Beoordelingen Binkie Speelparadijs

slecht
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 27-08-2017

Datum beoordeling: 28 augustus 2017

Reisgezelschap: met een groep

activiteiten voor kinderen prima. Kwaliteit buffet ver onder de maat evenals de geschonken wijnen.

Beoordeling gegeven door Paul Box.

geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 22-11-2014

Datum beoordeling: 27 november 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Afgelopen zaterdag 22 november hebben wij het feestje van onze zoon gevierd bij binkie. Een pret arrangement waarbij de kinderen voorzien worden van onbeperkt limonade frietjes en een zakje chips of ijsje. De kinderen hebben zich uitstekend vermaakt op het spring kussen, in de blokken,klimmen op de klimwant , de kabelbaan , de rodelbaan en wat ze allemaal fantastisch vonden was de mega glijbaan. De meiden waren gek van de disco. Lekker dansen op leuke bekende liedjes. De kinderen kregen een leuke glittertattoo. Het eten kregen ze in een box soort happymeal met een leuk presentje voor alle kinderen. Onze zoon kreeg bij het eten ook een geweldig cadeau. Wat we nog nooit eerder hebben gezien. Erg leuk bedacht en gemaakt. Wij komen zeker terug

Beoordeling gegeven door Jansen.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 8 november 2014

Datum beoordeling: 11 november 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wij zijn met het kinderfeestje van onze zoon naar Binkie geweest! Het was allemaal super geregeld. Als extra activiteit hebben we paintball gedaan, wat hebben de kinderen genoten! Daarna hebben ze nog lekker in de speelhal gespeeld, met frietjes na, en een leuk cadeau voor de jarige! Zeker een aanrader, en voor herhaling vatbaar.

Beoordeling gegeven door Fam. De Haas .

kids vermaken zich, voor ouders erg saai
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 18-10-2013

Datum beoordeling: 21 oktober 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het is dat we met onze postcode in de prijzen waren gevallen en bij Binkie gratis naar binnen mochten want mijn partner en ik zijn beide van mening dat entreegeld weggegooid geld zou zijn geweest. we zijn afgelopen vrijdag met onze 2 kids naar binnen gegaan en het is een grote hal die blijkbaar geen geld op leverde. Hij is koud en sfeervol ingericht. 1 groot klimtoestel waar de kinderen zich leuk op hebben vermaakt. Voor de mensen die gaan wachten aan tafel tot de kids moe zijn is het heel erg saai, en ook de werknemers hebben er weinig zin in en dit is ook aan hun gezicht af te lezen. Ze zouden de zitruimte sfeervoller in moeten richten en helemaal aan niemand entree moeten vragen, oftewel door het gezellige zitten hun geld verdienen aan de consumpties. Het was vorige week herfstvakantie en er waren mischien hooguit 30 man binnen.........ik denk dat dit allemaal mensen waren die gewonnen hadden met de postcode, en dat deze mensen ws nooit meer terug komen. let wel normaal kost die schuurtje gewoon € 6,75 entree per persoon......niet normaal al helemaal niet met zo'n mooi gebouw als de ijsselhoeve is ernaast. nee sorry ze hebben de plank echt helemaal mis geslagen.

Beoordeling gegeven door Eilanders.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 26.11.11

Datum beoordeling: 2 januari 2012

Reisgezelschap: met opa en oma

De speeltuin is leuk opgezet, maar niet echt veilig. Onze kleindochter heeft er een enorme botsing gehad onderaan de glijbaan, omdat er 2 kinderen tegen de glijbaan opliepen op het moment dat zij naar beneden kwam. Het punt is dat er beneden niet te zien is dat er een kind aankomt! Alle ouders zouden hiervoor extra moeten worden hewaarschuwd!

Beoordeling gegeven door Boiten.