeven door Lilia.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 27-06-2008

Datum beoordeling: 29 juni 2008

leuk overzichtelijk en zeer kind vriendelijk.normaale prijzen en wat op viel was zeer (kind) vriendelijk personeel wat hun best deed om iedereen het naar hun zin te maken. pakeren en koffie en thee gratis

Beoordeling gegeven door natascha.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 22-06-2008

Datum beoordeling: 28 juni 2008

Dit park is echt gewelgig voor kinderen, het is kindvriendelijk, kinderen kunnen een hoop dingen zelfstandig doen, het is een opgeruimd en schoon park.

Beoordeling gegeven door gerrie buurkes.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 7 juni 2008

Datum beoordeling: 28 juni 2008

het is een super leuk park voor de hele kleine kinderen , maar ook nog voor wat oudere kinderen de prijs is niet hoog voor wat je allemaal krijgt en dan is de koffie en thee ook nog gratis het is een echte aanrader

Beoordeling gegeven door yvonne korlaar.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 24 juni 2008

Erg leuk pretpark voor kleuters. Alles is dicht bij elkaar en er zijn geen lange wachttijden. Je kunt als ouder overal mee in of op. Super idee voor een geslaagd dagje uit!

Beoordeling gegeven door Tamara Carli.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: eind mei 2008

Datum beoordeling: 21 juni 2008

leuk voor kinderen, erg druk

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: april 2008

Datum beoordeling: 7 juni 2008

een superleuk park voor gezinnen met kleine kinderen onder de 10 jaar vind ik komt goed uit want onze kids zijn 4 en 5 ze kunnen overal in ,niets uitgesloten ,zelf de achtbaan die overigens veruit favoriet was hihi niets dan goeds te melden !

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: april 2008

Datum beoordeling: 7 juni 2008

een superleuk park voor gezinnen met kleine kinderen onder de 10 jaar vind ik komt goed uit want onze kids zijn 4 en 5 ze kunnen overal in ,niets uitgesloten ,zelf de achtbaan die overigens veruit favoriet was hihi niets dan goeds te melden !

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 30-4-2008

Datum beoordeling: 27 mei 2008

een paradijs voor kleine kinderen hier gaan we zeker nog een keer naar toe

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 29-04-2008

Datum beoordeling: 23 mei 2008

De kinderen vonden het fantasties. Het park is verzorgd niet te groot en voor bijde leeftijden (6-8) is er genoeg te doen.

Beoordeling gegeven door M. Opdam.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: sept 2007

Datum beoordeling: 9 mei 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 13 april 2008

Datum beoordeling: 18 april 2008

Het is een leuk park alleen niet veel voor oudere kinderen. De attracties waren ook niet allemaal bemand dus ze gingen tot bepaalde tijd en dan naar de andere om die open te gooien. Beetje jammer want de kinderen hebben er op een gegeven moment genoeg van

Beoordeling gegeven door Albers.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juli 2005

Datum beoordeling: 14 maart 2008

mijn dochter vond dit erg leuk ze was met schoolreisje geweest en ze wilde er zo graag heen dat we in de zomer vakantie nog maar een keer zijn geweest mijn dochter mocht toen gratis dit is dan wel aantrekkelijk heel leuk

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14-sep-2007

Datum beoordeling: 11 maart 2008

echt een super dag zeker voor kinderen tot ongeveer 10 jaar erg leuk .erg compact park zodat je niet zoveel hoeft te lopen erg handig voor kleine kinderen.

Beoordeling gegeven door smits.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: meerder keren per jaar

Datum beoordeling: 26 februari 2008

Dit is een leuk park voor kleinere kinderen. Ik heb een dochtertje van bijna 2 en een van 4.Die van 4 heeft altijd de dag van d'r leven als we naar apeldoorn gaan.In April gaan we ook zeker een jaarabbonement kopen.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 27 oktober 2007

Wij zijn maandag 22 oktober naar pretpark Juliana Toren in Apeldoorn geweest, het park was heel leuk zeker voor kleinere kinderen dat verdient wel een 8 maar de toiletten waren zeker niet schoon en stonken erg dat verdient niet meer dan een 4

Beoordeling gegeven door A.H.vd Berg.