Beoordelingen SEA LIFE Scheveningen

Leuk met kleine kinderen.
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 26-04-2017

Datum beoordeling: 27 april 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Sea life is erg leuk voor kinderen. Het ziet er mooi uit en goed onderhouden. Het is wel klein dus je bent er zo klaar. Wij hebben het gecombineerd met een dagje scheveningen. Je krijgt een stempel aan het einde in de winkel waardoor je de hele dag in en uit kan lopen. Je kan een boekje kopen voor 2.50 waar de plattegrond in staat. Wij hebben dit gedaan maar achteraf is dit echt weggegooid geld geweest. Er staat namelijk overal duidelijk aangegeven wat de looproute is (wat heel goed is). Verder is het interactief voor kinderen omdat ze een quiz boekje mee kregen waar ze leuke kleine prijsjes mee konden winnen. Een stempel boekje kregen ze mee waarin ze de gehele route stempels konden verzamelen die ze met een apparaat zelf konden zetten en halverwege de route kregen ze nog een leuke plak tatoeage in het thema van sea life bijvoorbeeld een schildpad. Alles bij elkaar hebben wij er van genoten. Maar denk a.u.b niet dat je er een paar uur mee zoet bent want in maximaal 2 uur heb je het echt wel gezien. En nog een ding. De tunnel waar je onder de vissen door loopt is echt super klein.

Beoordeling gegeven door Naomi.

duur in verhouding
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 10 augustus 2014

Datum beoordeling: 10 augustus 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Je bent er zo doorheen voor die prijs schandalig!!!! leuk uitstapje maar voor die prijs is het echt niet waard....voel me eigenlijk een beetje bedonderd :-(

Beoordeling gegeven door Kirsten.

Leuk maar klein
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 24-6-2014

Datum beoordeling: 24 juni 2014

Reisgezelschap: alleenreizend

Het was leuk om de vissen te zien, maar had er meer van verwacht, meer kleurige vissen. En in 1 bak zat zoveel dezelfde vissen en tientallen kwallen, dan kom je snel aan het aantal 3000, wat het volgens mij niet is. En het viel tegen dat je er echt zo door heen bent ( 50 minuten ), en heb het nog rustig aan gedaan. En dat voor zoveel geld, is het niet waard.

Beoordeling gegeven door Irma .

Leuk uitje voor kids
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 02-03-2013

Datum beoordeling: 24 mei 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Leuke plek voor jonge kinderen om een paar uurtjes door te brengen.

Beoordeling gegeven door Willem Pronk.

Bijzonder aquarium
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 12-11-2012

Datum beoordeling: 24 mei 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Klein maar bijzonder aquarium. Leuk om een paar uurtjes door te brengen. Met name de otters tijdens de training is een aanrader. Rolstoelvriendelijk. Parkeergarage op loopafstand.

Beoordeling gegeven door Janna Bin.

Zoveel vissen die je van dichtbij kan zien!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 12 maart 2013

Datum beoordeling: 14 maart 2013

Reisgezelschap: gezin

Sea Life zit op een mooie plek aan de boulevard. Je loopt een route langs de aquaria, deze zien er mooi uit. Je ziet de vissen uit Nederland maar ook tropische. De tunnel is echt heel leuk want de haaien zwemmen dan vlak over je heen. De otters zijn heel erg schattig. Er is een ook leuke speurtocht door het centre voor kinderen. Op verschillende plekken worden er op verschillende tijden voerpresentaties gegeven. De gids hebben we gekocht en leverde nog veel leuke feitjes en leesplezier thuis op.

Beoordeling gegeven door Hugo.

prima
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 5 maart 2013

Datum beoordeling: 13 maart 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Leuk bezoek gehad - met kortingsbon een prima uitje, de otters zijn erg leuk en de voerpresentaties ook. Personeel weet ook veel over de vissen te vertellen. Kaartje blijft heel de dag geldig dus je kan altijd weer even naar binnen. met kids leuk uitje !

Beoordeling gegeven door mariska.

kort
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 26-07-2012

Datum beoordeling: 26 juli 2012

Reisgezelschap: met een groep

aardig wat leuke vissen/zeediertjes , maar erg kort en klein. De kinderen hebben wel genoten van de vissen. Mijn dochter gaf zelf aan dat ze r toch meer van verwacht had. Had met mijn geld liever naar een dierentuin kunnen gaan, daar is er veel meer te beleven voor de kids en volwassenen. In de souvenirwinkel geen vriendelijk personeel. Had meer t gevoel dat ipv om de klanten om t geld ging.Wilde niet eens 2 kleine tasjes geven, terwijl ik voor 20 euro aan spulletjes heb gekocht. jammer vond ik t. teleurstellend... Een keer maar nooit meer ...

Beoordeling gegeven door Natasja.

intimate
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 21-07-2012

Datum beoordeling: 22 juli 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Sealife is really meant for young children; our 2 and 1 year olds loved it. But don't pay full price; we got half-price tickets with Veronica magazine and there are lots of offers out there. It's a really intimate place, which means go early in the morning and you won't have to push through the crowds. About 12 different areas with tanks of fish but you can't get more than about 3 people behind most of the displays. Otters where not there when we went and we couldn't find the yellyfish. A lot of the displays were also very high and not easily seen by small children. They say you need 1.5 hours to et around but we did it in an hour. Location is very difficult to get to with kids as the parking garages are all behind lots of steps. You need to walk to the Kurhaus to avoid the stairs. Parking is very expensive, 6 euro for 2 hours was quite a lot. Pick a nice day and then go to a beach cafe for lunch: expensive but very tasty eating. All in all we paid about 60 euro for a half-day in Scheveningen!

Beoordeling gegeven door Richard Artes.

Best
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 02-21-2012

Datum beoordeling: 21 februari 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Was niet echt groot op het begin zag het er best wel leuk uit maar het is zo klein en na een uurtje sta je weer buiten

Beoordeling gegeven door Ruizendaal.

Triest
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 28 augustus 2011

Datum beoordeling: 30 augustus 2011

Reisgezelschap: met een groep

Met 6 volwassenen en 3 kinderen naar Sea Life geweest. Het was binnen niet druk, maar ondanks dit was het onmogelijk alles goed te zien, zeker voor de kinderen. Wij zijn rustig door alle gangen en kamers gelopen, maar ondanks dat stonden we na 30 minuten weer buiten. Om daar 120 euro voor neer te leggen, ik geloof niet dat dat in verhouding staat met het aanbod.

Beoordeling gegeven door Berbers.

SUPER
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: jan 11

Datum beoordeling: 20 augustus 2011

Reisgezelschap: met vrienden

mooie onderwater spectakel prachtig voor groot en klein mooie dieren heel bijzonder om te zien en helemaal de tunnen waar je door heen loopt

Beoordeling gegeven door Miriam.

Interessant en kindvriendelijk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 01 06 2011

Datum beoordeling: 26 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

We stonden al vijf minuten voor opening voor de deur en werden zeer gastvrij ontvangen, er was gelijk iemand die ons in de eerste zaal uitleg gaf en ons anemonen liet aanraken enzo.

Beoordeling gegeven door Hanneke.

belevenis
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 3-7-2011

Datum beoordeling: 8 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Na enkele jaren overgeslagen te hebben, heb ik besloten om Sea Life weer een keer te bezoeken met mijn kinderen. Op internet had ik gelezen dat er in de loop van de jaren een aantal verbouwingen hebben plaatsgevonden. Ik vond het dan ook de moeite waard om weer eens terug te gaan. De hele route bleek gewijzigd, waardoor ik niet meer wist welke ruimtes ik wel of niet had gezien. Hierdoor leek alles nieuw. Sinds dit jaar zijn er ook otters in het nieuwe buiten gedeelte. De kinderen werden goed vermaakt, mede door het personeel aan wie ze vragen konden stellen. Het personeel liep als karakter ronds, wat het een stuk leuker maakte! Het was de moeite waard. De kinderen gaven achteraf al aan binnenkort weer een keer terug te willen. Aanrader voor families met jonge kinderen!

Beoordeling gegeven door Joris van Drie.

Geweldig leuk bezoek
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 02 juli 2011

Datum beoordeling: 6 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Afgelopen zaterdag geweest samen met mijn dochter van 10 en zoontje van 8. We hebben genoten van een heel leuk bezoek. De Strandjutter heeft ons echt meegenomen in zijn wereld en alle 3 hebben we zelfs een anemoon aangeraakt voor de 1ste keer in ons leven! Mooie aquaria en in het Amazone gebied waan je je echt in de Amazone. Het is allemaal erg goed onderhouden.

Beoordeling gegeven door Dennis.

Een leuke attractie
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: maandag 7 maart 2011

Datum beoordeling: 7 maart 2011

Goed onderhouden aquaria met veel interessante vissen en andere (zee)dieren gezien. We waren met 2 jonge kids (6 en 8 jaar) en die vonden het helemaal geweldig. We hebben alle dieren goed kunnen bekijken, zelfs crabzilla was er nog! De medewerksters waren allemaal erg vriendelijk en hebben de kids goede uitleg gegeven. De dieren waren allemaal erg beweeglijk..niks saais aan. Je moet wel over wat geduld beschikken en niet meteen na 1 minuut weglopen. Als je even een minuutje of 10 per bak neemt zie je veel leuke dingen! Wij hebben er zeker een uur of anderhalf plezier van gehad. We komen ook zeker terug als de verbouwing klaar is en het otterverblijf af is. Aanradertje!

Beoordeling gegeven door Mark en marion.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 4 oktober 2008

Datum beoordeling: 28 februari 2009

mooi,interressant,leerzaam

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 4 oktober 2008

Datum beoordeling: 8 december 2008

mooi om te zien! de kinderen vonden het geweldig en hebben genoten van de "zeebeestjes". ze willen er zelfs graag nog eens heen. dus...een geslaagd uitje!

Beoordeling gegeven door Daniela ten Tije.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 3 juli 2008

Datum beoordeling: 18 september 2008

Ik ben met mijn zoontje van 2 daar geweest en vond het helemaal geweldig, ik vond het zelf ook mooi. Vissen kwamen heel dicht bij en er waren baby zeepaardjes geboren echt hele kleintjes.

Beoordeling gegeven door Grad Thijssen.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: augustus

Datum beoordeling: 17 september 2008

Niet genoeg speelruimte voor kinderen (eigenlijk helemaal niet), zal er dan ook niet zo snel meer heen gaan. Vind dat toch erg belangrijk zeker als het weer wat minder is.

Beoordeling gegeven door Heleen Oevermans.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juli 2008

Datum beoordeling: 11 juli 2008

de kinderen vonden het super, aardig personeel -leggen veel uit en de presentaties zijn ook leuk! Wij gaan zeker nog een keer

Beoordeling gegeven door N.N..

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 17 juni 2008

Datum beoordeling: 21 juni 2008

Je bent er met een uurtje uitgekeken. De prijs vind ik echt te duur hiervoor

Beoordeling gegeven door Diana Borhem.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 27 april 2008

Datum beoordeling: 1 mei 2008

leerzaam en heel erg leuk. voor elke leeftijd geschikt

Beoordeling gegeven door sea life.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 11-2007

Datum beoordeling: 22 februari 2008

We hebben een enorm leuk bezoek gebracht aan sealife in scheveningen.ondanks de drukte werden we heel vriendelijk ontvangen en hadden de medewerkers alle tijd voor ons om over de vissen te vertellen en uit te leggen!! ook voor de kinderen was het heel mooi!!

Beoordeling gegeven door N.N..

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Datum beoordeling: 3 oktober 2007

Het is allemaal wel mooi, maar voor de prijs zou je meer verwachten.

Beoordeling gegeven door Patrick.