Beoordelingen Oyfo Techniekmuseum

De moeite waard!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 11-08-20

Datum beoordeling: 11 augustus 2020

Reisgezelschap: gezin

Heel leuk en educatief museum. De enthousiaste medewerkers zijn erg vriendelijk en enthousiast. Onze kinderen (7 en 9) vonden het ook erg leuk om aan alle knoppen te zitten en de machines te zien draaien. Daarna zelf iets maken, even wat eten (heel goed betaalbaar!) om het laatste deel te doen. Het bovenste deel van het museum was veel doen dus heel leuk als afsluiter! Helaas was het behoorlijk warm in het museum tijdens deze tropische dagen, anders kreeg dit museum een dikke 10!

Beoordeling gegeven door Anoniem.

Hartstikke leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 20-08-2014

Datum beoordeling: 20 augustus 2014

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Vandaag een bezoek gebracht aan HEIM. Vanwege het weer (regen/wind) zochten we een uitje waar we binnen terecht konden. Het is echt een leuk museum en mijn kinderen (jongen 13 en meisje 9) hebben zich goed vermaakt, Vooral dat je overal aan mag zitten, dat dingen het doen en dat er een speelhoek is met uitdagingen maakte het helemaal top. De entree prijs is redelijk. Wat het nog leuker zou maken is als er bij de diverse objecten meer uitleg zou zijn in de vorm van een gids die e.e.a. kan uitleggen en demonstreren. Dit was vandaag niet echt aanwezig.

Beoordeling gegeven door Henk Dirksen.

fantastisch
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 17-03-12

Datum beoordeling: 27 april 2012

Reisgezelschap: met oudere kinderen

het is erg educatief en er is van alles te doen, voor jong en oud

Beoordeling gegeven door brabander.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni 2010

Datum beoordeling: 7 juni 2010

Dit museum is erg goed bevallen. We houden erg van techniek. De werkende en deels opgewerkte motoren (diesel,stoom,elektrisch) waren erg mooi. Evenals de werkende telefooncentrales (ook opengewerkt), zodat je telefoongesprekken in de zaal kan voeren. Je kan alles zelf aan zetten en er waren vrijwilligers om alles aan te vragen. Daarnaast ook voldoende informatie op de begeleidende bordjes. Geschikt om ook jongere kinderen mee naar toe te nemen. Onze zoon van 5 vind dit museum net zo leuk als NEMO. Er zijn op de bovenste etage een aantal vergelijkbare proefopstellingen en puzzels te vinden.

Beoordeling gegeven door Hetty&Kids.